PDA

צפייה בגרסה מלאה : מתלבט לגבי רכישת rav4 2008

tomy669
05-09-20, 21:54
שלום חברים,
ברשותי טויוטה אוריס היבריד 2012 כרכב ראשי במצב מצויין- טיפולים בזמן במוסכים מורשים, ביטוח סוללה, ק'מ נמוך מאוד.
השטח מאז ומתמיד קרץ לי וממש רוצה רכב שאוכל ליסוע עם המשפחה לפיקניקים בשטח, בשבילים ללא חשש לפגוע בגחון הרכב מה שלא אפשרי עם פרייבט צורך בבגאז גדול לעגלת תינוק, ומקום שני ילדים מאחור.
הנסועה השנתית היא כ-20kkm בשנה, נסיעות מרובות בכבישים בין עירוניים.
אשמח לדעת מה דעת חכמי וזיקני הפורום בנוגע לרכב שמצאתי ולדעת האם יענה על הדרישות, חשוב לי מאוד נושא האמינות (לא להתקע איתו בדרכים) כמובן שאטפל בזמן ועם חלקים מקוריים בלבד.
לטויוטה ראב 4 פרימיום שנתון 2008, יד 3, 130kkm, טיפולים במוסכים רגילים, לאחרונה הוחלף הרדיאטור.
בנוסף אשמח לדעת לנתונים היבשים הנ"ל מה מחיר ריאלי לשלם על אקסמפלר כזה ומה מחירון?
תודה מראש.

omri_t
05-09-20, 22:46
להורים שלי יש כזו.
שהחליף ראב 4 אחר.

אגיד את דעתי כמו שהיא- ח$א אוטו.

לשטח הוא לא באמת נועד. אין לו הילוך כוח. הוא נמוך.
בכביש הוא לא נוח במיוחד.
הביצועים שלו די... עלובים.

זה פשרה בכל דבר. חוץ מבמחיר כי הוא יקר- לדעתי בלי שום הצדקה.

דרור ברלי
06-09-20, 02:15
יקר - כי הוא טויוטה.
כי טויוטה לעולם לא מתקלקלת. בזמן שכל האחרים כל הזמן נתקעים בדרכים. שוב ושוב ושוב.....

Asaf-a
06-09-20, 05:54
דרור, תרחם על החדשים כאן....
לא מכירים אותך, לא יזהו הציניות ויחשבו שאתה רציני וטויוטה שווה את האקסטרא....

Sent from my SM-T580 using Tapatalk

Yaki5500
06-09-20, 11:28
לחבר שלי יש את הראב 4 מהדור שלפני הדור הנוכחי והיא החליפה ראב 4 מהדור שלפניו. בעתיד הוא כנראה יקנה את הראב 4 הנוכחי. חבר אחר גם קנה ראב 4 מהדור הנוכחי. הם כולם מאוד מרוצים מהרכב אבל חוץ מקצת שבילים הרכב הזה לא יודע לעשות שום שטח ולמרות שציינת ששבילים זה מה שאתה רוצה לעשות, אני בדיעה שבשטח רצוי להיות עם מעט יותר יכולת מכפי הנדרש ולא לנסוע עם הרכב על קצה גבול היכולת שלו.
מציע שתענה על השאלון הנעוץ בראש הפורום בפרטי פרטים ואז יתנו לך כל מיני כיוונים לחקור כי ראב 4 הוא באמת לא יודע לעשות הרבה והוא יקר

tomy669
06-09-20, 15:13
מבקשים על הרכב בסביבות ה38k.
לא יודע מה מצבו והאם שווה את הסכום.
מצד שני אני פוזל גם לכיוון הi35 דיזל דגם 4×4 משנתונים יותר גבוהים באזור ה50k.
השאלה אם הם באותה רמה בשבילים (לא שטח חזק) אז אני חושב שעדיף כבר יונדאי משנתון גבוה יותר ומנוע דיזל אמין.
דעתכם?

Yaki5500
06-09-20, 15:15
יונדאי פחות טוב לשטח
לא שהראב4 כזה מוצלח בשטח אבל לפחות יש לא דפרנציאל מרכזי ננעל, זוויות קצת יותר נורמליות וגלגל ספייר במקום הנכון.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

tomy669
06-09-20, 22:35
האם קיימות הגבהות חוקיות לראב 4 מהשנים הנ"ל?
מה דעתכם יהיה אמין יותר ועם חות תקלות, ראב 4 שנתון 2008 או ix35 דיזל שנתון 2012 עם אותם כמות ק"מ.

שמעון שמעטן
26-09-20, 21:18
בס''ד

ראב 4 יהיה מעל ומעבר למה שאתה מחפש

אנשים כאן נוסעים ביונימוג אז ראב 4 לא עושה כלום מעבר לשביל כבוש

אם מצאת כלי שמעניין אותך ומצב מצויין תתמקח ותקנה תהנה סע לשלום

תבדוק גם פורסטר ואאוטלנדר גם טובים ואם אתה רוצה לחסוך כסף חצי מחיר טוסון אחלה בשטח קל בינוני

- - - Updated - - -

האם קיימות הגבהות חוקיות לראב 4 מהשנים הנ"ל?
מה דעתכם יהיה אמין יותר ועם חות תקלות, ראב 4 שנתון 2008 או ix35 דיזל שנתון 2012 עם אותם כמות ק"מ.

אפשר להגביה עם ספייסרים עד 4 ס''מ עובר טסט בלי למשוך עיניים ואם אתה טכני אז תכין בבית ב600 שקל תגמור עם הכל כולל יישור פרונט

erezgur
26-09-20, 21:26
אפשר להגביה עם ספייסרים עד 4 ס''מ עובר טסט בלי למשוך עיניים

כדאי לא להטעות.
למיטב ידיעתי הגבהה עם ספייסרים אינה חוקית.
אם התכוונת שאם לא ישימוו לב אז לא יכשילו, אז זה נכון תמיד, אבל מה שכתבת יכול להטעות מישהו...

נשלח מהנייד

-->