צפייה בגרסה מלאה : טסטים בזמן כולירה
מכוני הטסטים עובדים כרגיל?
אם כן אני מניח ש"אני הולך לטסט/טסט חוזר/טסט שלישי/אד אינפיניטום" זה תירוץ קביל?
אם לא, האם יש דחייה במועד הטסט? התשלום?
השאלה פרקטית לגמרי, יש לי טסטים לשתי המכוניות בחודש הקרוב, לטנדר אני צריך גם להחליף צמיגים לפני, ומכיוון שבמילא לא נוסעים יותר מדי יהיה נחמד לדחות את ההוצאות.
בסגר של מרץ 2020 פורסם שלכל מי שנגמר הטסט במרץ יש הארכה אוטומטי עד אפריל.
לא ראיתי פרסום כזה מאז, ומכוני הרישוי עובדים כרגיל....אז....הכל כרגיל.
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
שחר גרינברג
30-09-20, 20:05
השאלה פרקטית לגמרי, יש לי טסטים לשתי המכוניות בחודש הקרוב, לטנדר אני צריך גם להחליף צמיגים לפני, ומכיוון שבמילא לא נוסעים יותר מדי יהיה נחמד לדחות את ההוצאות.
תוקף רישיונות רכב שאמור לפוג בין התאריכים 25.09.2020 ועד ה-15.11.2020, הוארך ב-60 ימים.
מתוך אתר משרד התחבורה
נכון!
כאן:
https://www.gov.il/he/service/car_licence_renewal
ורישיון נהיגה(=לנהג) הוארך ב90 יום.
כאן:
https://www.gov.il/he/service/driving_license_renewal
boaz avrahami
30-09-20, 20:11
יש לך שכן ברדיוס הסגר עם מכון טסטים חדש באזור.
חוויה טובה. ניסיתי בשבוע שעבר.
אין פקקים והם הוגנים. הלך מהר
———————————
מחזירים את הטבע לציבור
טבעי שזה שלי
תוקף רישיונות רכב שאמור לפוג בין התאריכים 25.09.2020 ועד ה-15.11.2020, הוארך ב-60 ימים.
מתוך אתר משרד התחבורהואללה, חודשיים הארכה. מתאים לי.
תודה!
איזה בלגן זה יעשה, אנשים יקפצו על ההארכה ו"ישכחו" בעוד חודשיים שצריך לעשות טסט.
איזה בלגן זה יעשה, אנשים יקפצו על ההארכה ו"ישכחו" בעוד חודשיים שצריך לעשות טסט.
Sent from my LG-H930 using Tapatalkהייה כם בסגר הקודם ל 3 חודשים
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אם זה יתארך קצת יותר.... כבר לא אצטרך 2 טסטים בשנה לדיסקו [emoji1787]
מצד שני עכשיו אין עומס בטסטים. ריק.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מצד שני עכשיו אין עומס בטסטים. ריק.
אסף.
זה טוב או לא טוב ?
יש להם זמן לחפור יותר ברכב....
יש לי טסט עד שילשום עכשיו כבר לא ממהר ..
MashberNafshi
01-10-20, 06:01
מכוני הרישוי עובדים רגיל.
קיימת ארכה של 60 ימים.
מכוני הרישוי עובדים במתכונת מצומצמת, חצי מכון הוצא לחל"ת.
מסלולי הרישוי ריקים בדר"כ.
לאחר הסגר של מרץ-אפריל, התורים היו ארוכים מאד, כך שהיו רבים שהמתינו שעה ואף יותר.
לדעתי, הבוחנים מתעמקים יותר בפן הבטיחותי ומתעלמים מתקלות 'קטנות' מאחר ואין בקורת כרגע.
תודה לכולם.
אתמול ביצעתי את הטיפול השגרתי לרכב, המכונאי אמר שהצמיגים מספיק טובים לטסט, היה עוד לפני הצהריים ואף אחד לא באמת עמוס אז הוא לקח את הרכב לטסט וסגר את הפינה לעוד שנה.
MashberNafshi
02-10-20, 19:26
לדעתי, הבוחנים מתעמקים יותר בפן הבטיחותי ומתעלמים מתקלות 'קטנות' מאחר ואין בקורת כרגע.
