PDA

צפייה בגרסה מלאה : שטחי אש וציר 10 סוכות 2020

YoavR
15-09-20, 18:23
קיבלתי עכשיו:

בהתאם להחלטת קבינט הקורונה וממשלת ישראל על החלת סגר ארצי, שטחי האימונים (שטחי אש) *וציר 10 לא ייפתחו* במהלך חג הסוכות למטיילים כמדי שנה. צה"ל ימשיך להתאמן בשטחי האש במהלך חול המועד. נדגיש כי כניסה לשטחי האימון מהווה סכנת חיים.

aviziva
16-09-20, 16:50
זה מה שנקרא "וידוי הריגה" :mad:

דור אריאל
17-09-20, 08:34
הסגר הזה מחורר יותר מגבינה שוויצרית..
מותר לעשות ספורט יחידני בלי הגבלת מרחק..

חפשו אותי בערבה מתאמן לראלי חוצה ישראל..

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

המשוטט
17-09-20, 08:56
הסגר הזה מחורר יותר מגבינה שוויצרית..
מותר לעשות ספורט יחידני בלי הגבלת מרחק..

חפשו אותי בערבה מתאמן לראלי חוצה ישראל..

Sent from my SM-G960F using Tapatalkדווקא את החור הזה סגרו #&%@

לך תהיה תוקע בשופר....https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200917/41439ed24498807a5a58e918ce17aa8a.jpg

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

דור אריאל
17-09-20, 09:04
דווקא את החור הזה סגרו #&%@

לך תהיה תוקע בשופר....https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200917/41439ed24498807a5a58e918ce17aa8a.jpg

Sent from my LG-H990 using Tapatalk[emoji54]
בעסה..

Gilad
17-09-20, 09:46
[emoji54]
בעסה..

רק מקפיץ את אשתי למקווה באילת...

גיא
17-09-20, 10:57
פשוט לא יאומן ...

אז לצאת לחתור בסאפ / קיאק אסור... או ללכת להטיס לבד באיזה שדה נטוש וריק או ללכת לשתות כוס תה חם על איזה ג'אבל .... כי זה נורא מסוכן לבד בים .. או היתושים בשדה ... או על הג'אבל .. כי להתפלל בקבוצה זה סבבה ... בעזרם השם.

מי שמבין שהמקור של כל המשחקים האלו זה הפוליטיקלי קורקט של לא להגיד בקול רם שהדתיים הם הבעיה, מבין שכל זה רק מעורר יותר הפרדה ושנאה נגדם כי בגללם חוסמים לשאר את החיים .. זה ממש מעצבן.

שמוליקו
17-09-20, 11:23
פשוט לא יאומן ...

אז לצאת לחתור בסאפ / קיאק אסור... או ללכת להטיס לבד באיזה שדה נטוש

מה אתה מטיס?
אתה מטיס באיזור הצפון או גם במרכז?

גיא
17-09-20, 11:37
מה אתה מטיס?
אתה מטיס באיזור הצפון או גם במרכז?

חיפה / קריות ..
טיסנים / FPV/ רייסרים .. כל מה שיכול לטוס.

נמרוד
17-09-20, 12:03
פשוט לא יאומן ...

אז לצאת לחתור בסאפ / קיאק אסור... או ללכת להטיס לבד באיזה שדה נטוש וריק או ללכת לשתות כוס תה חם על איזה ג'אבל .... כי זה נורא מסוכן לבד בים .. או היתושים בשדה ... או על הג'אבל .. כי להתפלל בקבוצה זה סבבה ... בעזרם השם.

מי שמבין שהמקור של כל המשחקים האלו זה הפוליטיקלי קורקט של לא להגיד בקול רם שהדתיים הם הבעיה, מבין שכל זה רק מעורר יותר הפרדה ושנאה נגדם כי בגללם חוסמים לשאר את החיים .. זה ממש מעצבן.

חבל על ההתלהמות. בטח ובטח בפורום הזה.

