צפייה בגרסה מלאה : מיגון לטריוס - כן או לא?
היי,
אני שוקל למגן את הטריוס שלי (2008) במיגון מלא.
מצד שני, אני חושש מאיבוד מרווח גחון משמעותי.. ומכיוון שהגבהה של טריוס היא עניין בעייתי ויקר להחריד אין לי שום כוונה להשקיע בזה.
בטריוס יש 20 ס"מ מרווח גחון (עפ"י יצרן, לא מדדתי.). כמה מזה יילך לי אם אשים מיגונים? (של ProJeep כנראה, אם זה משנה)
ובמידה ומרווח הגחון נפגע משמעותית.. האם המצב הזה עדיף? האם עדיף גחון נמוך יותר אך ממוגן או שמה במקרה שאין הגבהה עדיף להשאר כמה שיותר גבוה ולנהוג בזהירות יתרה?
מבחינת נסיעות השטח שלי - מידי סופ"ש או שניים טיול של כמה שעות בשטח בסיסי יחסית. אך בהחלט נהנה לרדת לדרכים קצת משובשות יותר ולהגיע למקומות נידחים יותר. גם מסע חוצה ישראל המיועד לג'יפונים ללא הילוך כוח (בכל זאת, טריוס.) אולי נראה באופק.
אבהיר שאני יודע שהוא אינו חיית שטח ושום מיגון לא ישנה את זה, ובכל זאת...
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה למגיבים.
לחמי היה טריוס 2008.
מיגן אותו כמו שיצא מהסוכנות.
המיגון לא היווה בעיה. נסענו איתו בשבילים די מבולדרים ברמת הגולן בלי בעיה מיוחדת. צריך לשים את הגלגלים במקומות הנכונים.
אם אני זוכר נכון, מדדתי 23 ס"מ לנקודה הנמוכה
מיגון יוריד את המרווח מהנקודה הנמוכה ביותר לקרקע לפחות בעובי המיגון + המרווח שבין המיגון למרכב בנקודה זו.
אם הגעת לשלב (אופי הנסיעות וסוג השטח שבו אתה עובר) שבו אתה חושש מפגיעה בחלק התחתון וברכיבים רגישים - כנראה שהגיע הזמן להוסיף מיגון תחתון :)...
אני מתפתה לנחש שבעתיד הלא מאד רחוק תפתח גם שרשור על הגבהה לטריוס ואולי אפילו על התייעצות לקראת רכישת רכב שטח :)
מיגון שבנוי נכון מפחית משהו ממרווח הגחון.
מכאן הגיוני ש:
רכב ללא מיגון עם פוטנציאל לעבור יותר אבל גם להינזק יותר
רכב עם מיגון עם פוטנציאל לגרד/להיתקע יותר - גם לתקיעה יש פוטנציאל נזקים
עכשיו תחליט.
כלל האצבע אומר שאחרי שתמגן, אתה גם תגביה.
אם קיים איזשהו חשש שתגרד או אף תדפוק את תחתית הרכב כנגד הקרקע אזי אתה רוצה להיות מוגן. גם אם זה אומר לאבד 1-1.5 ס"מ של מרווח גחון בנקודות מסוימות. מה שכן הייתי מתחבר לקהילה של בעלי טריוסים (פה באתר, בפייסבוק בווטסאפ איפה שנוח לך) ומברר כמה דברים
1. מה המיגונים הנחוצים/מומלצים לרכב - חבל למגן אזורים שלא ממש צריכים את זה ולא כל רכב זקוק למיגון מלא זה פונקציה של מבנה וגובה הרכב וסוג השטח שבו נוסעים.
2. מבין הספקים שמספקים/מייצרים מיגון לטריוס איזה מהם עדיף אם בהיבט של מחיר או הגנה יעילה יותר, עמידות לאורך זמן, פתחי קירור ו/או שירות, לאן המיגון מתחבר ומספר החיבורים
נ.ב. אני דווקא מחזיק מהטריוס אחלה של רכב לשטח הוא יודע ממש להפתיע גם אם הוא לא "חיית שטח" מבטן ומלידה
תודה רבה לכל המגיבים!
אני מתפתה לנחש שבעתיד הלא מאד רחוק תפתח גם שרשור על הגבהה לטריוס ואולי אפילו על התייעצות לקראת רכישת רכב שטח :)
לגבי הגבהה, הדבר היחיד שמצאתי בחיפוש נרחב הוא דרך ProJeep, סט קפיצים (ללא בולמים) שמרים את האוטו בבערך 4 ס"מ ועולה 4000 ש"ח. לא נשמע לי כמו דיל מוצלח במיוחד. אני גם לא יודע כמה האישה תחיה בשלום עם הגבהה.
לגבי ההערה השנייה, אתה צוחק? אני אפילו יודע כבר מה ההתלבטות! הלב ירצה את הג'ימיני החדש שאני מזיל עליו ריר מהיום שיצא אבל המוח וההיגיון ירצו סובארו פורסטר. וכידוע, בויכוחים בין הלב למוח, בסוף מנצחת האישה. חבל שכסף לאחד משומש וסביר יהיה רק עוד חמש שנים במקרה הטוב...
