צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה קונסולת משחק
בשעה טובה סיימתי לבנות את הבית:cool:
לראשונה, יש טלוויזיה גדולה ולילד שהגיע כבר לגיל 8 ברור שעם בית חדש מגיע קונסולת משחקים.
פעם, לפני עידנים, התלהבתי כשיצא הפלייסטישן הראשון. מאז התנתקתי לגמרי...
אז אני יודע שיש פלייסטישן ויש אקסבוקס. וזהו בעצם.
מה ההבדל?
מי יותר טוב? טויוטה או לנדרובר?
למה לשים לב?
מה בכלל הצרכים שלי?
אביזרים נלווים? (חייבים מגן גחון?)
הילד ישחק בכדורגל, justdance ועוד איזה משחק של לגו (?)
לא רוצה לקפוץ מעל הפופיק אבל כן רוצה משהו שיהיה רלוונטי גם עוד שנתיים-שלוש.
מי יכול לשפוך קצת אור על הנושא?
רב תודות
יואב
andy.shaked
17-08-20, 15:25
גם אקסבוקס וגם פלייסטיישן יוצאים השנה עם דור חדש של קונסולות ולכן מומלץ לחכות במידת האפשר ולא לקנות פלטפורמה שיוצאת כבר מהמחזור, קח בחשבון שחלק מהמשחקים הם בבלעדיות בקונסולה ספציפית וצריך לשים לב לזה בהתאם לדרישות הילדים
המדען המטורף
יש לנו כמה סוגים ואף אחד לא נוגע בזה ..
אני אשאל את הנוער אם אפשר לתרום ..
אם אתה מעוניין.
תברר טוב טוב מה יש לחברים שלו.
בסופו של דבר זו פלטפורמה חברתית וכולם משחקים שם יחד.
אתה לא רוצה היות במצב שהוא לא יוכל לשחק עם החברים....
Sent from my iPhone using Tapatalk
ועוד איזה משחק של לגו (?)
יש ללגו 18 או 20 משחקים.
האמן לי, יש לבן שלי את כולם.
בסופו של דבר זו פלטפורמה חברתית וכולם משחקים שם יחד.
אתה לא רוצה היות במצב שהוא לא יוכל לשחק עם החברים....
+++!
הילד שלי קנה לבר מצוה אקסבוקס ואח"כ נאלץ לגלות את נפלאות יד-2 בשביל להחליף (ראש בראש) לPS4.
והכל בגלל הקטע החברתי.
אבל תזהר - זה ממכר, הילד עלול למצה עצמו כל היום מול המסך...
חוצמזה,
הילד ישחק בפורטנייט וGTA...
אל דאגה, זה כבר סגור מראש..
בדיוק אחרי רכישה
ממליץ PS4 על פני Xbox אבל זה לא נורא קריטי
אכן בסוף השנה ייצא דור חדש אבל לא הייתי מחכה עד שייצא ולא רץ לקנות כשייצא
הניסיון מלמד שלוקח להם חצינשנה לפחות לנקות כל מיני תקלות ילדות
הד
אגב, המשחקים מאד יקרים.
מאות שקלים לכל אחד.
אם אתה בונה על פורצות - בדוק איזו קונסולה אפשר ואיזה לא.
מודה שאני כבר לא מעודכן.
חלק מהמשחקים יקרים , קבוצה מסויימת של יוקרתיים
אין בעיה לשחק בזול (עשרות משחקים בחינם והרבה משחקים בעשרות שקלים )
ב PS4 כדאי להוסיף את המנוי בעלות של מעט פחות מ 200 שח בשנה ומקבלים 2 משחקים לא רעים חינם בכל חודש ביוסף לאונליין
לא הייתי ממליץ על קונסולה פרוצה בכל מקרה ( בסוני לא ניתן בכלל לדעתי ). זה מנטרל את האונליין והופך אותה לבזבוז של כסף מנסיוני
לגבי PS - לא הייתי משקיע עכשיו ב-PS4 כשה-5 עומד לצאת בקרוב.
אתה יכול לקנות בנתיים PS4 משומש ב-700 שקל כולל כמה משחקים וזה יספיק לו לבנתיים עד שייצא הדור הבא והמחירים שלו יירגעו קצת.
*הכותב הוא ילד בן 32, שעדיין משחק ב-PS4 עם חבריו כמה פעמים בשבוע. כולל: צעקות, קללות, אכזבה עצמית, הלקאה עצמית, והרבה חיוכים.
אין הרבה הבדל ביני לבין הילדים שלך...רק שבגיל שלי זה כבר נקרא גיימר....
טוב, לא כל כך עניתם לי על השאלות אבל תודה רבה על המידע
...והכל בגלל הקטע החברתי.
אחלה עצה. תודה
בדיוק אחרי רכישה
ממליץ PS4 על פני Xbox
למה?
ב PS4 כדאי להוסיף את המנוי בעלות של מעט פחות מ 200 שח בשנה ומקבלים 2 משחקים לא רעים חינם בכל חודש ביוסף לאונליין
לא הייתי ממליץ על קונסולה פרוצה בכל מקרה ( בסוני לא ניתן בכלל לדעתי ). זה מנטרל את האונליין והופך אותה לבזבוז של כסף מנסיוני
תודה על העצה.
הכוונה זה לקנות חדש מהחנות. לא מתעסק עם פרוצים
לגבי PS - לא הייתי משקיע עכשיו ב-PS4 כשה-5 עומד לצאת בקרוב.
