PDA

צפייה בגרסה מלאה : בג'יפולוג יודעים הכל - מה הגילוח הכי טוב שאפשר לקבל בבית

hadtomer
27-08-20, 18:36
שלום וברכה.

אני לא יודע כמה לכם יש מזל או אין מזל בחיים - אבל אני אב לשתי בנות ובעל לאישה אחת. כתוצאה מכך כל מה שגברי בבית הוא שלי- וכל מה שחשוב בבית הוא של כל היתר. כתוצאה מכך, נושא הגילוח הוא נושא קריטי בבית משפחת הדר. מבחינתי, אין כל בושה בלצאת מהאמבטיה אחרי גילוח ממש טוב ולהרגיש כמו אחרי ביצוע אוברול בסוף שבוע, כולל להסתובב בסלון במגבת ולצעוק על בתי בת החמש "תיגעי!! תיגעי!!! ככה גבר מתגלח!!!". אשתי עדיין איתי.

אה מה מה- בשנים האחרונות גיליתי שבמסגרת היותי בר חלוף, גם המכונה הטובה ביותר מתפרקת ולצערי אני לא מגיב טוב לגילוח כמו פעם. רופאי עור, עיניינים, אם אתם רואים אותי עם זקן בן חודש שאני מסדר עם מכונה, זה לא מתוך רצון, זה מתוך אין ברירה. אבל- דבר אחד כן ברור לי: פעם בשבועיים שלושה אני מתגלח. ועל הזין שלי עור בעייתי. אני עושה זאת מתוך תחושת שליחות והבנה שגילוח ראוי הוא לא פחות מאומנות וזקן אינו דבר גברי, אלא רק מעיד על ילד שאבא שלו לא אהב אותו מספיק כדי ללמד אותו להתגלח כמו בן אדם והמפקדים שלו לא הרגישו שיש טעם להשקיע בו כי מדובר בנפל.

אניוויי- מכיוון שאני מתגלח מעט אבל כל גילוח הוא חגיגה, אני לוקח את הגילוח לנקסט לבל. עם כל הכבוד לג'ילט פיוז'ן, אם אני מתגלח פעם ב- אז שיהיה חגיגה. אם אתם בנעליים שלי, כלומר מתגלחים פעם ב- ורוצים ממש ליהנות מהגילוח, לצאת כמו אחרי חמאם תורכי, מה אתם עושים? אני מחפש להשקיע סכום נאה בערכת גילוח שיום יבוא ואתן לנכד הראשון שלי, שיפרוץ בבכי ויספר שאני עדיין בא לאמא שלו בסיוטים בלילה עם הקטע של "ככה גבר מתגלח". אני באמת מחפש את ערכת הגילוח האולטימטיבית, משהו שיתן לי תחושת סיפוק מהגילוח בהתחשב בגורלי האכזר.

מה אומרים- יש אי שם "רולס רויס" של גילוח?

מוטי ג.
27-08-20, 18:39
אני מניח שתער + חגורת עור להשחזה, יהיה מספר אחת, אבל לא לביצוע עצמי.

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

hadtomer
27-08-20, 18:41
אני מניח שתער + חגורת עור להשחזה, יהיה מספר אחת, אבל לא לביצוע עצמי.

אני לא הצלחתי למצוא גלב ראוי, כל הגלבים הם כאלה מין ספרים היפסטרים כאלה, מעצבי אופנה וכו. אני גם רוצה דווקא בבית.

מוטי ג.
27-08-20, 18:44
אני עם גילט רגיל, בד"כ הסדרה הכי חדשה,
מתגלח פעם ביומיים שלושה (הלוואי והיה לי כוח כל יום) ומרוצה מאוד, גם הילדים.
כשאני עם זיפים הם אומרים שאני זקן, יעני old man. ואחרי גילוח אז" אבא לא זקן "

yovavz
27-08-20, 18:55
אני גם שונא להתגלח כל יום, עתיר זיפים קשוחים ועם עור שלא אוהב גילוח (אבל לא צועק על הבנות "תיגעי תיגעי").
אצלי הכי פחות גרוע ומחרב את הפנים (מבחינת פציעות, פצעונים וגדילת זיפים הפוכה) הסכינים של Schick Hydro 5 בשילוב עם משחת גילוח לעור רגיש של ניוואה (בשפופרת וללא בישום).
סכינים אפשר להזמין בהוזלה מסויימת מחו"ל

boaz avrahami
27-08-20, 19:19
וואללה תומר, פה לא משלמים לפי מילה.
מרוב התחכמויות לא מבינים את השאלה כל כך.

מה זה להנות מהגילוח בשבילך?
מה גורם לך לסבל בגילוח?

זה שאתה מתגלח פעם ב... גורם לך לדעתי את רוב הסבל מפני שסכיני גילוח מיועדים להתמודד עם זיפים ולא עם זקן ארוך.
הם נסתמים, השיער נוקשה ואתה קורע את עור הפנים.

לעניין הסכינים, אין כנראה חברה שמייצרת סכינים בטכנולוגיה טובה יותר מג׳ילט.
אתה יכול אולי להתחכם בידית.
גם לעומת תערסכיני הג׳ילט לוקחים בהליכה.

