צפייה בגרסה מלאה : האם ג'אנט של "דוד מתאים לדיסקו?
היי,
האם ג'אנט כזה, נראה של "דוד" מתאים לדיסקו?
האם זה בידלוק? האם חוקי בכביש?
מי בעד ומי נגד ולמה? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200908/8941baba164f80eb04aad3f4e05f4d76.jpg
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
חבר נוסע עם כאלו על דיסקו.
שים לב שבצילום זה חישוק עם ראנפלאט, סוג של מיגון ירי שמאפשר נסיעה בלי אויר במקרה חירום, זה גרוע למי שמוריד אויר בשטח כי אתה נוסע על החישוק הפנימי,
זה חישוק כבד ומאסיבי, ולדעתי לאזרח, זה מיותר מכל סיבה שאינה רצון ספציפי לנראות.
ת״ל שהצבא אינו ״מוכר עודפים״ ואם זה יצא לשוק זה או פסול או ״מושאל״.
זה בידלוק וגם run-flat.
לעניות דעתי חוקי ובטוח, וכבד מאד.
זה לצמיג 15 או 16?
זה בידלוק וגם run-flat.
לעניות דעתי חוקי ובטוח, וכבד מאד.הגאנט עצמו יכול לשמש גם וגם אבל במקרה הזה הוא רנפלט ואם מפרקים לו את הטבעות אז הוא ג'נט רגיל בזמנו הציעו לי כאלה ולבסוף פסלתי את ההצעה משני טעמים
1. זה גנט מושאל
2 . בכדי להפוך אותו לבידלוק יש צורך ביריעות גומי מיוחדות של יצרן הגנטים והן עולות 500$ לסט בארהב לפני משלוח פנימי .
Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
זה לצמיג 15 או 16?
Sent from my LG-H930 using Tapatalkלגנט 16
"מושאל" או שצה"ל עצמו זרק את הכלי באיזה שדה כדי שיהפוך למטרה, ואם אתה לא תיקח אז יבוא איזה בדואי או פלסטיני וייקח, ואז זה כן תקין?.....
אבל עזוב סמנטיקות על מקור הג'נטים. בוא נדבר על פרקטיקה.
זה ג'נט כבד מאוד. וזה לכשעצמו צריך להספיק לך כדי לוותר עליו. גלגל כבד מטיל עומס מטורף ובלאי מואץ על ציריות, מיסבים, בלמים, דיפרנציאל, מכלולי היגוי. משקל הגלגל מכביד על תאוצה, מאריך מרחק בלימה, מעלה צריכת דלק, מה לא. אך ורק חסרונות. במקרה של לנדרובר צבאי ממוגן ירי וכבד זה נדרש ובגלל הראנפלאט ומשקל הרכב. הבלאי המואץ ועלויות האחזקה והתיקונים אינם פקטור. אבל ללנדרובר אזרחי? בשביל מה?
אני לא יודע אם ניתן לפרק מהג'נט את טבעת הראנפלאט, אם כן אז ברור - לפרק ומהר. בשימושאזרחי רגיל אתה לא זקוק לדבר כזה, אלא אם אתה נוהג לשוטט במקומות שבהם יורים עליך....
לגבי הבידלוק - גם זה מוסיף לא מעט משקל לג'נט. רק מי שמתעסק בזחילת סלעים הארדקור ויורד ללחצים חד ספרתיים, זקוק לזה. בג'יפ טיולים רגיל זה מיותר.
בקיצור - אם זה בחינם ואפשר לפרק מהם את הרנפלאט, הייתי שוקל את הג'נטים האלה (שוקל ממש, על משקל) ורק אם הם לא כבדים מדי הייתי מנסה אותם.
ירדתי מזה, אבל הדיון מעניין.
נכון.
גלגל הוא משקל לא מוקפץ ותמיד כדאי שיהיה קל ככל האפשר. עושה לאוטו רק טוב.
זה אחד הקונפליקטים כשמגדילים צמיגים. צמיג גדול יותר תמיד גם כבד יותר. בפער משמעותי מאוד.
"מושאל" או שצה"ל עצמו זרק את הכלי באיזה שדה כדי שיהפוך למטרה, ואם אתה לא תיקח אז יבוא איזה בדואי או פלסטיני וייקח, ואז זה כן תקין?.....
