צפייה בגרסה מלאה : בולמי זעזועים לריינג'
שלום רב,
מחפש עצה מבעלי נסיון לגבי בולמים איכותיים לרכב הנ"ל (ריינג 1999)
יש לי חשיבות רבה להתנהגות הרכב בכביש (יציבות, בליעת מהמורות), והאם בולמים כאלו יכולים לתפקד היטב גם בשטח, או שזה חייב להיות אחד על חשבון השני?
שמתי בולמים מקוריים מהחברה לפני כחודש - ממש לא משהו להתגאות בו, ואני יכול להיפטר מהם עכשיו.
מובן שעיקר הנסיעות הן בכביש, שם חשובה לי מאד התנהגות הרכב (יש לי נטיה אפילו לנהיגה ספורטיבית מסויימת), ובדרך כלל סופי שבוע טיולים בשטח מכל הסוגים, והייתי שמח לשיפור.
הייתי שמח לקבל מידע ממי שיש לו נסיון, המלצות לסוגים מומלצים, ואף עלויות פחות או יותר עם אפשר.
בתודה לעונים, יוסי.
אם נהיגת כביש מהירה או נהיגת שבילים מהירה עושה לך את זה הייתי הולך על פוקס 2" יקר אבל שווה כל אגורה.
אם נהיגת כביש מהירה או נהיגת שבילים מהירה עושה לך את זה הייתי הולך על פוקס 2" יקר אבל שווה כל אגורה.
ארז היקר,
תודה על התשובה, אבל מה זה פוקס? מי זה? איפה מוצאים? כמה עולה? קצת מידע היה עוזר.
לגבי הנהיגה, לפעמים אני באמת לוחץ על הדוושה ולוקח פניות חזק, אבל מה שאני מחפש זה משהו שיעניק יציבות לרכב, ויכולת שיכוך מהמורות ובמפים בכביש שהיום די זורקים לי את האוטו לכל הרוחות.
פוקס זו חברה שמייצרת בולמים.
כמה עולה? הרבה מאוד (יחסית)
תתקשר לארז, 424210 - 0503, הוא מוכר אותם.
יוני5
פוקס זו לא סתם חברה שמייצרת בולמים, זו אחת מארבע החברות שמייצרות בולמי מרוץ לשטח ונחשבת לאיכותית ביותר. אין בכלל השוואה בין בולם מרוץ של פוקס לבולמים סטנדרטיים. ארז לא הציע את שירותיו כשענה לך אלא ברמז. אתה צריך להתקשר אליו, הוא בעל המון נסיון בהתקנות של בולמי פוקס על לנדרוברים, זה בדיוק ההתמחות שלו בחיים.
כמעט כל בולם אפטר-מרקט שתבחר בו, יהיה טוב מהמקוריים.
בתחום המחירים הזול (יחסית), תמצא בולמים של אולדמן, קוני, טאפ דוג, בילשטיין (מהסדרות הפשוטות יותר) וכו'.
מעט גבוה יותר תמצא קוני רייד (שמתאימים לנסיעה מהירה) או בילשטיין 7100 (עם או בלי מיכל חיצוני) או פוקס "1.5 או בילשטיין 9100 או (הלוואי עלינו) פוקס "2.
תודה על התגובות,אני ניח שהחברות המוזכרות כאן מייצרות מספר דגמים לשימושים שונים (מירוצי שטח/כביש/שימוש פרטי), מישהו יכול להצביע מה הכיוון, ועל מה מדברים בערך לגבי העלויות. אני אמנם מחפש משהו טוב, אבל עדין זה רכב 99, ואני לא נהג מירוצים.
יוסי
יציבות ובליעת מהמורות הן דרישות מנוגדות במידת מה.
כדי להשיג יציבות בכביש הרכב זקוק לבולמים קשים יותר שימנעו את את נטיית הרכב לצדדים בעת סיבוב אבל בולמים קשים אינם משכחים היטב את המהמורות.
למיטב הבנתי וידיעתי הבולמים הסטנדרטיים של הריינג' נוטים יותר לכיוון השיכוח ובליעת המהמורות (הם "רכים" יותר) ופחות לכיוון של "יציבות".
אתה צריך למצוא את הבולם שייתן לך את הפשרה המתאימה לך ולטעמך בין "יציבות" (בולמים קשים) ובין "בליעת מהמורות" (בולמים רכים).
כפי שהמליצו קודמיי - המומחה לענייני מערכות מיתלים ברכבי לנדרובר הוא ארז נכפולגר שענה לך בשירשור הזה. פנה אליו ותתייעץ איתו ישירות.
שלמה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.