אני לא רואה שום מניעה/סכנה לבריאות של מישהו בטיול ג'יפים במתכונת הרגילה (שלי ושל חברי לטיולים לפחות). בדיוק כמו עם השיפורים לג'יפים - אני יודע שמה שאני עושה אין בו שום סיכון, ולכן עושה מה שאני מוצא לנכון ולוקח אחריות. ומה כבר יכול לקרות? קנס? אני אגיד תודה לשוטר, בנימוס, ואצ'קמק את הדו"ח לתוך תא הכפפות.

גיא
17-09-20, 12:10

אני לא רואה שום מניעה/סכנה לבריאות של מישהו בטיול ג'יפים במתכונת הרגילה (שלי ושל חברי לטיולים לפחות). בדיוק כמו עם השיפורים לג'יפים - אני יודע שמה שאני עושה אין בו שום סיכון, ולכן עושה מה שאני מוצא לנכון ולוקח אחריות. ומה כבר יכול לקרות? קנס? אני אגיד תודה לשוטר, בנימוס, ואצ'קמק את הדו"ח לתוך תא הכפפות.

יש משהו בדבריך ...

תודה.

ושנה טובה.

דור אריאל
17-09-20, 13:43
רק תבחרו מה יותר מתאים לכם..

‏ ניתן לצאת מעבר לטווח ה-500 מטרים לאחת מהמטרות הבאות, וחזרה לבית:

• הגעה של עובד / חייל למקום עבודתו
• הצטיידות בתרופות, במזון ובמוצרים ושירותים חיוניים
• סיוע לאדם בעל קושי או מצוקה
• טיפול רפואי, טיפול פסיכולוגי, טיפול ברפואה משלימה (עם מטופל אחד בלבד) ויציאה למסגרות רווחה ולטיפול סוציאלי חיוני
• יציאה לכנסת/להפגנה/להליך משפטי/לתרומת דם
• יציאה לפעילות ספורטיבית של יחיד או אנשים הגרים יחד – ללא הגבלת מרחק, ובתנאי שהיציאה לפעילות היא ממקום המגורים, שלא באמצעות רכב.
• יציאה להשתתפות בהלוויה או ברית
• יציאת אישה לטבילה במקווה
• בעל תפילה (חזן או תוקע בשופר) שקיבל אישור לכך מהמשרד לשירותי דת לשם השתתפות בתפילות הימים הנוראים.
• טיפול חיוני בבעלי חיים
• העברה של קטין בין הורים שלא חיים יחד, או העברת קטין להשגחת אדם אחר, שלו הורה יחיד שיוצא לצורך חיוני
• הגעה למסגרת יום חינוכית שפעילותה מותרת (חינוך מיוחד, ילדי עובדים חיוניים)
• יציאה לשדה"ת לצורך טיסה מחוץ לישראל, 8 שעות טרם הטיסה
• יציאת דיירים במסגרות רווחה, בעלי מוגבלות, לביקורים אצל קרובי משפחה מדרגה ראשונה, וביקורים של בני המשפחה במסגרות.
• יציאה של בני משפחה מדרגה ראשונה לאזכרה לחללי מלחמת יום הכיפורים
*יובהר כי יציאה לתפילה, גם לפי מתווה ימים נוראים – כפופה להגבלת מרחק של 500 מטרים*

בתקופה שמיום ה' בתשרי (23.9.20) ועד יום י"ג בתשרי (1.10.20), מותרת יציאה ממקום המגורים גם לצורך רכישת ארבעה מינים, מוצרים לבניית סוכה וכן לקיום מנהג כפרות. כמו כן באותה תקופה מותרת פתיחה של מקום למכירת הנ"ל או מקום המשמש לקיום מנהג כפרות.

nirs
17-09-20, 14:08
הפגנת ״גיפולוג״ נגד סגירת הטבע בטבע יכולה להיות מעניינת....