אבל עזוב סמנטיקות על מקור הג'נטים..
בחייאת..לא להיתמם או לכבס מילים.
זה לא שלדת ריאו נבלה בת 50 שזרקו בשדה שגם אם לקחת לה חתיכת ברזל יש על מה לירות.
זה רכב מהשנים האחרונות שעדיין בשימוש.
זה לא מגיע לג׳נקיה סתם.
ואם זה תקין, אז רוב הסיכוי שגנבו את זה.
הנה, אמרתי.
אם הג'אנט הזה היה מתאים לאחד רכבים שלי, שאינם לנדרובר, הייתי לוקח בלי לחשוב פעמיים, ומשתמש בלי תותב הrun-flat, ועם הזמן אולי משיג טבעת בידלוק פנימי מתאימה של האצ'ינסון.
בחייאת..לא להיתמם או לכבס מילים.
זה לא שלדת ריאו נבלה בת 50 שזרקו בשדה שגם אם לקחת לה חתיכת ברזל יש על מה לירות.
זה רכב מהשנים האחרונות שעדיין בשימוש.
זה לא מגיע לג׳נקיה סתם.
ואם זה תקין, אז רוב הסיכוי שגנבו את זה.
הנה, אמרתי.
זו ספקולציה בדיוק כמו שאני טוען שהם זרקו "דוד" מושבת שלם כמטרה בשדה כלשהו. הספקולציה שלי כנראה יותר קולעת משלך.
כי זה מה שהם עשו ועושים כל הזמן עם סופות, סופות 2, אבירים, רנגלרים, ריוסים וכן, גם דוידים. יודע אישית על כמה כאלה שהושלכו. ומה לא בעצם?...
וזה כולל גם כלים לא ישנים בכלל, שיצאו מהימ"ח במצב חדש ואני מתכוון חדש, עם אלפי ק"מ ספורים על השעון, והגיעו לשדה בנסיעה בכוחות עצמם כמו גדולים. ואז משמידים אותם. למה? ככה. כי כתוב איפה שהוא, שזה מה שצריך לעשות היום.
הם אפילו הביאו לשטח ג'יפ סופה 2 תקין וטוב כדי לדרוס אותו עם מרכבה לצורך תצוגה מטופשת כלשהי. הסרטון רץ ביוטיוב כבר מזמן.
ומי שמפרק את השרידים מהמטרות בשדה, גם כן "גונב", נכון?.....
למה הצבא עצמו לא מפרק את החלקים הטובים, שיהיו לו לחלפים?
כי אין להם זמן, זה לא משתלם. ובאמת למה להתאמץ, כשזה צבא שיש לו מדינה עם דוד עשיר באמריקה, שמממנים כל מה שיבקש? הם ישפצו רכב כזה שלם בחלקים חדשים מאמריקה, ישר מהניילון, בעלות של עשרות אלפי שקלים מכיסי וכיסך, כדי שיהיה כשיר בימ"ח למקרה שתפרוץ מלחמה. אבל שבוע אחר כך הם יוציאו אותו להשמדה בתור מטרה. בנסיעה, כמובן, הרי הכל חדש, הוא נוסע פגז.
תאמין לי, אני יודע. ממקור ראשון.
זו תרבות הבזבוז וההפקרות הצה"לית. ולאף אחד לא אכפת.
לך ותראה כמה חמישיות של מנות קרב מלאות הצבא הזה זורק לפחים בסיום תרגילים.
כי אם הקרטון נפתח כדי לדוג משם קופסה אחת, כבר לא משתמשים בכל היתר. אסור. זורקים וזהו.
לא זוכר את הסיבה המדוייקת. משהו שקשור לכשרות אבל לא רק. מה זה משנה - משליכים אוכל טוב במיליונים. קופסאות שימורים תקינות עם תאריך תוקף של שנים קדימה. הנה, אני מצהיר כאן קבל-פורום: בסיום תרגיל, אני "גנבתי" משם פעם כמה עשרות קופסאות כאלה, ישר מהפח ומול עיני הקודקודים. הוצאתי את כל השימורים שנשארו בקרטונים הפתוחים, השלכתי מאחורה בג'יפ והשארתי באותו ערב בפתחון לב. כי אני "גנב". אם הרב"ט מגלילות קורא את זה, שיעביר הלאה למפקד שלו ושיתחילו לגלגל את התהליך. הידיים שלי מחכות לאזיקים שלהם, סמרטוטים עלובי נפש.
