צפייה בגרסה מלאה : שאלה לעניין צבע
בצעתי רכישה של מדרגות צד לדיסקו החדש :)
החלק החיצוני מגיע אלומיניום מרוג
מעוניין לצבוע את האלומיניום בצבע שחור
מה הדרך הכי טובה לצבוע את האלומיניום מרוג
ioniamichael
09-09-20, 11:08
אני עשיתי ככה:
1. שייפתי אותו עם נייר שיוף 250 ( יחסית עדין ) כאשר הוא מודבק על ספוג לניקוי כילים ( כדי שיהיה גמיש ויעבור בין כל הבליטות ), וזה על מנת ליצור קצת חספוך על מנת שהפילר ייתפס.
2. שמתי כמה שכבות של פילר ( ספריי ), כדי להוריד את כל החספוס.
3. על הפילר צבעתי ספריי צבע ( הולכים לכל חנות צבע שמספק סחורה לפחחים, מוסרים את קוד הצבע של הרכב והם מכינים ספריי - עלות כ 70 שקלים ).
4. ובסוף לקה גם ספריי.
בנתיים מחזיק כבר כמה חודשים. הבעיה רק שהלקה קיבלה טיפה טיפה גוון זהוב , כי השתמשתי בלקה לא איכותית.
אני צבעתי עם יסוד למתכת (שתופס גם על אלומיניום- כאמור, פחחים, במיוחד כאלו שעובדים עם מוסכים של לנדרובר, מכירים הייטב את הנושא ומחזיקים כזה), ועל זה כל צבע שתבחר.
אבל! כמו שהגיבו לפניי. חייבים לחספס טוב את האלומיניום כדי שהיסוד יתפוס. לא יודע אם כשעושים פחחות על הרכב עושים זאת, או שיש להם שיטה אחרת, אבל על מדרגות צד זה די חובה. (ואת החלק העליון, גם הייתי צובע בצבע מחוספס למתכת. משאיר גימור מעט מגורען/חולי, עם אחיזה פנטסטית נגד החלקה).
אצלי (המדרגות ברזל, אבל האוטו בחלקו אלומניום) הכל צבוע ב"רפטור" , מחזיק יפה כבר שנתיים
תודה על הטיפים
מה זה צבע רפטור ?
אצלי גגון אלומיניום צבוע בבסיס מקשר של רסטולאום ועליו ספריי צבע של רסטולאום.
מחזיק מעמד טוב מאד.
יש קילופי צבע קטנטנים בגלל מכות של דברים חדים, אבל זה היה קורה לדעתי בכל סוג צבע.
את זה פותרים עם פחית תואמת בצבע לתיקונים קטנים מידי פעם.
כנ״ל לצביעת מגן סף מקורה מגלוונת.
רסטולאום זו חברת צבעים גדולה עם מגוון ריב של צבעים וחומרים נלווים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.