פתחתי פה:mad:
אתמול ניידות הבטיחות של משרד התחבורה הסתובבו בין המכונים(הרי חסרים שוטרים להקצות להם לעצירת רכבים בדרך) וערכו ביקורות.
boaz avrahami
02-10-20, 19:56
הרב״ט לא נח רגע
———————————
מחזירים את הטבע לציבור
טבעי שזה שלי
אני ניגשתי לטסט כרגיל לפני כמה ימים, לא היה לחץ ולא היתה בעיה, מה שכן הבוחנים היו נחמדים בצורה לא רגילה..
לפני חודש הסופה נכנסה לטסט יצאה עם רשימת מכולת שאני לא אסיים עד הטסט הבא, הרוב נכון ויטופל כמו שצריך.
אבל הסעיף על זה שהאגזוז קוצר ויוצא מהצד במקום מאחור... נו בזה אני לא בטוח איך לטפל ....
(והרב בוחן הגדיל להגיד: אני מבין בג'יפים כאלו, גם לי יש.)
לפני חודש הסופה נכנסה לטסט יצאה עם רשימת מכולת שאני לא אסיים עד הטסט הבא, הרוב נכון ויטופל כמו שצריך.
אבל הסעיף על זה שהאגזוז קוצר ויוצא מהצד במקום מאחור... נו בזה אני לא בטוח איך לטפל ....
(והרב בוחן הגדיל להגיד: אני מבין בג'יפים כאלו, גם לי יש.)
האגזוז במקור יוצא מצד שמאל לפני הגלגל האחורי. אתה חוקי ותקני - והוא פשוט רמז לך שלפעם הבאה תגיע מוכן ומצויד. אתה יודע במה.
האגזוז במקור יוצא מצד שמאל לפני הגלגל האחורי. אתה חוקי ותקני - והוא פשוט רמז לך שלפעם הבאה תגיע מוכן ומצויד. אתה יודע במה.
אתה בטוח? הסופות היחידות המקוריות שנתקלתי בהן היו בצבא וזה היה מזמן, אבל האגזוז היה מאחור.
בשלי סופה 92 היה בדיוק כמו שדרור כתב
בכל הסופות האגזוז מהצד.
אסף.
ואללה. אז אני זוכר לא נכון. זה מעניין אותי מבחינת אגזוז לג'יפ שלי שאני צריך לבנות מחדש אבל זה נושא אחר, סליחה על הסטת הדיון.
חד משמעית צינור האגזוז המקורי בסופה נמצא מצד שמאל לפני הגלגל האחורי-שמאלי.
הצינור יורד מהסעפת אחורה ומיד מתפתל ימינה מתחת לגיר, שובר שוב אחורה ורץ לאורך רכבת ההינע מצד ימין של הגיר+טרנספר, ואז שובר שוב שמאלה מעל לדריישפט ותלוי מהמרכב לפני בית הגלגל האחורי שמאלי.
לעניות דעתי הסיבה למסלול המפותל הזה היא טרנספר "שמאלי" ומיכל הדלק המאוד רחב שכמעט ולא משאיר מקום להשחיל את צנרת הפליטה לצידו בלי שהצינור הלוהט יהיה קרוב מדי למיכל הדלק (עשוי פלסטיק, להזכיר)
יש כאלה שעשוי שינוי ובמקום השבירה לצד שמאל אחרי הדוד, בכל זאת משכו אותו אחורה, עם פיתול מעל לסרן האחורי. אולי גם בצה"ל.
לא מעט ג'יפים עם הדרסים בעלי שתי יציאות - כנ"ל. אין שום משמעות לזה מלבד ויזואליה - מה שמוצא חן בעיניכם.
כמובן שבוחנים בטסט שמחפשים על מה להכשיל ולא מוצאים כלום ושום דבר, קופצים על זה כמוצאי שלל רב. אבל זה פשוט כי הם נבלות.
ב-CJ זה יותר פשוט כי הטרנספר "ימני" - ואז צינור הפליטה יורד מהסעפת (מצד שמאל של הבלוק) והולך ישר אחורה. אפשר לפתל הצידה ואפשר ישר אחורה עד הסוף, איך שתרצה.
ברור, זו רק דוגמא לכמה משעמם להם כרגע...
אתה בטוח? הסופות היחידות המקוריות שנתקלתי בהן היו בצבא וזה היה מזמן, אבל האגזוז היה מאחור.
גם בצבאיות בצד.
מה שכן,
זה מרעיש יותר מאשר קצה צינור מאחורי הרכב.
למי אכפת רעש?
רעש רוח וצמיגים הוא הקקופוניה העיקרית בסופה. לא צליל המנוע.
