PDA

צפייה בגרסה מלאה : אאוטלנדר דיזל 2014

שמעון שמעטן
15-08-20, 23:03
בס''ד

דוד שלי ירד מהפאג'רו הולך לקנות לטיולים פורסטר כנראה להגביה למגן וסט צמיגים נחמד לטיולים ברמה בינונית +-

הוא עדיין צריך 7 מקומות ואמרתי לו שילך על האאוטלנדר הוא ואישתו נסעו אישתו לא שמעה "טרקטור" והרכב נוח מאד יותר מהדגם בנזין

יש לרכב איזה מחלות מנוע גיר חיישנים למיניהם ?

לפי אתרים בחו''ל הרכב מגלה אמינות מופתית חסכוני בדלק מדברים על 16 קמ''ל נשמע אופטימי מדי 1 ל10 יותר הגיוני אבל בכל מקרה לא אני רשמתי

בכללי רכב שיש עליו המלצות המושבים מאחורה סבירים לילדים וההוא יקבל גגון עריסה לציוד במידה וצריך

יש דגשים מה לבדוק המלצות כן לא ? להתרחק מהרכב ?

הוא ישמש גם כן בטיולים רק יותר קלים ממה שהפורסטר מיועד

מי שיכול לתת המלצה יתקבל בברכה תודה מראש .

Gershon
18-08-20, 11:12
https://www.carproblemzoo.com/mitsubishi/outlander/2014/

nirs
18-08-20, 12:32
פורסטר הוא רכב ראוי עם יכולות יפות, אך בוודאי שלא מיועד למסלולים ברמה בינונית (רחוק מאוד מהיכולות של הפאגרו). מקווה שהדוד לוקח זאת בחשבון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

שמעון שמעטן
24-08-20, 10:19
https://www.carproblemzoo.com/mitsubishi/outlander/2014/

כמות התקלות הזו משקפת שסה''כ הרכב אמין או ההפך ?

- - - Updated - - -

פורסטר הוא רכב ראוי עם יכולות יפות, אך בוודאי שלא מיועד למסלולים ברמה בינונית (רחוק מאוד מהיכולות של הפאגרו). מקווה שהדוד לוקח זאת בחשבון.

Sent from my iPhone using Tapatalk

הוא עם ניסיון של יום וחצי בשטח מאמין שהוא יסתדר

Ds86
25-08-20, 22:06
כמות התקלות הזו משקפת שסה''כ הרכב אמין או ההפך ?

- - - Updated - - -

הוא עם ניסיון של יום וחצי בשטח מאמין שהוא יסתדר

כמות התקלות היא יחסית נמוכה.
והתקלה העיקרית היא במנגנון ההגה שמעביר אותות חשמלים למחשב (clock spring) או בעברית סליל כרית אוויר.
אני התחדשתי לאחרונה ברכב כזה, וגם לי יש תקלה כזו
במוסך המורשה החלק עולה כ1400 ש"ח ועוד 300 לתיקון (לפני מע"מ) כך שאחרי הנחה מדובר בהיפרד מ2000 שקל.
למעט זה הרכב מרגיש טוב, חסכוני בדלק) יצא לי ממוצע של כ 1:12-1:13.

שמעון שמעטן
26-09-20, 21:41
כמות התקלות היא יחסית נמוכה.
והתקלה העיקרית היא במנגנון ההגה שמעביר אותות חשמלים למחשב (clock spring) או בעברית סליל כרית אוויר.
אני התחדשתי לאחרונה ברכב כזה, וגם לי יש תקלה כזו
במוסך המורשה החלק עולה כ1400 ש"ח ועוד 300 לתיקון (לפני מע"מ) כך שאחרי הנחה מדובר בהיפרד מ2000 שקל.
למעט זה הרכב מרגיש טוב, חסכוני בדלק) יצא לי ממוצע של כ 1:12-1:13.

זאת נשמעת תקלה כללית שלא קשורה לדיזל יותר שאלתי על המכלולים כמו גיר מנוע מערכת הנעה כפולה וכו'

-->