צפייה בגרסה מלאה : עם כל הכבוד לקשקושים על איזה גרנדיר - ראם הציגה את הTRX
בדרך כלל אני פחות מגלה עיניין בכל מיני דיונים על רכבים שלא נראה כאן, טיולים שלא נעשה ובירות שלא נשתה. אבל ראם הציגה הלילה את ה TRX. כמו שאמרו בפרזנטציה: "לא חשבנו שדבר כזה הכרחי, אבל אתם רציתם טנדר שטח עם מנוע המי מוגדש. שאנחנו לא ניתן לכם מה שאתם רוצים?". פורד הציגה את הברונקו, ג'יפ הציגה את הגלדיאטור, שברולט הציגה את הבלייזר (בדיחה). די מדהים איך כולם בסופו של דבר חוזרים למה שהכי כיף.
סרטון ההדרכה של ראם די מטריד, בכנות שבו. החל העובדה שמדובר בסרט שבנוי מהרבה חראקות אנטי חברתיות וכלה בכמה שהאנשים האלה רציניים, בקטע של "למען האמת לא חשבנו לשים שם מנוע המי עם מגדש על, אבל אתם ביקשתם" ו"אחת הדרישות היתה לנסוע 100 קמ"ש על צד של דיונה ודרישות זה משהו שחשוב לעמוד בו". כאילו....אנשים אמיתיים עם כרס וקו שיער נסוג שבונים ברצינות תהומית טנדר ואז אומרים "אוקיי, אז ניתן לו שם של דינוזאור, הא הא הא". המלל השיווקי פחות משנה, אבל באמת, להוריד את הכובע בפני מי שבונה את הדבר הזה.........
https://www.youtube.com/watch?v=A_qBvfwCMiU
חייב לציין שכל מירוץ החימוש במנועים ממש לא מדבר אליי. אני נוסע היום על רכב של 136 כ"ס וזה מספיק לי לחלוטין. (טוב, לפי הטענות של הבחור שעדכן מפה הוא 160 כ"ס).
הדבר היחיד שיכול לעניין אותי הוא שאם הם שמים מנועים כל כך חזקים, זה כנראה מעיד על מערכת העברת כוח מספיק חזקה כדי לטפל בכל היופי הזה, ומכאן, שעם מנוע צנוע, ומערכת העברת הכוח החזקה, יתן אמינות במקומות קשים.
אבל אם כבר מדברים על שטח, ועבירות,
לקנות ראם עם ifs???
זה בערך כמו לקנות דיפנדר עם מצלמות בדשבורד ומתלים נפרדים...
https://youtu.be/NvYRj8cPwXk
אישית לא מתחבר לז׳אנר
מעדיף את ה pawer wagon עם הקמינס 5.9....
מה לעשות .. טרקטוריסט שגדל על D5
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
חייב לציין שכל מירוץ החימוש במנועים ממש לא מדבר אליי. אני נוסע היום על רכב של 136 כ"ס וזה מספיק לי לחלוטין. (טוב, לפי הטענות של הבחור שעדכן מפה הוא 160 כ"ס).
הדבר היחיד שיכול לעניין אותי הוא שאם הם שמים מנועים כל כך חזקים, זה כנראה מעיד על מערכת העברת כוח מספיק חזקה כדי לטפל בכל היופי הזה, ומכאן, שעם מנוע צנוע, ומערכת העברת הכוח החזקה, יתן אמינות במקומות קשים.
אבל אם כבר מדברים על שטח, ועבירות,
לקנות ראם עם ifs???
זה בערך כמו לקנות דיפנדר עם מצלמות בדשבורד ומתלים נפרדים...
יש אצל בחור הזה דינמומטר?
ואם לא אולי הוא מודדה כ"ס.....בעזרת קבלה?
נהדר.
לחשוב שיש מי שהספיד את תעשיית הרכב. אמרו שמכאן הלאה לא מעניין אותם כלום חוץ ממכוניות פוליטיקלי קורקט. שהולך להיות משעמם ועלוב ושנשמור את הסופות שלנו כי לא יהיו יותר רכבים כיפיים.
