צפייה בגרסה מלאה : מצבר חדש על המדף בחנות מראה 12.3 וולט בלבד, לרכוש או לוותר?
המוכר אומר אל תדאג זה פריקה טבעית מאחר והמצבר ישב אצלנו בחנות תקופה, תרכיב , תניע את הרכב והאלטרנטור כבר יטעין אותו לקיבולת מליאה, אמת? או לוותר ולחפש מצבר אחר.
אף פעם לא מדדתי מתח על קטבי מצבר לפני שאני רוכש אותו. מצברים סטנדרטיים, עם זמן אחריות ומחיר סביר - אני מעולם לא בודק מעבר לזה.
האם מדובר במצבר נדיר ומיוחד? האם אתה חושד / יודע שזה מצבר ישן במיוחד?
אני לא מומחה גדול אבל הערך שציינת לא נשמע לי חריג למצבר הנמצא על המדף מספר חודשים. הוא בהחלט ייטען לאחר שיחובר ברכב לאלטרנטור תקין ברכב שנוסע (במיוחד נסיעות בינעירוניות לא קצרות מדי פעם).
מוני אורבך
10-10-20, 07:47
12.3 הןא מצבר פרוק.
12.9 הוא מצבר מלא לחלוטין.
מה שאומר שהמצבר ישב בחנות פרוק.
היצרן (אם הוא מכובד ולא מוצר מדבקה) מוציא מצבר טעון לחלוטין (ואני בודק מצבר חדש).
מצבר פרוק מתחיל לעבור תהליכים בלתי הפיכים שמסתימים בהרס המצבר.
בכללי מאוד מאוד לא מומלץ להביא מצבר ל 12.3 ובוודאי לא להשאיר אותו שם.
סיכוי טוב שהמצבר הזה ישב הרבה מאוד זמן על המדף.
תסתכל מה תאריך היצור שלו, אם הוא ישן (מעל 7 חודשים) אישית לא היתי לוקח אותו.
האמת בכל מקרה לא היתי מעסק עם מצבר כזה, הוא מועד לפורענות.
גם כך המצברים של היום הם די זבל...
מוכר שמציע כזה מצבר הוא לא מקצועי.
בעבר ראיתי חנות מצברים שהיו מטעינים בסבב את כל המצברים שהיו על המדף כדי למכור ולהתקין אותם טעונים במלואם.
כשמתקינים כזה מצבר ברכב, אם לא תטעין אותו במלואו מיד, אתה תקצר את זמן החיים שלו, ואז מפרסמים פוסטים כמה המצברים של חברה XYZ הם גרועים כי הם מתו מהר.
מצבר קונים טעון, לא יודע אם 12.9 או 12.7, אבל 12.3 שיתקין ברכב של אישתו. מה כל-כך קשה להטעין את המצבר לפני התקנה ללקוח?
המוכר אומר אל תדאג זה פריקה טבעית מאחר והמצבר ישב אצלנו בחנות תקופה, תרכיב , תניע את הרכב והאלטרנטור כבר יטעין אותו לקיבולת מליאה, אמת? או לוותר ולחפש מצבר אחר.
1.מי יצרן של מצבר?
2.מה דגם-AGM או.....?
3.מה מחיר?
p.s
כאן על מצברים
http://gershon.ucoz.com/index/batteries_and_hybrid/0-9
איפה יש הטבעה של תאריך ייצור?
כשאני קניתי מצברים הבחור הטביע את תאריך הקניה על המצבר. לא ראיתי תאריך ייצור.
אף פעם לא מדדתי מתח על קטבי מצבר לפני שאני רוכש אותו. מצברים סטנדרטיים, עם זמן אחריות ומחיר סביר - אני מעולם לא בודק מעבר לזה.
האם מדובר במצבר נדיר ומיוחד? האם אתה חושד / יודע שזה מצבר ישן במיוחד?
אני לא מומחה גדול אבל הערך שציינת לא נשמע לי חריג למצבר הנמצא על המדף מספר חודשים. הוא בהחלט ייטען לאחר שיחובר ברכב לאלטרנטור תקין ברכב שנוסע (במיוחד נסיעות בינעירוניות לא קצרות מדי פעם).
לא מצבר נדיר במיוחד אבל היה קצת מאובק וחשדתי שהוא ישן, מצבר acdelco עם קוטבי צד המיועד כמובן לרכב אמריקאי.
מאיר אלוני
10-10-20, 17:14
איפה יש הטבעה של תאריך ייצור?
כשאני קניתי מצברים הבחור הטביע את תאריך הקניה על המצבר. לא ראיתי תאריך ייצור.
המוכר מטביע תאריך מכירה לצורך האחריות בשולי המצבר יש בקטן תאריך ייצור
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.