צפייה בגרסה מלאה : מרכז שירות פולקסווגן אילת
שלום, הבת עם בעית גיר באילת.
אני לא רוצה לשלוח אותה למוסך ללא עזרה של מכיר...
האם יש בקהל מישהו שאפשר להעזר בו, שקשור למרכז השירות ?
תודה
טל, גרור למרכז, בעית גיר בפולו עם dsg7 הרובוטי זה חבילה במורשה.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
באילת יש שני מוסכים שמתעסקים בפולקוואגן.
מורשה צמפיון ומוסך אלעד (לדבר עם אלישע).
אם מדובר על תקלה מורכבת או יקרה לתיקון (אחרי אבחון באחד משני המוסכים המוזכרים), הייתי נוסע או שולח על גרר למוסך רון בתל אביב.
בברכה.טושי
אירוע זהה לבת שלי עם איביזה 2012 (למזלי באזור המרכז)
תקלת מכטרוניקס (מוח)
בחברה רצו 9100 ש"ח
בבנימינה, מוסך מומחה לרכבי VW עלה 3500 (+מע"מ). שירות מעולה.
שווה גם את עלות הגרירה.
אירוע זהה לבת שלי עם איביזה 2012 (למזלי באזור המרכז)
תקלת מכטרוניקס (מוח)
בחברה רצו 9100 ש"ח
בבנימינה, מוסך מומחה לרכבי VW עלה 3500 (+מע"מ). שירות מעולה.
שווה גם את עלות הגרירה.
לפחות תפרגן לו עם השם
התיבה הרובוטית והתביעה הייצוגית: היבואנית תפצה לקוחות ישראלים ותאריך אחריות
https://thecar.co.il/%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98%D7% 99%D7%AA-%D7%95%D7%94%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%A2%D7% 94-%D7%94%D7%99%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%92%D7% 99%D7%AA-%D7%94%D7%99%D7%91%D7%95/ (https://thecar.co.il/%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98%D7% 99%D7%AA-%D7%95%D7%94%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%A2%D7% 94-%D7%94%D7%99%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%92%D7% 99%D7%AA-%D7%94%D7%99%D7%91%D7%95/)
לפחות תפרגן לו עם השם
שלחתי לו בפרטי...
מוסך עמית (פעם היו אור חי - מורשה צ'מפיון באור עקיבא).
שימי חמו.
- - - Updated - - -
התיבה הרובוטית והתביעה הייצוגית: היבואנית תפצה לקוחות ישראלים ותאריך אחריות
https://thecar.co.il/%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98%D7% 99%D7%AA-%D7%95%D7%94%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%A2%D7% 94-%D7%94%D7%99%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%92%D7% 99%D7%AA-%D7%94%D7%99%D7%91%D7%95/ (https://thecar.co.il/%D7%94%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98%D7% 99%D7%AA-%D7%95%D7%94%D7%AA%D7%91%D7%99%D7%A2%D7% 94-%D7%94%D7%99%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%92%D7% 99%D7%AA-%D7%94%D7%99%D7%91%D7%95/)
היו 2 תביעות והסכמי פשרה.
תלוי במודל הרכב וכמה זמן עבר מאז ההסכם (יש תוקף..)
מומלץ לגרור לת"א למוסך רון. לא תתאכזב.
היו 2 תביעות והסכמי פשרה.
תלוי במודל הרכב וכמה זמן עבר מאז ההסכם (יש תוקף..)
(אם זה לא חטיפת הדיון...)
אם אתה מעורה בפרטים אשמח לשמוע יותר בהרחבה איזה שנים נכללות ולמה לא בשנים אחרות ?
ממה שאני שומע הבעיות מתרחשות ברמות כאלה או אחרות בכל השנתונים כולל חדשים לגמרי (אין לי רכב כזה, שקלתי לרכוש כחדש כי למעט זה הרכבים באמת טובים, אבל לא מתאים לי מוצר חצי אפוי כזה).