הפטנט שלי הוא להתגלח במקלחת.
העור והזיפים רכים יותר ועם סבון טוב מרוח על הפנים הסכין מחליקה הרבה יותר טוב ונמנע הרבה גירוי.
אם לא סבון אז הג׳ל גילוח הכי טוב שהשתמשתי בו הוא האדג׳ הכתום.
בסיום המקלחת קרם גילוח של ניוואה סוגר את הפינה.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200827/71a1246d1fedd6f82bf82828e9bf7643.jpg

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

מוטי ג.
27-08-20, 19:41
פלוס 1 לאדג כתום אחרי מקלחת!
ואני משתמש באפטר שייב קרם של איסימיאקי.

איל מ
27-08-20, 20:42
קודם כל מי שלא מתגלח הוא לא "אחד שאבא לא לימד אותו", אלא גבר שבגברים שלא מתקפל (אגב, בטיפשות גדולה) מפחד מאישתו והילדים.

אני מתגלח אחת לשלושה ארבעה שבועות. עצלנות נטו.. כדי לא להפוך לפרדי קרוגר, אני מספר את הזיפים קודם כל עם מכונת תספורת על "אפס" (יש מכונות מיוחדות לזקן, אין לי), ואז ג'ילט, עם קצף משתנה כתלות במה שיש במבצע. בד"כ של ג'ילט או של אדג', לעור רגיש.
אם מכונת תספורת משאירה זיפים ארוכים מדי, שסותמים את הסכין ופוצעים, אפשר לקנות פיליפס one blade, שמורידה בקלות זקן עבות, ומשאירה גילוח די קרוב, כמעט ברמה של מכונת גילוח, ואז להשלים עם סכין. אחרי בירור הבנתי שהסכינים יקרות מאוד וזה לא מגיע לרמת גילוח של סכין או מכונה טובה. אז זה לא מתאים למי שרוצה "חלק כמו תחת של חשפנית".

ניסיתי להתחכם עם תער/סכין דו צדדי כמו של אבא. לא תער של ממש אבל קרוב, של חברה יוקרתית. העור הגיב לזה הרבה פחות טוב מאשר סכין רגילה של ג'ילט, והגילוח לא היה יותר קרוב (פעם ראשונה עם הזיפים, פעם שניה נגד, כמובן).

בקיצור,
רוב הגברים בעולם כנראה לא טועים.

מוטי ג.
27-08-20, 21:06
קודם כל מי שלא מתגלח הוא לא "אחד שאבא לא לימד אותו", אלא גבר שבגברים שלא מתקפל (אגב, בטיפשות גדולה) מפחד מאישתו והילדים.

.

מתנצל שאני מתגלח, סליחה מתקפל, אבל באמת שזה פשוט לא נעים לי.

דרור ברלי
27-08-20, 21:32
מתגלח פעם בשבוע. כי זה ניג'וס וכי העור רגיש וכו' וכו'.

לפני הגילוח, מקלחת ארוכה במים רותחים. זה חשוב! לרכך את הזיפים ככל שניתן.
את הג'ל/קצף למרוח על הפנים ולתת לו דקה-שתיים לפני שמתחילים לגלח. והעיקר - לאט לאט.

אחרי הגילוח הקרם התכלכל של CREMA. למה? ככה. לדעתי הוא מצוין.
הבושם שאחרי?..... תחזיק חזק - בושם סעודי (כן!!!) בשם MASARI. מעולה לטעמי. למעוניינים - יש להם חנות מאוד מרשימה, אבל היא בלונדון. תרשום לעצמך לאחרי שהקורונה תחלוף.

זוהר לב
27-08-20, 21:48
שלום וברכה.

אני לא יודע כמה לכם יש מזל או אין מזל בחיים - אבל אני אב לשתי בנות ובעל לאישה אחת. כתוצאה מכך כל מה שגברי בבית הוא שלי- וכל מה שחשוב בבית הוא של כל היתר. כתוצאה מכך, נושא הגילוח הוא נושא קריטי בבית משפחת הדר. מבחינתי, אין כל בושה בלצאת מהאמבטיה אחרי גילוח ממש טוב ולהרגיש כמו אחרי ביצוע אוברול בסוף שבוע, כולל להסתובב בסלון במגבת ולצעוק על בתי בת החמש "תיגעי!! תיגעי!!! ככה גבר מתגלח!!!". אשתי עדיין איתי.

אה מה מה- בשנים האחרונות גיליתי שבמסגרת היותי בר חלוף, גם המכונה הטובה ביותר מתפרקת ולצערי אני לא מגיב טוב לגילוח כמו פעם. רופאי עור, עיניינים, אם אתם רואים אותי עם זקן בן חודש שאני מסדר עם מכונה, זה לא מתוך רצון, זה מתוך אין ברירה. אבל- דבר אחד כן ברור לי: פעם בשבועיים שלושה אני מתגלח. ועל הזין שלי עור בעייתי. אני עושה זאת מתוך תחושת שליחות והבנה שגילוח ראוי הוא לא פחות מאומנות וזקן אינו דבר גברי, אלא רק מעיד על ילד שאבא שלו לא אהב אותו מספיק כדי ללמד אותו להתגלח כמו בן אדם והמפקדים שלו לא הרגישו שיש טעם להשקיע בו כי מדובר בנפל.