ואז....
מה שקורה השנה הוא מפץ של תעשיית הרכב האמריקאית ש13 שנה אחרי פשיטת רגל שהגיעה בגלל מכוניות משעממות וגרועות - עושה מכוניות שבלי שום פוליטיקלי קורקט הן בפשטות - מכוניות נחשקות. עם כל ה וררררום ווורררוווםםם..... איזה כיף.
(איפה הפולני רואה השחורות שצריך לאכול את הכובע ויעשה את זה בשמחה? )
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
רק לא הבנתי כיצד המפלץ הזה קשור לגרנדיר...יתכן ובפנסיה נגרור איתו קרוואן 3 טון באורך 10 מ' שאליו תהיה רתומה עגלה ועליה גרנדיר או ברונקו ואולי הד2 המיתולוגי :)
גרשון,
אני יודע שאתה נגד,
אבל, כשהרכב עבר מלעשות 0—100 ב19 שניות, ל13 שניות, כולל לפרפר גלגלים על אספלט בלחיצה על הגז עד הסוף, וכשניתן לעקוף כמו בנאדם בלי להיעזר בחזאי או נביא, האם יבוא רכב ממול בדקות הקרובות...
אז מבחינתי יש שינוי משמעותי.
כמה בדיוק? לא יודע.
אתה אדם עתיר ידע וזכויות, אבל במקרה הזה אתה כותב דברים בלי שראית במציאות, ומתקבע בדיעות של עצמך.
אז במקרה הזה, אתה טועה. (ואל תיתמם, אני יודע שלא כתבת בפירוש, אבל את הרמיזות שלך אנחנו כבר יודעים לפרש).
- - - Updated - - -
יש אצל בחור הזה דינמומטר?
ואם לא אולי הוא מודדה כ"ס.....בעזרת קבלה?
נ. ב.
לא שילמתי שקל. זה היה במסגרת ג'סטה.
נהדר.
לחשוב שיש מי שהספיד את תעשיית הרכב. אמרו שמכאן הלאה לא מעניין אותם כלום חוץ ממכוניות פוליטיקלי קורקט. שהולך להיות משעמם ועלוב ושנשמור את הסופות שלנו כי לא יהיו יותר רכבים כיפיים.
אמן. זה מעניין אותי ברמה של תופעה חברתית. בתור מי שמתעסק בזה- בארה"ב נשמעו כבר קולות שהספידו את התעשיה, ברמה של לדבר על רכב שיתופי שיהיה ידידותי לסביבה וגם יעשה לך נעים במצפון- ויהיה אוטונומי. העיניין הוא מעניין כי הוא הרבה יותר מרמת הדגם. ביליב איט אור נוט- אבל כיום יש בארה"ב קבוצה גדולה מאוד של אנשים שהצביעו לדונלד טראמפ. דונלד טראמפ מדבר פחות אל האמריקאי שגר בפאלו אלטו ונוסע על טסלה - ויותר לאמריקאי שגר באס הול טקסס, ונוהג על בלייזר K5 פתוח עם צמיגי 35 (ה37 בכביסה). קולם של האמריקאים האלה נשמע בשנים האחרונות יותר ויותר והם קובעים לא מעט אג'נדות חברתיות, כולל גם במה לנהוג. ובמקרה יצא להם מגניב. זה כמו שלפני כמה ימים חבר אמר לי "שמע, אולי הם לא סיימו תיכון, אבל סיאט לאון עם 600 כוח סוס הם יודעים לבנות". במקרה של הכיוון שאליו הפוליטיקה האמריקאית הולכת וההשפעה על תעשיית הרכב (טראמפ כל הזמן מנפנף בביטול תקנות זיהום האוויר המחמירות)- אמריקה בהחלט הולכת למקום טוב מבחינת חובבי ברכב.
