צפייה בגרסה מלאה : מקום מומלץ בירדנית?
ioniamichael
08-09-20, 16:57
היי חברים,
נוסע עם האישה לירדנית ביום שישי.
האם מכירים מקום מומלץ להגיע לשם?
אולי מקום שרכבי פרייבט לא יכולים להיכנס לשם ? מחפשים כמה שפחות אנשים סביבנו כי יש תינוק קטן.
לא חושב שתהיה בעיה של מעברים, אני עם פאג'רו ( לא מוגבה ).
אשמח להמלצות כולל מיקום מדוייקים להכניס לוייז .
יום טוב ובריאות לכולם
לא משנה כמה תתכנן ותמצא פינה לבד, זה מקום שיש סיכוי לא קטן שינחתו עליך במסיבה מזרחית או טראנסים.
ioniamichael
08-09-20, 17:23
חחח האמת שאנחנו נוסעים ליום 1 , זאת אומרת מהבוקר עד הערב. כך שרוב הסיכויים שהמסיבה תתחיל כבר אחרי שנעזוב.
עכשיו אין לי בעיה גם נחל אחר באיזור הצפון, אבל לדעתי הירדן היא המומלצת לא ? טין גם בעיה שלפעמים יעברו דרכנו הקייקים.
תגיד תודה אם תמצא מקום בצל..
נהייה שם בלתי נסבל
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
מגשר הפקק תתקדם דרומה על השביל הצמוד לגדה המזרחית של הירדן.
סיכוי טוב שתמצא נקודה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אשמח להמלצות כולל מיקום מדוייקים להכניס לוייז .
תתחיל להתרגל לעבוד עם מפה / תוכנת ניווט... ווייז אחלה בתור תוכנת ניווט כבישים, אבל בעולם רכבי השטח צריך להתרגל לעבוד עם תוכנת ניווט שטח וחלק גדול מהשבילים / דרכי השטח לא קיימים או לא ממופים נכון בתוכנות המיועדות לכביש.
פתח למשל את אתר עמוד ענן, או אופרוד... להתחיל להתרגל :)
ioniamichael
08-09-20, 21:23
תתחיל להתרגל לעבוד עם מפה / תוכנת ניווט... ווייז אחלה בתור תוכנת ניווט כבישים, אבל בעולם רכבי השטח צריך להתרגל לעבוד עם תוכנת ניווט שטח וחלק גדול מהשבילים / דרכי השטח לא קיימים או לא ממופים נכון בתוכנות המיועדות לכביש.
פתח למשל את אתר עמוד ענן, או אופרוד... להתחיל להתרגל :)
ואללה בחיים לא חשבתי שיש מפה מיועדת רק לשטח =]]].
אשמח להמלצה על אחת טובה.
תודה על הטיפ
אנחנו מתחילים רק איפה שמפות הכבישים נגמרות....
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ואללה בחיים לא חשבתי שיש מפה מיועדת רק לשטח =]]].
אשמח להמלצה על אחת טובה.
תודה על הטיפרשמתי למעלה אבל קבל שוב:
מהמחשב פתח אחד האתרים הבאים (עם בפורום דירוג המעלות וכל סקר של כולל קישור לאתרים אלו):
עמוד ענן
אופרוד
ישראל הייקינג
יישום לנייד - יש כמה, למשל:
עמוד ענן
ישראל הייקינג
אופרוד
טו-נאב
אורוקס מפס
טופומפס
שים לב שבנוסף לתוכנה אתה צריך גם מפות. חלקן מגיע עם מפות חינמיות מקוונות, חלקו דורש עבודה כלשהי ורובן מאושרות רכישה של מפות...
נסה לחפש בפורום ותמצא השוואות וכיוונים עליהן. הייתי מתחיל בעיות עם מפה חופשית למשל עמוד ענן
נשלח מהנייד
חחח האמת שאנחנו נוסעים ליום 1 , זאת אומרת מהבוקר עד הערב. כך שרוב הסיכויים שהמסיבה תתחיל כבר אחרי שנעזוב.
עכשיו אין לי בעיה גם נחל אחר באיזור הצפון, אבל לדעתי הירדן היא המומלצת לא ? טין גם בעיה שלפעמים יעברו דרכנו הקייקים.
זה מקום נהדר, כשאין בהמות.
עלינו נפלו אחהצ מוקדם.
מימין מזרחי כבד שדווקא הסכימו להנמיך קצת, ואז הצטרפו מהגדה השנייה טכנו רוסי.
התקפלנו..
תכנן נקודה חלופית.
מגשר הפקק ודרומה בגדה המזרחית יש נקודות טובות.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.