צפייה בגרסה מלאה : ספסל רוחב לסופה פתוחה - מי תורם פוטנציאלי?
איזו גופה לחפש בפירוקיות?
מה הכי מתאים?
האם יש משהו שמגיע עם חגורות מובנות?
תודה רבה.
חבר יקר המליץ לי על המושב האחורי של הרומסטר.
תכלס צריך להחליט אם מתקינים בין או מעל הכנפיים.
לדעתי עדיף מעל. כדי לשבת כמו בנאדם וגם לראות משהו.
כל המסחריות סטייל קנגו/ברלינגו יענו על הצורך.
יש לי ספסל אחורי של ויטארה ארוכה דור ראשון. אם אני זוכר נכון אז החלקים התחתונים של החגורות מובנים לספסל (האמצעית היא חגורת מותניים), המשענות מתקפלות שליש/שני-שליש והספסל כולו מתקפל על צירו עם המשענות. משענת ראש אחת חסרה.
שלך תמורת חיוך [emoji846]
יונימוג אדום
08-08-20, 11:07
אצלי בסיס התקנתי מושבים אחוריים של סקודה רומסטאר/ייטי - מעולה +++
המושבים - כל אחד בנפרד , מתקפלים פעמיים מתפרקים ( כל אחד בנפרד ) , ניתן לשנות מיקום המושבים והמשענת ניתנת לכיוונים ההטייה , כמו כן ניתן להזיז על המסילה המובנית במושב קדימה אחורה .
גם חגורות הבטיחות מובנות ץ
אילן
אצלי התקנתי של יאריס ספורט.
לדעתי הפרמטר הראשון צריך להיות משענת שלא נתפסת בבודי.
אחר כך שלל אפשרויות קיפול ועובי הספסל.
לספסל של היאריס יש כנראה חסרון מול הרומסטר, הוא לא מתקפל לגמרי קדימה בגלל מיקום הציר ביחס לספוג. לי זה מספיק בנתיים.
אפשר להכניס ספסל של ספארי, יש בו חגורות בטן מובנות (למיטב זכרוני) ויש אצלי אחד שאתה יכול לקחת תמורות המשפט "קיבוצניקים זה אחלה"
תלוי מי צריך לשבת שם.
כל המתקפלים למיניהם נהדרים אם יושבים עליהם רק ילדים.
אם צריך להיות מונח שם תחת של מבוגר שלא ייבב לך אחרי חצי שעה שחוזרים הביתה עכשיו! כי הוא לא יכול יותר - אז אתה רוצה רק מושב אחורי אחד ויחיד.
הוא לא מתקפל, הוא לא פרקטי, הוא כבד, תצטרך לבנות בעצמך את נקודות העיגון לחגורות ואם אין לך כוח לפרק ולהרכיב מושבים אחוריים כל חצי שנה לכבוד הטסט אז צריך לדאוג לרישום מס' המושבים ברשיון (לא זול, גם אצל מתקני הטעויות שהעיניים שלהם גדלו מאוד לאחרונה) אבל הוא קל להתקנה והוא הכי נוח שאני מכיר - מושב אחורי קבוע של סופה 2 צה"לית.
זה מושב שיכיל שלושה כיסאות בטיחות/בוסטרים כעדות לשלוש טעויות שעשינו...
איפה ממקמים חגורות? רק מותן? האם יש מכוניות שהחגורות מובנות בתוך הספסל האחורי (בסקודה יטי זה לא ככה).
מכיל 3 כסאות בטיחות בקלות. זה מושב רחב ורך עם כרית רצינית, לא קצרה מדי, נוח ביותר ומיועד לשלושה ישבנים גדולים. יש לו גם 3 מגיני עורף.
את עיגוני החגורות העליונים תצטרך לבנות. מחוברים לכלוב כמובן. עיגונים תחתונים - על ברזל זוית רחב. כמו במקור. החגורה האמצעית - חגורת מתניים בלבד. אם צריך דוגמה בשביל מידות, יש אצלי.
בזמנו נתתי לארנון מלאכי מושב אחד כזה שלם ותקין. היה צריך ריפוד מחדש (כיסוי הסקאי היה חתוך מפגיעות קליעים בכמה מקומות). קפוץ אליו, אולי הוא עוד זרוק אצלו.
רק קח בחשבון - לא מתקפל/מתפצל/מתכוונן ולא כלום. חתיכה אחת.
אם זה רק למושבי בטיחות (לא בוסטרים) - שים שני קרשים בזווית הנכונה ביניהם בתור מושב בסיס, תרצ'ט את המושבי בטיחות עליהם לנקודות עיגון בריאות - למה לבזבז מחשבה, משקל וכסף - על ריפוד מטונף מארגזי כלי עבודה ובמבה של ילדים של טכנאי בזק שהוא לא אתה - שירד מטנדרון שהושבת בתאונה? מיותר.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.