אניוויי- מכיוון שאני מתגלח מעט אבל כל גילוח הוא חגיגה, אני לוקח את הגילוח לנקסט לבל. עם כל הכבוד לג'ילט פיוז'ן, אם אני מתגלח פעם ב- אז שיהיה חגיגה. אם אתם בנעליים שלי, כלומר מתגלחים פעם ב- ורוצים ממש ליהנות מהגילוח, לצאת כמו אחרי חמאם תורכי, מה אתם עושים? אני מחפש להשקיע סכום נאה בערכת גילוח שיום יבוא ואתן לנכד הראשון שלי, שיפרוץ בבכי ויספר שאני עדיין בא לאמא שלו בסיוטים בלילה עם הקטע של "ככה גבר מתגלח". אני באמת מחפש את ערכת הגילוח האולטימטיבית, משהו שיתן לי תחושת סיפוק מהגילוח בהתחשב בגורלי האכזר.

מה אומרים- יש אי שם "רולס רויס" של גילוח?

אפשרות 1.

הסוד לגילוח איכותי בבית הוא שימוש במים חמים שמרככים הן את העור והן את זיפים.
קצף גילוח ממש לא הכרחי. אני משתמש בסבון ומים חמים, ואחרי שיפשוף הגון של עור הפנים הגילוח יוצא כוסא מחשי, גם עם סכין פושטית.:)
אפטר שייב, למרות ריחו הנעים, מייבש את העור לכן רצוי קרם פנים איכותי וריחני שמחזיר לעור לחות ורעננות .

אפשרות 2.

מצא לך ספר/גלב זקן וטוב מאילו של פעם, שנמצאים בדר"כ בשכונות הישנות,

(לא מעצב ולא מפסל בשיער..... אילו סתם מתחזים) ושב אצלו פעם בשבוע נגיד יום ו' בבוקר, ותהנה מכל רגע.

erby
27-08-20, 22:05
כיום אשתי אישרה לי זקן קצר אבל כשהייתי מתגלח זה היה הולך ככה:
ראשית, מתגלחים אחרי מקלחת חמה.
שנית, לא קצף. תשתמש בקרם. אם אתה לא מוצא של שמן או ממ אז לך על ניוואה. כמו בתמונה.
שלישית, את הקרם שים בקערית שישבו בה מים חמים (שפוך ואז תשים את הקרם) ותקציף עם מברשת רטובה. אני משתמש בזו שבתמונה. משיער גירית. מי שלא ניסה, לא יבין.
רביעית, תמרח את הקרם דקה. טוב טוב. ממש תעסה את העור. זה מרכך את הזיפים ותורם להרגשת החמאם טורקי בסיום.
חמישית, סכין. אני משתמש במאך 3 פשוט. שם אותו בכוס עם מים חמים מאוד. ובין משיכה למשיכה שוטף אותו במים חמים מאוד מהחלק האחורי כלפי הפנים.
בסיום, שוטף פנים. לא מורח כלום.
בצורה הזו, יוצא חלק חלק ואצלי לפחות אין גירוי והייתי מתגלח כל יום.

בעבר, מסקרנות, ניסיתי להשתמש בסכין של פעם, המרובעות. כמו בתמונה. אבל זה כבר יותר פוזה מגילוח.

בהצלחה.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200827/b1e9330cc931e0fd643015df19c499de.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200827/2353a80ba52b432f068e40e71a73cff4.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20200827/65fadc74e8092dcceba1da26aeb2735b.jpg

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

נדב42
28-08-20, 02:48
משתמש בג׳ילט פיוז'ן, פעם ביומיים שלושה.

7 האגורות שיש לי לתרום הן שאני משתמש בידית עם הויברציה, ובנוסף שוטף את הסכין (מהצד האחורי כמובן) בזרם עדין של המים הכי חמים שהברז יודע לספק לי.

boaz avrahami
28-08-20, 10:57
תומר,

מסתבר שיש לך אחים לצרה ביוטיוב [emoji23]

אם לסכם את מה שהם אומרים אז :

לפני הכול, קח את הזמן. קח את הזמן.

1 לרכך את הזיפים בחום ( מקלחת חמה או מגבת רותחת לשתי דקות על הפנים).

2. מריחת שמן קדם גילוח. יש יעודיים ואפשר גם שמנים צמחיים כמו שמן אגוזים או קוקוס.
אפשר לדעתי גם שמן תינוקות.

3. אם יש לך משחה ומגל״ר אז הקצף עם מברשת שהורטבה במים חמים וקרצף פניך בתנועות סיבוביות. ( אני משתמש בקצף של ניוואה כחול כהה אבל הוא פחות מוצלח ועשיר לדעתי מהאדג׳ הכתום).
תן לקצף איזה דקה שתיים על הפנים לרכך את העור והזיפים.

4. גלח בתנועות קצרות עם כיוון הצמיחה של הזיפים.

5. מרח שוב קצף וגלח נגד הזיפים.

6. קנח במריחת קרם גילוח

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

jacob72
28-08-20, 11:57
גילוח מבחינתי זה ארוע אסתטי אישי נטו.
זה איך אתה רואה אסתטיות, וכל אחד רואה את זה אחרת.