מומלץ לגרור לת"א למוסך רון. לא תתאכזב.
+1.
(אם זה לא חטיפת הדיון...)
אם אתה מעורה בפרטים אשמח לשמוע יותר בהרחבה איזה שנים נכללות ולמה לא בשנים אחרות ?
ממה שאני שומע הבעיות מתרחשות ברמות כאלה או אחרות בכל השנתונים כולל חדשים לגמרי (אין לי רכב כזה, שקלתי לרכוש כחדש כי למעט זה הרכבים באמת טובים, אבל לא מתאים לי מוצר חצי אפוי כזה).
יש הרבה דעות לכאן ולכאן.
יש שטוענים שתיבת DSG6 ( שש מהירויות, מצמדים רטובים) אמינה ועמידה יותר מה-DSG7 (שבע מהירויות, מצמדים יבשים)
יש שטוענים לקילומטראז'ים אסטרונומיים ללא בעיות ויש כאלה שחוו תקלות גם בק"מ 5 ספרתי לא גבוה כלל.
אני לא שולל את דעתו של אף אחד, אבל הסטטיסטיקות לא משקרות ותביעות ייצוגיות לא נולדות סתם כך יש מאין אלא משום שיש בעיה אמיתית רוחבית וגורפת. לי אין היום שמץ אמון במכוניות שמצוידות בתיבות האלה ויצאו מתקופת האחריות - זה באמת חבל, כי בכל פרמטר אחר מדובר במכוניות איכותיות ומרשימות עם יתרונות דינמיים חד-משמעיים שהייתי שמח לרכוש לעצמי - אבל אך ורק עם גיר ידני, או במקרה שאין ברירה ומוכרחים אוטומט בגלל האשה שלא מוכנה לשמוע על ידני או הנוער שכבר לא מתעניין בנהיגה ומוציא רשיון לאוטומט בלבד, אז תיבה פלנטרית - שזה משהו שאין במכוניות הרגילות של קבוצת VAG כבר שנים רבות.
תוסיף את הנסיון הרע עם תיבות דו-מצמדיות אצל יצרנים נוספים כמו פורד, רנו וקיה, ומצטיירת תמונה די עגומה של המכלול הזה שנקרא "תיבת הילוכים רובוטית כפולת מצמדים", שכנראה מורכב, רגיש ועדין מכדי להיות באמת אמין לאורך זמן, עבור לקוח פרטי, במיוחד של רכב יד שניה/שלישית שכבר אינו מאוד יקר לרכישה, שנאלץ פתאום לשלם תועפות.
בשורה התחתונה, רוב הלקוחות של רכב רגיל (סופר-מיני/משפחתית/מנהלים) לא רוצים הרבה מהאוטו. נוחות, התנהגות וכו' - לא באמת חשוב להם. מעבר לגאדג'טים שקוסמים להדיוטות, הוא רוצה רק שיניע תמיד, יקרר היטב ושלא יתקלקל. וכפועל יוצא של האמינות, יהיה גם סחיר וישמור ערך, כלומר לא יפסיד יותר מדי.
אבל מכיוון שאין חיה כזאת "לא מתקלקל" (אפילו בטויוטה יש מדי פעם בעיות קטנות. פחות מהמתחרים אבל יש. מוסכי טויוטה עובדים במרץ, לא מובטלים מעבודה), אז לפחות שתדירות התקלות בין טיפולים תקופתיים תהיה נמוכה-נסבלת והוצאות האחזקה לא יביאו לפשיטת רגל. ומכיוון שתיבה דו-מצמדית היא מכלול שלא יכול להבטיח אמינות סבירה ועלויות תחזוקה מתקבלות על הדעת, אולי מוטב להתרחק ממכוניות עם תיבה כזו, ולא רק של VAG.
ואני בכוונה לא מתייחס למותגי פרימיום/יוקרה גרמניים וכו' שמיועדים למאיון/אלפיון העליונים.