לכן גם מצחיקים אותי כל אלה שמצפים את הריצפה בכל מיני תרסיסי קסמים, מדביקים עליה דיינהמאט ופלציב והשד יודע מה עוד, כדי להפחית קצת מהרעש.... הרעש בג'יפ האמיתי לא מכני, הוא מהצמיגים ומהרוח.
רוצים פחות רעש? תנסו צמיגי כביש. רעש רוח תמיד יהיה - האוטו מרובע כמו לבנה.
למי אכפת רעש?
רעש רוח וצמיגים הוא הקקופוניה העיקרית בסופה. לא צליל המנוע.
.
מי דיבר על כביש?
בשטח בנסיעה איטית.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
סל"ד נמוך, נסיעה איטית? חרישי לחלוטין. רק הצליל הממסטל של החצץ שמתחת לצמיגים.
נכנסתי —-> יצאתי
מתעסקים רק במה שצריך.
בגלל הרב״ט מגלילות התשובות בפרטי
Sent from my iPhone using Tapatalk
נכנסתי —-> יצאתי
מתעסקים רק במה שצריך.
בגלל הרב״ט מגלילות התשובות בפרטי
עדיף במשני
כי הוא קורא גם ה׳פ .. ישר מה db
טוב
ננסה בסגנון חמיצר:
תו מוסיקלי במבחן בעיר דרומית
MashberNafshi
07-10-20, 19:07
למיטב הבנתי הקטנה בסופה, אנשים האריכו את היציאה וישרו את הצינור לאחור בעיקר בג'יפים הפתוחים, מאחר והגזים היו חוזרים אל תא הנוסעים ע"י הגלגל.
למיטב הבנתי הקטנה בסופה, אנשים האריכו את היציאה וישרו את הצינור לאחור בעיקר בג'יפים הפתוחים, מאחר והגזים היו חוזרים אל תא הנוסעים ע"י הגלגל.
מנסיון בג'יפים אחרים, דווקא עם אגזוז מאחור, האויר התערבל והחזיר גזים לתוך הרכב....
עניין של אוירודינמיקה, נושא שלא התייחסו אליו בג'יפים אמיתיים.... וזה משתנה מג'יפ לג'יפ. גם אם שניים ייראו לך זהים כמו שתי טיפות מים, הם לא....
זו השנה ה-32 שנים שלי ברציפות על ג'יפים CJ וסופה. עם אגזוז משמאל או מימין או מאחור, בפועל זה כל כך לא משנה כלום, עד שזה ממש טראגי, עניין ההתעקשות המטופשת של הבוחנים בטסטים על דבר כזה - אם זה לא היה כל כך טראגי זה היה מצחיק. דווקא מבוחנים שמחזיקים מעצמם כל כך "מקצועיים" שכל מילה/פסיקה שלהם עולה לנו לכל הפחות מאות ולעתים אפילו אלפי שקלים מיותרים בכל חצי שנה מחדש.... הייתי מצפה שיידעו שההבדל בין צינור ישר לצינור שיוצא מהצד הוא כלום ושום דבר. ממש כמו 99% מרשימת הדברים שהם בודקים לנו בטסט וממררים את חיינו בגינם.
נכון!
כאן:
https://www.gov.il/he/service/car_licence_renewal
ורישיון נהיגה(=לנהג) הוארך ב90 יום.
כאן:
https://www.gov.il/he/service/driving_license_renewal
Sent from my LG-H930 using Tapatalkמישהו ראה עדכון כזה לגבי הסגר הנוכחי?
לדיסקו נגמר הטסט ב 26/1 וחלקים שאני צריך טרם הגיעו, אמורים להגיע שבוע אחרי.
אין לי בעיה לדחות לו את הטסט בשבוע, אבל אם יש הארכה מסודרת אז כמובן עדיף.
יש טסטים. מכוני הרישוי פתוחים.
MashberNafshi
18-01-21, 12:52
מבחנים תקופתיים(טסט) היו גם בסגרים הקודמים, אך בניגוד להם בסגר הנכחי לא נתנה ארכה ע"י משרד התחבורה.
כל המכונים עובדים כרגיל, יתכן ובחלקם יהיו קצת עומסים בין אם כי חלק מהעובדים בחל"ת ובין אם בעלי-רכב מקדימים הגעתם ולו כדי לצאת מהבית.
עשיתי טסט לצועניה לפני שבוע, 10 דק ונגמר .. .
פרייבט :)
( עם הגבהות / מיגונים וכננת .. הכל חוקי )
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.