אני מתגלח כל יום ,כולל בכיפור.
אני יורד לשטח ,אני מתרתיח מים ,ומתגלח מחוץ לאוהל.

אם היה ניתן הייתי עושה לייזר.
זיפים זה לא אסתטי בעייני, מגרדים לי ,לא נעימים לי ,לא מחמיאים, אם נחשוב על זה : שיער לא אלמנט שקשור בכלל לפנים, לא מבין את רעיון הבורא בקטע הזה.

לגבי הפרודוקטים, כל חברה שתקום ותתחזק, בכלכלה עסקית פשוטה : חברת ג'ילט תרכוש אותה,תעלים ותקבור את הרעיון שלה.

כיום אין יותר מידי אופציות לג'ילט, אני מתגלח עם הטורבו 3, הכי קל ונוח לי.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

מוטי ג.
28-08-20, 12:22
יש את זה, אפילו מיוצר בארץ (לא יודע אם ייצור מלא או חלקי)
https://www.dollarshaveclub.com/

יניב עמית
28-08-20, 12:29
זאת הערכה המנצחת בשבילי, סכין תמיד של ג'ילט, ג'ל הכתום של אדג', והקרם לאחר כך, שגיליתי לפני כמה שנים.
פעמיים בשבוע, תמיד אחרי מקלחת פעם עם הכיוון ופעם נגד בסדר הזהhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20200828/c4ee24abddffae846efc8021734c0e5d.jpg

Sent from my LM-V405 using Tapatalk

נדב42
28-08-20, 13:50
שיער לא אלמנט שקשור בכלל לפנים, לא מבין את רעיון הבורא בקטע הזה.

"מה לא ברור פה ?
לפעמים אנשים יכולים להיות ממש קשי תפיסה ..."https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200828/adcc931a223705e44e2c69123b6e0d26.jpg

גיא
28-08-20, 17:27
פעם במתי שזה מתחיל לגרד. מכונה על גובה אפס... אותה המכונה של השער על הראש. וזהו .. ועד הפעם הבאה שזה מגרד ...

אתם ממש עושים מזה טקס .. כל הכבוד. או שלא ?!

Sent from my iPhone using Tapatalk

alto
28-08-20, 21:48
איזה שרשור כוסיות זה ניהיה, אפטרשייב, בשמים.. ;)
גבר אמיתי מריח מזיעה!

אבל ברצינות מאכ-3 עם הויברציה, אחלה מסז' לפנים.

amitaikl
28-08-20, 21:49
לפני הרבה שנים הייתי טס הרבה לחו"ל. בגלל שהתחיל האיסור על נוזלים מעל 100 מ"ל קניתי shaving serum.
שמים טיפה בגודל של אפון על כל לחי. משפשפים היטב ומתגלחים.
יוצא פסיכי. צריך להתרגל קצת להרגשה השמנונית, אבל זה במקום קרם אחרי.
אני משתמש בזה:

https://www.amazon.com/dp/B01F97OWU2/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_XdvsFbR6NVTJ3

maliknir1
28-08-20, 22:50
אני כנראה מאד לא 'גבר' כי לא רק שיש לי זקן כבר כמה שנים, זה זקן שאישתי חייבה אותי לגדל ואוסרת עלי להוריד!
לפני כן, כשעוד הייתי גב-גבר, הייתי מגלח את הראש והפנים באותו ג'ילט רגיל, כל בוקר חוץ מסופש וחופשים, כל בוקר בתוך המקלחת תחת מים חמים, קצף גילוח של אדג' על כל הגולגולת וגילוח של הכל במכה, חלק כמו כדור באולינג. מבחינתי הסוד היה גילוח כל יום ובמקלחת.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

razzamataz
29-08-20, 10:18
רק אם אתה מחפש תחביב חדש ולהתפנק כל פעם שאתה מתגלח

אני מתגלח כל 3 ימים פלוס מינוס עם תער (עם סכינים חד פעמיים) ומכין קצף עם מברשת
עולם ה wet shaving תפס חזק אצל ההיפסטרים אבל אני שם כבר עשור ומעולם לא הבטתי אחורה

יש תער בכמה גרושים שמכניסים לו סכין ששוברים לשניים - הלהב בדכ מחזיק 4-5 גילוחים ו 10 להבים דו צדדיים עולים כ 5 ש"ח
וזה לא דורש השחזה, ולא חגורת עור (סטרופ) וכדומה...יום אחד אלך גם בדכ הזאת

הרציונאל מאחורי ה wet shaving הוא שלהב אחד הכי פחות מגרה לעור מאחר והוא חותך את השערה אפס עם העור...בניגוד לגילט וכדומה שמושך את העור מושך את השערה החוצה ...ולכן כל להב חותך קצת מתחת לעור...התוצאה גירוד ואדמומיות אצל מי שרגיש

בתער אתה אמור להתגלח עם הזיפים, across ונגד....