הן לא דוגמה לכלום, כי שם יש משמעות שיווקית חשובה לטכנולוגיה סופר-מתקדמת ולביצועי-על, והלקוח יכול לשלם את עלויות התחזוקה והתיקונים הגבוהות.
התיבה הרובוטית הזו מחזיקה לאלו שנוסעים נסיעות ארוכות, בנסיעות עירוניות או זחילה בפקקים זה כמו לנהוג עם חצי קלאץ לחוץ כל הזמן ולכן יש בלאי במצמדים ובמכטרוניקס, אני שמעתי כבר על סכום של 2500 שח לשיפוץ, לא בשמיים אם זה מחזיק 60-80 אלף קמ.. כי זה די מתקזז עם תצרוכת דלק נמוכה בזכות התיבה. ישנם כאלה שהשיפוץ הגיע לאחר 150 אלף.
ויש כאלו שאחרי 30,000צורת נהיגה....
זה לא מנחם אותי כשאני זה שצריך לשלם על התיקון.
הדיון קצת מוסט, אז אמשיך רק קצת.
האם עלות התיקונים החצי צפויה (כי זה כבר לא בעיה חדשה שצצה בשנה, כל בר דעת יכול לגלות שהגיר הזה הוא בחזקת "עובד כרגע") מתקזזת איך שהוא עם נפילת ערך של הרכב לאורך שנים?
מה אומר המחירון (לוי יצחק / תכלס מחיר השוק)?
האם תכנון עלות נכון עדיין פוסל מבחינתכם את הרכב הזה בצורה כל כך משמעותית?
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
אם כבר התחלנו אז נמשיך עם הסטת הדיון, מוטי אני חושב שזו לא הגישה המתאימה או השיקול המרכזי.
לשימוש יום יומי ובבעלות פרטית מי שרוצה ללכת על בטוח, ואינו חובב נהיגה ולא יבדיל באיכויות הנהיגה והערך המוסף של רכבי ואג והגרמניות האחרות או חלק מהאירופאיות האחרות , אז עדיף שילך על בטוח עם יפני קוריאני וכו' ועדיף פלנטרי אטמוספרי, מאזדה וסובארו הן יוצאות הדופן לטובה בשילוב אמינות והנאה, אך מבחר הדגמים מצומצם.
אם יש מודעות ורצון לקבל יכולת משופרת ולקחת מעט יותר סיכון, אז לרכבי קונצרן ואג יש מה להציע..
אפילו בתוך הקונצנזוס היפני קוריאני אין אחידות, אין להשוות בהנאה בין קורולה היברידית רציפה ומדכאת ללא חדוות נהיגה לבין הסיד החדשה טורבו רובוטית , אבל חלק גדול מהנהגים בכלל לא יבינו על מה אני מדבר...ואני רואה זאת בארגון הגדול בו אני עובד כאשר קולגות מתייעצים מה לבחור...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אני משוחד, אני מקבל כל 3 שנים פולקסווגן חדשה, צבע לפי בחירתי.
אבל אני כן חושב על זה כל 3 שנים האם לרכוש את הרכב למשפחה.
כעלות קנייה זה לא משתלם לי. אבל לא פסלתי את הרכב עצמו כ"תקול"
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
מכיוון שתיבה דו-מצמדית היא מכלול שלא יכול להבטיח אמינות סבירה ועלויות תחזוקה מתקבלות על הדעת, אולי מוטב להתרחק ממכוניות עם תיבה כזו, ולא רק של VAG.
(פיצול דיון ?)
מסכים איתך.
מוצר עוד לא בשל לגמרי עם אחוז נפילה קצת גבוה מידי.
ההתחמקות ממנו בעתיד תהיה קשה כי לשם הכל הולך באוטומטיות, וזה הגיוני, רק לא ברור למה זה הפך למיינסטרים לפני שהפיתוח
הגיע לרמות האמינות המקובלות בפלנטרי.
