צפייה בגרסה מלאה : הרמת הגיפ לטובת טיפולים
יש לי בבית שני גיפים
ואישתי מסרבת להביא ליפט.
גם אמא שלי עדיין מסרבת שבמשק שלהם יהיה ליפט.
גם כשקיבלתי מתנה והבאתי ליפט- נאלצתי לוותר.
כיום כשצריך להניף גלגלים
אני עובד עם גק בקבוק וגם חמורים של ל.כ.
נשבר לי מזה!
אני מחפש פתרון נוח ויעיל יותר להרמה של צד ברכב.
הכוונה חהרים את החלק האחורי או הקדמו קומפלט גלגלים באוויר.
אפשר משני הצדדים בנפרד.
זה חייב להיות בטיחותי
וזה צריך להיות משהו שעושים בפעם אחת ולא להרים להוריד להרים להוריד ואז שוב ושוב....
אשמח לדעת המנוסים ממני....
אני משתמש בג'ק עגלה גדול, אורך הזרוע כ40 ס"מ.
משהו כזה:
https://www.lkltd.co.il/%D7%92%D7%A7-%D7%A2%D7%92%D7%9C%D7%94-%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%9A-5-%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%A8%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%AA
אני שם עליו קרש/קורה גושני במידה רצויה.
נגיד בדיסקו שמתי עליו גושני 20 ס"מ, הרמתי מהשלדה(אמצע בערך) עד שהגלגלים באויר, ואז שם חמור/ים מברזל לפי הצורך ומוריד עליהם, מן הסתם בשאיפה לייצר בסיס הכי רחב שניתן.
החמורים (יש לי 4 קטנים ו4 גדולים)
https://www.lkltd.co.il/%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%A8%D7%92%D7%9C%D7%99-%D7%9E%D7%95%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%A0%D7% 9F-3-%D7%98%D7%95%D7%9F
ואז מרים מצד שני... חמור וזהו.
זה כמו הנפה של הרכב בליפט 2 עמודים (4 זרועות אוחזות ברכב)
אם זה רק פירוק גלגלים ולא נדרש לשחרר לחץ מהסרנים, מספיק להרים עם הגק בכל פינה בסרן, ולשים חמור.
בריינג'ר אני לא צריך שום קרש, מרים מהוו גרירה או קורה קדמית, והגלגלים באוויר.
כמובן, כל האמור לעיל צריך להתבצע בזהירות האפשרית, לפני שאני מפרק משהו, אני מנדנד את הרכב לבדוק יציבות (זה משהו שגם הייתי עושה עם ליפט).
והכי חשוב, חתימת מהנדס על מתקן הרמה וביטוח תאונות אישיות
[emoji482]
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
תודה.
אני מחפש פתרון בלי להרים ולהוריד ושוב ושוב.
תנסה ליפט נמוך של פנצ'ריות.
לפ י שבוע היה כאן שרשור כזה בדיוק (ועוד איזה חמישה בעבר). לא תשקיע שניה אחת בחיפוש?
קרא כאן את תגובה #11:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/117448-%D7%91%D7%95%D7%A8-%D7%90%D7%95-%D7%A8%D7%9E%D7%A4%D7%94-%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%99-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91?styleid=13
תודה
רמפות יש לי.
וכאלו שגם בטוח לעבוד איתם.
עדיין נותרתי עם העניין של הנפת גלגלים באוויר.
אולי עגלת גק
אעפ... שהן לט חוסכות להוריד על בוק.
תודה
עם יש לך אפשרות תנסה לבדוק מלגזון אדם הולך חשמלית .https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200922/608a8abc19fc7ce2ba9ad5bf5807469b.jpg
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
מה בדבר quickjack ?
https://www.google.com/search?q=quickjack
להביא ליפט משומש ממוסך שנסגר, במחיר מציאה, זה רק ההתחלה.
צריך בשבילו משטח בטון מתאים ומפולס.
