PDA

צפייה בגרסה מלאה : מעטפת כבל מצמד קרועה

akibanos
20-08-20, 19:55
שלום לכולם. התחדשתי לאחרונה בסוזוקי סמוראי 94. נסעתי עליו כבר תקופה גם בכביש וגם בטיולים אך לאחרונה במהלך אחד הטיולים הקלאץ התחיל לעשות לי בעיות. לאחר סקירה זריזה מצאתי כי יש פנס קטן במעטפת של הכבל מצמד שהייתה מודבקת עם איזו שכנראה התרופף במהלך הטיול. עטפתי את הכבל עם אזיקונים ואיזו וכרגע הקלאץ׳ מתפקד אך צריך למצוא פתרון קצת יותר מוצלח. חשבתי לעטוף אותי עם מעטפת של גומי מתגפר של כבלי חשמל רציתי לשאול אם מישהו התנסה עם תקלה כזאת ויודע לחלוק איתי מנסיונו. בנוסף חיפוש מהיר באיביי העלה לי כבלים במחיר של בין 50-150 שח, האם יש סיכוי שהכבלים ב50 שח הם מקוריים וטובים או שאני קונה זבל?
תודה מראש.
ירדן.

gmike
20-08-20, 20:30
בתור פתרון זמני עד שהכבל החדש יגיע, אתה יכול ללפף על המעטפת שלך חוט חשמל(בלי הבידוד) צפוף צפוף ולכסות בשכבה טובה של איזולירבנד.
לגבי כבלים באיביי-הרוב סחורה הודית באיכות ירודה ומיועדים להגה ימני(קצרים מדי בשבילך). תקנה רק מקורי.

יונימוג אדום
20-08-20, 20:59
קרה לי בעבר בטנדר - קיבעתי עם אזיקונים ועבד היטב .
לאחר מספר ימים בדקתי במכשירי תנועה והיה כבל חדש בעלות ממש סבירה ( נידמה לי סביב 200 ש"ח ) .
בכללי - יש למכשירי תנועה לא מעט חלקים מקוריים ובמחירים טובים .

אילן

חנן-ג'יפולוג
20-08-20, 22:08
מנסיוני ברכבים אחרים, אך ורק מקורי. זה לא רק עניין של עמידות, אלא גם של נוחות ודיוק תפעול, בגלל ציפוי הטפלון, וכפועל יוצא גם השפעה על הבלאי של המצמד עצמו.

סולי
22-08-20, 08:06
שים לב שעל סעפת הפליטה מורכב המיגון חום המקורי.
בלעדיו החיים של הכבל קלאץ מתקצרים משמעותית.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

-->