עקב ההרגשה הזאת קניתי בסוף לפני כמה ימים את -כנראה- אחרונת הפלנטריות בקטגוריית המיני ובכלל - פיקנטו 1.25.
כי אני מאמין שנוסחת ההצלחה כרגע היא פלנטרי + אטמוספרי.
במקרה הזה אכן הפרופיל הוא קופסא אמינה אוטומטית שאני לא רוצה לשמוע ממנה, ולגברת די אכפת רק מהסעיפים שציינת (ומראה צעיר) אז למה לשחק במגרש הרובוטי ? אם הנסועה לא גדולה החיסכון לא שווה לי את הכאב ראש, לא באחזקה ולא בשיכנוע קונים עוד 5 שנים שרובוטי זה בעצם בסדר.
למי ששאל על מחירון וסחירות -
עם ישראל חולה על VAG ברמות שעדיין מתאים להם לקנות אותם ולהתפלל שהם לא יפלו בגורל הDSG, אין הסבר אחר.
אם יש לכם שאלה יותר ספציפית אני מול מחירון 8/20.
ההרגשה שלי בלי נתונים - רובוטיות אחרות חוטפות יותר בשוק.
לגבי "סגנון נהיגה שהורס גירים", או לא-
בעיני זה לא עובר את מבחן המציאות כי אני קונה רכב אוטומטי כדי שכל נהג סביר יוכל להניע ולנסוע. אחרת מה הועילו חכמים בתקנתם ?
ואם יש מוצרים שיודעים לעשות זאת, והמוצר שהחליף אותם לא, זה חיסרון מהותי.
אצלנו בחברה נוסעים ברנו פלואנס/גראנד קופה רובוטיות מ2013, לא צריך ללמד אף אחד שום דבר - מניעים ונוסעים.
ב5 רכבים כאלו דווקא יש לנו ניסיון טוב בלי צורך לשנות הרגלי נהיגה, אז למה לקנות מוצר שכן צריך ? (לא אומר שב-רנו הכל פיקס, אבל כנראה הרבה יותר בסדר מVAG).
אגב את כולם מכרנו מתחת 200K, גם מרצון להתחדש וגם מחששות כאלו על הגיר הרובוטי, לפני שהוא בכלל צייץ.
אני לא הייתי קונה אחת כזאת עם 180 + אלף קילומטר, אבל כנראה שבשוק יש מי שכן.
דעתי על הממסרות המתוחכמות ושאר טכנולוגיות מתקדמות מיותרות שאף אחד לא צריך??
זה קצת מזכיר את הבדיחה על עט-החלל האמריקאי שיכול לכתוב תנאי חוסר-משקל, שפיתוחו שעלה מיליוני דולרים, מול הפיתרון של הרוסים לכתיבה בחלל - עיפרון פשוט......
חברים יקרים. תעשיית הרכב הולכת למקומות שבהם טכנולוגיות חדשות ולא אפויות יוצגו ברעש גדול והרבה יח"צ חדשות לבקרים באופן סיסתמטי. יהיה מי שיגחך, אבל אישית אני מתייחס לזה כאל קנוניה ברורה של היצרנים כנגד הלקוחות. מרמים אתכם, עובדים עליכם. משכנעים אתכם שאתם נורא צריכים את זה. זה כמובן בולשיט. אחיזת עיניים.
המטרה היא לפתות ולסנוור את הלקוח ההדיוט בגאדג'טים מנצנצים וחסרי תועלת ממשית, ובערימות של טכנולוגיה מיותרת ולא אמינה, שכל תפקידה להפוך אותו לבן-ערובה של היצרן ומרכז השירות, ולסחוט ממנו תועפות עבור תחזוקה וחלפים.
דוגמה? שמישהו יסביר לי מדוע ביחידת תאורה קדמית, פאקינג פנס קדמי, (כמובן של רכב יוקרה גרמני), צריך להיות מחשב?.... קידוד?..... אני אגיד לכם בשביל מה. כדי שלא תוכלו לרכוש מוצר תחליפי. רק מקורי, תוצרת גרמניה, עם לוגו היצרן. המחיר - חמש ספרות. כן, לפנס. אחד.
