צפייה בגרסה מלאה : תחנת דלק מומלצת?
לא מזמן היתי אצל המוסך ואמר לי לתדלק סולר איכותי.
יש תחנה מומלצת? הבנתי ש ''סדש'' זולים ואיכותיים
יונימוג אדום
27-08-20, 05:49
מניסיון רב שנים עם רכבי דיזל - הסולר האיכותי ביותר מצוי בתחנות של חברת דלק , מקום שני - סונול , שלישי - פז .
רוב החברות הקטנות האיכות בינוני ומטה .
יש להיזהר מלתדלק בתחנות חברת - טן !!!
אילן
מניסיון רב שנים עם רכבי דיזל - הסולר האיכותי ביותר מצוי בתחנות של חברת דלק , מקום שני - סונול , שלישי - פז .
אילןאתה יודע ש"הכל אותו חרא" ומגיע מאותו מקור, כן?
כל עוד זו לא תחנה שמדללת או מתחזקת בצורה ממש גרועה את המיכלים שלה, אין הבדל מהותי המוצר בין הרשתות...
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
אני לא רוצה להכנס לדיבה וכו...
אבל נסה לברר מי הבעלים של כל אחת מהרשתות הקטנות יותר.
אילן
+1
וגם שם צריך לבדוק...
זה ברור וכמובן נכון. הדבר חשוב במיוחד לרכבים מודרניים עם הרבה רכיבים רגישים...
לא תמיד יש קשר בין תחנה לבין רשת תחנות.
למיטב ידיעתי, כפי שנאמר למעלה - על החברות מקבלות את הדלק מאותו מקור. הבעיה האמיתית היא מה קורה מרגע קבלת הדלק ועד לרגע שהוא נכנס אליך לרכב, כלומר האם מישהו בדרך מוהל את הדלק, בכוונה או בשל מצב תחזוקתי גרוע של אמצעי האחסון, במילים אחרות - תחנת הדלק ואולי חאפרים במערך ההובלה.
הימנע מלתדלק מבקומות זולים מדי וחשודים.
בצע מעקב אחר צריכת הדלק (ממלאים מיכל מלא כל פעם ומחלקים את מספר הק"מ שנסעת בכמות הליטרים שנכנסו - מקבלים כמה ק"מ אתה עושה לכל ליטר) - בתנאי נסיעה דומים אתה אמור לקבל מספר דומה. חריגה אמורה לעורר אותך לחשוד.
לכן לדעתי אתה צריך לשאול באמת לגבי תחנה. מומלץ לבצע, במידת האפשר, את כל התדלוקים באותה תחנה וכך אתה יודע שאם יש בעיה היא כנראה לא נובעת מאיכות הסולר. יש ברוב האזורים בארץ תחנות הנמצאות בתחרות עם תחנות סמוכות ואז יש מלחמת מחירים ביניהן ואתה יכול למצוא סולר זול יחסית למקומות אחרים. אם תכתוב באיזה אזור אתה נמצא אני מניח שתקבל המלצה או שתיים.
איך אתם קובעים איזה סולר איכותי ואיזה פחות? האם הגעתם למצב של תקלות אחרי תדלוק רציף בחברה מסוימת? האם יש דרך לבדוק במקום?
אני משתדל לתדלק איפה שזול, ולא יצא שנתקלתי בבעית סחיבה או משהו כזה. הניחוש שלי הוא שהסולר איכותי יותר איפה שיש הרבה תחלופה של הסולר במיכלים. כמו במסעדות, עדיף לא לאכול במסעדה ריקה...
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
אילןלא יודע מה יש לך נגד טן.
אני מתדלק שם קבוע 2 רכבים סולר.
באותה תחנה מתדלקות גם עשרות משאיות ביום.
לא זכור לי בעיות איתם
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אחי-אל תשכח לקנות שם תוסף.....
יונימוג אדום
27-08-20, 16:46
תדלקתי את המשאית סביב 180 ליטר , הרגשתי קצת ירידה בסחיבה ( משאית פורד קרגו ללא טורבו ) .
לאחר תדלוק נוסף באותה התחנה - טן כפר סבא , התחילו דפיקות ממש חזקות במנוע , נשמע כמו קראנק דופק .
לאחר כמחצית המיכל חשדתי באיכות הסולר ונכנסתי לתדלק בתחנה של דלק , לאחר כמה קילומטרים נעלמו הדפיקות והכל חזר לעצמו .
אני לא מתדלק יותר בתחנות טן !!!
משתדל לתדלק רק בחברת דלק - גם אם המחיר קצת יותר יקר מהשכנים . סולר מאוד איכותי .
בנוסף כל מיכל שלישי מוסיף בקבוק קנקל של בנזין - משפר פלאים את הסחיבה וכמעט ולא מעשן ( יורוקרגו 1992 ) .
אילן
איך אתם קובעים איזה סולר איכותי ואיזה פחות? האם הגעתם למצב של תקלות אחרי תדלוק רציף בחברה מסוימת? האם יש דרך לבדוק במקום?
אני משתדל לתדלק איפה שזול, ולא יצא שנתקלתי בבעית סחיבה או משהו כזה. הניחוש שלי הוא שהסולר איכותי יותר איפה שיש הרבה תחלופה של הסולר במיכלים. כמו במסעדות, עדיף לא לאכול במסעדה ריקה...
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
שמים לב לסחיבה, עשן, כמות הק"מ לליטר.
בהחלפת פילטר סולר שופכים את התכולה לכלי שקוף ורואים מה התוצאה.
לא פעם ראיתי אצל חברים אחרי שתדלקו בתחנות זולות והרכב התחיל לפתח תופעות, אחרי שפירקתי פילטר סולר, הסולר ג'יפה שדומה יותר לשוקו מאשר לסולר, או כמות מים נכבדת בסולר, או צבע מוזר שאלוהים יודע מה דחפו לתוך המיכל, סולר זה בטוח לא.
אם יש בורג ניקוז במיכל מרוקנים את כולו.
כמו שנאמר למעלה, כדאי לעקוב ולבדוק איזה תחנה יש בה תעבורה גדולה, למשל מוניות שמתדלקות.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.