על פלוגת המרכבות שהופקרה לפני כמה שבועות ללא שמירה ברמת הגולן, עם אזרחים שעצרו וצילמו את הבזיון ונכנסו לתוך הטנקים באין מפריע דרך המסדרון האחורי שהיה כמובן פתוח, כדי שאפשר יהיה לקחת משם צל"מ שמושלך לכל דיכפין כמו מא"גים, מרגמות?.... על זה לא נדבר. הפייסבוק עושה עבודה הרבה יותר טובה. גם זה חלק מתרבות ההפקרות - המא"גים האלה יגיעו אחר כך לקרבות חמולות בג'ואריש או שיירו מהם באיו"ש על אזרחים וחיילים, או לבדואים בנגב. ואחר כך כולם יתפלאו ויצקצקו.
או בסיס חיל האויר שכבר הוצף בעבר, אבל לא עשו כלום בקשר לזה. ומשרד הבטחון ממשיך להתקוטט עם המועצה איזורית מי ישלם את עבודות הניקוז. ואז שוב ירד גשם ושוב הנח להציף את הדירים ושוב טבע F-16, נו, אז מה. כולה F-16. כסף קטן. העיקר שלא טבע F-35.
מה אני אגיד לך דורון?.... געגועים לרפול ז"ל, שאילץ את כולם לחבוש כומתות, להצדיע ולאסוף תרמילים.
כי משם זה מתחיל. מהכומתות ומאיסוף התרמילים. ומזריקת מזון טוב. כי מי שזורק אוכל, יזרוק גם ג'יפ. אולי גם טנק. מה יש? אתה משלם. ואחר כך אולי גם ישבור שמירה ואולי יישן במארב ארטישוק.
וזה ממשיך בהשלכת רכבים תקינים והשמדתם, וממשיך ב"קודים אתיים" וב"טוהר הנשק" וב"מק-פורק" ובהוראות פתיחה באש הזויות. ואחר כך בחיילים חמושים ש"מכילים" יידוי אבנים ומעדייפם לברוח כי הם פוחדים ממשפטים ציבוריים ויודעים שהמפקדים העלובים שלהם, ממ"מ ועד רמטכ"ל, יפקירו אותם ברגע האמת, מחשש לקריירותיהם. וזה מגיע גם לחיילים שאסור להם לרדוף אחרי בדואי שגנב תחמושת מתוך בסיס צאלים, כי "עלולה להתרחש תאונת דרכים. זה עניין למשטרה".
וככה זה ממשיך, בהפקרות ועוד הפקרות ובסוף נגמר בבזיונות ובפארסות מביכות נוסח לבנון השנייה וצוק איתן. הצבא הכי מודרני במזרח התיכון, שכלכלתה של מדינה שלמה משועבדת לו, עם מערך סייבר מתקדם וטילים נגד-טילים המתקדמים ביותר בעולם, וצי צוללות גרמניות, ומטוסים חמקנים ב-200 מיליון דולר לחתיכה והטנק הכי טוב בעולם ונשק גרעיני ש"על פי מקורות זרים" יכול להשמיד חצי עולם. הצבא המפחיד הזה כבר בפעם המי יודע כמה, בקושי מצליח לחלץ תיקו מפוקפק מכנופיה עם קלצ'ניקובים.
אני מקווה שאת המדפים/פתחי הכניסה של הצוללות החדשות שביבי סידר להם הם יסגרו כמו שצריך ולא יתחילו לריב על התור של מי לעשות את זה. ועוד עצה קטנה - למי מכם שיש לו ילדים בצבא - שישמרו על עצמם ולא ייפצעו או ייפגעו חלילה, כי אז תכירו את פניו המכוערים באמת של צה"ל....
העיקר שיש לצבא קוד אתי ושכל הקצינים אקדמאים... איזה צבא של סמרטוטים. אני מתבייש בו. מוטב לעשות שלום ומהר כדי שלא נזדקק לצבא הזה.
וישאלו מה קשור? אז כן, הכל קשור.