זה טקס אחרי מקלחת
מריחת הפנים בפרהשייב, הקצפת המשחה (ופה יש עולם שלם של חברות שמייצרות סבון משחה או קרם מ1800 מחומרים טבעיים בלבד כמו שמן צמר, תמציות עץ או פרחים וללא תזקיקי נפט - תסתכלו פעם מה יש בפחיות שאתם קונים)
כל ביקור בחו"ל הופך למסע רכש למשחה המקומית - יש לי ברזילאית מלאה מנטול שפשוט תענוג בחורף, איטלקית שהריח שלה ואווו, אנגלית מחברה במכינה למשפחת המלוכה כבר 200 שנה
סבון או משחה מחזיקים שנים!!! אתה בקושי שם אפון משחה או מבריש קצת על סבון ויש לך קצף ל 3 סיבובים

כמובן מברשת שמלטפת את הפנים ומקציפה קצף מטורף - היום שיער גירית כבר פחות טוב לדעתי מסיבים סינטטים

הפנים יוצאות חלקות ומבושמות והיום אני עושה הכל ב 10 דקות בלי חתכים :) (יש עקומת לימוד לכיוון זיפים, החזקת וזווית התער)

יש מדריכים ופורומים רבים אבל אני התחלתי רק בקצף ונפתחו עיניי...קצף טוב מחליק את הסכין וגורם לפחות גירוי

בהצלחה - אם אתה רוצה להתייעץ תן סימן

jacob72
29-08-20, 10:40
וואוו כמה מידע מצטבר.
[emoji106]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

razzamataz
29-08-20, 12:40
שלא תחשבו שג'ילט לא קוראת את השרשור הזה

גברים עברו מלהתגלח בתער לכל החיים, רק כמה מעברים על רצועת עור בין גילוח לגילוח ופעם בה השחזה, להמצאת המאה ה safety razor בהמצאת ג'ילט
כולה להב חד פעמי שלא דורש השחזה, ידית נוחה לאחיזה ובלי אפשרות לחתוך את הגורגרת כי הלהב בולט רק ממ החוצה ולא כמו תער
משם עברנו ללהבים מרובים וקצף מוכן ברגע בפחית

עדיין להתגלח זו מטלה, אבל שמשלבים בה איזושהיא טקסיות, חומרים טובים, הגילוח יוצא מצוין והעלות לא נותנת לחברות הגדולות סנט ארור אחד
אני מבסוט

כל מי שרק יעבור למברשת וסבון גילוח של פעם לא יצטער - הכל היום זמין אונליין וסבון מחזיק לי למשל שנה וחצי!
שלא לדבר על להתגלח בקצף חם :)

המצחיק הוא שבעולם הלהבים החד פעמיים מותג בשם פרסונה הוא אחד המובילים - והוא ישראלי (מקומית אני לא הצלחתי למצוא אותו)

boaz avrahami
29-08-20, 13:10
פגשתי פעם את אחד המהנדסים של פרסונה. המפעל ישב למיטב זכרוני בציפורית ליד נצרת.

ממנו למדתי שג׳ילט בפער אדיר על המתחרות. וזה עוד היה בעידן המאך.
היום עם הפיוז׳ן הם לדעתי בכלל לא רואים שום מתחרה באופק.

גילוח זה אחלה טקס למי שיש זמן עודף.
מי שזה בשבילו עוד מטלה בדרך לעבודה צריך לסגור עניין מהר..
אילו הייתה מכונת גילוח טובה שהיה ניתן להתגלח היטב באוטו הייתי מאמץ.
נסיון עם פיליפס ג׳ל מסדרת 8000 החזיר אותי מהר מאוד לסכין ומקלחת. 2 דקות והיידה .

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

מוטי ג.
29-08-20, 13:12
יש את זה, אפילו מיוצר בארץ (לא יודע אם ייצור מלא או חלקי)
https://www.dollarshaveclub.com/

Sent from my LG-H930 using Tapatalkאם איני טועה, פרסונה זה עכשיו זה [emoji115]

hadtomer
29-08-20, 13:19

עולם ה wet shaving תפס חזק אצל ההיפסטרים אבל אני שם כבר עשור ומעולם לא הבטתי אחורה

יש תער בכמה גרושים שמכניסים לו סכין ששוברים לשניים - הלהב בדכ מחזיק 4-5 גילוחים ו 10 להבים דו צדדיים עולים כ 5 ש"ח

הרציונאל מאחורי ה wet shaving הוא שלהב אחד הכי פחות מגרה לעור מאחר והוא חותך את השערה אפס עם העור...בניגוד לגילט וכדומה שמושך את העור מושך את השערה החוצה ...ולכן כל להב חותך קצת מתחת לעור...התוצאה גירוד ואדמומיות אצל מי שרגיש

זה טקס אחרי מקלחת
מריחת הפנים בפרהשייב, הקצפת המשחה (ופה יש עולם שלם של חברות שמייצרות סבון משחה או קרם מ1800 מחומרים טבעיים בלבד כמו שמן צמר, תמציות עץ או פרחים וללא תזקיקי נפט - תסתכלו פעם מה יש בפחיות שאתם קונים)
כל ביקור בחו"ל הופך למסע רכש למשחה המקומית - יש לי ברזילאית מלאה מנטול שפשוט תענוג בחורף, איטלקית שהריח שלה ואווו, אנגלית מחברה במכינה למשפחת המלוכה כבר 200 שנה
סבון או משחה מחזיקים שנים!!! אתה בקושי שם אפון משחה או מבריש קצת על סבון ויש לך קצף ל 3 סיבובים

