צפייה בגרסה מלאה : מולטימדיה לרכב - קיימים הבדלים?
אהלן,
כחלק משדרוג הפאג'רו, אני רוצה להשקיע מעט גם באיכות החיים בתוך הרכב.
כרגע מותקנת בו מערכת מולטימדיה 8 אינטש בעלת צג מגע של יצרן סיני עלום שראתה ימים יפים יותר.
היא איטית, מסורבלת, בעלת מערכת אנדרואיד מיושנת (6), חסרת אקולייזר ובעיקר לא מסוגלת להריץ תוכנות כמו עמוד ענן או אוף רוד.
האם קיימים הבדלים אמתיים בין המערכות בשוק? (מלבד המפרט הטכני)
אני רואה מערכות שנראות כמעט זהות, המותגים סינים עלומים, המחירים בעלי זולים ב60% מהמחירים בישראל. מישהו התנסה בהזמנת מערכת כזאת מעלי? תומכת בעברית? למישהו יש המלצה ספציפית?
תודה רבה
(אם זה לא הפורום המתאים אשמח שהמנהלים יעבירו את הפוסט, לא מצאתי פורום מתאים יותר)
בוודאי שקיימים הבדלים בין מערכות שונות עם מפרטים שונים.
אם הכיוון הוא להזמין ברשת מחנויות סיניות - יש מספר מותגים שנחשבים טובים יחסית ולאנשים בארץ יש ניסיון טוב עימם, גם בפורום אצלנו היו מספר שרשורים בנושא ומומלץ לחפש. אני זוכר המלצות על שני יצרנים, אחד מהם הוא joying והשני פרח כרגע מזכרוני.
קנה מערכת עם לפחות 2GB זיכרון ואנדרואיד מגרסה חדשה יחסית (רצוי 9 או לפחות 8).
מערכות זולות בצורה חשודה תוכל למצוא גם בפחות מרף המכס, אבל ההבדל יהיה כנראה משמעותי...
לי יש מערכת pumpkin שאני מרוצה ממנה.
תסתכל על חוות דעת באמזון, שמות שנמכרים שם עם חוות דעת טובות כנראה יהיו טובים גם מאליאקספרס
ארז, תודה על ההמלצה, אכן נראה מותג מעט יותר רציני.
ברור לי שיש הבדל במפרט, אני התכוונתי להבדל בין היצרנים. בחיפוש לא מצאתי משהו מהשנה האחרונה ולכן פתחתי נושא חדש:)
סער, תודה אעיף מבט. היתה כתבה לאחרונה בנוגע למהימנות חוות הדעת באמזון, מעל 50% מהן יוצאות מאותו מרכז תקשורת בהודו אז מעדיף המלצות מנסיון אישי.
ממליץ על IDOING בעלי אקספרס - יש להם מערכות איכותיות ותמיכה שממש עונה ועוזרת עם צריך
גם מספקים עידכוני תוכנה אם מבקשים
הבעיה עם מכשירים זולים - עזוב את הממשק והאנדרואיד - היא באיכות סאונד גרועה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
הבעיה עם מכשירים זולים - עזוב את הממשק והאנדרואיד - היא באיכות סאונד גרועה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
וזה עד כדי כך מוחשי. שחזרתי למערכת המקורית של האוטו כי החוסר איכות של הסיניים הוא נוראי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אצלי איכות השמע דומה לקודם
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
האמת ששקלתי לחפש מערכת מולטימדיה מקורית שירדה מפג'ארו מהשנתונים האחרונים כדי לשלב את המולטימדיה עם סאונד טוב יותר, הבעיה היא בגרסאות התוכנה הישנות
אצלי (פאגרו 2014) הבעלים הקודם התקין מערכת תואם מקור של Nippon, באופן מפתיע היא דיי טובה, אייכות השמע לא רעה בכלל, וכל עוד אני לא הולך לפרויקט סאונד שלם (שדרוג רמקולים, והוספת מגבר/ים וסאב) לטעמי ניתן להסתפק בה.
היא גם נראת מצויין על הרכב.
החסרון המרכזי מבחינתי, שהדגם שלי הגיע עם אנדרואיד 7, וכדי לשדרג ל9 צריך לשלוח למעבדות ניפון (כמובן עם עלות של כמה מאות שקלים + טרחה לתהליך).
גם אין אפשרות להתקנת סים, אבל זה נפתר ע"י שימוש באפליקציית tasker (בפלאפון) שפותחת AP בכל פעם שהפלאפון מתחבר למערכת ב-BT.
ד"א, אם אני לא טועה הפאגרו הגיעו לארץ עם הכנה למערכת 2Din, ובארץ התקינו להן HU של אלפיין עם יכולת ניווט בסיסית.
ככה שאם אתה רוצה לחזור ל"מקורי" אתה יכול לחפש כל מערכת 2Din איכותית והיא כנראה תעשה את העבודה (בהנחה שיש לך את כל הפלסטיקה המקורית).
עוד אופציה קיצונית שמאפשרת להנות משני העולמות: להשאר עם צג אנדרואיד נחות לאפליקציות הניווט השונות, ולהוסיף HU 1Din לשמע (בתא כפפות/בפתח הפלסטיק המיותר שמתחת למערכת).
זה הדגם החדש באתר היצרן (ניפון כמובן זו המדבקה הישראלית):
http://www.szkaier.com/show_imgnews.asp?id=941
andy.shaked
11-10-20, 20:50
עם הכיוון הוא אנדרואיד אכן pumpkin ו joing נותנים תמורה ואיכותיים , לי יש pumpkin כבר 4 שנים, לאחרונה התחיל להתעייף קצת .
היום יש דגמים חדשים יותר חזקים, חפש באיביי לפי px6 64/4, אלו הדגמים האחרונים עם זכרון מוגדל ואנדרואיד בגרסה 10
המדען המטורף
אם אתה רוצה גם מערכת אנדרואיד טובה וגם איכות סאונד אז יש לפיוניר מס' דגמים עם מסך "7.
המחיר בהתאם.
ליאור
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.