Sent from my iPhone using Tapatalk

גיא
17-09-20, 14:18
הפגנת ״גיפולוג״ נגד סגירת הטבע בטבע יכולה להיות מעניינת....

צריך מתנדב אחד שייתקע, ואז כל השאר יכולים לבוא לסייע לו במצוקתו ..

KOOKE
17-09-20, 15:58

אין לי בעיה אני גם מוכן להסתכן בקנס - הבעיה היא שאני חושש שלא יסתפקו בזה ויאלצו אותך גם לחזור על עקבותייך במחסום משטרתי או באמצעי פיקוח אחר.

DavidL
17-09-20, 16:35
קטונתי מלייעץ לאנשים מה לעשות אבל במדינה מתוקנת אזרחים אמורים למלא את הנחיות הממשלה במיוחד באירוע שכולל בתוכו קטסטרופה כלכלית....אם לא נמלא אחר ההנחיות ייתכן ונאלץ כולנו לממן עוד סגר....

גיא
17-09-20, 16:49
קטונתי מלייעץ לאנשים מה לעשות אבל במדינה מתוקנת אזרחים אמורים למלא את הנחיות הממשלה במיוחד באירוע שכולל בתוכו קטסטרופה כלכלית....אם לא נמלא אחר ההנחיות ייתכן ונאלץ כולנו לממן עוד סגר....

אמרת הכל ....

במדינה מתוקנת.

פה זאת לא.

איל מ
17-09-20, 17:22
פה זאת לא מדינה מתוקנת משתי סיבות.
א. העם חרא.
ב העם חרא.

מוטי ג.
17-09-20, 18:13
אמרו שאסור לצאת מהבית, מותר לנסות לחזור.
אז אפשר לרדת לאילת היום, ולנסות לחזור הביתה ולהתברבר בשטח בדרך, אוי.... לא יודע לנווט, אוי.

Sent from my LG-H930 using Tapatalk

six 4 life
17-09-20, 18:19
פה זאת לא מדינה מתוקנת משתי סיבות.
א. העם חרא.
ב העם חרא.
העם חרא באופן כללי, אבל במקרה הזה העם הוא לא האשם, אפילו לא קרוב. האשם האמיתי עוד לא אשם רשמי.

DavidL
17-09-20, 18:42
אמרת הכל ....

במדינה מתוקנת.

פה זאת לא.
לא בטוח שאתה צודק, אני מכיר מקומות גרועים בהרבה...בסה"כ יש לנו מדינה מצוינת

איל מ
17-09-20, 18:51
העם חרא באופן כללי, אבל במקרה הזה העם הוא לא האשם, אפילו לא קרוב. האשם האמיתי עוד לא אשם רשמי.

הייתי מפתח את זה, אבל במילא השרשור הזה ינעל בקרוב.
לא רק שהעם אשם,
גם מגיע לעם.
דווקא את ההגיון מאחורי הנסיונות הכושלים של ההנהגה אני מצליח להבין.

DavidL
17-09-20, 19:02
הייתי מפתח את זה, אבל במילא השרשור הזה ינעל בקרוב.
לא רק שהעם אשם,
גם מגיע לעם.
דווקא את ההגיון מאחורי הנסיונות הכושלים של ההנהגה אני מצליח להבין.
לדעתי הפרספקטיבה שלך צרה , יש לנו עם מצוין ומדינה נהדרת. אין הרבה אופציות טובות יותר על הגלובוס.

IlanHadar
17-09-20, 19:06
השלטון בדמוקרטיה אמור לייצג את הרוב, הרוב במקרה הזה אומר את דברו, נגד סגר.

הסגר הזה יכשל, אני מוכן להמר כאן ועכשיו, אני מוכן להמר שגם השוטרים יהיו סלחנים, הם גם מסכנים ועושים דברים בפקודה נגד מצפונם.