התקנה מקצועית של הליפט+בדיקה+חתימה ממהנדס. לא לזלזל בזה, כי ליפט זה כלי מסוכן. זה לא נדיר שליפטים נופלים, שמכוניות נופלות מהם, ואז מתחיל מחול שדים.
חבל גם שהליפט יושחת על ידי פגעי מזג האויר (שמש וגשם). ומעבר לזה, לפעמים תרצה/תצטרך לעבוד כשבחוץ גשם, או סתם קיץ וחם נורא והשמש קופחת.... אז צריך איזושהי סככה מעליו.
אז תבנה גם סככה.
ומכיוון שג'יפ הוא רכב גבוה - לדוגמה, סופה ממוצעת על קפיצי 4' וצמיגי 31, ללא גגון, היא משהו בגובה 2 מטר בערך - כשהג'יפ מונף על הליפט זה חתיכת גובה - אז צריך שהסככה תהיה בגובה של 4 מטר בערך, כדי שהג'יפ לא יפגע בתקרת הסככה, גופי תאורה שתלויים ממנה וכו'.... ואם הסככה נמוכה יותר, אז צריך שהחלק העליון שלה ינוע על מסילות, יענו סאנרוף. ואז ייכנס הגשם.....
כמובן שמתישהו תידרש לשלם תוספת לארנונה של המשק על הסככה הזו.
בקיצור, לא פשוטים, לא קלים ולא זולים הם חיינו.
מה בדבר ג'ק עגלה של פנצ'ריה/מוסך? שנייים כאלה + בוקים. זה מספיק מסיבי ולא דורש יותר מדי זיעה ו/או סיכון בתפעול.
איך עדין לא פורסם בפורום הבונים פרוייקט:
"הי ליפט מופעל ע"י לחץ אוויר....."
"הי ליפט מופעל ע"י לחץ אוויר....."
החבר'ה בחדר מיון לא ידעו מאיפה להתחיל....
ליפט? אתה מתכוון מכפיל חניה? כזה שמקבלים עליו הנחה בארנונה?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ואווו....
אתה זרקת כאן רעיון גאוני (למי שצריך להסתדר עם השכנים על נראות החניה).
ליפט? אתה מתכוון מכפיל חניה? כזה שמקבלים עליו הנחה בארנונה?
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalkפרס נובל
נשלח מהנייד
הוא ביקש מתקן שהגלגלים יהיו באויר,חנייה עילית לא תיתן לו את זה.
זה ממש תלוי איך אתה מהנדס אותה.
תלוי. יש מכפילי חניה מכל מיני סוגים. למשל זה, בחניה של חבר.
אסף.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200922/86cce2fd9b7086b2f814deed8083a7ba.jpg
יש לי בבית שני גיפים
ואישתי מסרבת להביא ליפט.
גם אמא שלי עדיין מסרבת שבמשק שלהם יהיה ליפט.
גם כשקיבלתי מתנה והבאתי ליפט- נאלצתי לוותר.
כיום כשצריך להניף גלגלים
אני עובד עם גק בקבוק וגם חמורים של ל.כ.
נשבר לי מזה!
אני מחפש פתרון נוח ויעיל יותר להרמה של צד ברכב.
הכוונה חהרים את החלק האחורי או הקדמו קומפלט גלגלים באוויר.
אפשר משני הצדדים בנפרד.
זה חייב להיות בטיחותי
וזה צריך להיות משהו שעושים בפעם אחת ולא להרים להוריד להרים להוריד ואז שוב ושוב....
אשמח לדעת המנוסים ממני....
זה בדיוק הזמן לעשות על האישה טרייד אין... מה קשור ליפט לדעתה של האישה?
שהיא רוצה מדיח כלים... אתה מתנגד? שהיא רוצה תיק חדש... אתה יש לך זכות להביע התנגדות?