ובעוד שבוע שוב השכנה שלכם תעשה רוורס לא זהיר ושוב תשבור לכם את הפנס. ושוב. ושוב.
כנ"ל המצלמות שמחליפות את מראות הצד באודי E-TRON החשמלית. למה זה טוב בדיוק? מה גם שזה מתוכנן ובנוי כך שכל שליח על קטנוע עם ארגז שחולף לידכם בפקק יכסח את זה. אתם לא רוצים לדעת כמה עולה יחידה כזו. (רמז - כמו ג'יפ יד שנייה קומפלט במצב טוב).
כנ"ל יחידת המצלמה/רדאר של גרנד צ'רוקי טריילהוק שתקועה באמצע הפגוש הקדמי. בכוונה תחילה כדי שתיתקל בסלעים ובדיונות ותתנפץ. גם החינטרוש הזה עולה סכום מאמצע הסקאלה של 5 ספרות.
העולם השתגע.
בדבר אחד כולכם יכולים להתנחם.
כשכל המכוניות יהיו חשמליות, כל ה-DSG הזה ייחסך מאיתנו. בחשמליות בכלל אין גיר וגם לא צריך.
יש הרבה דעות לכאן ולכאן.
יש שטוענים שתיבת DSG6 ( שש מהירויות, מצמדים רטובים) אמינה ועמידה יותר מה-DSG7 (שבע מהירויות, מצמדים יבשים)
יש שטוענים לקילומטראז'ים אסטרונומיים ללא בעיות ויש כאלה שחוו תקלות גם בק"מ 5 ספרתי לא גבוה כלל.
אני לא שולל את דעתו של אף אחד, אבל הסטטיסטיקות לא משקרות ותביעות ייצוגיות לא נולדות סתם כך יש מאין אלא משום שיש בעיה אמיתית רוחבית וגורפת. לי אין היום שמץ אמון במכוניות שמצוידות בתיבות האלה ויצאו מתקופת האחריות - זה באמת חבל, כי בכל פרמטר אחר מדובר במכוניות איכותיות ומרשימות עם יתרונות דינמיים חד-משמעיים שהייתי שמח לרכוש לעצמי - אבל אך ורק עם גיר ידני, או במקרה שאין ברירה ומוכרחים אוטומט בגלל האשה שלא מוכנה לשמוע על ידני או הנוער שכבר לא מתעניין בנהיגה ומוציא רשיון לאוטומט בלבד, אז תיבה פלנטרית - שזה משהו שאין במכוניות הרגילות של קבוצת VAG כבר שנים רבות.
תוסיף את הנסיון הרע עם תיבות דו-מצמדיות אצל יצרנים נוספים כמו פורד, רנו וקיה, ומצטיירת תמונה די עגומה של המכלול הזה שנקרא "תיבת הילוכים רובוטית כפולת מצמדים", שכנראה מורכב, רגיש ועדין מכדי להיות באמת אמין לאורך זמן, עבור לקוח פרטי, במיוחד של רכב יד שניה/שלישית שכבר אינו מאוד יקר לרכישה, שנאלץ פתאום לשלם תועפות.
בשורה התחתונה, רוב הלקוחות של רכב רגיל (סופר-מיני/משפחתית/מנהלים) לא רוצים הרבה מהאוטו. נוחות, התנהגות וכו' - לא באמת חשוב להם. מעבר לגאדג'טים שקוסמים להדיוטות, הוא רוצה רק שיניע תמיד, יקרר היטב ושלא יתקלקל. וכפועל יוצא של האמינות, יהיה גם סחיר וישמור ערך, כלומר לא יפסיד יותר מדי.