כמובן מברשת שמלטפת את הפנים ומקציפה קצף מטורף - היום שיער גירית כבר פחות טוב לדעתי מסיבים סינטטים

הפנים יוצאות חלקות ומבושמות והיום אני עושה הכל ב 10 דקות בלי חתכים :) (יש עקומת לימוד לכיוון זיפים, החזקת וזווית התער)

יש מדריכים ופורומים רבים אבל אני התחלתי רק בקצף ונפתחו עיניי...קצף טוב מחליק את הסכין וגורם לפחות גירוי

תודה רבה אדוני- זו ללא ספק התשובה שרציתי.

elibaba
29-08-20, 16:10
גם אני די שונא להתגלח בגלל הגירוי ולכן בשנתיים האחרונות גידלתי זקן עד שנמאס.

עכשיו כשמתגלח - משחת גילוח שאשתי עושה עם שמן קלנדולה ולבנדר, סכין המרובע העתיק של וילקינסון סורד שעולה גרושים באינטרנט.

asafk
29-08-20, 16:56
רגע תומר, כל הדיבורים האלה ואתה רק מגלח את הפרצוף?

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

ד ו ר ו ן
29-08-20, 19:11
רגע תומר, כל הדיבורים האלה ואתה רק מגלח את הפרצוף?
אסף.
סוף-סוף מישהו מדבר לעניין.

כל הבלבולי מוח על קרמים לפנים.

אין מתמודדים עם הזיפים במקומות המטרידים באמת?

תומר,
הרי ברור לאן את חותר, אז למה הסיבובים?

אסף,
אתה מוכר כאן כמישהו יסודי, בטוח יש לך לקחים מבחינה אמפירית של אביזרים, תן טיפים.

razzamataz
29-08-20, 19:16
אם איני טועה, פרסונה זה עכשיו זה [emoji115]

איפה שמעת את זה?
המועדון הזה הציע גילוח בדולר כאשר הם מספקים מוצרים כל השנה...עלה על הכוונת של הגדולים ויונילוור קנתה אותו במיליארד דולר!!! לפני כמה שנים

- - - Updated - - -

בכיף תומר

אם אתה צריך המלצות עם מה להתחיל - תן סימן

מאיזה סרט הציטוט בחתימה?

מוטי ג.
29-08-20, 19:25
אני זהיר במה שאני אומר ע"ב מידע אישי, אני חושב שכן

boaz avrahami
29-08-20, 20:11
מעניין אם יש למסקנות השרשור קשר ישיר לזה שכבר אין כמעט ג׳יפים אמיתיים בשוק

ומי ששאל, פרסונה זה אנרג׳יזר

Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94

asafk
29-08-20, 20:50
https://youtu.be/0AG6ChxpwS8

לכאן לא היו מכניסים אתכם.

אסף.

savyon
29-08-20, 22:30
אני בשנתיים האחרונות עברתי למשחה/סבון ומגלר

גם אני הבנתי שעדיף מכשיר עם להב אחד, אני צריך לשאול את אבא שלי אם יש לו במקרה אחד כזה, אם לא, ארכוש...

והשאיפה בעתיד, תער!

כל חו"ל, כשהיה, הייתי קונה משחות

130647

איל מ
29-08-20, 22:45

אסף.

כן כן שמענו עליהם. הנה האמת על החברה מדאון אנדר:
https://www.youtube.com/watch?v=uF3y_ocbXfQ

lizard
30-08-20, 00:16
אמ;לק
אני מתגלח במקלחת. מים חמים, לרוב מתגלח עם השמפו לגבר 3 באחד או מה שזה לא נקרא.
יש לי סכין של xblade אבל למרות שהפלדה טובה, הסכין עצמה חרא. מאוד לא נהנה ממנה. הם שינו מסכין מעולה אבל פלדה טיפה פחות עמידה לפלדה מאוד עמידה אבל בגדול סכין גרועה לטעמי.
בכל מקרה, להשתמש בתער אמיתי, כזה שיכול בקלות להוריד לך חצי פנים אני ממש לא ממליץ. מה שכן, צריך לראות אם יש חברות אחרות מג'ילט שמייצרות סכיני עילית איכותיות.

hadtomer
30-08-20, 06:13
מאיזה סרט הציטוט בחתימה?
הסרט נקרא YONG ADULT- שרליז ת'רון

shachar
30-08-20, 10:16
תומר,

בחנת אופציה של ליזר,
בגלל זה השרשור של הגלאי רדאר?

דרור ברלי
30-08-20, 11:08

אסף.

אחלה פרסומת.
בהתחשב בעובדה שרוב ההמון נוטה לשכוח שלאוסטרליה אין גבולות יבשתיים עם אף מדינה.....

אבי ביטר
30-08-20, 11:31
ואני חשבתי ללמד אתכם איך אוכלים בורקס תורכי עם מטבוחה בפנים,עם יוגורט אבטיח וזיתים בצד.
איך טובלים את הלאפה של השווארמה בשמן למטה בתחתית העמוד לפני שמורחים חומוס צ'יפס סלט.
זאת ועוד.