אי אפשר להאשים את האנשים שהלכו לחתונות / אירועים / תפילות / גם מערכת החינוך (מה מצפים מילדים?) אנו נלחמים כאן מול אויב בלתי נראה, וירוס חמקני, קטלני ונוראי, אז קל לכולם להגיד לי זה לא יקרה.

השלטון כאן היה צריך להיות יצירתי איך להלחם בהתקהלויות של אנשים, יש דרכים לעשות את זה (איכון סלולרי) ולשם לשלוח את כוחות החוק.

אני אומר כאן ועכשיו, אינני מתכוון להיות שומר חוק בסגר הזה, יש גבול למחיר שהפרט צריך לשלם. אני כן שומר מכל משמר על מרחק מאנשים, לא הולך למקומות מרובי קהל ובוודאי מקפיד על מסיכה. אבל לדרוש ממני להיות בבית שלושה שבועות, זה עבר את הגבול האפשרי והליגיטמי.

נתראה בשטח.

איל מ
17-09-20, 20:04
אתה הרגע הצעת להשתמש באיכון סלולרי על אנשים שהתקהלו. למטרת אכיפה וענישה, ולא למטרת איתור שרשראות הדבקה.
לי אין בעיה, אבל עוד רגע יסקלו אותך כאן.

גיא
17-09-20, 20:11
לא בטוח שאתה צודק, אני מכיר מקומות גרועים בהרבה...בסה"כ יש לנו מדינה מצוינת

יש פגם גדול במשפט הזה שלך, זה שיש משהו חרא .. זה לא משליך בשום צורה על משהו אחר .. שיכול להיות יותר או פחות חרא או בלתי ניתן להשוואה בכלל ..
אתה יכול להשוות עם בופוצואנה .. או עם קנדה או גם ליכטנשטיין ..

במי תבחר ? .. איזו אג'נדה נסתרת יש לך בבחירה הספציפית שלך ? ..

כל מדינה היא חרא, כי אי אפשר טכנית שכולם יהיו מרוצים ותמיד יהיו שיגידו שחרא פה או חרא שם.

גם כל מדינה היא מקום נפלא .. יש הרבה יותר שמנסים להיות אזרחים בקנדה או פורטוגל או ארה"ב .. מאשר בישראל, אז אולי אתה לא צודק.

נדב ש.
17-09-20, 20:18

+1.

במקרה הזה האשם הלא רשמי יזהר להבא ולא יצא בהצהרת ניצחון של יחיד על הקורונה ויתן הנחיה לעמו "צאו לחגוג" וכל זאת שלפני זה הציג לפני העם גורל שחור של אלפי מתים ועשרות אלפי חולים כמו באיטליה, מה שהתברר שלא קרה(כאמור הקרדיט לנצחון לאשם הלא רשמי ולא לעם שרובו נישמר לנפשו ושמר על ההנחיות והאמין לכל מילה), ואז.... כמה חודשים שלא נעשה שום צעד בנידון הקורונה... כאילו חלפה מישראל ותוקפת בשאר העולם בלבד.
אממה חזרה(מה חזרה מה... היא לא הלכה...) ובגדול, אלא מה שעכשיו אחרי שדפקו את העם הזה בפעם המי יודע כמה מכל כיוון אפשרי מה הפלא שהוא לא מאמין לשום מילה, מורד, ומנסה לשרוד איך שרק אפשר...
קיצור... איש הישר בעיניו יעשה...

גיא
17-09-20, 20:36
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200917/aef7ab21c6e224d5f3f6da4c16be8af3.jpg

רק אומר ...

נמרוד
17-09-20, 20:43
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200917/aef7ab21c6e224d5f3f6da4c16be8af3.jpg

רק אומר ...

Sent from my iPhone using Tapatalkאפשר לעבוד עם זה.

DavidL
17-09-20, 21:01
יש פגם גדול במשפט הזה שלך, זה שיש משהו חרא .. זה לא משליך בשום צורה על משהו אחר .. שיכול להיות יותר או פחות חרא או בלתי ניתן להשוואה בכלל ..
אתה יכול להשוות עם בופוצואנה .. או עם קנדה או גם ליכטנשטיין ..

