PDA

צפייה בגרסה מלאה : התקנת מסך טלוויזיה חיצוני

אייל
09-09-20, 09:14
בכניסה למושב שלנו יש סטנד לשמשוניות. כל אירוע אנחנו מעצבים ומדפיסים שמשונית עם פרטי האירוע, תולים אותה ואחרי כמה ימים מורידים. חלק מהבאנרים, אלו שמשמשים חגים קבועים, ממוחזרים על ידי מדבקות של שינוי תאריך אבל רוב השמשוניות הולך לפח וזה מבחינתי בעייתי (זבל מיותר).
חשבתי להחליף את הבאנרים המודפסים במסך. שימו בצד את נושא הנראות האידיאולוגית (יש סיכוי שהוותיקים יוציאו אותי להורג, יצלמו ויקרינו על המסך המדובר). מבירור עם מסכים שמיועדים לגור בחוץ מדובר על כ-5000 ש"ח למ"ר.
אבל ראש ג'יפולוגי על כתפנו והמחשבה על לעשות משהו עצמאי עולה באופן טבעי בשילוב שלשולים בראש (מלא רעיונות וכולם חרא). מסך "75 לא מתוחכם מדי עולה סביב 4,000 ש"ח ונותן רוחב של ב-1.6, סביר ביותר. נניח ואני בונה לו קופסת מתכת בריאה ומאווררת מלמטה עם זכוכית בחזית. האם הוא ישרוד את השמש? האם יראו בו סביר במהלך היום (הוא יפנה דרומה)? האם זה פתרון אפשרי או שהקמצנות תפסיד הפעם?

תודה רבה.

zivo
09-09-20, 10:05
תפסיד, ובגדול.
לכל מסך ( גם מסכי טלפון ומחשבים) יש נתונים של עוצמת ההארה וניגודיות.
תסתכל על המספר של עוצמת ההארה, ותראה את ההבדל

ש01
09-09-20, 12:08
אייל,
סע למושב שלי (אם אינני טועה אתה לא רחוק),
רצוי בערב
תראה מה התקינו בכניסה.

לטעמי (ועוד רבים) - נראה נורא!
תרדו מזה...

איל מ
09-09-20, 15:47
לי יש פתרון אחר.
את השמשוניות תפרסם כאן אצלנו.
אין כמו אוכלוסיה של ג'יפאים חוראנים כדי למצוא שימוש הגון לשמשונית משומשת (לצערה של השכנה שלי, למשל, שחשבה שקנתה בית בהרחבה, וגילתה שהיא למעשה בעיירת פחונים בגלל השכן ;) ).

אייל
09-09-20, 20:22
לי יש פתרון אחר.
את השמשוניות תפרסם כאן אצלנו.
אין כמו אוכלוסיה של ג'יפאים חוראנים כדי למצוא שימוש הגון לשמשונית משומשת (לצערה של השכנה שלי, למשל, שחשבה שקנתה בית בהרחבה, וגילתה שהיא למעשה בעיירת פחונים בגלל השכן ;) ).

לא פרקטי. במידה של 250 על 60 ס"מ. אין באמת מה לעשות עם זה.

omri_t
10-09-20, 08:01
יש שלטים דיגיטאליים, 3 צבעים כאלו שבנויים כמו פיקסלים.
זה לא בוהק. וזה יותר אמין. ואולי פחות מכוער.

יש לנו כזה מעל הבוטק'ה של השומר במושב.
מתרגלים לזה בעין מהר.
זה חוסך המון זבל.
ומשתמשים בזה יותר כיוון שלא צריך להתחיל להדפיס.

אני יכול להבין את המתנגדים.
אבל גם השימשוניות האלו או כל פתרון אחר זה מכוער ומזהם ועושה סתם ברדאק.
גם לאקרשטיין רובנו התנגדנו.

מצד שני, תפרסמו ובסוף יבואו תושבי בית שאן וירצו להשתתף לכם בחג סוכות הקהילתי כי גזלתם להם את הדשא.

חנן-ג'יפולוג
10-09-20, 12:34
אני מבקש מהגולשים לא להגיב לפסקה האחרונה של עמרי. אל תכניסו אותנו לפינות המיותרות האלה (כשלעצמן, בהחלט מצדיקות דיון מעמיק, רק לא בג'יפולוג) .

polar bear
10-09-20, 21:36
לפעמים המתכנתים של המסך נסחפים עם עם כמויות המידע כולל מסך מתחלף ואז אתה לא מספיק לראות את כל ההודעה ואם יש יותר מאחת אז בכלל....

מצד שני, איך שאתה מדבר על המושב שלך, אתם תבנו מחסום שנפתח רק אחרי שכל ההודעות הוקרנו.

-->