השרשור הזה מביך אותי מאוד. ביחייאת דינק, כולה גילוח.
אני מתגלח עם חד פעמי כחול כזה. כמה פעמים, עד שמתחיל לשרוט לי את הפנים או חלודה על הסכין.

asafk
30-08-20, 11:57
תודה לקול אחד שפוי.

אסף.

roksan
30-08-20, 17:14

זה טקס אחרי מקלחת

כן, גם אני שם...
ג'ילט הצליחו למכור לעולם לוקש אחד גדול עם הפח זבל שלהם בתצורת 3 - 5 סכינים
כמו שאמרו לפני, סבון גילוח מספיק לנצח
תער עולה גרוש וקצת ( ואפשר להחליף כל גילוח למרות שבכיף אפשר גם מספר פעמים)
המגוון ענק ולא צריך לבחור משתי חברות וחצי
ברמה הכלכלית ההפרש הוא עצום !
ברמת הגילוח אין מה להשוות - יש תערים חדים מאוד ויש פחות בכל מקרה ( הימור שלי ) כולם חדים מהג'ילטים המדוברים

ההשקעה היחידה פה היא ידית סבירה

ד"א, אני אחרי ניסוי עשרות בודדות של תערים, אני כבר שנים משתמש בתער של ג'ילט ( ! ). קונה באמזון / EBAY בגרושים

https://www.amazon.com/Oclock-Platinum-Double-Safety-Blades/dp/B07D7M8BH6

ofer_b
30-08-20, 17:27
פעם עם ג'ילט, נמאס לי מהמחירים, עברתי לאקסבלייד ומשם (אחרי שהפסיקו יבוא) לדורקו. קצף גילוח של גי'לט (מיכל לחץ רגיל, לא מברשת ולא טקסים)
מתגלח כל כמה ימים ומשקיע את המינימום זמן והתעסקות
מבחינתי לסיים את זה כמה שיותר מהר, לא אוהב זיפים ולא זקן

להתגלח עם תער [emoji33] נשמע קטלני מידי

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

asafk
30-08-20, 17:30
מתגלח פעם בשבוע. כי זה ניג'וס וכי העור רגיש וכו' וכו'.

לפני הגילוח, מקלחת ארוכה במים רותחים. זה חשוב! לרכך את הזיפים ככל שניתן.
את הג'ל/קצף למרוח על הפנים ולתת לו דקה-שתיים לפני שמתחילים לגלח. והעיקר - לאט לאט.

אחרי הגילוח הקרם התכלכל של CREMA. למה? ככה. לדעתי הוא מצוין.
הבושם שאחרי?..... תחזיק חזק - בושם סעודי (כן!!!) בשם MASARI. מעולה לטעמי. למעוניינים - יש להם חנות מאוד מרשימה, אבל היא בלונדון. תרשום לעצמך לאחרי שהקורונה תחלוף.במקום הבושם הסעודי, פגשתי בדיוק מישהו שאחרי שהוא מגלח את הביצים, משתמש בזה:

https://shop.goop.com/shop/products/this-smells-like-my-vagina-roll-on?country=USA

הוא ממליץ.

אסף.

יונתןמצפה
30-08-20, 17:57
במקום הבושם הסעודי, פגשתי בדיוק מישהו שאחרי שהוא מגלח את הביצים, משתמש בזה:

https://shop.goop.com/shop/products/this-smells-like-my-vagina-roll-on?country=USA

הוא ממליץ.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalkמעניין איך אותו בחור הגיע לקישור הזה של המוצר...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

asafk
30-08-20, 18:12
מפורום ג'יפים כמובן.

אסף.

דרור ברלי
30-08-20, 19:01
במקום הבושם הסעודי, פגשתי בדיוק מישהו שאחרי שהוא מגלח את הביצים, משתמש בזה:

הוא ממליץ.

אסף.

https://www.kanbkam.com/sa/en/masari-for-men-by-abdul-samad-al-qurashi-100-ml-10147271

לא ניסיתי על הביצים. אבל הבושם פגז.

razzamataz
30-08-20, 19:21
פעם עם ג'ילט, נמאס לי מהמחירים, עברתי לאקסבלייד ומשם (אחרי שהפסיקו יבוא) לדורקו. קצף גילוח של גי'לט (מיכל לחץ רגיל, לא מברשת ולא טקסים)
מתגלח כל כמה ימים ומשקיע את המינימום זמן והתעסקות
מבחינתי לסיים את זה כמה שיותר מהר, לא אוהב זיפים ולא זקן

להתגלח עם תער [emoji33] נשמע קטלני מידי

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

ב safety razor או בתער עם סכינים "חד פעמיות" אתה לא יכול להיחתך כמו ב cut throat razor
הלהב בולט רק מ"מ בניגוד לאחרון בו זו סכין שמושחזת ל 12,000 גריט

כמו שכתבתי קודם, גילוח זו מטלה די משעממת, ולכן הוספת טקסיות ומשחת גילוח מיוחדת הופך את כל העניין להרבה יותר מעניין
מי שלא ניסה לא יבין

Shalem
31-08-20, 00:41
מאז סיום הצבא לא מתגלח, אני מאלה שביו צריכים להתגלח פעמיים ביום אם לא החוק של 12 בצהריים.
לדעתי האישית, זקן נראה טוב יותר. על כל אדם. כל עוד זהו זקן מלא ולא שיערות בודדות ולא חברות.
בכל אופן, בתקופת הגילוח להבים של גילט פיוזן עם 3 או 5 להבים לא זוכר מארז של 12, כמובן קצף של אדג כתום שאמרו לפניי.
הכי חשוב זה מקלחת רותחת וישר אחרי המקלחת בלי המתנה ובלי לפתוח את הדלת שמא יצא כל החום מהמקלחת.