ונסיים בשיר הנושא מסרט הבובות הגאוני של יוצרי סאות פארק- שיש בו סצנת סקס שכוללת הרבה דברים שאסור להראות בסרט רגיל- אבל זה בסדר כי אלה בובות:
https://www.youtube.com/watch?v=sz4A-WJXLMQ
מצטער להרוס את החגיגה, אבל כנראה שאלה פרפורי הגסיסה של תעשיית הרכב המסורתית.
זה פשוט הרמת ידיים של החברות האמריקאיות מלייצר רכב שמביא אותך ממקום למקום. וכספית ןכמותית - אלה רוב הרכבים שקונים.
מה שנשאר להם זה לכוון לנישות.
לנו זה כמה שנים של כיף ממכוניות חדשות שעד לפני כמה שנים לא היו עוברות שום ועדת אישור, אבל הסוף כבר נראה באופק.
תחשבו על זה ככה - הרכב האחרון שלא יהיה שיתופי ו/או אוטונומי ושיהיה בו מנוע בנזין כמו שצריך יהיה או מכונית ספורט או גרסת אקסטרים של איזה 4*4....
בקיצור - ימי פומפיי האחרונים, ולנו נשאר לנצל את זה.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
גרשון,
אני יודע שאתה נגד,
אבל, כשהרכב עבר מלעשות 0—100 ב19 שניות, ל13 שניות, כולל לפרפר גלגלים על אספלט בלחיצה על הגז עד הסוף, וכשניתן לעקוף כמו בנאדם בלי להיעזר בחזאי או נביא, האם יבוא רכב ממול בדקות הקרובות...
אז מבחינתי יש שינוי משמעותי.
כמה בדיוק? לא יודע.
אתה אדם עתיר ידע וזכויות, אבל במקרה הזה אתה כותב דברים בלי שראית במציאות, ומתקבע בדיעות של עצמך.
אז במקרה הזה, אתה טועה. (ואל תיתמם, אני יודע שלא כתבת בפירוש, אבל את הרמיזות שלך אנחנו כבר יודעים לפרש).
- - - Updated - - -
נ. ב.
לא שילמתי שקל. זה היה במסגרת ג'סטה.
#כשהרכב עבר מלעשות 0—100 ב19 שניות, ל13 שניות, כולל לפרפר גלגלים על אספלט בלחיצה על הגז עד הסוף#
זאת לא מידה כי רק דרך ביטול EGR\DPF(דרכ REMAP ופיזי) אפשר לקבל יותר מומנט(מועט-כמובן לא 30%)-דבר אובייקטיבי
שינוי מומנט דרך טבלה:
מחירוּת של רכב=f(נקודת התחלה ומהירות לחיצה על דוושת גז)-דבר סובייקטיבי(פלצבו)
גידול בלאי של מנוע-דבק סופר אובייקטיבי
לא רלוונטי לדיון הזה = get a room
אסף.
boaz avrahami
19-08-20, 04:41
מגניב.
מוכר במס?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
מגניב.
מוכר במס?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94ה 1500 הרגיל 4x4 משקל כולל 3129 (6900lb)
אז לא
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
זה פשוט הרמת ידיים של החברות האמריקאיות מלייצר רכב שמביא אותך ממקום למקום. וכספית ןכמותית - אלה רוב הרכבים שקונים.
לנו זה כמה שנים של כיף ממכוניות חדשות שעד לפני כמה שנים לא היו עוברות שום ועדת אישור, אבל הסוף כבר נראה באופק.
תחשבו על זה ככה - הרכב האחרון שלא יהיה שיתופי ו/או אוטונומי ושיהיה בו מנוע בנזין כמו שצריך יהיה או מכונית ספורט או גרסת אקסטרים של איזה 4*4....
אתה אומר שלא במקרה נותנים להם שמות של דינוזאורים.
אני אופטימי - ישארו סוסים למי שיתעקש להמשיך לרכב.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalkאחרינו המבול.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
אתה אומר שלא במקרה נותנים להם שמות של דינוזאורים.
ואם כבר דינוזאורים - מנהל המותג מנצל העניין כדי לתת עקיצה קטנה לכיוון המתחרה מבית פורד... :
The TRX name has previously been used on some off-road capable Ram trucks and, when spoken, sounds a bit like T-Rex, a predatory dinosaur that was considerably bigger than the Velociraptor after which competitor Ford's truck is named.
