צפייה בגרסה מלאה : מכשיר קשר קבוע עם כריזה-האם יש דבר כזה?
כמו בכותרת. אני מעוניין במכשיר קשר קבוע עם יכולות כריזה. האם קיים? יש המלצות?
תודה, מירון
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
אני לא מכיר כזה.
אצל הבודדים שאני מכיר עם כריזה, זה מכשיר נפרד שגם לו במקרה יש מיקרופון עם חוט מסולסל.
ולמה בכלל צריך כריזה ??
boaz avrahami
05-10-20, 07:50
כמו בכותרת. אני מעוניין במכשיר קשר קבוע עם יכולות כריזה. האם קיים? יש המלצות?
תודה, מירון
מה אתה עושה עם כריזה?
אתה רוצה לצעוק שאין לך רשיון להחזיק מכשיר קשר?
לעשות סירנות בכביש?
קריוקי?
מה קורה מירון.
כריזה וקשר הם מכשירים שונים במהות, אבל הם "נראים" לנו דומים: יש פומית, יש להחזיק ביד, אבל פה בעצם מסתכם הדימיון. רוצה לייצר מכשיר קשר טוב? אז הוא צריך להיות קומפקטי וכו-אין מקום לרכיבי כריזה. מה שאני אומר זה שתצטרך לרכוש כריזה בנפרד. תכלס? חוץ מזן מאוד מסוים של ג'יפאים שמרגישים צורך לשיר אחד לשני בטיולים או לצעוק אחד על השני ברמות שאפשר לשמוע שלושה קילומטרים מהם, אני פחות רואה תועלת במערכת כריזה.
תודה על התשובות. אז הבנתי שכריזה זה לערסים.. אוקי...
יש המלצה על מכשיר קשר קבוע? גם קישור למשהו טוב באמזון או איביי יתקבל בברכה
מירון
יש לא מעט מכשירים. יש את המדריך למכשירי קשר פה באתר, אם כי הוא מעט מיושן.
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/1135-jeepolog-archive
הרבה אנשים משתמשים במקסטראק של מוטורולה, לעניות דעתי הוא ענקי , מיושן וגם יקר מאוד, במיוחד לנוכח העובדה שרוב המכשירים יוצרו בימים שמיצובישי לאנסר נחשבה להיט.
אתה יכול להביא מכשיר מאיביי או אמאזון, ויש הרבה מכשירים, אבל אתה צריך לקחת בחשבון שנושא יבוא מכשיר קשר עלול להיות בעייתי בגלל אישורים. אני לא רוצה סתם לחפור בנושא אז הכי טוב לחפש כאן התייחסויות לנושא- הרבה אנשים כתבו על יבוא מכשיר קשר- היכן זה עלול להיתפס וכו.
אני אישית עם המכשיר הקטן והחמוד הזה כבר כמעט 5 שנים. את המכשיר הבאתי בדואר רגיל לחלוטין. הצרכים שלי יחסית צנועים- ממדידות שעשינו שוחחתי עם אנשים עם מכשיר מסוגים שונים, במרחק של מעל 10 קילומטרים ממני בתנאים הרריים ובמדבר:
https://www.ebay.com/itm/QYT-KT-8900R-VHF-UHF-25W-FM-Car-Radio-Transceiver-Walkie-USB-Programming-Cable/283617719871?hash=item4208eef63f:g:CyIAA OSwLN5WlwHi
בשנה שעברה בשיא הפאניקה מתפיסות של מכשירי קשר היתי בנסיעת עבודה בארץ הקורונה הידועה גם כסין. הבאתי לחבר את זה: לדבריו, מדובר בבהמה שקולטת גם שידורים מהמאדים
https://www.ebay.com/itm/TYT-TH7800-50W-Full-Duplex-Cross-Repeat-Dual-Band-Radio-Station-with-Cable/114294133753?hash=item1a9c7613f9:g:x-4AAOSwqilfBdm1
תודה. המכשירים הנ"ל מאפשרים עבודה בשני סוגי התדרים שיש במכשירים הקטנים?
בזמנו הזמנתי כריזה 100W ולא התקנתי , לא ראיתי צורך בה .
אם תרצה לקנות שלח הודעה בפרטי, גם החלפה על לדים או משהוא מעניין לגיפ הולך.
boaz avrahami
06-10-20, 17:59
לא נכנסתי לתוך הנתונים הטכניים של אלו שכאן אבל בעיקרון שניהם מכסים תחומי תדרים הרבה יותר רחבים משל הגיפאים.
יש לי כחובב רדיו את שניהם.
ה TYT הוא מכשיר מאוד מאוד משוכלל.
למעשה הוא אפילו שני מכשירי קשר במארז אחד.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.