צפייה בגרסה מלאה : מבקש ייעוץ לרכישת מחשב נייד
היי חברים!
אני מתכוון לקנות לעצמי מחשב נייד, "14 Dell Inspiron 14 5401 N5401-6210 i5-1035G1 בצבע כסוף, כונן 512GB SSD, זיכרון 8GB ומ.גרפי
Intel UHD Graphics. https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=34709 .
המחשב עולה באייבורי 3990 עם ווינדואוז, הוא אמור לספק את הצרכים שלי - אני לא גיימר לא עושה גרפיקות כבדות, מקסימום מטפל בקובץ בודד.
האם למישהו כאן יש רעיון למוצר טוב יותר באותו טווח מחירים, או דרך לרכוש אותו בהנחה משמעותית? זה מחיר טוב, במונחים של זאפ
תודה!
או השימוש הוא גלישה במרשתת וקצת אופיס, יש לא מעט אפשרויות סבירות במחירים זולים משמעותית (פחות מ- 2500 שח)
מדוע ננעלת על דגם זה?
נשלח מהנייד
היי חברים!
אני מתכוון לקנות לעצמי מחשב נייד, "14 Dell Inspiron 14 5401 N5401-6210 i5-1035G1 בצבע כסוף, כונן 512GB SSD, זיכרון 8GB ומ.גרפי
המחשב עולה באייבורי 3990 עם ווינדואוז, הוא אמור לספק את הצרכים שלי - אני לא גיימר לא עושה גרפיקות כבדות, מקסימום מטפל בקובץ בודד.
האם למישהו כאן יש רעיון למוצר טוב יותר באותו טווח מחירים, או דרך לרכוש אותו בהנחה משמעותית? זה מחיר טוב, במונחים של זאפ
תודה!תעלה ל HDD לפחות 1 טרה, וחשוב שיהיה מסוג Flash !!
הזיכרון הפנימי חלש ,לא מספיק8 Gb לפחות 16 אם לא יותר.
שים לב לכמות יציאות USB
מציעה לך לבדוק מעבד ,להבין שהוא מספיק חזק ליישומים שלך.
בהצלחה
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Tzvika-Pick
06-10-20, 19:18
לפי התיאור של רמי המעבד בטוח מספיק חזק ליישומים שלו. בשביל קצת וורד ואינטרנט לא צריך יותר מזה, למעשה אפשר גם הרבה הרבה פחות.
אני ממליץ יותר על סדרת ה-vostro של dell ולא על ה-inspirion. הווסטרו זאת הסדרה העסקית ומנסיוני מדובר בסדרה יותר עמידה, וגם תנאי האחריות טובים יותר (אחריות בבית הלקוח, שעובדת ממש ממש אחלה).
למשל זה:
https://www.pc365.co.il/product-25136-Dell_Vostro_14_5401_V5401_5113_%D7%91%D7 %9E%D7%9C%D7%90%D7%99
הקניה האחרונה שעשיתי הייתה מחשב דסקטופ מחודש דרך אתר ביג דיל וזה אחרי המלצה של חבר שקנה שם נייד מחודש.
אתה מקבל מחשב בן 3 של חברה מוכרת במחיר של מחשב סיני.
אם אתה מוכן ללכת על מחודש אתה יכול למצוא דילים מאוד טובים של מחודשים, מה שחשוב זה לקנות רק מחברות אמינות שיתנו לך שירות במיקרה של בעיה.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
נתחיל בזה שכרגע מצב מלאי המחשבים הזמינים בארץ רע, רע מאוד, אין להשיג מחשבים זולים ואף בינוניים בתקציב של עד 3000 שח, לדעתי למי שיש זמן ולא בוער לו שימתין עד יעבור זעם, הערכה שלי לפחות חודש המתנה.
למי שאין בידו ברירה בתקציב של 3500-4000 שח ניתן עדיין להשיג כמה דגמים בודדים של lenovo thinkbook,
מחשבים מהסידרה העיסקית שלהם, לטעמי רכישה עדיפה מדל אינספירון,
סידרת ליטיטיוד של דל ברמה הרבה יותר גבוהה.
לא הייתי מעז לקחת מחשב נייד ישן מחודש או עודפי יבוא במרכאות, טכנולוגית הם נחותים, סוללות כבר בסוף חייהן, מקור לצרות,.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
היי חברים!
