צפייה בגרסה מלאה : חלקים לטיפולים קונים בארץ או בחו"ל?
כבלי הצתה, פלגים וכו'. משהו שאין לי בעיה להמתין עד הטיפול הבא בעוד חצי שנה.
אם זה משתלם, איפה אתם קונים?
וכמובן אם יש מק"טים רלוונטיים אשמח לשמוע.
boaz avrahami
11-10-20, 13:26
אין בעיה ליבא כעיקרון.
הסיכוי להשיג סחורה איכותית בחול ובמחיר תחרותי הוא יותר גבוה.
פילטר שמן מקורי אין טעם להביא. 60 שח בארץ.
אוויר אני משער שהסופה עונדת משהו יחודי אבל אני לא בקיא.
כבלי הצתה ואולי אפילו כויל משופר ואולי גם פלאגים הייתי מביא ממקור איכותי ברשת.
בצע חיפוש למשל על tuneup kit for yj בהנחה שזה באמת תואם לדגם שלך ( מומחי הסופות יענו).
תשתדל שההזמנה תהיה דרך גלובל שיפינג של אמזון או איביי על מנת שלא יכניסו לך עמלות שלא ידעת עליהן מראש.
סביר שזה יקרה אם תרכוש ברוק אוטו ותשלח דרך המשלחים המהירים.
אם תשלח בדואר העמלות יהיו די מוגבלות ברמה של עשרות שקלים כנראה.
להזכירך, עד 75 דולר ערך חלקים אין מיסים. הערך מחושב רק על עלות החלקים לא חושב כמה עלה המשלוח.
75.01 דולר ומעלה לערך החלקים , המיסוי יחושב על העלות הכוללת של החלקים פלוס המשלוח.
בהצלחה לך!
למה להסתבך למה?
יש הכל כאן בארץ במרכז אצל ינוביץ ואצל גיא ורועי או בנצרת אצל סוהיל, מהרגע להרגע.
בטוטאל - לא יקר ברמה שיצדיק הזמנות מחו"ל עם כל ההתעסקות בפלפולי חוקי הייבוא, להזמין דרך זה ולא דרך ההוא, המתנה מייאשת בתקופה שבה לך תדע מה יגיע ומה לא ומה כבר הגיע אבל מטייל בארץ חודשיים, כל מיני תשלומים וקנסות וכו' ובכלל האם אחרי משלוח וכו' הפער במחיר מספיק גדול כדי להצדיק את בלבול המוח.
מה יש לנו בטיפול?
מסנן אויר - ייחודי לסופה. אבל זה קרב סינון תוצרת טורקיה. רוצה להשקיע? מסנן מקורי של מיצובישי שמיועד לטנדר L200 מגנום ומתאים בול לבית המסנן המקורי של תע"ר (VORTOX אמריקאי). המסנן של מיצובישי בוודאות איכותי יותר מהטורקי.
מסנן שמן - מקורי של מופאר. יש אצל כל אלה שהזכרתי. כמו שבועז ציין, זול מכדי לשבור את הראש ביבוא.
מצתים - של צ'מפיון. כנ"ל.
חוטי הצתה - אתה לא מחליף אותם בכל טיפול וגם לא בכל שלוש שנים. וכשמגיע הזמן להחליף, יש בארץ הכל. בטח יותר יקר מאשר בחו"ל אבל זה לא חלק נורא יקר - הפער גדול באחוזים ופחות משמעותי בשקלים.
מסנן דלק - כאן יש הבדל גדול במחיר. זה מסנן ייחודי לסופה שבמקור מיועד למנועים ימיים ומפריד מים, 100-120 שקלים בארץ, כ-11 דולר בארה"ב. מסנן קטן שאולי שווה להזמין מחו"ל כמה חתיכות בנגלה אחת, שיישב במחסן וישמש אותך כמה שנים. אחרי המשלוחה וכו' החיסכון שלך יהיה כמה עשרות שקלים. הנה, דפקת את המערכת.
תבדוק. תשווה.
נכון שיש מלאי זמין.
איכות לכאן ולכאן.
אני שמח לפרנס עסקים ויבואנים בארץ.
כי אני רוצה שישרדו ושאוכל לקנות מהם.
אבל לפעמים מרגיש פראייר כשפריט סיני באיכות לא טובה נמכר במחירים הזויים.
בעוד שניתן לקבל פריט איכותי/מקורי עד פתח הבית בהרבה פחות.
בקיצור- בדיקה והשוואה תמיד.
boaz avrahami
11-10-20, 21:48
מכסה מפלג חוטי הצתה ועל הדרך אולי כוייל כן הייתי מזמין מחול.
אני מעדיף מופאר או סחורה ממותגת איכותית על פני מה שנמכר כאן.
עם השאר אין ויכוח
בשביל כמה שזה עולה, כמה שאפשר לחסוך, הזמינות, ומצד שני הסיכוי אפילו פעם אחת להזמין או לקבל טעות שתקזז את כל החיסכון - כל חנות חלקי חילוף מאלו שהוזכרו ועוד כמה...
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
זו התשובה שקיוויתי לשמוע.
נקנה כאן.
תודה רבה.
הכי קרוב אליך זה ארנון, מוסך אנדורו בפרדס חנה. יש לו מלאי גדול של הכל לסיקס וסופה.
snirjeepdreamer
13-10-20, 09:27
מכסה מפלג חוטי הצתה ועל הדרך אולי כוייל כן הייתי מזמין מחול.
אני מעדיף מופאר או סחורה ממותגת איכותית על פני מה שנמכר כאן.
עם השאר אין ויכוחגם מכסה מפלג וחוטי הצתה יש מקורי מופאר אצל סוהיל בנצרת
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
אני קונה כמעט הכל בחו"ל, אלא אם יש צורך במשהו דחוף.
הסיבות הן:
1. מחיר - אני אשמח לתמוך בתעשייה מקומית, אך עד גבול מסויים. יש פערים עצומים במחירים.
2. נוחות וזמינות - בארץ יש אתר אחד מסודר עם מחירים, מק"טים וכו' אך איכות המוצרים שבו, לא משהו...
אצל כל שאר הספקים נדרש צלצול(בשעות מוגדרות, ובצדק) ושיחזרו אליי מאוחר יותר כי הם עסוקים, ואז הם לא חוזרים וכו'
בחו"ל כל המחירים, הדגמים, המק"טים זמינים במגוון רחב מאוד של אתרים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.