לגמרי לא בקטע של לקנות את הכי חדש במוצרי אלקטרוניקה. גם לא בטלפונים ומחשבים. התרבות שהשתרשה במגזר הזה היא קודם להוציא לשוק ואח"כ להשלים פיתוח ובקרת איכות.
נראה לי שהכוון הוא PS4... לא?
מה עוד צריך לדעת?
לא קראתי את כול מה שכתוב, בתור אחד ששנים לא נגע בקונסולות ועכשיו יש לו 2 ילדים בני 7, יש לי כמה תובנות לך.
1. תשאל את הילד אם יש משחק ספציפי שהוא רוצה. יש משחקים שהם רק של יצרנית קונסולות מסויימת. במקרה שלי, הילדים רצו לואיג'י מנשיין 3 וזה רק לנינטנדו סוויץ אז קנינו נינטנדו סוויץ (שנחשבת ליקרה מבין הקונסולות ועם החומרה הכי נחותה אבל יש סיבה והיא סיבה טובה). זה מאוד מאוד חשוב. תברר איתו מה הוא רוצה לשחק. לכל קונסולה יש את המשחקי "בית" שלה. יש כמובן משחקים חוצי קונסולות. פורטנייט למשל אבל גם שם, יש קונסולות טובות יותר או פחות כשהעדפה לדעתי היא בכלל מחשב אישי חזק בגלל הSAVE THE WORLD שלהם (הסבר בפרטי אם מעניין אותך).
2. אל תרוץ ותקנה! יש המון המון המון דילים ומבצעים. ברגע שאתה "נעול" על מה לקנות, כנס לפייסבוק ותרשם בקבוצות המתאימות. אתה תמצא שם המון מידע. שוב, אם אתה רוצה יותר פרטים צור קשר בפרטי.
3. קח בחשבון שזה קצת מטעה. זה שקנית קונסולה זה נחמד אבל היום כמעט אי אפשר לעשות איתה את כל היכולות ללא מנוי אונליין למשל (בנינטנדו) הכוונה לשחק עם חברים ברשת וכדומה. כנראה שרכישת משחקים אונליין כן תוכל.
4. יש הבדל חשוב בין משחק דגיטאלי (כזה שיורד למכשיר עצמו) לבין משחק פיזי שאתה רוכש דיסק או משהו כזה וצריך להכניס למכשיר כל פעם. ההבדל הכי גדול וחשוב - דיגיטאלי אי אפשר למכור במידה והמשחק נמאס או שהילד לא מתחבר. פיזי - אין בעיה. דבר נוסף, צריך לרכוש כרטיס הרחבת זכרון כי משחקים דיגיטליים די ממלאים את הכונן שהוא לא גדול (תלוי במכשיר כמובן)
5. קח בחשבון שאתה תקנה עוד דברים. סתם כדי לסדר את האוזן הנה רשימה של מה שקניתי בנתיים. יש לנו את הקונסולה אולי חודשיים וחצי - שלושה חודשים.
1. קונסולה - 1450 שח
2. משחקים - סביבות 1500 שח, אולי טיפה פחות. יש לנו 9 משחקים, 2 מהם חינמיים. אז 7 משחקים קנויים 2 דיגיטליים. ממוצע של 250 שח למשחק.
3. תיק נשיאה - 150 שח. הנינטנדו סוויץ זו קונסולה ניידת. בגלל זה החומרה הנחותה אבל מצד שני, מה שהם עושים שם זה לא פחות ממדהים. השלטים שלהם הכי מתקדמים בתחום והם פשוט מדהימים מבחינת יכולות. גם עולים המון.
4. בקר משחק מקורי של נינטנדו נוסף למשחקים זוגיים ויותר. שונה מהבקרים שבאים עם הקונסולה - 270 שח
5. כרטיס זכרון 256 גיגה - 250 שח.
6. בקרים מקוריים של הקונסולה - 290 שח. הילד נפל עם הקונסולה ושבר בקר אחד. תיקון פשוט הסתבך לי ובסוף נאלצתי לרכוש סו בקרים נוסף כי זה היה הכי משתלם. אני מחפש חלקים לתקן את הבקר שפישלתי בתיקון שלו (סיפור מפגר לחלוטין, תיקון של 10 שח הפך להוצאה של 300+ שח...)
תסכם את זה, תראה כמה הוצאנו. אני מפחד לבדוק. חלק מהמשחקים קניתי מבלי שידעתי שיש אפשרויות טובות יותר או שוק מאוד מפותח של יד שניה. לומדים.
בכל מקרה, אם תרצה עזרה אתה מזומן לפנות בפרטי.
אם הילד רוצה פורטנייט אז אני ממליץ על מחשב ולא קונסולה.
GodsFather
17-09-21, 17:46
מקפיץ.
מחפש לקנות קונסולה לילדים.
הם בעיקר בשלב המיינקראפט עכשיו ואני רוצה לנצל את ההזדמנות ואולי גם להקים להם עמדה למשחקי מכוניות כי הם סקרנים ובוא נודה על האמת, אני גם רוצה לעצמי ואולי אפילו האשה תתחבר לזה.
Ps5 יקר
מה שמשאיר אותי עם ps 4 או אקסבוקס 1 ששם יש גם כמה וורסיות אבל בעיקר זה גודל ההרד-דיסק אם קלטתי נכון
נינטדו סוויץ פחות מתאים לצורך הזה, תקנו אותי אם אני טועה.
עכשיו... יד2, עד כמה זה סיכון? הלוחות מלאים, רוב המוכרים הם ילדים חסרי מושג או כאלה שחושבים שיש להם jl בידיים...
Sent from my HD1903 using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.