צפייה בגרסה מלאה : החלפת בולמי זעוזעים לצורך שיפור איכות הנסיעה ( XV)
קיימת ברשותי סובארו XV שנת 2017, הרכב מאוד קשה בשבילי והייתי מעוניין להחליף לו בולמים לצורך שיפור איכות הנסיעה.
השאלה שלי האם החלפת בולמים אכן ירכחו את הנסיעה ואם כן, לאיזה בולמים כדאי להחליף?
להחליף רק בולמים או גם רצוי את הקפיץ גם?
האם יש באזור הצפון מוסך מתמחה בנושא זה ויוכל לעזור לי בהתקנת הבולמים המומלצים ביותר לרכב שלי?
המתלים ב-XV מעולים. מה שדופק את נוחות הנסיעה אלה צמיגי החתך-נמוך המקוללים.
המתלים ב-XV מעולים. מה שדופק את נוחות הנסיעה אלה צמיגי החתך-נמוך המקוללים.
יכול להמליץ על חתך כדאי לרכח את הנסיעה?
יש לי הרבה תובנות והמלצות מה לעשות כדי שהמכוניות שלנו יסעו הרבה יותר נוח וטוב. הן בכביש והן בשטח.
לצערי ולצערך, אנחנו חיים במדינה עם חוקים מטופשים ובלתי אפשריים, שנכתבו על ידי אנשים מטומטמים, בורים, ובעיקר מרושעים.
יש לי הרבה תובנות והמלצות מה לעשות כדי שהמכוניות שלנו יסעו הרבה יותר נוח וטוב. הן בכביש והן בשטח.
לצערי ולצערך, אנחנו חיים במדינה עם חוקים מטופשים ובלתי אפשריים, שנכתבו על ידי אנשים מטומטמים, בורים, ובעיקר מרושעים.
מסכים איתך בכך שיש אכן לא מעט חוקים מטופשים, אך בכל זאת אשמח לשמוע ממך המלצות ואת התובנות שצברת
בוא נתחיל ככה: במקום חישוק 17 עם צמיג 225/55 שזה סט-אפ ספורטיבי-קיצוני מדי לביצועים הרגועים (יחסית) של האוטו הזה... ובלי להגזים, צמיגים כאלה הם מגבלה מטורפת, סוג של נכות אמיתית בשטח - להחליף לחישוק 16 עם צמיג 225/65 או 215/70. זה בתור התחלה. ההבדל יהיה עצום.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.