"T-Rex destroys raptors," said Michael Koval Jr., head of Fiat Chrysler's Ram truck brand during an online presentation for journalists.
למי שהיה מודאג, שברולט גם במשחק - סילברדו ZR2 מתייצב ב2023, אחד גדול לקולורדו ZR2.
מנוע V8, צמיגים גדולים, מתלים עם בולמי בייפס DSSV, נעילות וכו'.
130710
לכאורה, התלבטות רצינית בעוד שנתיים שלוש על הרכב שיחליף את ההיילקס (בהנחה מוקדמת של זכייה בלוטו).
בפועל - בסך הכל מופע חימום, שיגמר כשטויוטה יחליטו שמספיק שיחקו הנערים לפנינו, פתחו את השוק, והגיע הזמן להוציא היילקס-ביצועים אמיתי.
למי שהיה מודאג, שברולט גם במשחק - סילברדו ZR2 מתייצב ב2023, אחד גדול לקולורדו ZR2.
130710
לכאורה, התלבטות רצינית בעוד שנתיים שלוש על הרכב שיחליף את ההיילקס (בהנחה מוקדמת של זכייה בלוטו).
בפועל - בסך הכל מופע חימום, שיגמר כשטויוטה יחליטו שמספיק שיחקו הנערים לפנינו, פתחו את השוק, והגיע הזמן להוציא היילקס-ביצועים אמיתי.
היילקס בשום מצב לא יגיע למפלץ הזה גם אם טויוטה יתאמצו מאוד... אבל תכל'ס למי הרכב הזה שימושי בארץ הקודש?
130710
אחלה של פוטושופ חובבני. GM נתפסו עם המכנסיים למטה, אז מיהרו לגרפיקאי סוג ב' עם אפס ידע בכלי רכב וראיית תלת מימד/פרספקטיבה בעייתית משהו (תסתכלו בכנפון האחורי.... המחיר שנקב עבור טרחתו כנראה היה מספיק זול), שימהר לבצע להם הדמייה של טנדר שלא קיים במציאות, עם גלגלים שתלויים באויר ללא סרן אחורי.....
ועכשיו ברצינות.
מי כמוני שמח לראות ולשמוע מפלצות כאלה ואולי לקבל עליהן סיבוב...
בפועל, לכאן הן לא יגיעו (אולי רק דרך ערוצי יבוא אישי), ואם יגיעו, יעלו סכומים שלמעט כל מיני ערסוואתים עם כיס באמת עמוק, אף חובב רכב אמיתי לא רוצה וגם לא יכול לשלם.
אני מאוד שמח ומרוצה שיש לארה"ב נשיא כמו טראמפ שהוא אולי בהמה גסת רוח, אבל הוא מייצג לפחות חצי מהעם האמריקאי, החצי הנורמלי והאמיתי - זה שאינו גאון-מחשבים מתוסבך ומחבק-עצים מפאלו-אלטו/קופרטינו שנוסע בטסלה או בפריוס, וגם לא איזה ליברל ניו-יורקי-פרוגרסיבי-טבעוני ששונא בני אדם ומכוניות, אבל כן חובב זרגים וישבנים של גברים כמוהו - אלא רדנק מקועקע ולא מגולח מטקסס או מהדרום או מהמיד-ווסט, שעובד בידיים, שלובש ג'ינס קלאסיים משופשפים עם חגורה מעור ואבזם גדול ונועל מגפי בוקרים, חובש קסקט עם הלוגו של פורד/שבי/ראם/ג'יפ, לוגם סיקס-פאקס של באדווייזר שהוא לא טורח למשוך מהם את הלשונית אלא מנקב אותם עם מפתח מהדופן, לועס סטייקים של פאונד וחצי מ-י-נ-י-מ-ו-ם, חובב נלהב של רוק, נסקאר ופוטבול - וכמובן נוהג בפיקאפ מוגבה עם צמיגים גדולים, שוט-גאן שתלוי על השימשה האחורית וביג-בלוק V8 גדול ורועם מתחת למכסה המנוע, שלצידו בגראז' עומדים מאסל-קאר-שתי-דלתות רצחנית וגדולה מסוף הסיקסטיז, מקרר לבירות ומעשנת לבשר, רצחניים וגדולים לא פחות.... זו אמריקה האמיתית. וזה הנשיא הנכון שמכתיב הלך-רוח שמתאים לרוח האמריקאית האמיתית, ובדיוק מה שמאפשר ליצרנים האמריקניים לשחרר לשוק כלי רכב כאלה, שהם הכל חוץ מנכונים או מתאימים למישהו או למשהו, אבל הם מגניבים והם מרגשים והם נחשקים... אוהו כמה נחשקים!....