במי תבחר ? .. איזו אג'נדה נסתרת יש לך בבחירה הספציפית שלך ? ..

כל מדינה היא חרא, כי אי אפשר טכנית שכולם יהיו מרוצים ותמיד יהיו שיגידו שחרא פה או חרא שם.

גם כל מדינה היא מקום נפלא .. יש הרבה יותר שמנסים להיות אזרחים בקנדה או פורטוגל או ארה"ב .. מאשר בישראל, אז אולי אתה לא צודק.
העולם גלובאלי, אתה חופשי לקנות כרטיס טיסה ולהתנחל היכן שאתה רוצה.
אני מכיר חברים במקומות שציינת, כולם ללא יוצא מהכלל מתגעגעים בערגה לארץ.
אני בן של ניצול שואה ואני כן יודע להעריך את המדינה שלנו, בלי ציניות, בלי פאתוס ובלי חרטה...

גיא
17-09-20, 21:03
העולם גלובאלי, אתה חופשי לקנות כרטיס טיסה ולהתנחל היכן שאתה רוצה.
אני מכיר חברים במקומות שציינת, כולם ללא יוצא מהכלל מתגעגעים בערגה לארץ.
אני בן של ניצול שואה ואני כן יודע להעריך את המדינה שלנו, בלי ציניות, בלי פאתוס ובלי חרטה...

אותם ניצולי שואה שהגיעו לפה ובנו את הארץ, בינהם ההורים שלי.
זה לא מה שהם תכננו .. ולא לזה הם קיוו ... ואת זה שמעתי מהם.
ולא מאחד/ת מהם.

וצר לי על החברים שלך, לי יש חברים / בני משפחה שעברו וטוב להם - לא עולה בדעתם אפילו במקרה לחזור לפה.

מוטי ג.
17-09-20, 21:15
סבא שלי ז"ל לא היה בשואה,
אבא שלו עלה לארץ בסוף 1800 מרוסיה, התיישב בגליל, בסג'רה,
לימד את בן גוריון מה זה חקלאות,
ילד 5 בנים,
אחד נפל בקרבות על הגליל אי שם ב 1920,
השני, נפל בשחרור הכותל.
סבא שלי ועוד אח אחד פרסו קווי מקורות באזור גבעת עדה ונשארו ולחמו בערבים בקום המדינה.

סבא שלי, לפני מותו ב2002 אמר לי, שמע, זה לא מה שרצינו להקים, הכל רקוב, קח את החיים שלך וחפש מקום טוב יותר.
ובכל זאת, נשארתי, ציונות משהו, אבל מסריח, משהו מסריח.

שנה טובה לכולם!

six 4 life
17-09-20, 22:45
סבא שלי, לפני מותו ב2002 אמר לי, שמע, זה לא מה שרצינו להקים, הכל רקוב, קח את החיים שלך וחפש מקום טוב יותר.
ובכל זאת, נשארתי, ציונות משהו, אבל מסריח, משהו מסריח.

כמוהו רבים וטובים אמרו ואומרים
מקווה בשבילך שלא תצטרך לאמר את אותו דבר לנכדיך בבוא העת

שמעון.פ
17-09-20, 22:48
המוח השטני (במובן חיובי) שהוסיף הפעם את הפיסקה שמגבילה
את עשיית הספורט והגעה לחוף רק בהליכה רגלית, סגר עלינו באמת.
אפילו אין צורך לסגור את השמורות כמו בסגר הקודם.

רוצה לטייל בשמורה, בשמחה. אבל בוא ברגל.
נראה לי שמי שרוצה, יוכל ללכת את כל שביל ישראל בצורה חוקית.

ברור לכולם, גם למקבלי ההחלטות
שאין חשש הדבקה בשהייה בשטח פתוח.
כנראה שכל הבעיה, היא הדרך.
תחנות הדלק וחנויות הנוחות הם מקומות בהם אנשים
יכולים להידבק ולהדביק.

