צפייה בגרסה מלאה : (נערך) התלבטות בין ג'מני לדאסטר
אני חייל עומד להשתחרר בקרוב וכבר התחלתי לחשוב על רכב אחרי הצבא. פיתחתי במקום השירות שלי את אהבה לנהיגת שטח והחלטתי להמשיך עם זה באזרחות ולקנות לי איזה ג'יפון.
תקציב סביבות ה50 אלף.
אני נקרע כבר כמה זמן ביני לבין עצמי בין הדאסטר לג'ימני קראתי את כל השירושורים והמבחני דרכים פה על שניהם ואני פשוט לא מצליח להחליט. מצד אחד הג'ימני רכב מסוקס מצויין בשטח וקומפקטי אבל אני שמעתי כל כך הרבה דברים רעים על התנהגות כביש שלו מצד השני הדאסטר פחות טוב בשטח יותר "זקן" אבל צריכת דלק יותר טובה והתנהגות כביש יותר טובה.
הלב אומר ג'ימני אבל הראש אומר דאסטר...
(אני הולך לנסוע איתו את ה20 דקות לעבודה הלוך חזור כל יום ובסופשים לטייל)
אשמח לכל דעה וייעוץ שיעזרו לי להכריע!
קח ג'ימני. זה לא חתונה קתולית אל תדאג
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
שניהם יכולים להסיע 4 אנשים בכביש או בשטח ( הדאסטר 5? ) ברמת נוחות כזו או אחרת, ההבדל המשמעותי הינו ברמת קושי השטח, אם אתה חושב לטייל הרבה בשטח לך על גימני כי התיאבון יגדל, אם אתה מחפש יותר נוחות בכביש הדאסטר מתאים יותר.
את כל זה אתה כבר יודע וכתבת, תעשה לך טבלה ונתח תוצאות עד שיצא עשן לבן.
יש לנו ג'ימני והוא המועדף על כולנו לנסיעות קצרות על אף שיש בחניה רכב חדש וחדיש.
ערכתי את כותרת הדיון כדי שתהיה משמעותית יותר.
אני ממליץ תמיד לבחון האם אפשר להבין מתוך הכותרת על תוכן השרשור - זה טוב לך כי תקבל תשובות טובות יותר בגלל שאנשים רלוונטיים ייכנסו לקרוא ולהגיב, זה טוב לכל הגולשים שידעו במה מדובר וזה טוב לאתר כי מי שיחפש ברשת תגובות לשאלות דומות ימצא החיפוש את השרשור הזה ויגיע לפורום שלנו.
לגבי התלבטות - ג'ימני טוב יותר (משמעותית) בשטח. דאסטר יהיה מרווח יותר ונעים לנסיעה בינעירונית ואולי בכלל. אתה צריך להחליט מה חשוב לך יותר ועל מה אתה לא יכול לוותר - האם על נוחות הנסיעה והמקום ברכב או על האפשרות לבצע חלק מהמסלולים בטיול.
אני שם לב שמיים האחרונים פתחת מספר שרשורים דומים עם התלבטות לגבי ג'ימני, טריוס ודאסטר. שקול האם יהיה יותר יעיל לנהל שרשור התלבטות אחד עם פירוט של כל הדרישות לדירוג העדיפויות שלך. לא תמיד אנחנו יודעים לקשר דרישות שציינת בשרשור א' עם התלבטות בשרשור ב'...
נשלח מהנייד
אני אחזור על מה שכבר נכתב פעמים רבות ..
אתה בגיל ובשלב בחיים שבו לא צריך, לא כדאי להתפשר. את הפשרה על רכב כמו דאסטר תשאיר לשלבים אחרים בחיים.
עכשיו תעשה חיים ותהנה. קנה לך ג'ימני.
אני משוכנע שלא תצטער.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אני נסעתי על ג׳ימני כשהבת שלי הייתה חיילת משוחררת ונהנתי מכל רגע, זה היה הרכב היחיד שלי.
אל תחשוב פעמיים, לדעתי ג׳ימני
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.