צפייה בגרסה מלאה : סופר מיני ב35 אלף, מה ממליצים?
באמת שאני לא מבין הרבה בהגדרות של הרכבים האלו, אני די בטוח שזה נקרא סופר מיני, רכבים קטנים יותר מפריווט אבל לא קטנים כמו I10.
בטווח הקרוב תעשה בין כלום לבין חצי שעה נסיעה ביום.
מידי פעם נסיעות למרכז עם שני כסאות בטיחות מאחורה.
בטווח הרחוק כנראה שעד חצי שעה לכיוון ביום ומידי פעם למרכז.
עדיפות לישיבה זקופה.
בטיחותי, אמין וכו'....
לאחר שנכוותי בירידה דרסטית בערך רכבים שחשבתי שאחזיק הרבה והגעתי למצב של מכירה עקב שינוי צורך, אני כן מסתכל גם על שמירת הערך.
גם לא הייתי הולך על הפחנועים של i10/פיקנטו -ובצדק.
מאזדה 2 או השותפה לשלדה - פיאסטה(בשנתונים עם הגיר הנורמלי)
פיאסטה תקנה בזול ותמכור בזול - אבל אחלה אוטו.
לא הייתי מתקרב לוואגיות בתקציב הזה, אם כי יש לפאביה שנתונים עם גיר פלנטרי ומנוע ״טיפש״
Sent from my iPhone using Tapatalk
סופר-מיני עם שמירת ערך וישיבה זקופה שגויה לחלוטין של דודות בנות 65 - זה טויוטה יאריס.
מכונית אמינה מאוד. אבל היא באמת מחורבנת על הכביש ובגדול. נוחות של קרש, התנהגות של עגלת סופר, תנוחת נהיגה... הכל יפני של פעם. רע לתפארת - בדיוק מה שמבטיח שבישראל יעריצו אותה.
יש לי דייהטסו סיריון באותו משטר נסיעה וזיווד שאתה מתאר.
יש המכנים אותה - טויוטה יאריס לעניים :p
שנת 2008, יש לי אותה 6 שנים, נרכשה עם 170,000 ק"מ בעבר שימשה אותנו כרכב הראשי. כיום עם 220,000 ק"מ.
יחסית לגודלה - נוחה ומרווחת. מקום בבגז' להכניס עגלת תינוק (מהגדולות).
פעם בשנה במוסך לטיפול שיגרתי. תחת ידי הוחלפו משולשים ו...זהו בערך.
מנוע וגיר אמינים (טויוטה יאריס) ללא שום תקלות (חמסה חמסה).
בתקציב שציינת תוכל לקנות 3 כאלה וישאר לך עודף :)
סופר-מיני עם שמירת ערך וישיבה זקופה שגויה לחלוטין של דודות בנות 65 - זה טויוטה יאריס.
מכונית אמינה מאוד. אבל היא באמת מחורבנת על הכביש ובגדול. נוחות של קרש, התנהגות של עגלת סופר, תנוחת נהיגה... הכל יפני של פעם. רע לתפארת - בדיוק מה שמבטיח שבישראל יעריצו אותה.
הישיבה הזקופה באה מצורך רפואי, ראה בזה כמצב נתון.
אבל זה לא יבוא על חשבון בטיחות ויציבות על הכביש, היאריס כל כך גרועה בזה?
יש לי דייהטסו סיריון באותו משטר נסיעה וזיווד שאתה מתאר.
יש המכנים אותה - טויוטה יאריס לעניים :p
שנת 2008, יש לי אותה 6 שנים, נרכשה עם 170,000 ק"מ בעבר שימשה אותנו כרכב הראשי. כיום עם 220,000 ק"מ.
יחסית לגודלה - נוחה ומרווחת. מקום בבגז' להכניס עגלת תינוק (מהגדולות).
פעם בשנה במוסך לטיפול שיגרתי. תחת ידי הוחלפו משולשים ו...זהו בערך.
מנוע וגיר אמינים (טויוטה יאריס) ללא שום תקלות (חמסה חמסה).
בתקציב שציינת תוכל לקנות 3 כאלה וישאר לך עודף :)
אם נקנה לה שוב רכב כל כך ישן זה עלול להפוך לרכב של גרושה...
יש לך מיטה בשבילי?
וברצינות, היא נוסעת ברכב שנת 98, והרכב השני שנמכור הוא 2011, איך שלא הופכים את זה הבטיחות משתפרת מאוד עם השנים ולכן השאיפה היא לדגמים שהתחילו בשנים האלו ולא שסיימו בשנים האלו.
והבעיה הכי גדולה: יש כזו מתקלפת לשכנים, הגברת כבר הצביעה ואמרה "לא כזה".
אני כבר כמעט 3 שנים על קליאו 2012 ידנית.
די מרווחת ודי נוחה לגודלה. קצת רועשת אבל פחות מהפאג'רו.
משמשת אותי לנסיעות כפ"ס - יקנעם + כל נסיעה משפחתית שלא מצריכה את הפאגרו.
בתקופה שאצלי עברה כבר יותר מ-90 אלף ק"מ.
טיפולים שוטפים, צמיגים, מצמד ובמסגרת היישור קו הוחלפו בולמים מאחור וברקסים.
נקנתה ב-21 אלף, יד ראשונה עם 70000 ק"מ.