דרור,
נזרום עם ההנחה שלך שזרקו את זה בשדה..
תמים אבל יאללה, נזרום.
היית משלם או מתקין ברכב שלך גאנט מרכב קרבי שהוגדר מושבת עד כדי כך שאפילו את הגאנטים לא טרחו לפרק ממנו כשזרקו אותו לפח?
הם אפילו הביאו לשטח ג'יפ סופה 2 תקין וטוב כדי לדרוס אותו עם מרכבה לצורך תצוגה מטופשת כלשהי. הסרטון רץ ביוטיוב כבר מזמן.
.
ומזמן גם הגיבו והובהר שזה רכב מושבת אבל למה לקלקל סיפור טוב.
חישוק מעולה. ממש. ויקר מאוד.
גם בלי הראנפלט.
מוציאים את הראנפלט ומתקינים טבעת בידלוק.
ואז זה מושלם.
(טבעת בידלוק זה שטויות, לא בעיה לייצר לבד)
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
בלי להתייחס לגיבוב השטויות שנכתבו כאן, עם הסחפויות מכאן ועד טוקיו,
הצבא בהחלט משליך רכבים שבהם מכלולים תקינים לחלוטין, על גבול ה"חדשים במצב תצוגה" רק כי "הגיע זמנם". אני לא כלכלן, ולא מבין בחוזים של רכש כספי סיוע, כדי להגיד למה, והאם יותר יקר לשחוט לחלקים או לא, אבל יצא לי לראות "פגרים" במצב שהרכבים של רובנו יכולים לקנא בו. נחמץ הלב בהחלט, אבל כאמור, אין לי את התמונה הגדולה.
דרור,
נזרום עם ההנחה שלך שזרקו את זה בשדה..
תמים אבל יאללה, נזרום.
היית משלם או מתקין ברכב שלך גאנט מרכב קרבי שהוגדר מושבת עד כדי כך שאפילו את הגאנטים לא טרחו לפרק ממנו כשזרקו אותו לפח?
דורון,
יש לי חדשות בשבילך, אני מוכן להמר שרוב הסופות האזרחיות ( וכנראה גם CJ) שנוסעות בכביש, עושות שימוש ביותר מחלק אחד שהגיע "מפירוקים פירטים" כאלו.
דרור, שכמו הרבה פעמים מתחיל מגרעין של אמת, ואח"כ מפמפם את עצמו לכל הרוחות, יאשר לך.
במפגש ג'יפולוג הבא, אתה מוזמן לעשות להם בוחן פתע.
למי שכתב שזה חישוק כבד- זה חישוק אלומיניום קל למדי. מנסים לחסוך כל גרם בכלים האלו.
אסף.
איך מפרקים את הrun flat הזה?
ומה הקטע של הביד לוק בחישוק הזה, הוא הכרחי? או שניתן להתקין רגיל ושזה יישאר רק "תפאורה"
החישוק בנוי משני חלקים מורכבים הברגים זה לזה.
Two piece bolt together
את הראנפלט מפרקים וזהו. כל עוד האורינג בין שני חלקי החישוק תקין - הכל סבבה גם בלי הראנפלט.
בידלוק - הוא בידלוק פנימי שחורטים מפלסטיק. טבעת פשוטה.
אסף.
למי שכתב שזה חישוק כבד- זה חישוק אלומיניום קל למדי. מנסים לחסוך כל גרם בכלים האלו.
אסף.
הרמתי כזה, היה כבד יותר מחישוק ברזל 15״.
דורון,
יש לי חדשות בשבילך, אני מוכן להמר שרוב הסופות האזרחיות ( וכנראה גם CJ) שנוסעות בכביש, עושות שימוש ביותר מחלק אחד שהגיע "מפירוקים פירטים" כאלו.
תקרא שוב..
רכבים ממוגנים כמעט תמיד יפורקו לפני גריטה או מכירה כגרוטאה, כולל סופות ממוגנות, להבדיל מרכב רגיל.
זה חישוק של רכב ממוגן, עם המיגון עדיין מורכב(בארץ אסור לאזרח להרכיב רכיב ממוגן ירי ברכב ללא רישוי מתאים, בגלל תופעה שעבריינים עשו זאת).
בהפשטה הזו מורידים הרבה דברים, גם חישוקים.