תגיד למתנגדות שזהו מתקן ליישון בשר וביצים
בלי קשר מוזמן להביא את הליפט שלך ולהתקין אצלי בתמורה לשימוש חופשי מתי שתרצה
יש דברים שגם אם היה לי את המקום והממון לא הייתי מתקין. בריכת שחייה פרטית זה אחד מהם, ליפט זה שני. אלו דברים שהסיכון בהם עולה מבחינתי על התועלת. אני מעדיף את הטרחה של ללכת או לשלוח את הילדים לבריכה הציבורית ׁ(איפה שיש מציל ואנשים רבים) מאשר את הסיכוי, אפילו הוא קטן, שימות ילד - אולי בכלל לא שלי - אצלי בבית כי אף אחד לא היה בסביבה כשהוא נכנס למים. ואני מעדיף את הטרחה של לעבוד על הג'יפ שלי בצורה פחות נוחה עם סטנדים ולשכב על הרצפה, ומדי פעם כשצריך לקחת חצי יום חופש וליסוע למוסך ידידותי כדי להשתמש בליפט, על הסיכוי הקטן שיום אחד אני אמחץ למוות מתחת לג'יפ (או יותר גרוע, טנדר טויוטה) כי אני דביל שעובד לבד ונוטה לאלתורים וקיצורי דרך.
רק אציין שמכוניות נופלות מליפט גם במוסך.
ואגב, אל תחליף נורות בבית, כי אתה יכול להתחשמל....
הבדל חשוב הוא שבמוסך אני לא לבד. זה גם ההבדל מבחינתי בין בריכה ציבורית לפרטית.
אני מחליף נורות לבד בבית, ואני מנחש שאני בסדנא הקטנה שלי מחזיק יותר ציוד "מסוכן" ומבצע יותר פעולות "מסוכנות" לבד מאשר רוב באי הפורום הזה. אני עושה לעצמי את ניהול הסיכונים - סיכון (הסיכוי שיקרה X חומרת המקרה) מול התועלת. אני מוטרד הרבה יותר ממה שיכול להרוג אותי, ועוד יותר ממה שיכול להרוג מישהו אחר.
אבל זה רק אני, כל אחד והשיקולים שלו.
רק אציין שמכוניות נופלות מליפט גם במוסך.
ואגב, אל תחליף נורות בבית, כי אתה יכול להתחשמל....
ליפט זה פינוק אמיתי בעבודה על הרכב, חוסך הרבה זיעה, זמן ולכלוך.
אבל הוא כלי מסוכן להחריד, מה יש כאן להתווכח?
כן, מכוניות נופלות מליפטים במוסכים ולא מעט. כן, מתים מזה, מכונאים נמחצו ונהרגו. אבל אז זו בעיה של המוסך ולא שלך.
כל אחד ינהל בעצמו את הסיכונים שהוא מוכן לקחת.
אני אתכם, לא נגדכם.
"שכל אחד יעשה את שיקוליו שלו..." חקוק בסלע האתר הזה, לא?
ליפט גשר הוא הרבה יותר בטוח. וזה גם מה שהדליק אותי על מכפיל חניה. די בקלות ניתן להופכו לליפט גשר.
אני מחליף נורות לבד בבית, ואני מנחש שאני בסדנא הקטנה שלי מחזיק יותר ציוד "מסוכן" ומבצע יותר פעולות "מסוכנות" לבד מאשר רוב באי הפורום הזה.
אל תהיה כל כך בטוח... 🤠😎
אני בטוח. כתבתי יותר מ"רוב" - לא "כל". ללא ספק יש פה כמה פסיכיים ממני. הרי יש פה חברים עם ליפט פרטי [emoji16]
אני מבקש. מכפיל חניה.
לפחות אם הפקח של המועצה שואל.
אסף.
מה עם בור טיפול ובוקים?
כשיש בור לא צריך להרים יותר מידי וגם לא צריך את הגובה של התקרה.
בור זה מלכודת מוות. ברצינות.
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.