צפייה בגרסה מלאה : מפות שבילנט 2020
הי,
קיבלתי הזמנה לעדכן (בתשלום צנוע) את מפות שבילנט שלי באופרוד לגרסת 2020.
מישהו כבר עדכן ? זה עדכון לטובה ?
(אני שואל כי במפות הסמ"ש חלק מהעדכונים היו בעצם הסרה של שבילים מהמפה למרות שהם קיימים בשטח...)
אני עדכנתי מאחר והייתי זכאי לעדכון בחינם.
לא ממש הבחנתי באיזה שהוא הבדל. האיזור שלי (ראש העין) עדיין לא מעודכן לחלוטין עם הבניה החדשה יותר למרות שכבר אנשים מתחילים להתגורר שם.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
הי,
קיבלתי הזמנה לעדכן (בתשלום צנוע) את מפות שבילנט שלי באופרוד לגרסת 2020.
מישהו כבר עדכן ? זה עדכון לטובה ?
(אני שואל כי במפות הסמ"ש חלק מהעדכונים היו בעצם הסרה של שבילים מהמפה למרות שהם קיימים בשטח...)מחיקה של שבילים משמעותה שסימון השביל בשטח הוסר / מבוטל / לא מתוחזק יותר...
מחיקה של שבילים משמעותה שסימון השביל בשטח הוסר / מבוטל / לא מתוחזק יותר...הכוונה היתה לשבילים ללא סימון שבילים.
ראיתי שהם דורשים 75 שקלים על העדכון....בעבר היה בחינם...
אני עוד לא יודע אם שווה לי :)
אני חושב שלא מדובר על עדכונים לאפליקציה, אלא לאתר האינטרנט
שלום
העדכון הוא רק למחשב ב 75 שח
במובייל מוחקים את המפה הקיימת מורידים שוב ויורדת מפה מעודכנת
לא בדקתי אם היו שינויים
אלון
Sent from my iPhone using Tapatalk
ובחזרה לשאלה המקורית... גם אם זה בחינם, עדיף לעדכן או להשאיר את הקודמות ?
באיזה אפלקציה ?
יש לי את המפה בטו-נאב. באייפון. גם אני יכול למחוק ולקבל את החדש ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
טונאב גם רוצים 75 ש"ח עבור העדכון.
ובחזרה לשאלה המקורית... גם אם זה בחינם, עדיף לעדכן או להשאיר את הקודמות ?
עלה בקבוצת הטלגרם של ליאור נבו:
עידכונים קטנים בעבר ניתנו חינם .
לגבי מפת הסמ"ש 2020 לא ראיתי סיבה להמליץ לעדכן בעלות 120₪ בייחוד שאזור הכרמל והגליל לא עבורו שיפוץ משמעותי... לא הוסיפו שבילים צבועים ומסומנים... ואפילו הורידן לפחות אחד.. "מחוסר עניין"...
לגבי מפת השבילנט החדשה בתוספת ,75₪ היא משמעותית בעיקר ל ......
רוכבי אופני השטח הארציים . כי הוסיפו מלא "סינגל טרק" בעיקר בנגב.. מדבר יהודה.. מכתש רמון ..
אני עדיין עובר על "רשימת העידכונים" לראות אם בכלל יש ערך מוסף לגיפאים גם בשבילנט.. ..
השיוני המשמעותי האחרון היה לפני שנה עם תוספת *שביל הסנהדרין* ,אבל גם היא הייתה להולכי הרגל :-) ..
אי אפשר לדבר בכללי על 3-5 שנים...
אלא כל שנה ניראה האם קפיצת המדרגה שווה את הפרש המחיר כדי שלא ניהפך למפה חולבת 6אבל מידי פעם ניישר קו למעודכנת.
לחדשים אני רוצה להבהיר.. ה
תוספת לא מוכתבת על ידי מפתחי האפליקציות..
אלא על ידי כמות ההשקעה בזמן פיתוח של "ספקי המפות" : חברת "שבילנט" וחברת *החברה להגנת הטבע" מפת הסמ"ש.
תיזכורת - לצערי במדינת חלם אם תקבלו דו"ח מפק"ח רט"ג ...
1- הדו"ח יסתמך על מפת מפ"י שבכלל אין לנו באפליקציות
2- בשבילנט וייתכן גם במפת הסמ"ש מכיוון והעידכונים בעיקר פעם בשנה קשה להבחין בגוון הירוק.. בהיר או כהה.
לגבי האם זו שמורת טבע "מוכרזת" או "מוצעת" או שאר ההגדרות... !!!!!!! ה ז-גר המקולל והלא הגיוני
ובחזרה לשאלה המקורית... גם אם זה בחינם, עדיף לעדכן או להשאיר את הקודמות ?לשאלה שלך צריך לבדוק כל תא שטח בקפדנות.
שינוי שכן הבחנתי שגבולות של שמורות חדשות כגון שמורת נחל שילה ודום שומרון כן מסומנות עכשיו לעומת המפה הישנה ששם זה לא הופיע.
אבל כפי שכתבתי קודם, שכונה שלמה שהעבודה עליה התחילה לפני יותר משלוש שנים לא מסומנת בכלל וזה מאכזב. גם שבילים קיימים לא מופיעים בחלקם.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
לגבי הכרמל ...
בתקופת בין הסגרים יצאתי לטייל שם קצת .. אז יש המון שינויים .. הצבא עבר שם עם שופל על כמעט כל השבילים מאליקים לכיוון נחל מערות.
לא יודע אם פתחו שבילים חדשים או רק חרשו את הישנים ..
אבל השטח נראה לא מוכר .. וטעיתי בדרכים שאני אמור להכיר היטב.
באדיבות רטג והחוקים המפותלים שלהם,
נראה שמתקרב היום שבו הורדת לוחית לפני כניסה לשטח תהיה חלק מהפק"ל של הוצאת אוויר...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.