גיר ורכבת הינע ונספחי מרכב אחרים במרבית המקרים לא מפורקים ואותם אתה רואה בחלפים שפורקו.
כשהוציאו את כלל מערך ה-CJ משירות צבאי נמכרו רשמית רכבים חומים שאינם ממוגנים במצב מעולה ישירות מימ״ח, לחלפים, אבל זו הייתה מכירה רשמית.
כמות החלקים ה״מושאלים״ מסדנאות צבאיות הוא דבר כאוב, כל כמה זמן מפורסם עוד מקרה.
לא רואה סיבה לתדלק את התופעה אם לא ברור ב100% מה מקור החלק.
זו ספקולציה בדיוק כמו שאני טוען שהם זרקו "דוד" מושבת שלם כמטרה בשדה כלשהו. הספקולציה שלי כנראה יותר קולעת משלך.
כי זה מה שהם עשו ועושים כל הזמן עם סופות, סופות 2, אבירים, רנגלרים, ריוסים וכן, גם דוידים. יודע אישית על כמה כאלה שהושלכו. ומה לא בעצם?...
וזה כולל גם כלים לא ישנים בכלל, שיצאו מהימ"ח במצב חדש ואני מתכוון חדש, עם אלפי ק"מ ספורים על השעון, והגיעו לשדה בנסיעה בכוחות עצמם כמו גדולים. ואז משמידים אותם. למה? ככה. כי כתוב איפה שהוא, שזה מה שצריך לעשות היום.
ומי שמפרק את השרידים מהמטרות בשדה, גם כן "גונב", נכון?.....
למה הצבא עצמו לא מפרק את החלקים הטובים, שיהיו לו לחלפים?
כי אין להם זמן, זה לא משתלם. ובאמת למה להתאמץ, כשזה צבא שיש לו מדינה עם דוד עשיר באמריקה, שמממנים כל מה שיבקש? הם ישפצו רכב כזה שלם בחלקים חדשים מאמריקה, ישר מהניילון, בעלות של עשרות אלפי שקלים מכיסי וכיסך, כדי שיהיה כשיר בימ"ח למקרה שתפרוץ מלחמה. אבל שבוע אחר כך הם יוציאו אותו להשמדה בתור מטרה. בנסיעה, כמובן, הרי הכל חדש, הוא נוסע פגז.
תאמין לי, אני יודע. ממקור ראשון.
זו תרבות הבזבוז וההפקרות הצה"לית. ולאף אחד לא אכפת.
לך ותראה כמה חמישיות של מנות קרב מלאות הצבא הזה זורק לפחים בסיום תרגילים.
כי אם הקרטון נפתח כדי לדוג משם קופסה אחת, כבר לא משתמשים בכל היתר. אסור. זורקים וזהו.
לא זוכר את הסיבה המדוייקת. משהו שקשור לכשרות אבל לא רק. מה זה משנה - משליכים אוכל טוב במיליונים. קופסאות שימורים תקינות עם תאריך תוקף של שנים קדימה. הנה, אני מצהיר כאן קבל-פורום: בסיום תרגיל, אני "גנבתי" משם פעם כמה עשרות קופסאות כאלה, ישר מהפח ומול עיני הקודקודים. הוצאתי את כל השימורים שנשארו בקרטונים הפתוחים, השלכתי מאחורה בג'יפ והשארתי באותו ערב בפתחון לב. כי אני "גנב". אם הרב"ט מגלילות קורא את זה, שיעביר הלאה למפקד שלו ושיתחילו לגלגל את התהליך. הידיים שלי מחכות לאזיקים שלהם, סמרטוטים עלובי נפש.
על פלוגת המרכבות שהופקרה לפני כמה שבועות ללא שמירה ברמת הגולן, עם אזרחים שעצרו וצילמו את הבזיון ונכנסו לתוך הטנקים באין מפריע דרך המסדרון האחורי שהיה כמובן פתוח, כדי שאפשר יהיה לקחת משם צל"מ שמושלך לכל דיכפין כמו מא"גים, מרגמות?.... על זה לא נדבר. הפייסבוק עושה עבודה הרבה יותר טובה. גם זה חלק מתרבות ההפקרות - המא"גים האלה יגיעו אחר כך לקרבות חמולות בג'ואריש או שיירו מהם באיו"ש על אזרחים וחיילים, או לבדואים בנגב. ואחר כך כולם יתפלאו ויצקצקו.