אשכרה כיף לי לראות את זה.
אז כן - מבחינת חובב הרכב האמיתי, ההארד-קור, אמריקה היא עדיין גן העדן. היא תמיד היתה. למרות כל הליברלים הפרוגרסיביים החמוצים וקפוצי התחת מהמפלגה הדמוקרטית יימח שמה וזכרה. אמריקה היא כזו כי היא מאפשרת לאזרחיה את החופש לבחור לעצמם תחביבים, ולאוהבי המכוניות - את החופש לבנות ולשנות את המכוניות שלהם כרצונם. כי הגישה האמריקאית השפויה שמסתכלת לאזרחיה בגובה העיניים ולא מלמעלה, רואה את האוטו כפי שהוא - רכוש אישי ופרטי של בעליו שרק הוא יקבע איך הוא ייראה ואיזה מנוע יהיה לו. ממסד שמקבל בהבנה שאוטו הוא גם עניין תרבותי, מושא לתשוקה, לתחביב. משהו שבנאדם בונה ומעצב לעצמו כרצונו כפי שהוא אוהב ורוצה. זה שלך, תעשה בזה כרצונך. שתול בזה איזה V8 שבא לך. גלגל את זה על איזה צמיגים שנראים לך.
איך תשתמש בזה?... או. כאן צריך שיהיה סדר. אפילו באמריקה. אז בשביל זה יש גם שם חוקי תנועה לכביש ציבורי ומסלולים למי שרוצה להתחרע - ושם חוק הוא חוק ואף אחד לא מתווכח עם שוטר. זה לא עניינו של אף פקידון בוושינגטון או שריף בעיירונת נידחת באריזונה כמה כ"ס משחרר ה-V8 שלך - כל עוד לא תעבור על המהירות המותרת בכביש הציבורי - וזה בסדר גמור! אני בעד!
יעשו באוטו שימוש פסול שמזיק לזולת ופוגע בו - ישלמו הון תועפות או יישבו בקלבוש. זה נכון, זה טבעי, שפוי, אפשרי, מתבקש!!!!... ועובדה - הרוב המוחלט, החד-משמעי, של חובבי הרכב האמריקאים, עם מפלצות בנויות של מאות ואלפי כ"ס, מצייתים לחוקים ולא משתוללים בכביש הציבורי. עובדה מוגמרת. יוצאי הדופן הם, ובכן... יוצאי דופן. חריגים. כמו כאן. גם כאן הרוב המוחלט לא משתולל. עושים שטויות ועבירות? כן, בלי סוף. כמו בכל מקום. אבל לאוו דווקא משתוללים.
