צפייה בגרסה מלאה : לינה בצפון בסוף אוגוסט
מחפשים רעיון ללינה בצפון, די פתוחים לכמה כיוונים.
1. לשכור חדר, צריף, איגלו ..... ולטייל כוכב סביבו.
2. למצוא מקום שניתן להקים בו אוהל קבוע לארבע לילות, ולעשות כוכב סביבו.
3. לדלג עם האוהל 3 לילות ובאחרון לישון באזור הצפון הקרוב (כרמל+-) במקום מפנק.
האם למישהו מאנשי האתר יש מקום שעונה על אחת האופציות או המלצה על כזה?
היה לפני ימים ספורים שרשור דומה של חנן עם הצעה למשהו מאד דומה ( לפי הבנתי )
אנחנו (2 זוגות ללא ילדים) יוצאים לטיול אמצע שבוע, 3 לילות, בצפון שבוע הבא.
התכנון היה בניאס ולישון בחורשת טל ומשם להתקדם דרומה , אבל בשתי הנקודות התגלו זיהומים במים.
החשיבה שלי היא להתמקם בכל בוקר ליד מקור מים אחר, ובערב לעבור למקור מים הבא. בעצם בשעות החמות להיות סטטי ליד המים.
אנחנו מתחילים באיזור להבות הבשן - ומשם נתקדם דרומה ונבקר בעין עלמין, הג'ילבון, ומשם לאיזור היהודיה, עין כנף, כנרת...משאירים את הכל פתוח.
אני אגב מאוד חושש מהחום...אבל אשתי משום מה מתעקשת לקמפינג.
אנחנו (2 זוגות ללא ילדים) יוצאים לטיול אמצע שבוע, 3 לילות, בצפון שבוע הבא.
התכנון היה בניאס ולישון בחורשת טל ומשם להתקדם דרומה , אבל בשתי הנקודות התגלו זיהומים במים.
החשיבה שלי היא להתמקם בכל בוקר ליד מקור מים אחר, ובערב לעבור למקור מים הבא. בעצם בשעות החמות להיות סטטי ליד המים.
אנחנו מתחילים באיזור להבות הבשן - ומשם נתקדם דרומה ונבקר בעין עלמין, הג'ילבון, ומשם לאיזור היהודיה, עין כנף, כנרת...משאירים את הכל פתוח.
אני אגב מאוד חושש מהחום...אבל אשתי משום מה מתעקשת לקמפינג.
אין לי מה להגיד על הזיהומים .. אבל יכול להגיד שלפני שבוע וחצי נגררתי בעל כרחי לישון באוהל בחניון לילה של עידן, זה לא צפון ולא גבוה .. ואני מודה שלמרות חרדה עמוקה שהיתה בי, היה חם אבל נסבל וישנתי רוב הלילה .. זה לא ממש הכי נורא.
מתברר ....
ההודעה של חנן:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/117120-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%95%D7%9E%D7%9C%D7%A5-%D7%9C%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%91%D7%A9%D7%98%D7%97-%D7%91%D7%92%D7%95%D7%91%D7%94-%D7%A9%D7%9C-%D7%9B1000-%D7%9E%D7%98%D7%A8
אנחנו ישנו שני לילות על הירדן מערבית בקו ישר לקיבוץ גונן. ברגע שמתרגלים לטראנסים מסביב זה אפילו נסבל.
מבחינת מקום זה צפוף, לנו הרגילים למדבר ולשקט ולזה שלא רואים אף אחד סביב זה קשה בהתחלה אבל השכנים משני הצדדים התגלו כנחמדים מאוד.
בלילה היה קר, ממש קר עד כדי התכסות בשמיכות פליס דקות.
רוב היום הילדים היו עסוקים בלעלות במעלה הנחל (נהר?) וגלישה בשחייה חזרה ואנחנו היינו עסוקים בלעשות כמה שפחות.
להערכתי רוב מקורות המיים מזוהמים היות וההורים בימים אלו מכניסים את צאצאיהם למיים עם טיטולים עמוסי חרא ובאותה הזדמנות גם שוטפים אותם עם דטרגנטים מקציפים.
לא תהייה לינה ליד מקורות מים, שתי הבנות עוד לא שוחות.
ואין לי יתירות.
חורשת דרדרה,נוטרה,חניון דליות,עין ידידיה....
חניון האלה ליד מצודת כ"ח.
יש שם ברז מים, אבל לפעמים הוא מנותק עקב חבלה.
פרק גורן.
יער ברעם
תודה לכולם.
חבר פורום עזר לנו עם אחלה פתרון.
עברנו היום בדרדרה, מקום נחמד מאד.
פלג מים/שכשוכית לקטנטנים במקרה האוב אבל מרווח המון צל ורק משפחה אחת.
בשבוע האחרון ליד הירדן היה מזג אויר מצוין.
באזור גדות בגדה המזרחית קצת דרומית לראפטינג נהר הירדן יש קטע גדה שלא נגיש לפרייבטים, גם לא ליסינג, והיה מאד מרווח ונקי ביחס לקטע מצפון ומדרום.
שוב בולט עניין נגיש לפרייבט=זבל.. עצוב.
מה שכן, צריך להיות מוכנים נפשית לתעבורת סירות ראפטינג מהבוקר עד אחהצ.
זה לא נורא, רק קיים.
אומנם באיחור קל, אבל אפרט לגבי הפתרון.
איתי הידוע כ"חשמלאי אבל לא לרכב" גר בישוב קטן ליד הכנרת בשם כרכום.
לאיתי יש בבית יחידה להשכרה, רק שאיתי לא בדיוק "גברת צימר", החצר מבולגנת, היחידה בתחזוקה בסיסית ואין לו כוח להתעסק עם לקוחות שרוצים שרות באמצע הלילה כי... (מלא את החסר).
באופן כללי הוא לא נוהג להשכיר, אבל מלין חברים בעד סכום בסיסי. ז"א זה לא צימר אלא מקום נוח לזרוק את הראש.
אז אם אתם בצפון, ומחפשים מקום מקורה לשים את הראש ולשטוף את התחת זה אחלה פתרון.
אומנם באיחור קל, אבל אפרט לגבי הפתרון.
איתי הידוע כ"חשמלאי אבל לא לרכב" גר בישוב קטן ליד הכנרת בשם כרכום.
לאיתי יש בבית יחידה להשכרה, רק שאיתי לא בדיוק "גברת צימר", החצר מבולגנת, היחידה בתחזוקה בסיסית ואין לו כוח להתעסק עם לקוחות שרוצים שרות באמצע הלילה כי... (מלא את החסר).
באופן כללי הוא לא נוהג להשכיר, אבל מלין חברים בעד סכום בסיסי. ז"א זה לא צימר אלא מקום נוח לזרוק את הראש.
אז אם אתם בצפון, ומחפשים מקום מקורה לשים את הראש ולשטוף את התחת זה אחלה פתרון.כל עוד העז לא נכנסת בלילה זה אחלה פתרון....
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
כל עוד העז לא נכנסת בלילה זה אחלה פתרון....
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
ואם העז מביאה איתה גריל...?
כבר אין עיזים בחצר, אבל יש לול, למרות הפצרותי איתי התעקש לקנות בשר ולא להשתמש בתנובת הלול.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.