או בסיס חיל האויר שכבר הוצף בעבר, אבל לא עשו כלום בקשר לזה. ומשרד הבטחון ממשיך להתקוטט עם המועצה איזורית מי ישלם את עבודות הניקוז. ואז שוב ירד גשם ושוב הנח להציף את הדירים ושוב טבע F-16, נו, אז מה. כולה F-16. כסף קטן. העיקר שלא טבע F-35.
מה אני אגיד לך דורון?.... געגועים לרפול ז"ל, שאילץ את כולם לחבוש כומתות, להצדיע ולאסוף תרמילים.
כי משם זה מתחיל. מהכומתות ומאיסוף התרמילים. ומזריקת מזון טוב. כי מי שזורק אוכל, יזרוק גם ג'יפ. אולי גם טנק. מה יש? אתה משלם. ואחר כך אולי גם ישבור שמירה ואולי יישן במארב ארטישוק.
וזה ממשיך בהשלכת רכבים תקינים והשמדתם, וממשיך ב"קודים אתיים" וב"טוהר הנשק" וב"מק-פורק" ובהוראות פתיחה באש הזויות. ואחר כך בחיילים חמושים ש"מכילים" יידוי אבנים ומעדייפם לברוח כי הם פוחדים ממשפטים ציבוריים ויודעים שהמפקדים העלובים שלהם, ממ"מ ועד רמטכ"ל, יפקירו אותם ברגע האמת, מחשש לקריירותיהם. וזה מגיע גם לחיילים שאסור להם לרדוף אחרי בדואי שגנב תחמושת מתוך בסיס צאלים, כי "עלולה להתרחש תאונת דרכים. זה עניין למשטרה".......
וככה זה ממשיך, בהפקרות ועוד הפקרות ובסוף נגמר בבזיונות ובפארסות מביכות נוסח לבנון השנייה וצוק איתן. הצבא הכי מודרני במזרח התיכון, שכלכלתה של מדינה שלמה משועבדת לו, עם מערך סייבר מתקדם וטילים נגד-טילים המתקדמים ביותר בעולם, וצי צוללות גרמניות, ומטוסים חמקנים ב-200 מיליון דולר לחתיכה והטנק הכי טוב בעולם ונשק גרעיני ש"על פי מקורות זרים" יכול להשמיד חצי עולם. הצבא המפחיד הזה כבר בפעם המי יודע כמה, בקושי מצליח לחלץ תיקו מפוקפק מכנופיה עם קלצ'ניקובים.
אני מקווה שאת המדפים/פתחי הכניסה של הצוללות החדשות שביבי סידר להם הם יסגרו כמו שצריך ולא יתחילו לריב על התור של מי לעשות את זה. ועוד עצה קטנה - למי מכם שיש לו ילדים בצבא - שישמרו על עצמם ולא ייפצעו או ייפגעו חלילה, כי אז תכירו את פניו המכוערים באמת של צה"ל....
העיקר שיש לצבא קוד אתי ושכל הקצינים אקדמאים... איזה צבא של סמרטוטים. אני מתבייש בו. מוטב לעשות שלום ומהר כדי שלא נזדקק לצבא הזה.
וישאלו מה קשור? אז כן, הכל קשור.
תכל'ס במהות אתה צודק .... למתעניינים כדאי לקרוא את הביקורת של יאיר יורם ( יה-יה) ודורון אלמוג ( אברוצקי) במסגרת ועדת וינוגרד על לבנון 2 ( בדגש על "ביצועי" אוגדה 98).....וגם להיזכר בפוסט על הדויד מבוסס ההיילקס שלא עוצר....
....וכן זה קשור לעובדה שהצבא משליך גאנטים שעלו למשלם המיסים ממון רב ( ישירות או בעקיפין).
מצער שהפתרון הכמעט בלעדי למצב ההזוי הזה זאת מלחמה כמו מלחמת יום כיפור שתעשה reset אכזרי לכולנו.
תקרא שוב..
רכבים ממוגנים כמעט תמיד יפורקו לפני גריטה או מכירה כגרוטאה, כולל סופות ממוגנות, להבדיל מרכב רגיל.
