צפייה בגרסה מלאה : WK ללא הילוך כח, נקרות ממערב למזרח
קרוב משפחה רוצה לקחת WK סטנדרטי וללא הילוך כח לנקרות מערב למזרח.
מטרידה אותי המדרגה ומטריד אותי העומס על המכלולים/התחממות המנוע והגיר בקטעי החצץ הארוכים.
לא הייתי שם שנים.
סביר בעיניכם?
המדרגה אמורה להטריד אותך, כי אתה הולך לגרור אותו למעלה. וגם בגן הסלעים בקטע הקניוני שבין מיצד נקרות למדרגה לא יהיה לו כיף.
מה שכדאי לכם לעשות זה לוותר על המדרגה. להתחיל כמו שתכננתם בעין יהב, להנות רוב הדרך מנחל נקרות הפתוח, ובמיצד נקרות לעזוב את השביל האדום ולפנות דרומה לשביל השחור לנחלים מישר וחדב. תגיעו לכביש 40 דרומית יותר, הדרך יפה מאד ובלי אתגרי עבירות.
130521
זה בערך המסלול והדילמה שמתוארים כאן:
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/1475
geva dover
16-08-20, 14:10
אני אוסיף למה שנמרוד אמר, אם ישאר לכם הרבה זמן, כי נקרות הוא אוטוסטרדה, תעשו את החלק השני של נחל נקרות סמ"ש הכחול. שביל בלי אתגרי עבירות למינהם ( אולי מעבר ערוד מצריך 4X4 אבל אם פורסטרים עוברים שם אז גם הוא יכול) ואתם תסיימו באזור בורות לוץ על כביש 171.
התכוונתי בירידה, מניח שזה גם לא שמחה גדולה, כי הרכב נמוך.
geva dover
16-08-20, 14:26
אם אתה נכנס דרך נחל מישר לנחל חדב, אין לך בעיה בכלל. זו נסיעה על חצץ דק שאפילו מזכיר קצת דיונה
התכוונתי בירידה, מניח שזה גם לא שמחה גדולה, כי הרכב נמוך.
לפי הצילומים האחרונים בשרשורי המעלות, זה לא יהיה כיף גדול בשום מקרה.
אם אתה נכנס דרך נחל מישר לנחל חדב, אין לך בעיה בכלל. זו נסיעה על חצץ דק שאפילו מזכיר קצת דיונה
תודה חברים.
הכל שמורה ואפשרי באמצ״ש?
geva dover
16-08-20, 14:41
לא הכל שמורה, קצת לפני המפגש עם האדום זה נהיה שמורה, רובו שטח אש..
תנסה אולי לתאם עם הצבא שם אם אתה יכול לעבור
אם אתה מסיים בעין יהב, כדאי להגיע למאגר נקרות, אגם מדהים באמצע המידבר, נקודת סיים מעולה.
אם אתה מסיים בעין יהב, כדאי להגיע למאגר נקרות, אגם מדהים באמצע המידבר, נקודת סיים מעולה.
תודה!
- - - Updated - - -
המדרגה אמורה להטריד אותך, כי אתה הולך לגרור אותו למעלה. וגם בגן הסלעים בקטע הקניוני שבין מיצד נקרות למדרגה לא יהיה לו כיף.
מה שכדאי לכם לעשות זה לוותר על המדרגה. להתחיל כמו שתכננתם בעין יהב, להנות רוב הדרך מנחל נקרות הפתוח, ובמיצד נקרות לעזוב את השביל האדום ולפנות דרומה לשביל השחור לנחלים מישר וחדב. תגיעו לכביש 40 דרומית יותר, הדרך יפה מאד ובלי אתגרי עבירות.
130521
זה בערך המסלול והדילמה שמתוארים כאן:
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/1475
קראתי את הכתבה עם הראב 4 ואכן הגיר שם התחמם בקטעי החצץ, בהעדר הילוך כח וצמיגים נורמליים.
חם שם עכשיו (במצפה 32, בעין יהב 40 מעלות בשיא היום).
מוקדם בבוקר נסתדר או שכדאי לדחות אותו לאחרי החגים?
בניגוד למי שלא קרא את הכותרת (ממערב למזרח) , אני אגיד לך שעם זהירות במקומות המועדים, והורדת אוויר בדשדש, ותשומת לב לחום של הגיר לא צריכה להיות בעיה. המקטעים עם הדשדש העמוק הם לא כל הדרך.
אם הרכב לא מוגבה, תצטרכו לקחת רבה ספיירים של זמן לכיוונים בגינות סלעים ואולי בניה במדרגה.
מה שכן,
דיר באלאק,
לא להתפתות להפגיז בגז בקטעים המהירים.
זה יגמר בצמיג קרוע/ג'אנט מפוצץ/קארטר מנופץ (בחר את התשובה הנכונה).
לא שזאת גבורה גדולה, אבל עשיתי כמה פעמים, בhigh, ואני נוסע בד“כ עם 25 psi (קצת פחות מקדימה קצת יותר מאחורה)
צודק, התבלבלתי בכיוון. המדרגה בירידה וגן הסלעים יקחו לכם שעה וחצי או יותר של נסיעה איטית וכיוון מדויק.
Wk
סטנדרטי הוא בגובה של סקייטבורד.....
איך השביל השחור מדרום להר משא עד צופר? (דרך הבשמים).
בהנחה שאני עוקף את מעלה קצרה? (שביל אדום מדרום).
וכן, האוטו שלו נמוך כמו סקייטבורד ועם צמיגי כביש.
פורסטר וגראנד ויטארה (אחרי 2006) עושים את המסלול הזה (הנקרות).
דרך הבשמים מוסיפה לך עוד קושי, גם אם אתה עוקף את הקטע ה"קשה" של הקצרה.
פורסטר וגראנד ויטארה (אחרי 2006) עושים את המסלול הזה (הנקרות).
דרך הבשמים מוסיפה לך עוד קושי, גם אם אתה עוקף את הקטע ה"קשה" של הקצרה.
תודה רבה
- - - Updated - - -
בניגוד למי שלא קרא את הכותרת (ממערב למזרח) , אני אגיד לך שעם זהירות במקומות המועדים, והורדת אוויר בדשדש, ותשומת לב לחום של הגיר לא צריכה להיות בעיה. המקטעים עם הדשדש העמוק הם לא כל הדרך.
אם הרכב לא מוגבה, תצטרכו לקחת רבה ספיירים של זמן לכיוונים בגינות סלעים ואולי בניה במדרגה.
מה שכן,
דיר באלאק,
לא להתפתות להפגיז בגז בקטעים המהירים.
זה יגמר בצמיג קרוע/ג'אנט מפוצץ/קארטר מנופץ (בחר את התשובה הנכונה).
לא שזאת גבורה גדולה, אבל עשיתי כמה פעמים, בhigh, ואני נוסע בד“כ עם 25 psi (קצת פחות מקדימה קצת יותר מאחורה)
לפני 20 שנה הצלחנו לצאת משם בנזק קל באיסוזו איפון בגלל מהירות (בולם זעזועים שאיבד את האום העליון שלו).
היינו ילדים טפשים והאוטו היה של איזה גד״ש 🙂
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.