אבל מכיוון שאין חיה כזאת "לא מתקלקל" (אפילו בטויוטה יש מדי פעם בעיות קטנות. פחות מהמתחרים אבל יש. מוסכי טויוטה עובדים במרץ, לא מובטלים מעבודה), אז לפחות שתדירות התקלות בין טיפולים תקופתיים תהיה נמוכה-נסבלת והוצאות האחזקה לא יביאו לפשיטת רגל. ומכיוון שתיבה דו-מצמדית היא מכלול שלא יכול להבטיח אמינות סבירה ועלויות תחזוקה מתקבלות על הדעת, אולי מוטב להתרחק ממכוניות עם תיבה כזו, ולא רק של VAG.
ואני בכוונה לא מתייחס למותגי פרימיום/יוקרה גרמניים וכו' שמיועדים למאיון/אלפיון העליונים.
הן לא דוגמה לכלום, כי שם יש משמעות שיווקית חשובה לטכנולוגיה סופר-מתקדמת ולביצועי-על, והלקוח יכול לשלם את עלויות התחזוקה והתיקונים הגבוהות.
יש אפשרות לבדוק את בריאות הקלאצ׳ים האלה ברכב משומש?
קורץ לי לקנות כמשפחטומטית את הספורטאז׳ דיזל.
דרור, מסכים איתך על הרוב.
איפה איציק מרקדו והמפלצת המוצצת כשצריך אותם ?
כל באי האתר שמספיק זמן בתחום הרכב מכירים את כל החארטות האלו it goes without saying....
אבל....
בנושא גיר רובוטי זה לא רק תחכום לשם מפלצת מוצצת.
הרעיון בבסיסו טוב, צריכת הדלק מדהימה, למה טובי המהנדסים לא מצליחים לגרום לזה להיות מספיק אמין ?
באמת לא ברור לי.
לדעתי היו צריכים למצא פיתרון פשוט יותר לנושא התחלת הנסיעה מעמידה, זה היה חוסך הרבה מהברדק הרובוטי.
נגיד אופציה הידראולית או חשמלית קטנה קטנה שתיתן את הפוש הראשוני.
לא יודע אם זה כלכלי, רק זורק רעיונות.
אני לא מכיר דרך לבדוק גיר כזה שלא בנסיעה.
מאוד מעניין אם יש נתון של תקלות בגירים האלו שאפשר להאמין לו ולנתח אותו, צריך לבדוק בסוף האם יש פה קייס או
רק תחושות ושמועות (התביעות הייצוגיות לא משקרות כנראה, אבל באמת באמת כמה בעייתי זה והאם יש לזה היתכנות כלכלית מסויימת כמו שמוטי שאל) ?
מעניין איך במשאיות הקונץ׳ של הגיר הרובוטי עובד....
ועל פניו עובד טוב
אולי גודל היחידה?
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
מעניין איך במשאיות הקונץ׳ של הגיר הרובוטי עובד....
ועל פניו עובד טוב
אולי גודל היחידה?
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
למיטב ידעתי עובדים עם ממיר מומנט
- - - Updated - - -
לדעתי היו צריכים למצא פיתרון פשוט יותר לנושא התחלת הנסיעה מעמידה, זה היה חוסך הרבה מהברדק הרובוטי.
נגיד אופציה הידראולית או חשמלית קטנה קטנה שתיתן את הפוש הראשוני.
לא יודע אם זה כלכלי, רק זורק רעיונות.
מאזדה משפרים את הגירים הפלנטריים שלהם (https://www.mazda.com/en/innovation/technology/skyactiv/skyactiv-drive/) כך שהם נותנים פייט טוב לכפולי המצמדים
רענן
boaz avrahami
26-08-20, 19:51
קראתי את דברי דרור על תביעה כנגד רנו ויצאתי לחפש וגם מצאתי את הכתבה הזו-
https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=3782730
חייב לומר שהיו לי ברצף שלוש מכוניות פלואנס דיזל עם גיר רובוטי. כל אחת 100-120 אקמ כך שאפשר לומר שאני מכיר את הרכב היטב.