זה חישוק של רכב ממוגן, עם המיגון עדיין מורכב(בארץ אסור לאזרח להרכיב רכיב ממוגן ירי ברכב ללא רישוי מתאים, בגלל תופעה שעבריינים עשו זאת).
בהפשטה הזו מורידים הרבה דברים, גם חישוקים.
גיר ורכבת הינע ונספחי מרכב אחרים במרבית המקרים לא מפורקים ואותם אתה רואה בחלפים שפורקו.
כשהוציאו את כלל מערך ה-CJ משירות צבאי נמכרו רשמית רכבים חומים שאינם ממוגנים במצב מעולה ישירות מימ״ח, לחלפים, אבל זו הייתה מכירה רשמית.
כמות החלקים ה״מושאלים״ מסדנאות צבאיות הוא דבר כאוב, כל כמה זמן מפורסם עוד מקרה.
לא רואה סיבה לתדלק את התופעה אם לא ברור ב100% מה מקור החלק.
גנבה ( לא מבין את הביטוי "מושאל" במקרה הזה) היא פסולה, זו פשוט עברה.
אני, ואני חושב שגם דרור, התכוונו למשהו אחר לגמרי. רכבים שמוצבים בשטח (בעיקר) לצרכי מטרות.
חלק מהרכבים האלו מגיעים לשטח בנסיעה (עצמאית), במצב תקין ( אמנם זקנים, אבל תוחזקו עד הרגע האחרון).
חוץ מהבאלגן האדמינסטרטיבי, אני לא מבין מה רע בזה שמישהו מציל את הטבע מקצת זיהום ומחזיר לשימוש ברזל, גומי ופלסטיק ללא זיהום וללא תהליכי מיחזור מסובכים.
תראו איזה קטע - נראה אם הגולשים פה גם קוראים או רק כותבים :rolleyes:
הגולש הבא שכותב בשרשור הזה משהו שלא קשור לנושא השרשור, מקבל הרחקה מג'יפולוג לשבוע. לשיקול דעתי הבלעדי, ובלי יכולת ערעור.
elephant man
11-09-20, 23:20
עדיין לא הבנתי אם יתאים על דיסקו 2
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
אם מתאים לדיסקו 1, למה שלא יתאים לדיסקו 2?
כי מעגל החלוקה שונה בין 1 ל 2....
אם מתאים לדיסקו 1, למה שלא יתאים לדיסקו 2?
וואלה.
אז כנראה לא מתאים לדיסקו 2
אותי מעניין לדעת איך מרכיבים את הצמיג, הרי הטבעת runflat רחבה בהרבה מהג'אנט
אסף כתב שהוא פריק ל2 חלקים, אם אני מבין נכון, זה כמו חישוק של משאיות של פעם.
עדיין, צריך ל"העביר" את הצמיג מעבר לטבעת הרחבה.
מממ,, לא בטוח
לא בכלל לא. הרכבתי לא מעט כאלה.
חפשו ביוטיוב
Two piece bolt together
אסף.
האמת היא שהrunflat האלה נראים שונים לגמרי ממה שהכרתי בצבא. שם זה היה שני חצאים שמחברים בתוך הצמיג אחרי שהוא חצי מורכב.
כאו זה נראה כמו יציקה אחת (תכלס, זה יותר דומה לבוגי של נגמש...).
טוב, הצלחתם לבלבל אותי, ויש מצב שבא לי עליהם...הלוק השחור הזה עושה לי את זה..
אז,בבקשה תשובה קצרה ולעניין:
1.כמובן שמפרק את הראן פלאט
2.לא מזמין שום טבעת מיוחדת להרכבה כמו ביד לוק
האם זה מתאים לצמיג טיובלס רגיל?
טוב, הצלחתם לבלבל אותי, ויש מצב שבא לי עליהם...הלוק השחור הזה עושה לי את זה..
אז,בבקשה תשובה קצרה ולעניין:
1.כמובן שמפרק את הראן פלאט
2.לא מזמין שום טבעת מיוחדת להרכבה כמו ביד לוק
האם זה מתאים לצמיג טיובלס רגיל?
Sent from my LG-H930 using Tapatalkכן
תודה!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.