מויש
17-09-20, 23:08
כמוהו רבים וטובים אמרו ואומרים
מקווה בשבילך שלא תצטרך לאמר את אותו דבר לנכדיך בבוא העתגם סבא שלי קרא לי לפני מותו ואמר לי "חבל, לא יצאו לי נכדים בדיוק כמו שרציתי"

איש חכם אמר לי פעם שיש הורים שהם כמו נגרים ויש הורים שהם כמו גננים, הנגר לוקח עץ, מנסר בדיוק במידות ומרכיב את הרהיט בדיוק כמו שהוא רצה.
הגנן לוקח עץ, משקה, מדשן, גוזם, נותן כלים ומתווה כיוון כללי והעץ צומח לפי הטבע שלו.

עם כל הכבוד לכל הסבים והסבתות מקימי המדינה באשר הם, נניח שכשהם הקימו את המדינה היא היתה מושלמת בעיניהם. בסופו של דבר האחריות עוברת מדור לדור וכל דור מוסיף את חלקו, אפשר לכתוב רשימה של דברים מזעזעים שבוצעו ע"י דור מקימי המדינה כשהיתה "איך שהם רצו" ותוקנו ע"י הדורות הבאים.

או כמו שאבא שלי תמיד אומר "אנחנו בטוח לא עשינו איתכם את הטעויות של ההורים שלנו, אנחנו רק מקווים שלא עשינו טעויות גרועות יותר"

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Yuvalsh
18-09-20, 12:49
חברים, בואו נאמר את האמת:
המחסומים הרי לא אוטמים את צירי הנסיעה לג'יפאים ומי שרוצה להפר את הסגר ולהגיע עד אילת- אפשרי.
כן, בינינו לבין עצמנו זה מעצבן, מתסכל ובוודאי לא נותן אפילו מענה מינימלי להתמודדות עם הקורונה.
רובנו לא נפר את הסגר כי אנחנו שומרי חוק, אכפת לנו מהמדינה, מזדהים עם הטוב שבה, ומעבר לכל מזג האוויר ("למזלנו") בעקר מבוקר עד ערב לא ממש מתחשב בנו אוהבי הטבע.
נתייק את תכניות הטיולים לימים מתאימים יותר ובעיקר ננקה את המצפון לכבוד השנה החדשה.

שנה טובה וחג שמח!

יובלש.

יואב פולס
18-09-20, 16:47
אתה יכול להשוות עם בופוצואנה ...

שעה אני מסובב את הגלובוס של הילדים (בלי תאורה) לחפש את בופוצואנה.

אני אומר כאן ועכשיו, אינני מתכוון להיות שומר חוק בסגר הזה, יש גבול למחיר שהפרט צריך לשלם.
נתראה בשטח.

אני בהחלט מתכוון לשמור חוק. חוק הוא חוק. אבל מתכוון ללכת להפגין. הודעתי לכל מי שמתכוון להפגין איתי שיתכן ולהפגנה יהיו עלויות נוספות של דוח כזה או אחר. מכאן, אנחנו ילדים גדולים.

גיא
18-09-20, 17:02
שעה אני מסובב את הגלובוס של הילדים (בלי תאורה) לחפש את בופוצואנה.

אני בהחלט מתכוון לשמור חוק. חוק הוא חוק. אבל מתכוון ללכת להפגין. הודעתי לכל מי שמתכוון להפגין איתי שיתכן ולהפגנה יהיו עלויות נוספות של דוח כזה או אחר. מכאן, אנחנו ילדים גדולים.

חזרתי עכשיו מההורים .. כמה ניידות ספורדיות על הכביש .. קצת תנועה קצת פקקים .. בטח לא סגר ...

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%90%D7% A6%D7%95%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%94

מוטי ג.
18-09-20, 17:11
הייתה ב14:00 צמוד לשחם /הכניסה לציר המוביל בין רגבים לגבעת עדה ניידת משמר הגבול שעצרה מכוניות. לא ידוע מה ולמה אבל ראיתי פקק גדול.