אז תמשיכו! תמשיכו לייצר שם באמריקה רוביקונים וברונקואים ורפטורים, טירקסים וגלדיאטורים, קורבטים ומוסטנגים וקמארו וצ'לנג'ר וצ'ארג'ר ואקווס-באס וטויוטות TRD, עם מנועי סמול-בלוק וביג-בלוק, LS, קויוטי, המי והלקאט ורד-איי ודימון והלפאנט וכל מיני וריאציות מוגדשות-מופרעות של 2JZ, שיהיו גדולים ועצבניים, שישרפו גלונים של גזולין גבה-אוקטן כדי להפוך אותם לסאונד אלוהי ולהרבה-מאות/אלפי-סוסים וקג"מים שיפרפרו וישרפו צמיגים בקוטר אמיתי ויקלפו את האספלט בענני עשן לבן. תמשיכו לקיים שוק אפטרמרקט מטורף שמציע אינספור שדרוגים, מתלי-עילית ובולמים בטכנולוגיית מירוצים וברקסים משופרים עם קאליפרים מרובי-בוכנות - והכל לכבוד עוד עיצוב ועוד עבירות ועוד הרבה כוח ועוד המון תאוצה ועוד מהירות ועוד רעש ועוד כוחות G בפנייה ועוד זנבות שנזרקים הצידה לדריפט ועוד הרבה צמרמורת והנאה מהחיים. כי אנחנו אוהבים מכוניות! כביש, שטח, מסלול, מכוניות אמיתיות! והן לא מוכרחות להיות הכי חדשות והכי טובות, אבל כן הכי מגניבות שאפשר - כי אנחנו אוהבים לנהוג! לנהוג בעצמנו! ואנחנו רוצים מכוניות שמהנות לנהיגה - ולא מכונות תפירה אוטומטיות סינתטיות ואנמיות ומנותקות.
העתיד קודר שבו רגולטורים מיובשים כופים עלינו "מכוניות" חשמליות ואוטונומיות ושיתופיות מתות מפלסטיק ממוחזר ידידותי-לסביבה, הוא מבחינתנו הגהינום בהתגלמותו. משהו שאנחנו צריכים להתנגד לו ולמחות נגדו ולדחות אותו באופן פיזי ואקטיבי.
סיימנו לחלום? יופי.
כי כמו שכתב כאן מישהו, בשאר העולם בכלל ולנו כאן בישראל בפרט, זה לא יעזור.
לצערי ולצער כולנו, זו לא המגמה אליה התעשייה הולכת. זו רק שירת הברבור שלה.
נתחיל ממה שקורה/יקרה באמריקה. במקרה הכי טוב, טראמפ ימשיך לעוד ארבע שנים. ואחריו נקבל בנובמבר 2024 איזה דמוקרט-סביבתן-מתחסד-חלבי אובמה-סטייל, שידחוף שוב אווירה פוליטיקלי-קורקטית ויקדם רגולציות שיאכפו בכוח חוקי-איכות-סביבה דרקוניים, שרואים במכוניות את מקור כל הרע בעולם. נשיא שיחסל לתעשיית הרכב האמריקאית את הדבר היחיד שהיא באמת יודעת לעשות וגם עושה את זה הכי טוב - מכוניות מגניבות שמדברות לבטן ולחשק. וזה כאמור התרחיש האופטימי - כי בתרחיש הפסימי, הזוועה הזו תיפול על הראש של כולנו ותתחיל לגלגל את כדור השלג כבר בנובמבר 2020 הקרוב.....
ובכלל, מה לנו ולכל זה?.... אנחנו חיים בישראל - מדינה שמשייכת עצמה לאירופה המתחסדת והצבועה וחובבת הרגולציות. מאיפה זה בא לנו להיצמד דווקא לאירופה?... מה לנו וליבשת הישנה והאנטישמית?... כי היא קצת יותר קרובה אלינו גיאוגרפית?.... אירופה, שהדבר העקבי היחיד שאפשר לשים את האצבע לאורך ההסטוריה שלה הוא שנאתה הזאולוגית אלינו כיהודים שזה משהו שעובר שם ב-DNA, ונטייתה החולנית להאשים אותנו אוטומטית בכל תחלואי העולם. כולל כמה וכמה פעמים שאירופה הזו אשכרה ניסתה ליישם פתרונות פיזיים סופיים ל"בעיה" שעצם קיומנו מהווה עבורה?.... וואלה, לא יודע מה איבדנו שם באירופה, חוץ מהאפר של שישה מיליון בני אדם. ואני בטח לא מבין למה בחרנו לדבוק דווקא בתקינה של אירופה ולא בזו של ידידתנו האמיתית אמריקה - זו שמחזיקה אותנו כלכלית, זו שבלעדיה אין לנו קיום.