מיגון שבנוי נכון מפחית משהו ממרווח הגחון.
מכאן הגיוני ש:
רכב ללא מיגון עם פוטנציאל לעבור יותר אבל גם להינזק יותר
רכב עם מיגון עם פוטנציאל לגרד/להיתקע יותר - גם לתקיעה יש פוטנציאל נזקים
עכשיו תחליט.
כלל האצבע אומר שאחרי שתמגן, אתה גם תגביה.
אבל ביקשתי את עזרתכם כדי להחליט:D
אני פשוט לא רוצה סתם לזרוק כסף על משהו שבסוף רק יפריע לי. לגבי ההגבהה, לצערי נראה שאין לטריוס איזו אופציה ראויה. ובכל מקרה, לאט לאט:)
אם קיים איזשהו חשש שתגרד או אף תדפוק את תחתית הרכב כנגד הקרקע אזי אתה רוצה להיות מוגן. גם אם זה אומר לאבד 1-1.5 ס"מ של מרווח גחון בנקודות מסוימות. מה שכן הייתי מתחבר לקהילה של בעלי טריוסים (פה באתר, בפייסבוק בווטסאפ איפה שנוח לך) ומברר כמה דברים
1. מה המיגונים הנחוצים/מומלצים לרכב - חבל למגן אזורים שלא ממש צריכים את זה ולא כל רכב זקוק למיגון מלא זה פונקציה של מבנה וגובה הרכב וסוג השטח שבו נוסעים.
2. מבין הספקים שמספקים/מייצרים מיגון לטריוס איזה מהם עדיף אם בהיבט של מחיר או הגנה יעילה יותר, עמידות לאורך זמן, פתחי קירור ו/או שירות, לאן המיגון מתחבר ומספר החיבורים
נ.ב. אני דווקא מחזיק מהטריוס אחלה של רכב לשטח הוא יודע ממש להפתיע גם אם הוא לא "חיית שטח" מבטן ומלידה
אני בהחלט נוטה לכיוון של כן למגן. לצערי אין קהילה של ממש לטריוס. פה באתר לא קיים. מצאתי שתי קבוצות בפייסבוק אבל בוא נגיד שאחוז האנשים שם שממגנים את הרכב הוא נמוך מאוד (וכאלה שגם מבינים על מה הם מדברים עוד יותר נדירים).
מישהו אמר לי לשים רק מגן גחון (הסט המלא כולל מיגון גחון, גיר ומיכל דלק.)... אבל זה היה בן אדם אחד ואין לי מושג מה הידע שלו או מה הוא עושה עם הרכב... קשה לי למצוא מידע טוב ומהימן.
בנוגע לנ.ב שלך, כרגע אין לי אפילו רבע תלונה אליו. עשה כל מה שרציתי בקלות שלעיתים אפילו הוציאה ממני צווחת אושר קטנה. אבל אני בסה"כ מתחיל בתחום וגם מודע למוניטין של הטריוס... אז מנסה למנוע נזיפות בנוסח "עזוב מה אתה צריך מיגון גם ככה גרוטאה".
ובנימה אופטימית זו, האם יש לכם המלצות על סדנה ספציפית?
האם יש לכם המלצות על סדנה ספציפית?
כפי שהבנת - זה לא רכב שיש לו מבחר שיפורי שטח גדול, בישראל.
במקומך הייתי פונה לכל הסדנאות ובודק האם יש למישהו בכלל מיגון גחון לרכב. אם תמצא כאלו - יהיה ניתן להתלבט בין האפשרויות הקיימות, אחרת הדיון קצת חסר טעם.
כפי שהבנת - זה לא רכב שיש לו מבחר שיפורי שטח גדול, בישראל.
במקומך הייתי פונה לכל הסדנאות ובודק האם יש למישהו בכלל מיגון גחון לרכב. אם תמצא כאלו - יהיה ניתן להתלבט בין האפשרויות הקיימות, אחרת הדיון קצת חסר טעם.
קיבלתי, אעשה זאת.
עד כה דיברתי עם אספיר וProJeep... לשניהם יש סט מיגון מלא (כהגדרתם) שלושה חלקים - גחון, גיר, מיכל דלק.
קיבלתי חוות דעת מעורבות עד כה על שניהם. כרגע אין קונצנזוס...
בכל אופן, כפי שהצעת, אנסה לבדוק בעוד מקומות.
מוטי רבינוביץ
29-10-20, 20:32
אשמח לשמוע מה עשית בסוף?
אני חדש בעולם השטח
קניתי טריוס 2011
ולא חושב שאתפרע מידי בשטח
ןמתלבט האם למגן אותו או לא
הדבר היחיד שוודאי עומד לעשות זה לשים צמיגי 5050
תודה
Guysitmil21
01-10-21, 23:13
גם אני אשמח לשמוע מה עשית בסוף..
רכשנו לאחרונה טריוס 2008 ומחפש גם איפה והאם כדאע למגן..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.