צפייה בגרסה מלאה : איך צובעים פסים על בטון?
אני רוצה לסמן בקבוק של מגרש כדורסל על רחבת בטון.
עם איזה צבע משתמשים?
איזה הכנות עושים?
תודה רבה.
אני רוצה לסמן בקבוק של מגרש כדורסל על רחבת בטון.
עם איזה צבע משתמשים?
.
לבן?
לידיעתך, אני נשוי למעצבת גרפית. לבן זה גוון.
הכוונה שלי לאיזה סוג צבע/פירמה/מוצר.
לידיעתך, אני נשוי למעצבת גרפית. לבן זה גוון.
הכוונה שלי לאיזה סוג צבע/פירמה/מוצר.הכי זול?
boaz avrahami
13-10-20, 20:23
הכי זול?
זה עדיין קצת יקר לו
שלח את ילדים עם טיפקס.
זה בקלות סוגר לך את ההפעלת יצירה לפחות לחצי יום.
לידיעתך, אני נשוי למעצבת גרפית. לבן זה גוון..
תגיד למעצבת שבגיפולוג אמרו לך שצבע לבן זה החזר ספקטרלי של כל הצבעים יחד.. בוא נראה אותה מתמודדת עם זה..
(וזה הקטע שאתה מתחבא)
[emoji41]
boaz avrahami
13-10-20, 21:39
איזה טיפקס?! בזול!
הוא מחכה שיגידו פה לו לסמן עם סלע גיר מהחצר ואז הוא יוכל להגיד בכפר הרומני שלו שהוא קרא על זה באינטרנט
איזה טיפקס?! בזול!
הוא מחכה שיגידו פה לו לסמן עם סלע גיר מהחצר ואז הוא יוכל להגיד בכפר הרומני שלו שהוא קרא על זה באינטרנט
הוא גר בתצורה גיאולוגית של גיר קשה, לא יעבוד.
boaz avrahami
13-10-20, 22:11
אם אתה מבין בזה תן לו עיצה חברית איפה יש סלעים טובים קרוב למושב
אפיקטלק שכבה ראשונה כיסוד לספיגה, אחרי כחצי שעה (כאשר הוא עוד דביק) שיכבה של טמגלס כצבע עליון.
לפי מפרט של טמבור.
אם אתה מהאזור שלי אני יכול לבדוק אם נשאר לי קצת כדי לא לקנות כמות גדולה בשביל זה.
אני מהוד השרון.
במערות האדם הקדמון שלידו ישנם ציורי קיר.......
מתכון לצבע: טוחנים צדפי ים או פחם או אוכרה אדומה לאבקה, ומערבבים עם חלב דובים, ואם אין דובים באיזור, אז שומן ממותה יהיה טוב מספיק.
......
גוון? למה דווקא לבן? הכי פחות בולט על בטון.
כל טמבור הכי "פושט" יעשה את העבודה. חשוב שהמשטח יהיה יבש, ונקי מאבק ושומנים, ושהצבע יהיה דליל מספיק כדי להספג
לתוך הנקבוביות בבטון.
ברגע שחדר ונספג, תופש את מה שמעליו- בטון.
אפיקטלק שכבה ראשונה כיסוד לספיגה, אחרי כחצי שעה (כאשר הוא עוד דביק) שיכבה של טמגלס כצבע עליון.
לפי מפרט של טמבור.
אם אתה מהאזור שלי אני יכול לבדוק אם נשאר לי קצת כדי לא לקנות כמות גדולה בשביל זה.
אני מהוד השרון.
טמאגלס יקר ועלול לגרום להחלקה אם יש קצת מים.
גם אני הייתי הולך על משהו פשוט כמו סופרקריל ושות'
מקסימום מחדשים כל כמה זמן.
אפשרות נוספת היא לצבוע עם צבע יסוד לשליכט אקרילי, מניסיון הוא תופס טוב על בטון.
ליאור
התכוונתי יותר לצבעי מתכת, סופרלק ופוליאור, פחות לצבעי קיר.
לצבעי מתכת עלול להיות את אותו אפקט 'מחליק' כמו לטמאגלס. נראה לי קצת פחות מתאים למקום שרצים בו כמו מגרש כדורסל.
לטעמי יסוד לשליכט אקרילי יהיה עמיד ולא מחליק (ולא יקר יחסית)
ליאור
במערות האדם הקדמון שלידו ישנם ציורי קיר.......
מתכון לצבע: טוחנים צדפי ים או פחם או אוכרה אדומה לאבקה, ומערבבים עם חלב דובים, ואם אין דובים באיזור, אז שומן ממותה יהיה טוב מספיק.
......
ענק ;)
בייחוד שהרומני הקמצן והעצלן רואה בהודעה הזו פתרון כפול אולטמטיבי.
גם חומרים מהטבע בחינם, וגם עובדים זרים.
אני כבר מדמיין את איל עם כובע רחב שוליים ומקל ארוך עם רשת בקצה, יושב לילות ליד המערות בתקווה לצוד את המומחה לצבע שגם עושה את העבודה ;)
כשגלי תמיד התלוננה שהיא נשואה לאדם ניאדרטלי, לא הבנתי שהיא לא התלוננה על המין הגברי בכללותו, היא פשוט נתנה דיאגנוזה מדוייקת של בעלה!
בברכה,
יוני5
https://www.nirlatpro.com/product/%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%9c%d7% 94/
https://arch.tambour.co.il/product/%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%90%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9C-%D7%91%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%99%D7%9D
https://arch.tambour.co.il/product-category/%D7%A6%D7%91%D7%A2%D7%99-%D7%AA%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%94/%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D
צבע מיוחדים נירלט
פורמולה 1 – צבע לסימון דרכים, זמן ייבוש קצר במיוחד, מיועד לכבישים, חניונים, אבני שפה, מדרכות ועוד.
אבני שפה צבועות במצב רטוב זה אחד הדברים היותר חלקים.
נראה לי פחות מתאים למגרש ספורט.
במגרש לידינו הקבלן צבע את הסימנים עם צבע מאד מחוספס.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.