שלם

גיא
31-08-20, 00:51
מה זה חוק שעה 12 ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

מוטי ג.
31-08-20, 10:09
אז אחרי שגילית לנו בשרשור קנסות ובתי משפט שרכשת ערכת גילוח מדהימה, אולי תפרט מה רכשת?
שכולנו נגיע לבתי משפט מגולחים ורעננים

ש01
31-08-20, 13:29
עזבו הכל,
לא צריך קרמים, לא צריך ג'לים ולא צריך קצפים. לי הם תמיג עשו פצעונים, יובש ומה לא.
מתחת לזרם המיים החמים עד כמה שאפשר (בטוש) - עם סכין איכותית ואצבע שמוודא שגילחת הכל.
בסוף אפטרשיב
פעם בכמה חודשים מופיעים פצעונים ויובש. אז עוברים לקרם אחרי גילוח איכותי לשבוע וחוזר חלילה.

נמרוד
31-08-20, 14:59
אני שמח שתומר העלה את הנושא לדיון. פעם ג'יפאות כללה גם היבטים של טיפוח אישי, ולא הכל הסתובב סביב קוטר צמיגים.
130659

ד ו ר ו ן
31-08-20, 15:05
אני שמח שתומר העלה את הנושא לדיון. פעם ג'יפאות כללה גם היבטים של טיפוח אישי, ולא הכל הסתובב סביב קוטר צמיגים.
130659
הטיפוח האישי מתייחס לנוחות שינה, כורסאות שטח, מקרר עם בירה בטמפ קרוב לאפס, ומצבר למקרר שלא תתחמם הבירה חו״ח.. תאורת לד מפונפנת בגובה הנכון, והמתח הנכון על הרשת.

זה טיפוח.

mugi8675
31-08-20, 18:33
בתור חצי תימני, אין לי הרבה מה לגלח... אבל כשמתגלח פעם ביומיים-שלושה, משתמש ב- aftershave של חברת Rituals. בכלל, ממליץ על הקרמים שלהם. לפני קרות הקורונה הייתי קונה למלא נשים שהיו מבקשות ממני להביא קרמים שלהם (עובד הרבה באירופה).

גיא
06-09-20, 11:49
תומר+הרב"ט+האח הגדול+ג'יפולוג=

https://www.meridiangrooming.com/pages/6-reasons-to-trim-with-meridian/?lang=he&utm_source=Facebook_Desktop_Feed&utm_medium=paidsocial&utm_campaign=02_Prospecting_Scale_HEBREW-Israel&utm_content=1.041.3_LP-6Reasons_Text-FutureEmojiList_Line-SaveBalls_Mer-Hebr-T003-Vid19Quad-V2A%20-%20Copy&utm_term=Global%20%7C%20Meridian%205%25L LA%20%7C%20M%2018%2B%20Hebrew&fbclid=IwAR0lHkFfP1NeNM8Vqt3BIdqAetZlnEr dFDYTTVcZI-f4ruVwdvOAvoTKrhQ

זה הופיע אצלי עכשיו ..
שתהיו לי בריאים.

alto
06-09-20, 12:27

https://www.meridiangrooming.com/pages/6-reasons-to-trim-with-meridian/?lang=he&utm_source=Facebook_Desktop_Feed&utm_medium=paidsocial&utm_campaign=02_Prospecting_Scale_HEBREW-Israel&utm_content=1.041.3_LP-6Reasons_Text-FutureEmojiList_Line-SaveBalls_Mer-Hebr-T003-Vid19Quad-V2A%20-%20Copy&utm_term=Global%20%7C%20Meridian%205%25L LA%20%7C%20M%2018%2B%20Hebrew&fbclid=IwAR0lHkFfP1NeNM8Vqt3BIdqAetZlnEr dFDYTTVcZI-f4ruVwdvOAvoTKrhQ

זה הופיע אצלי עכשיו ..
שתהיו לי בריאים.
יופי יא מניאק :p
עכשיו עשרות פה יכנסו ללינק ששמת (כמוני) וגם אנחנו נקבל את הפרסומות האלו.

Pageup
06-09-20, 15:39

זה הופיע אצלי עכשיו ..
שתהיו לי בריאים.

אם זה טוב לאפרסקים זה בטוח טוב לפנים של תומר. מעבר לזה, מה השלב הבא? איזה מגבונים עושים יותר נעים אחרי ישיבה ?

נדב42
06-09-20, 18:00
כאלו עם סחוג כמובן...

yovavz
06-09-20, 18:10
סחוג באלם
לאפרסקים סמוקים ובשלים
בתוספת נגיעות כוסברה וחלפניו

danob
07-09-20, 12:16
גילוח זה לחלשים!
לך על לייזר