צפייה בגרסה מלאה : (נערך) Jeep Cherokee (KL) Trailhawk 2014 Service Manual
http://gershon.ucoz.com/index/2014_2019_jeep_cherokee_kl_trailhawk_ser vice_manual/0-161
קצת עליו
2014. איזו שנה.
2014-2019 Jeep Cherokee (KL) Trailhawk Service Manual
2014. איזו שנה.
השנה בה לטביה אימצה את היורו כמטבע הרשמי הנהוג במדינה, האבולה התפרצה לראשונה באפריקה, המטוס המלזי נעלם, פיליפ סימור הופמן, רובין וויליאמס ואריאל שרון הלכו לעולמם (בנסיבות שונות)והמילה manspreading נכנסה לראשונה למילון אוקספורד. המילה מתיחסת לסיטואציה בה גבר מתיישב, בדרך כלל בתחבורה ציבורית, כשרגליו מפושקות באופן שמפריע לסובביו וגוזל מהם מקום ישיבה.
בעיני 1994 עדיפה בהרבה. תחשבו על כל התקליטים המעולים שיצאו ב 1994. ורק בארץ. וב2014? כמעט שממה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
בעיני גם צ׳רוקי 1994 עדיף בהרבה על מודל 2014 נשוא השרשור ...
שימו לב-מקור שם של נושא היה-^Jeep Cherokee (KL) Trailhawk Service Manual^
ולא ^2014.^.....ולא אני שיניתי בו
גרשון,
הכותרת של הדיון היא "2014".
אם היא הייתה מה שכתבת, הציניקנים כנראה לא היו מגיבים...
נשלח מהנייד
erez
אני מקווה ^שציניקנים^ הבינו את המסר.....
טוב,
כעת הכותרת היא אכן כמו שהתכוונת :)
המשך יום נפלא
בעיני 1994 עדיפה בהרבה. תחשבו על כל התקליטים המעולים שיצאו ב 1994. ורק בארץ. וב2014? כמעט שממה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
1994 היתה השנה בה ביליתי את שנתי האחרונה בעירוני ג' לצלילי סאונדגרדן, איל קומיוניקיישן, WEIGHT של הרולינס בנד, מיוזיק פור דה ג'ילטד ג'נריישן וכמובן FAR BEYOND DRIVEN. תקופה נפלאה שהוגדרה על ידי מוזיקה. בחיפה בה גדלתי אף אחד לא שאל אותך אף פעם "איזו מוזיקה אתה שומע", זו שאלה שאין טעם לשאול - מנווה שאנן ועד הכרמל, מהחורבה ועד העיר השניה, התשובה היתה ברורה. בחיפה נושאי שיחה מוזיקליים סבבו סביב השאלה מהי דרגת חומרת המטאל שאתה שומע. כמובן, היה גם "עד העונג הבא" ו"רדיו בלה בלה" ששינו את תפיסתנו על מוזיקה ישראלית. לחלוטין. אחר כך הכול התחרבן לחלוטין ואני מבין שהבנות שלי לא ידעו מוזיקה טובה מהי.
1994 היתה השנה בה ביליתי את שנתי האחרונה בעירוני ג' לצלילי סאונדגרדן, איל קומיוניקיישן, WEIGHT של הרולינס בנד, מיוזיק פור דה ג'ילטד ג'נריישן וכמובן FAR BEYOND DRIVEN. תקופה נפלאה שהוגדרה על ידי מוזיקה. בחיפה בה גדלתי אף אחד לא שאל אותך אף פעם "איזו מוזיקה אתה שומע", זו שאלה שאין טעם לשאול - מנווה שאנן ועד הכרמל, מהחורבה ועד העיר השניה, התשובה היתה ברורה. בחיפה נושאי שיחה מוזיקליים סבבו סביב השאלה מהי דרגת חומרת המטאל שאתה שומע. כמובן, היה גם "עד העונג הבא" ו"רדיו בלה בלה" ששינו את תפיסתנו על מוזיקה ישראלית. לחלוטין. אחר כך הכול התחרבן לחלוטין ואני מבין שהבנות שלי לא ידעו מוזיקה טובה מהי.
בקשה:
לכתוב על ה-נו-ש-א.
אתה חדש בג׳יפולוג ?
מ-2003
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.