דור אריאל
18-09-20, 18:02
לפחות לפי החצי יום שאני בערבה המון רכבי שטח מטיילים.
בתחנת דלק של צוקים עצרנו לתדלק ולקנות קרח.
ביציאה עמדה ניידת משטרה.
לא שאלה שאלות ולא דיברה איתנו..

נמרוד
18-09-20, 18:08
גם על הנ.ג. האויר אותו אויר והקפה אותו טעם (שלי טעים).
אל תתנו לממשלה לעצבן אותכם.
שנה טובה!

zivo
18-09-20, 19:03
הייתה ב14:00 צמוד לשחם /הכניסה לציר המוביל בין רגבים לגבעת עדה ניידת משמר הגבול שעצרה מכוניות. לא ידוע מה ולמה אבל ראיתי פקק גדול.

אתה רוצה לדבר על אכיפה בררנית?
למה יש שם ניידת ולא בכניסה לאיזה חתונה של בן \ בת של איזה רב?

זו מדינה של שקר ואחיזת עיניים.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=363317971744579&id=1778160639070121&sfnsn=wa&extid=dmz4XpxZhoYHaqUa

boaz avrahami
18-09-20, 19:04
באמת שאין בעיה להתנייד עם הסגר הזה.
מותר לקיים הפגנות עד 50 איש.

תפרסמו מקום וצאו להפגין נגד הרט״ג אי שם בשטח. מקל ודגל יהיו אליבי מצויין.

אבל מעבר לאפשרות לצאת, מטרת הסגר אמורה להיות ברורה לכל אחד מכם.
את המשטרה אפשר לרמות, את הקורונה קצת פחות.

עכשיו תשאלו את עצמכם אם אתם תורמים למלחמה בקורונה או שאתם סתם לא אחראיים ומתנהגים בחוסר שיקול דעת.

———————————
מחזירים את הטבע לציבור
טבעי שזה שלי

גיא
18-09-20, 19:04
אתה רוצה לדבר על אכיפה בררנית?
למה יש שם ניידת ולא בכניסה לאיזה חתונה של בן \ בת של איזה רב?

זו מדינה של שקר ואחיזת עיניים.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=363317971744579&id=1778160639070121&sfnsn=wa&extid=dmz4XpxZhoYHaqUa

כי המגזרים האלו נורא נעלבים ..

מוטי ג.
18-09-20, 19:32
אני חןשב שניסו לעמוד על הערוץ האחורי של כפר קרע.

דור אריאל
18-09-20, 20:08
באמת שאין בעיה להתנייד עם הסגר הזה.
מותר לקיים הפגנות עד 50 איש.

תפרסמו מקום וצאו להפגין נגד הרט״ג אי שם בשטח. מקל ודגל יהיו אליבי מצויין.

אבל מעבר לאפשרות לצאת, מטרת הסגר אמורה להיות ברורה לכל אחד מכם.
את המשטרה אפשר לרמות, את הקורונה קצת פחות.

עכשיו תשאלו את עצמכם אם אתם תורמים למלחמה בקורונה או שאתם סתם לא אחראיים ומתנהגים בחוסר שיקול דעת.

———————————
מחזירים את הטבע לציבור
טבעי שזה שליהשאלה מה האלטרנטיבה
אני גר בבית דירות וכל יציאה מהדירה זה מפגש עם דיירים אחרים בהמתנה למעלית ואז במעלית.

שם הסיכוי גדול במאות אחוזים להידבק מאשר כרגע בשטח שעד יום ב בבוקר אין לי סיבה לפגוש מקרוב אף אחד בטח לא במקום סגור

boaz avrahami
18-09-20, 20:14
רק שבשטח עם החברים אתה בלי מסיכה ובמעלית אתה עם.