אז בינתים, תיהנו ממה שאפשר, כל עוד אפשר. ומכיוון שאני לא נכנס לכם לכיס אבל יכול לנחש שכנראה לרובכם אין מיליון פנוי בצד לצעצועים כאלה, אז באמת תשמרו על רכב השטח הקלאסי שלכם. סופה, סיקס, דיפנדר, היילקס, סמוראי. הכלים המופלאים האלה הם סדין אדום מול עיני הרגולטורים הצרות והרעות. כמוהם כבר לא ירשו לאף אחד לעשות יותר לעולם. ההיצע יילך ויצטמצם והביקוש, ועימו גם הערך של הכלים הישנים שישרדו, כנראה רק יעלה - עד שכולם יורדו מהכבישים וייגרטו בכפייה, מכוחם של חוקים ותקנות מרושעים בהשראת ובנוסח אירופה הפוליטיקלי-קורקטית, הצבועה, המתחסדת והרעה.
להערכתי המשתדלת להיות ריאלית? תחת צילה ההולך ומתגבר של רגולציה מגבילה זוחלת שרק תלך ותחמיר בהדרגה, נשארו לנו משהו כמו 20 שנה פלוס-מינוס להמשיך להינות ממה שאנחנו הכי אוהבים. ואחר כך - אללה יסתור.... אבל כמו שאבא שלי, בן 82, אומר על הממשלה הנוכחית שלנו ומה יקרה למדינה הזו ולכולנו בהמשך כתוצאה ישירה של מעלליה בשנה האחרונה - "זו כבר לא תהיה הבעיה שלי"....
שמע דרור, דבר אחד בטוח, וזה לא חדש לאף אחד.
אתה יודע לכתוב.
נקעתי את האצבע בלגלול את המגילה, ולא הגעתי לרבע. רצית להגיד משהו על אמריקה, וטנדרים? תקצר, בן אדם, תגיע לנקודה!
או במילים אחרות, נמרוד התרגל לתקצירי מנהלים....
Sent from my iPhone using Tapatalk
בקיצור... פורד ופיאט בקרב דינוזאורים אמיתי. וgm? הם יישארו מה שהם היו תמיד. ארגון גדול ומבורבל מדי שלא מסוגל להגיב בזמן לכלום, לא כל שכן לחזות טרנדים. אתם יכולים להיות משוכנעים שהם יוציאו מתחרה אמיתי - זה יהיה רגע אחרי שהאופנה הזו תחלוף.
אסף.
בקיצור... פורד ופיאט בקרב דינוזאורים אמיתי. וgm? הם יישארו מה שהם היו תמיד. ארגון גדול ומבורבל מדי שלא מסוגל להגיב בזמן לכלום, לא כל שכן לחזות טרנדים. אתם יכולים להיות משוכנעים שהם יוציאו מתחרה אמיתי - זה יהיה רגע אחרי שהאופנה הזו תחלוף.
אסף.
אתה כבר כתבת פה שאתה ford guy, אז מראש אתה לא אובייקטיבי.
שברולט המציאה את המשאית הראשונה שלה ב 1947, פורד את ה F שנה אח"כ, ב 1948.
הקורבט נולדה ב 1953, מוסטאנג? 10 שנים אח"כ.
סאבורבן נוסע עם הסמל הנכון על הגריל משנת 1935!!! מי המקביל שלו בפורד? אקספדישן?
וחוץ מזה, רק עכשיו, ואולי, זה עדין לא בטוח, בבדיקה, איך ה V8 האחרון.
מה עם 7.3? מה עם ה 6.0? ה 6.4? הם לא מרחרחים את האוריאה של הדורמקס מרחוק...:cool:
או במילים אחרות, נמרוד התרגל לתקצירי מנהלים....
Sent from my iPhone using Tapatalk
ממש לא.
בד"כ יש לי סבלנות לקרוא, אבל זה התיש גם אותי.
