צפייה בגרסה מלאה : תן בגז אמריקן סטייל...
וואלה הם בהחלט לא מרחמים על הרכבים שלהם שם...
https://www.youtube.com/watch?v=Ex_oGjBkiuM
המסלול הנ״ל הוא בדיוק הסף שבין רכבי טיולים, איך שהוא ״שפויים״ (עד כמה שניתן לקרוא להם כך), לרכבי עבירות נטו.
מה שהוא עשה לגיפ המסכן זו התעללות נטו.
אגב, לא נראה לי שהוא מודאג, הספונסרים שלהם יטפלו בכל הנזקים חינם אין כאסף...
Sent from my iPhone using Tapatalk
שום רכב שם הוא לא רכב טיולים שפוי צמיגי "40 ומעלה מנועי המי וכו'
לזוג הזה אין "ספונסרים" הם בהחלט מקבלים את השיפורים במחיר מוזל או אפילו בחינם תמורת פירסום היצרן/ הסדנה.
בכלל כל החיים של הזוג הזה נע סביב רכבים, שטח ומירוצים. אין להם בית אין ילדים והם מתפרנסים כ"יוטיוברים" במשרה מלאה שמטיילים בכל ארה"ב עושים שטח ומתחזקים אתר שטח לחברים בתשלום ברשת
צי הרכבים שלהם כולל את הרנגלר רוביקון האדום, גלדיאטור, רכב אולטרא 4 שנבנה למירוצי שטח (קינג אוףדה המרס), טויוטה סופרה, שברולט קמרו לדריפטים, סייד בי סייד (קאן אם אם אני לא טועה) וטנדר פורד הכי גדול + טריילר ענק
המוטו שלהם זה להנות מהחיים ממה שהם אוהבים בלי מחוייבות ובלי מסגרת.
סבבה לחלוטין. אני מניח שיש להם איזה בית איפשהו או אולי אפילו מוטורהום? נראה מגניב.
בתכל'ס, יוטיובר יכול להרוויח מלא כסף. כבר סיפרתי פה על יוטיובר נפח בן 22, רק המתנות שהוא קיבל זה משהו מטורף. כל מה שהוא מוכר בחנות שלו מגיע למצב של SOLD OUT די מהר. אני לא מדבר על כוסות וחולצות אלא על משייפות סרט ב6000 דולר יחידה.
הם מקבלים סכומים יפים מיוטיוב על התוכן. כל הכבוד להם, זו עבודה קשה. (אותו נפח מדובר מחזיק צוות של 2-3 אנשים רק לעריכת הסרטים וכדומה).
יש גברים שבלונדיניות עם עודף טסטוסטרון עושה להם את זה , וזה אחלה. אפשר להרוויח מזה גם .
קודם כל החברה שלו היא המאני מייקר. הוא סתם פוץ אמריקאי מעצבן. שנית, בסרטון הנ"ל יש את הג'יפ (או קליפה של ג'יפ) של k&n. כל פעם שאני רואה איך המטומטם לוחץ פול גז בדיוק בשניה שהסרן כבר התחיל לטפס וצריך להוריד מעט גז כדי לחדש אחיזה, בא לי להכניס יד לתוך המסך ולחתוך לו איזה צינור ברקס 😡
במילה אחת- אמריקה.
בהרבה מילים- ככה זה שם. ככה זה זה שג'יפ חדש עולה שם בערך 30k דולר, וכשאתה ניכנס לחנות שידרוגים ומבקש צמיג 37" המוכר אומר לך "זה קטן, זה לא טוב לך, קח "40" .
תכף אלעד יכנס ויסביר....
במילה אחת- אמריקה.
בהרבה מילים- ככה זה שם. ככה זה זה שג'יפ חדש עולה שם בערך 30k דולר, וכשאתה ניכנס לחנות שידרוגים ומבקש צמיג 37" המוכר אומר לך "זה קטן, זה לא טוב לך, קח "40" .
תכף אלעד יכנס ויסביר....
חחח
מה יש לי להסביר, בטוח שיש פה אנשים שמכירים את אמריקה יותר טוב ממני.
בעיקרון העולם שם לא ממש דומה לעולם שלנו ואין לנו הרבה מה לעשות עם זה, אמרתי לך נדב - בוא איתי פעם לסיבוב, החשש היחיד שלא תרצה לחזור.
ראיתי לא פעם את הסרטונים של הזוג הזה, אין ספק שהבלונדה יודעת למכור.. אותי היא משכנעת 😉
זה הפחד שלי.... שאני ימצא את עצמי קונה איזה בית על גבעה אי שם ועל הדרך כמה סוגי נשקים ל home defence... 🤣🤣🤣
🤠
דיברנו על זה... תשכנע את אשתך לחזור לשם קודם... 🤦*♂️
טיול..חודש..
לא צריך לקנות כלום רק לטייל ולפתוח קצת את העיניים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.