צפייה בגרסה מלאה : עובי המתכת לסתימת שסתום egr
ioniamichael
28-09-20, 20:14
היי חברים, אז הגיע הזמן לבטל מכנית את השסתום egr.
הרכב שלי זה פאג'רו קינג 3.2 טורבו דיזל, מתכוון לשים שתי פלטות , אחת בחיבור של השסתום בסעפת יניקה והשנייה בסעפת פליטה.
השאלה שלי היא איזה עובי דיסקית מתכת אמורה להיות שם? האם מופעל על המקום הזה הרבה לחץ?
לדוגמה, אם אכין שתי דיסקיות ממתכת של פחית קולה , זה יחזיק מעמד ? או שצריך משהו יותר קשיח?
המקובל הוא 8 מ''מ נירוסטה
תזמין מאיביי...
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
היי חברים, אז הגיע הזמן לבטל מכנית את השסתום egr.
הרכב שלי זה פאג'רו קינג 3.2 טורבו דיזל, מתכוון לשים שתי פלטות , אחת בחיבור של השסתום בסעפת יניקה והשנייה בסעפת פליטה.
השאלה שלי היא איזה עובי דיסקית מתכת אמורה להיות שם? האם מופעל על המקום הזה הרבה לחץ?
לדוגמה, אם אכין שתי דיסקיות ממתכת של פחית קולה , זה יחזיק מעמד ? או שצריך משהו יותר קשיח?
שמתי פעם מחסום עשוי מפחית קולה
הוא נאכל במלוא קוטר המעבר.
עכשיו יש שם מחסום שגזרתי מאטם ראש מתכתי בן 2 שכבות.
נראה אם יחזיק...
אני הזמנתי לקינג קיט מאי ביי שעלה גרושים.
כשהגיע, הבנתי שהזמנתי בטעות לפג'רו Q אז נדרשתי לעשות כמה התאמות (אאאל"ט הרכבתי את הפחית של האטימה הפוך מהצורה שלה, מרווח הברגים התאים) ובכל מקרה לא נדרשתי לתוספות.
כמובן שהרבה יותר חכם להזמין את הקיט המתאים...
ליאור
ioniamichael
29-09-20, 11:39
אני הזמנתי לקינג קיט מאי ביי שעלה גרושים.
כשהגיע, הבנתי שהזמנתי בטעות לפג'רו Q אז נדרשתי לעשות כמה התאמות (אאאל"ט הרכבתי את הפחית של האטימה הפוך מהצורה שלה, מרווח הברגים התאים) ובכל מקרה לא נדרשתי לתוספות.
כמובן שהרבה יותר חכם להזמין את הקיט המתאים...
ליאור
היי, הקיט הזה אמור להתאים לפאג'רו ?
https://www.aliexpress.com/item/4001036178959.html?spm=a2g0o.productlist .0.0.3ffe1415vYBcIK&algo_pvid=bc6bbe70-00e7-41d0-816a-a334e8e77d0b&algo_expid=bc6bbe70-00e7-41d0-816a-a334e8e77d0b-0&btsid=0bb0624116013686234263500ef46a&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_ ,searchweb201603_
מלבד החסימה הפיזית של הEGR, צריך לשנות משהו נוסף - חיישנים, מחשב וכו'?
ioniamichael הלינק שצירפת מוביל לשום מקום.
תבדוק פה מה מתאיםלרכב שלך https://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2334524.m570.l1313&_nkw=Pajero++EGR+Removal++kit&_sacat=0&LH_TitleDesc=0&_osacat=0&_odkw=pajero+egr+delete
לא זוכר את דגם המנוע והרכב נמכר די מזמן (הקיט עצמו הותקן לפני 5 שנים)
amitaikl אני לא שיניתי שום דבר נוסף.
ליאור
ioniamichael
29-09-20, 16:24
מלבד החסימה הפיזית של הEGR, צריך לשנות משהו נוסף - חיישנים, מחשב וכו'?
בחלק מהרכבים כן ובחלק לא, בקינגים אין צורך בביטול ממוחשב.
למה החלטת לבטל?
במה הוא מפריע לך?
ioniamichael
29-09-20, 18:01
למה החלטת לבטל?
במה הוא מפריע לך?
כי זה מה שהוא עושה=]
היי
אני לא בטוח שהוא (EGR) הגורם הבלעדי אצלך לייצור הפיח.
בנוסף, אפשר פשוט לנקות את זה כל 90K ק"מ כפי שממליץ היצרן. את זה הכוונה לסעפת ול EGR.
אבל מה שהכי הטריד אותי לפחות בעניין הזה, הוא שהמנוע שלך תוכנן כך, וכעת הטמפ' תשתנה מאחר ולא יהיו יותר גזים חמים חוזרים.
אני ממש לא מומחה, אבל אני ירדתי מזה.
מעניין.
ioniamichael
30-09-20, 10:35
היי
אני לא בטוח שהוא (EGR) הגורם הבלעדי אצלך לייצור הפיח.
בנוסף, אפשר פשוט לנקות את זה כל 90K ק"מ כפי שממליץ היצרן. את זה הכוונה לסעפת ול EGR.
אבל מה שהכי הטריד אותי לפחות בעניין הזה, הוא שהמנוע שלך תוכנן כך, וכעת הטמפ' תשתנה מאחר ולא יהיו יותר גזים חמים חוזרים.
אני ממש לא מומחה, אבל אני ירדתי מזה.
מעניין.
היי אבי, כאשר מדובר בדיזל, ה egr הוא הגורם היחיד לפיח הזה. אגב התמונה ששלחתי היא לא שלי, אצלי המצב קצת יותר טוב.
דבר שני, הגזים שחוזרים דרך השסתום egr הם בכלל לא חמים, הפוך , הם קרים כי יש רדיאטור קטן בדרך שמקרר אותם.
זה עובד ככה, מתוך סעפת הפליטה יוצא צינור שמתחבר למקרר קטן, הגזים עוברים דרכו ומתקררים, מהמקרר יוצר צינור אל תוך השסתום egr עצמו שהוא מחובר לסעפת יניקה .
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.