אף אחד לא מנסה לומר שלבד בשטח אתה מסכן מישהו או את עצמך.
אבל בלי לסגור את כולם אז זה יראה כפי שזה נראה בקיץ.

המצב דפוק

———————————
מחזירים את הטבע לציבור
טבעי שזה שלי

דור אריאל
18-09-20, 20:24
רק שבשטח עם החברים אתה בלי מסיכה ובמעלית אתה עם.

אף אחד לא מנסה לומר שלבד בשטח אתה מסכן מישהו או את עצמך.
אבל בלי לסגור את כולם אז זה יראה כפי שזה נראה בקיץ.

המצב דפוק

———————————
מחזירים את הטבע לציבור
טבעי שזה שליזה בדיוק העניין.
אני בשטח עם המשפחה ובלי אף רכב נוסף.
יצא לי לדבר עם שיירה של 8 רכבים שראיתי בחניון בשטח ואמרתי להם ששירה כזאת רק עושה נזק.
אין בעיה שיסעו ביום ביחד אבל בחניון שיתפסו מרחקים אחד מהשני. אין בעיה לדבר בחניון גם ממרחק של 5 מטר אחד מהשני

boaz avrahami
18-09-20, 20:29
זה נכון טכנית אבל בלתי ניתן לאכיפה ומשם הדרך קצרה עד שנהיה בית זונות.

מי שיוצא תחת הרדאר, ניחא, אבל מפה ועד להתארגנויות לרמות את המערכת נראה לי קצת מוגזם אבל שכל אחד יקבל את החלטותיו

———————————
מחזירים את הטבע לציבור
טבעי שזה שלי

נדב42
18-09-20, 21:36
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%91%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%98%D7%90%D7% A6%D7%95%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%94

ואם קוראים גם בתוך מה שמקשרים:

בופטאצוונה הגיעה לקיצה בשנת*1994, אז עם נפילת האפרטהייד היא אוחדה מחדש עם דרום אפריקה.

גיא
18-09-20, 21:41
ואם קוראים גם בתוך מה שמקשרים:

מה קשור ?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200918/2e1418bdedb6baabb3f9d745cd84c79a.jpg

דור אריאל
19-09-20, 09:32
מה שכן חגיגה לרוכבי האופניים..
מה גם בכביש הערבה וגם בשטח.
לא בדקתי אם הם תושבי האיזור אבל יש הרבה מהם

יואב פולס
29-09-20, 15:21
הודיעו שכביש 10, שטחי האימונים ושטחי האש לא יפתחו לציבור בחוה"מ סוכות.

yoni_0000
29-09-20, 17:38
בינתיים בדרום (אשדוד, אשקלון, קריית גת):

עברתי עשרות מחסומים בדרך ל/מ. השוטרים לא עצרו רכב אחד, יושבים במזגן בניידת, לא מסתכלים אפילו.. וחוץ מלחסום נתיבים, ליזום פקקים של שעה, ולאמלל את האזרח שיוצא לעבודה ב7 בבוקר, לא עושים כלום.

six 4 life
29-09-20, 19:27
בינתיים בדרום (אשדוד, אשקלון, קריית גת):

עברתי עשרות מחסומים בדרך ל/מ. השוטרים לא עצרו רכב אחד, יושבים במזגן בניידת, לא מסתכלים אפילו.. וחוץ מלחסום נתיבים, ליזום פקקים של שעה, ולאמלל את האזרח שיוצא לעבודה ב7 בבוקר, לא עושים כלום.
זה בכל הארץ ככה.

דור אריאל
29-09-20, 19:59
אני דווקא ראיתי לא מעט בדיקות ודוחות .
לעומת זאת לא מעט מחסומים ממוקמים בצורה מטופשת שלא מאפשרת לסובב רכבים חזרה.

לדוגמא בין ירושלים לים המלח מיקמו מחסומים במחלף השומרוני הטוב ובצומת הלידו ושם סובבו הסוף השבוע עשרות רכבים

-->