צפייה בגרסה מלאה : מחפש גיפ עד 25 אלף (הועבר לפורום המתאים)
ליאור12345
28-08-20, 23:21
מחפש ג'יפ לפעם בשבוע (לא רכב ראשי) בשביל לנסוע קצת בשבילים/ נחלים עם המשפחה בכיף.
חשבתי המון על הטארנו וגם עכשיו מחשבה על טרופר. לא מתכוון לעשות שטח קשה בזמן הקרוב.
פעם בשבוע קצת שבילים ובסגנון.
מה דעת המומחים? אנא עזרו לי. כמובן שרוצה משהו בלי המון בעיות.
מחפש ג'יפ לפעם בשבוע (לא רכב ראשי) בשביל לנסוע קצת בשבילים/ נחלים עם המשפחה בכיף.
חשבתי המון על הטארנו וגם עכשיו מחשבה על טרופר. לא מתכוון לעשות שטח קשה בזמן הקרוב.
מה דעת המומחים? אנא עזרו לי. כמובן שרוצה משהו בלי המון בעיות.תחפש טרופר 3.1 זה בתקציב ורכב מעולה לטיולים
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ליאור12345
28-08-20, 23:30
[QUOTE=metalex66;908108]תחפש טרופר 3.1 זה בתקציב ורכב מעולה לטיולים
תודה רבה. אבל אני רואה שכמעט אין 3.1 הרוב זה 3. או 3.5.
מה מיוחד ב3.1?
[QUOTE=metalex66;908108]תחפש טרופר 3.1 זה בתקציב ורכב מעולה לטיולים
תודה רבה. אבל אני רואה שכמעט אין 3.1 הרוב זה 3. או 3.5.
מה מיוחד ב3.1?אמינות גבוהה פשוט לתיקון
ליאור12345
29-08-20, 01:26
[QUOTE=ליאור12345;908109]אמינות גבוהה פשוט לתיקון
מה עם הרודיאו?
[QUOTE=metalex66;908110]
מה עם הרודיאו?גיר חלש רק 5 מקומות
לא יודע כמה מקומות אתה צריך ואיזה שטח תעשה, אבל אני מוכר ג.ויטרה בתקציב שלך, רכב אמין יותר מטרופר וגם זול יותר לתחזוקה. מפורסם פה בלוחות.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
לא יודע כמה מקומות אתה צריך ואיזה שטח תעשה, אבל אני מוכר ג.ויטרה בתקציב שלך, רכב אמין יותר מטרופר וגם זול יותר לתחזוקה. מפורסם פה בלוחות.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalkהיה לך טרופר 3.1 או אתה סתם רוצה למכור את הויטרה שלך
מה דעת המומחים? אנא עזרו לי. כמובן שרוצה משהו בלי המון בעיות.
מה המצב ליאור.
קיבלת אחלה החלטה- אבל אני מתנצל, עלי לצנן לך את ההתלהבות- כמובן במידה.
השאלה הראשונה שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם יש לך מספיק כסף כדי לקנות רכב שטח ב25 אלף שקל. השאלה השניה היא האם יש לך את הכישורים.