יופי של אוטו, חלפים מקוריים לא יקרים, צריכת דלק של 1:15-16 אם יחזיק אצלי עוד שנתיים הוא יכול ללכת לפח מבחינתי.
בתקציב שלך אתה יכול לחפש אחד בת 3 לדעתי. זה כבר דור 4 (שלי דור 3) אבל המנוע + גיר שיש אצלי זמינים גם בדור 4.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
1.2 +, גיר ידני
לדעתי זה הדגם הכי בסיסי
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
לא שמתי לב שכתבת ידני לפני זה.
ואני לא ציינתי בהתחלה, אבל אוטומט זו דרישה...
יונדאי i20
קאיה ריו
סוזוקי סוויפט
לא צריכה להיות שום בעייה למצוא יד ראשונה, קילומטראז' סביר. שנתון 2013, 2014, מה שיכנס במה שאתה מוכן לשלם. מכוניות שקל לקנות, אין הרבה סיכוי ליפול אם אתה לא טמבל לגמרי.
אנחנו החזקנו בעשור האחרון קאיה פיקנטו ויונדאי i10 כחדשות (היום טיפה התקדמנו לסוויפט ידנית חדשה) קונים בתשלומים מעיפים אחרי שלוש שנים, הכי הרבה אוטו לשקל, והן סבבה לגמרי כמכונית משנית, בוודאי אם אתה עדיין עם ילד אחד או שניים קטנים.
לא שמתי לב שכתבת ידני לפני זה.
ואני לא ציינתי בהתחלה, אבל אוטומט זו דרישה...
אוטומט וקליאו זה כנראה פחות מוצלח
הישיבה הזקופה באה מצורך רפואי, ראה בזה כמצב נתון.
אבל זה לא יבוא על חשבון בטיחות ויציבות על הכביש, היאריס כל כך גרועה בזה?
חס וחלילה! שום בעיית בטיחות.
זו רק הנחיתות הדינמית המסורתית של המותג.
פשוט מאוד, זה טויוטה - אוטו שלא אוהב לנסוע ובוודאי לא לנסוע מהר, בוודאי ובוודאי על כביש שאינו ישר ואינו סלול היטב. מנוע רועש בסל"ד גבוה, מתלים גרועים. היגוי קליל ומנותק. אהה - והוא גם מכוער תחת. אבל זה רק עניין של טעם אישי.
לא לשכוח גם את היתרונות של טויוטה - אמין מאוד, חסכוני יחסית למכוניות מתחרות בגודלו ובנפח מנוע דומה, מרווח יחסית, שומר ערך וסחיר. תנוחת הישיבה הגבוהה-זקופה-כפויה עם גלגל הגה נמוך שתקוע בין הברכיים שאני רואה בה בעייה אמיתית בהנדסת אנוש, מבחינתכם היא יתרון ואפילו תנאי?.... אז בכלל הכל סבבה.
לטעמי האישי זה אוטו מגעיל, ואני לא הייתי נוגע בו אפילו עם מקל.... אבל הדרישות שלי ממכונית הן אחרות לחלוטין משל הלקוח המיועד של האוטו הזה. אני המלצתי בחום על הרכב הזה לא מעט, בעיקר לנשים, שרשימת הדרישות המוטוריות שלהן ממילא תאמה בדיוק למעט שהאוטו הצנוע הזה אמור ויודע לעשות - להניע תמיד, לקרר טוב, להגיע מא' ל-ב', לא לראות מוסך מעבר לטיפולים וזהו.
אלה מהן ששמעו לעצתי ורכשו יאריס, מאוד מרוצות. הן כנראה יהיו מרוצות גם במעמד המכירה וסביר להניח שיחליפו את היאריס המתיישנת ביאריס חדשה יותר.
35k
סופר מיני טובה תגרור פשרה בשנתון, לקחת רכב בן 8-10 זה הימור, אני דווקא הייתי מכוון לרכב כמה שיותר חדיש, אפילו במחיר של רכב ללא שוק ומוניטין.
דוגמא טובה זו הפיאט טיפו, בתקציב שלך אתה יכול למצוא 2016, רכב שיותר בטוח מכל סופר מיני ישנה, יצא לי לנהוג ברכב כזה, המושב נוח ותנוחת הנהיגה מפתיעה לטובה, גיר פלנטרי, מנוע 1.6 קצת עצל, אבל וואלה זוללל.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
לפני חצי שנה חברה קנתה שברולט ספלאש 2017 ב 45000
1.4 אוטומט, 5 דלתות, מזגן מצויין.
אני מאמין שעכשיו כבר ניתן למצא כמוהה בתקציב שלך.
לי היתה 2012 שנסעה יותר מ 40000 ק"מ בשנה ללא כל תקלה
ספלאש זה סוזוקי, אולי התכוונת לספארק?
אגב פיאט טיפו, אחלה רכב (בגרסאת הדיזל הידנית לפחות) - סופר מיני הוא לא..
Sent from my iPhone using Tapatalk
מאזדה 2
מנוע 1.5 גיר פלנטרי פשוט ואמין .
זריזה מאד, דיי חסכונית, התנהגות כביש טובה.
זוגתי מאושרת איתה כבר כמה שנים בפרט לאחר חווית האמינות הנמוכה עם ה 206 שהייתה קודם.
רענן
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.