אני לא מת על המרכב והמראה של האוטו הזה אם כי הם השתפרו ממודל למודל.
מה שכן, המנוע דיזל והחיבור לגיר הזה הם לא פחות ממופלאים.
באחד מהם הייתה לדברי המוסך בעיה בטורבו ב 90 אקמ, הוחלף טורבו ואחרי חודשיים החלפתי אוטו.
מהנסיון שלי, רכבת הנע כזו הייתי מאוד דמח לקנות גם בפרטי על מרכב קצת יותר מעניין.
אם התביעה היא האינדיקציה אז נראה לי שהתובעים הזויים.
היו לי גם פוקוס רובוטית שהוחלפה בגלל בעיות גיר בכ 50 אקמ וגם 308 עם הגיר המפורסם שהיה פעמיים במוסך עם בעיות גיר לפני 70 אקמ.
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
למיטב ידעתי עובדים עם ממיר מומנט
- - - Updated - - -
מאזדה משפרים את הגירים הפלנטריים שלהם (https://www.mazda.com/en/innovation/technology/skyactiv/skyactiv-drive/) כך שהם נותנים פייט טוב לכפולי המצמדים
רענןרק יצרן אחד עובד עם wsk - ממיר מומנט - וזה פטנט שהיה טוב אולי עד מנועי יורו 3 או 4.
היום כשלמנועים יש מומנט מירבי בסלד סרק זה לא עובד טוב בכלל.
אז למה מנסרות רובוטיות עובדות במשאיות? כי לא מחפשים לחסוך עליכם. שם האמינות חשובה יותר ממחיר הקניה ולכן היצרנים לא מעיזים להוציא לשוק מוצרים ניסיוניים. בשורה התחתונה גם בצריכת דלק וגם בביצועים - אף נהג לא מצליח לנצח גיר רובוטי שיודע במצב ריק להעלות שניים שלושה הילוכים במכה בלי לפתוח קלאצ', ובמצב עמוס להחליף הילוכים גם בעליה ויותר קשה - בירידה.
אסף.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
הרכב הגיע על גרר מאילת
הגיר הנ"ל בנוי משלושה חלקים - מכטרוניקס, יחידת מצמדים ויחידת הגלגל"שים
אובחן מכטרוניקס תקול- יחידת פיקוד-"מוח" שיושבת על הגיר ,חיצונית. מחליפים קומפלט. (אני בטוח שהיחידה שלי תלך למעבדת השיפוץ ,יחליפו לה 4 אורינגים והיא תחזור כמשופצת לגיר הבא בתור).
3200 +מע"מ על משופץ, אחריות לחצי שנה. שאלתי כמה זמן מחזיק כזה משופץ?, הוא ענה -שמספיק זמן עד שגם המצמדים ילכו ותחזור שוב.
נראה
מוסך מרקו לוד
לא משפץ, מחליף יחידה למשופצת.
בחור אמין, מכיר את הבעלים שנים.
הרכב הגיע על גרר מאילת
הגיר הנ"ל בנוי משלושה חלקים - מכטרוניקס, יחידת מצמדים ויחידת הגלגל"שים
אובחן מכטרוניקס תקול- יחידת פיקוד-"מוח" שיושבת על הגיר ,חיצונית. מחליפים קומפלט. (אני בטוח שהיחידה שלי תלך למעבדת השיפוץ ,יחליפו לה 4 אורינגים והיא תחזור כמשופצת לגיר הבא בתור).
3200 +מע"מ על משופץ, אחריות לחצי שנה. שאלתי כמה זמן מחזיק כזה משופץ?, הוא ענה -שמספיק זמן עד שגם המצמדים ילכו ותחזור שוב.
נראה
מניסיון יש גם צורך לשנות דברים במחשבץ
יש איזשהם נתונים שצריך להעביר מהמכטרוניקס למחשב הרכב
תוודא שעושים את זה
אלון
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.