צפייה בגרסה מלאה : משאבת קלאצ' ב110
מאז שהרכב אצלי, הבחנתי שלעיתי "רחוקות",דוושת הקלאצ' "נעלמת" למטה ויש צורך למשוך אותה חזרה,התופעה אינה קבועה ומחזורית,אני מניח שיש איזה שהיא בעיה במשאבת הקלאץ'.האם תתכן בועת אויר?האם משאבת קלאץ עליונה?או שמא תחתונה? כיצד לבדוק כדי להיות בטוח את מה להחליף?
תודה דרור
חנן-ג'יפולוג
26-02-06, 22:01
כדאי לך לעבור על השרשור הזה:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=10050
לי הייתה אותה התופעה שתיארת . החלפתי את העליונה והבעיה נפתרה.
לכן אומר לך ...... העליונה .
נ.ב. כך בחשבון ועל תבהל ..... לאחר ההחלפה הדוושה הייתה "דביקה" ולפעמים לא חזרה עד הסוף במשך מספר ימים. מפני שאי אפשר לנקז אויר במאה אחוז , אז השימוש בדוושה עושה את זה.
מאיפה קונים משאבות קלאץ - ביררתי בחברה
על העליונה רוצים 3372 ש"ח ותחתונה 743 ש"ח
נשמע לי מטורף .
תודה
ניב
ניתן לשפץ משאבות מצמד, משאבות בלם ובוסטרים במכונים מקצועיים לכך.
עליך לפרק החלק ולהביאו אליהם לשיפוץ.
אני מכיר אחד כזה טוב בת"א (האם מתאים לך?).
האם בררת מחיר של המשאבות החדשות גם אצל "אוטו מיני" שבת"א?.
בברכה - רפי לין
תודה רפי
משאבה נקנתה אצל ג'קי.
לאחר שהגלתה נזילה על השטיח מאלומניום מרוג שלי,הבנתי שהגיע זמן החלפת המשאבה העליונה,לידיעתכם על פי היינס לאביזר הנ"ל לא קוראים משאבת קלאצ עליונה אלא master cylinder
על פי המלצות ביצעתי פירוק והרכבה בדרך הקשה-זאת אומרת פירוק קופסאת הפדל ולא החדרת המשאבה מלמעלה תוך כדי כיפוף.
לקח לי כשלוש שעות בעיקר משום שאת המשאבה הקודמת הרכיב כנראה איזה דפוק בראש שהשתמש באומים לא מתאימים והרס את ההברגות של מוט הכוונון מה שגרם לפירוק של אומי הכיוון להיות סיוט מעצבן-עבודה של ארבע דקות הפכה לשעה.כמו כן אני מוכרח לציין שהבריטם הם כנראה חולי נפש אם ככה הם מתכננים אביזר,שאמור להיות מורכב ומפורק בפשטות אך דורש ידי גומי על מנת להצליח להחזיק "קונטרה".
עלות משאבה-לא יודע בדיוק משום שקיבלתי מחבר שהיה לו במלאי-350-400 ש"ח באוטו מיני
זמן עבודה-במידה ולא בוצעו נזקים-שעה עד שעתיים עבודה כולל ניקוזים ותיאומים.
המלצות-להכים מפתח 13 מ"מ מקוצר,כדי לעבוד עם מפתחות ראצ'ט רינג.
לאחר פירוק צינור השמן מהבוכנה,לפקוק אותו מיידית כך נכנס פחות אויר מהמערכת.
ניקוז אויר-דרך משאבה תחתונה.
דרור הראל
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.