אתה כבר כתבת פה שאתה ford guy, אז מראש אתה לא אובייקטיבי.
שברולט המציאה את המשאית הראשונה שלה ב 1947, פורד את ה F שנה אח"כ, ב 1948.
הקורבט נולדה ב 1953, מוסטאנג? 10 שנים אח"כ.
סאבורבן נוסע עם הסמל הנכון על הגריל משנת 1935!!! מי המקביל שלו בפורד? אקספדישן?
וחוץ מזה, רק עכשיו, ואולי, זה עדין לא בטוח, בבדיקה, איך ה V8 האחרון.
מה עם 7.3? מה עם ה 6.0? ה 6.4? הם לא מרחרחים את האוריאה של הדורמקס מרחוק...:cool:
והדוראמקס האגדי בכלל מגיע מ..... איסוזו!... כבוד.
נמכר אחד בארץ.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210713/faed65f92cfa3b1f898d847e6cd7beea.jpg
נשלח מהנייד
נצפה היום בהרצליה. מניח שיבוא אישי, אבל אם מישהו יודע אחרת שיעדכן.
המנוע נשמע כמו חלום רטוב, אבל הוא נראה ממש מתנדנד ולא מרוסן על באמפרים. אולי זה רק קצה המהלך הפרוגרסיבי של מתלים ארוכים?
137530
אבל הוא נראה ממש מתנדנד ולא מרוסן על באמפרים. אולי זה רק קצה המהלך הפרוגרסיבי של מתלים ארוכים?
137530
במבחן של הרכב בפורווילר ציינו את השיכוך והריסון כמשהו יוצא דופן לחיוב.
אולי זו רק מדבקה ולא הדבר עצמו?
יש רכב כזה בארץ. מכיר את בעליו (שנהג קודם לכן על האמר H2 עם כל טוב).
אם אני זוכר נכון - יבוא של יריב קלר עבור אותו לקוח. אני חושב שהיה כאן אזכור ותמונה לפני כשנה.
** עריכה *** הנה בתגובה #27 בשרשור זה (https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/117166-%D7%A2%D7%9D-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%9B%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%9C%D7%A7%D7%A9%D7%A7%D7%95%D7%A9%D7% 99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%90%D7%99%D7%96%D7%94-%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%93%D7%99%D7%A8-%D7%A8%D7%90%D7%9D-%D7%94%D7%A6%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%90%D7%AA-%D7%94TRX/page2?p=951037&viewfull=1#post951037)
ביקר אצלנו בקיבוץ לא מזמן....
נראה כמו הדבר האמיתי.137548137549
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
Yaron.nahum
03-03-22, 15:44
במבחן של הרכב בפורווילר ציינו את השיכוך והריסון כמשהו יוצא דופן לחיוב.
אולי זו רק מדבקה ולא הדבר עצמו?
מי שנוסע אחרי אחד כזה , לא יתקשה לזהות את הדבר האמיתי.
הנהימה של המנוע בכל לחיצה , סימפוניה מושלמת.
מי שנוסע אחרי אחד כזה , לא יתקשה לזהות את הדבר האמיתי.
הנהימה של המנוע בכל לחיצה , סימפוניה מושלמת.
המנוע v8 משותף לעוד דגמים.
זה היה הדבר האמיתי.טרסט מי.
אולי הגלים בכביש והבסיס גלגלים שלו גרמו לאשליה של נדנוד, לא יודע.
לגבי מבחנים? לא יודע מה זה אומר. אולי החמישה ס"מ הראשונים הם רכים כמו רכב אמריקאי של פעם וזה מה שראיתי, ומעבר לכך זה הולך ומתקשח.
(אגב, אני חובב גדול של רכב מתנדנד, מעדיף את הנדנוד אוניה מאשר את הטלטלות של רכב מהודק. מצד שני אולי זה בגלל שלמדתי לנהוג בשטח על רכבים שעמוסים ב1 טון יותר ממה שהתכוון היצרן, וזאת היתה חווית ההחתמה שלי).
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.