PDA

צפייה בגרסה מלאה : בולג'וינטים - MOOG או MEVOTECH?

hadtomer
20-08-20, 07:10
היי

הגיע הזמן להחליף את ה tie rod end links-אני עושה את זה כל שלוש שנים

אני שם לב שגם רוקאוטו וגם סאמיט רייסינג מציעות באותו מחיר חלקים של MOOG (פרובלם סולבר) וגם של חברת שנקראת MEVOTECH.

ברוב הפורומים האמריקאים שאני נתקל יש תמיד השוואות בין השניים- אבל כמאמר המומחים "אז שהאינטרנט יתקן לך את האוטו".

אני משתמש בMOOG ודי מרוצה-האם למישהו יש ניסיון עם המותג השני?

grand
20-08-20, 09:32
לנסיוני, אותה רמת גומי, שניהם לא באיכות הגומי המקורי של mopar, אבל מחזיקים הרבה יותר זמן מהזבל של crown

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

IlanHadar
20-08-20, 09:44
למוג יש שתי רמות, הרגיל וה Problem Solver. אני מעדיף בדרך כלל מוג, מחליף משולשים עליונים בקרוב שהחזיקו כ 70,000 ק"מ שלהם, ברכב מוגבה.

ל
MEVOTECH יש מספר רמות של חלקים, עדיף ה HD שלהם אם יש, המחיר כמובן גבוה יותר.

ariel-ro
20-08-20, 09:46
הייתי ממליץ להזמין Mopar, אבל אם אתה מחליף כל 3 שנים גם ככה וmoog עשה את העבודה עד היום, אז תישאר איתם
למה אתה מחליף כל 3 שנים? האם יש חופש?

hadtomer
20-08-20, 10:12
הייתי ממליץ להזמין Mopar, אבל אם אתה מחליף כל 3 שנים גם ככה וmoog עשה את העבודה עד היום, אז תישאר איתם
למה אתה מחליף כל 3 שנים? האם יש חופש?

מה המצב אריאל

אני מחליף כי זה נותן לי ראש שקט וכי משעמם לי ואפשר לעשות בבית. "משעמם לי" זה משפט שאני שונא לשמוע מהבנות שלי בימים אלה של חופש גדול....כאילו...את כבר בת עשר. אם כזה משעמם לך, רדי לחניה ותחליפי שמן.

במקרה ספציפי זה- לתחושתי יש גם חופש קל בהיגוי ואני הולך לאט לאט במעלה שרשרת הפיקוד כדי לטפל בזה. החופש בהיגוי מן הסתם גם נובע מהעובדה שהרכב סטנדרטי לחלוטין, ויש מצב שמרוב סטנדרטיות יש שחיקה של רכיבים...

תכל'ס- יחידה של מופאר עולה 20 דולר יותר מהפרובלם סולבר ברוקאוטו. אתה צודק, זה כנראה לא משהו שמומלץ להתקמצן בו.

-->