צפייה בגרסה מלאה : (הועבר) השוואה בין כמה ג'יפים
ioniamichael
04-09-20, 20:34
היי חברים.
אז אחרי שנסגרתי על ג'יפ אמיתי , בשנתון נמוך, אני רוצה לקבל חוות דעת על מה ללכת סופית.
האפשרויות שלי לפי התקציב הן :
פאג'רו 2001-2002.
טאראקן 2005.
פראדו 1999-2000.
התקציב שלי הוא 30 אלף לקניית רכב במצב טוב ללא השקע ראשונית.
הרכב לא חייב להיות משופר כי בהתחלה אעשה רק שבילים .
מה אומרים?
העברתי את ההודעה שלך לפורום המתאים - ייעוץ לפני קניית רכב שטח.
חבל שאתה לא ממשיך את שרשור ההתייעצות שכבר התחלת עימו ובו ציינת את הדרישות שלך - יותר קל לסייע בבחירת רכב כאשר מבינים את הדרישות והצרכים של המתעניין.
ioniamichael
05-09-20, 09:32
היי חבר,
אתה צודק לגמרי , למרות שכן הגבתי כמה תגובות אך לא משנה:).
אני חשבתי לפתוח שרשור חדש מאחר וכבר נסגרתי על סוג רכב , עכשיו רק נשאר לבחור דגם :)
וכבר נסגרתי על סוג רכב , עכשיו רק נשאר לבחור דגם :)
לא ברור לי איך נסגרת על "סוג הרכב" ואתה שואל רק על "הדגם" כאשר למעשה אתה מתלבט בין שלושה רכבים שונים, מיצרנים שונים, אבל לא כדאי להסיט את השרשור שלך לוויכוח מיותר.
מציע לך להסביר מדוע רק אפשרויות אלו, מדוע פסלת את דגמי סוזוקי ולחדד את השאלה שלך בהודעה הפותחת. באופן כללי אפשר לומר שכדאי לבחור את הרכב השמור ביותר שתוחזק בצורה הטובה ביותר.
בהצלחה
נשלח מהנייד
ioniamichael
05-09-20, 10:23
לא ברור לי איך נסגרת על "סוג הרכב" ואתה שואל רק על "הדגם" כאשר למעשה אתה מתלבט בין שלושה רכבים שונים, מיצרנים שונים, אבל לא כדאי להסיט את השרשור שלך לוויכוח מיותר.
מציע לך להסביר מדוע רק אפשרויות אלו, מדוע פסלת את דגמי סוזוקי ולחדד את השאלה שלך בהודעה הפותחת. באופן כללי אפשר לומר שכדאי לבחור את הרכב השמור ביותר שתוחזק בצורה הטובה ביותר.
בהצלחה
נשלח מהנייד
היי חבר,
אני לא מבין גדול בג'יפים , עד עכשיו נסעתי על רכבי פרייבט.
נסגרתי על סוג הרכב לפי המראה שלו והגודל, הם שלושתם נראים לי זהים XD.
עכשיו השאלה שלי איזה מהיצרניות שפרסמתי הן מומלצות .
הרכבים האלה ממש לא זהים לכל אחד יש את נקודות התורפה המיכניות שלו ורמת העבירות היא לא אותו דבר. בעצמך אתה מעיד שאתה לא מבין בזה. הפורום הזה ביכולתו לחסוך לך עוגמת נפש וכסף על רכישת רכב שלא מתאים לצרכיך ואחר כך מכירתו. אני מזמין אותך לנצל זאת.
דניאל מאירי
06-09-20, 15:36
פראדו ב-30 אלף, לא ממליץ לאף אחד לקנות (אלא אם הוא בעל מוסך שמטפל בהם),
אתה יכול בקלות להוציא עוד סכום כזה על יישור קו.
כלי ברמה גבוהה לא יימכר במחיר כזה, רק נבלה.
דניאל
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.