תודה!
שלחתי לך הודעה פרטית.
תעלה ל HDD לפחות 1 טרה, וחשוב שיהיה מסוג Flash !!
הזיכרון הפנימי חלש ,לא מספיק8 Gb לפחות 16 אם לא יותר.
שים לב לכמות יציאות USB
מציעה לך לבדוק מעבד ,להבין שהוא מספיק חזק ליישומים שלך.
בהצלחה
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אתה טועה ומטעה.
וזו בד"כ בעייה של אנשי מחשבים...
רמי כתב מאפיינים שמתאימים לצרכים שלו, ועוד מעבר לכך.
אתה מציע רוביקון לדרך נוף כרמל...
לפני כחודש רכשנו מחשב דל (i7 דור 10, 256SSD, "15) ב-2300 ש"ח לילדי כיתה ו' במושב (קנינו 7 מחשבים). הצעות המחיר נעו בין 2300 ש"ח ל-3100. ההבדל היחיד בינם לבינך, אם אינני טועה, שאתה כעיתונאי מטייל הרבה עם המחשב וחשוב לך שיהיה קטן פיזית. הם צריכים מרשתת, זום ואופיס.
חייב לציין שלאחרונה מאד עברתי למחשב קטן מאד וסקסי ...
אני לא מסןגל לחזור למחשב גדול יותר ( 14״ [emoji2361] )
בכל מקרה. עבור משימות משרדיות. לא חייבים מחשב חזק. גם בשביל יותר מזה.
בתור אחד שמשתמש חזק. הסתדרתי עם מחשבים חלשים. תכלס .. השרת שלי בבית זה פיי 4 ... מחזיק 12 מחשבים וירטואליים עליו ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
boaz avrahami
07-10-20, 14:46
יש גיל שכבר צריך מסך בגודל מסויים ולא יעזור כלום.
רמי מן הסתם גם צלם בחסד וזקוק גם ליכולות של מסך טוב .
כיום כשהדיסקים הם ssd די יקר אני לא בטוח שהייתי מוסיף על זה כסף כשניתן בקלות לשים כרטיסי זיכרון נתיקים ( מיקרו SD) במחיר די זול ובנפחים של 128/256/512 וככה לשמור את התמונות בצד בלי כאבי ראש.
אולי אפילו בענן.
זיכרון RAM הוא פיצ׳ר חשוב לצד המעבד והכונן הקשיח ובלבד שמערכת ההפעלה היא 64 ביט.
למיטב זכרוני ( ואני כבר הרבה שנים לא ממש מתעסק בזה ישירות) המחשבים הביתיים ( למשל האינספירון בדל) נבדלים מהחצי עסקיים (ווסטרו) והעיסקיים (לטיטיוד) בחוזק מבני נמוך יותר ובמסך מבריק ( לביתיים).
תברר את הנקודה הזו מפני שהמסך אולי יותר חד אבל ההשתקפויות מאוד מפריעות.
דבר נוסף שתן עליו דעתך הוא האחריות.
אל תיגע בנייד שאין לו אחריות של 3 שנים בבית הלקוח(!).
מבחינת מחירים השוק הזה די גמור.
הרווחים של החנויות הם בין 5-15 אחוז.
מי שמוצא פערים גדולים מזה ( ובעצם בכלל) שיחפש טוב את השוני במםרטים.
במיוחד בדל ששם אין מקט חד ערכי כמו בלנובו או HP מפני שהם עובדים בצורה של build to order
היי,
מקפיץ כי אולי יוכלו לעזור לי פה:
מחפש לאחי הקטן לפטופ - בתקציב של 3-3.5 אלף ש"ח.
מיועד לסטודנט אז צריך להיות נייד (14" מסך בשאיפה), עם SSD, ושאיפה ל-I5.
לא אמור להריץ משחקים וגרפיקות....
עדיפות גם אם יש מקום שיכול למכור+לשלוח עוד השבוע (מתחילים שנה ביום ראשון)...
יש מישהו מבאי הפורום שיכול לעזור/למכור לנו?
אמנם הרצנו מכרז לפני כחודש וחצי אבל - לשירותכם, מצרף את טבלת המחירים והספקים:
131129
אפרסק - חנות בבנימינה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.