כלומר- כמו רבים וטובים, גם אתה מן הסתם רואה שיש אנשים שלוקחים את הילדים שלהם בסבבה, זורקים ערכת קפה וערסל- ונוסעים ליהנות בטבע, במקום מבודד, בשבילים ובנחלים. ואתה רוצה גם. ואז אתה קונה רכב ב25 אלף שקל- וכאן מתחיל הסרט. אני לא יכול לומר לך מילה וחצי מילה על אמינותם של טראנואים, לא היה לי ולתת לך עצה על סמך שמועות, זה פאתט. טרופר יש בחבר'ה, אבל כשיושבים לקפה, אף אחד לא יגיד "אחי יש לי נבלה"- כולם יגידו לך שהפעם האחרונה שהם תיקנו משהו, רבין היה ראש ממשלה. בפועל- זה לא המצב. רכב ב25 אלף שקל הוא רכב שנמצא בצד הלא טוב של 200 אלף קילומטר ובגיל הלא צעיר של מעל 10 שנים. מה שאני אומר זה שאין דבר כזה "בלי הרבה בעיות" - אתה לא קונה כאן קיה ריו. כאן זה השלב שאתה משכנע את המשוכנע (עצמך) ואומר "אבל אני לא נוסע לפרק סלעים, נחל קטן ושביל קטן"- סבבה אבל לרכבי שטח יש בעיות של רכבי שטח שאינן קשורות בהחלט לאופי השטח שאתה עושה. יש הרבה יותר מכלולים והרבה דברים הולכים. כולנו הינו בסרט הזה, תמצא כאן הרבה אנשים שיגידו לך שרכב שטח זקן שאינו איזה סיקס, הופך להיות קצת כמו סבתא שלי- משהו שמחזיקים בחיים מכוח האינרציה אבל רוב הזמן נמצא בבתי חולים.
כאן נכנס השיקול המקורי-מה שכתבתי לך בהתחלה- האם יש לך כסף לקנות רכב שטח ב25? והכוונה אינה ל25. הכוונה לפעם הראשונה שאתה תהיה עם המשפחה בדרך לשביל שאתם אוהבים ואז יפול הקרבורטור ברדיאטור, ואתה תלך למוסך ותשאיר סכום שמגיע ל20% מעלות הרכב. זה לא תרחיש דימיוני. ואל תשכח את השאלה השניה-האם יש לך את הכישורים? זו שאלה חשובה, כי זה חוסך המון כסף ובלי עין הרע יש ביוטיוב סרט שמסביר החל בלהחליף וינקר בויטארה וכלה בלעשות אוברול לניסאן פטרול. אבל אתה צריך לקחת בחשבון שאלה דברים שאתה צריך לעשות, כלומר זה לא בהכרח קל.
אם כל הפרמטרים האלה סבבה, יש לי חבר שבמקרה מוכר........ (סתם צוחק, אני האחרון שידחוף לך משהו).
דורטור מוטו
29-08-20, 13:40
ממליץ לך בחום לבדוק על סורנטו, בתקציב הזה אתה מקבל רכב שטח אמיתי בשנתון יחסית גבוה, אתה יכול אפילו להגיע ל2006
שלום וברוך הבא.
העברתי את ההודעה לפורום המתאים - התייעצויות לפני קניה.
שים לב שבראש הפורום יש לנו שרשור נעוץ עם שאלון - נסה לתת תשובות קצרות לכל השאלות שם - זה מאד ליעזור לך לקבל תשובות לגבי הרכב שמתאים לך.
חשוב להבין מהם הצרכים ומהן הדרישות והציפיות כדי להמליץ על רכב, אחרת תקבל הרבה מאד שמות ודגמים וזה לא יקדם אותך יותר מדי.
יש הבדל משמעותי אם אתה עם משפחה של 6 נפשות או רווק / זוג, אם אתה יוצא לטיולים עם היילקס ולנדקרוזר ורכבים דומים או עם ג'יפונים קלים וכו'.
שמעון שמעטן
29-08-20, 22:18
בס''ד
בשביל שביל ונחל כל טוסון/פורסטר/גרנד ויטרה/טריוס/אאוטבק/ראב 4 יעשה את העבודה
25 ועוד -30- 20 ליישור קו לשנה ראשונה תוכל להביא טרופר בנזין 3.5 אם הולך גיר תוכל להעמיד את הרכב כי זה רק לפעם בשבוע אמרת
השאלה אם אתה רוצה רכב שטח או רכב לשטח כי לשטח כל אלו שהזכרתי יכנסו ויסעו יפה עד למקומות רציניים מאד שלפי מה שכתבת לא בראש מעיינך גם ככה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.