צפייה בגרסה מלאה : חבר מחפש דיסקו 2
שלומות,
חבר מחפש דיסקו 2 במצב טוב (יש דבר כזה ?),
לטיולים סבירים, יהיה רכב יום יומי שלו,
אם יש למישהו כיוון שימו בפרטי אעביר אליו.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
שלומות,
חבר מחפש דיסקו 2 במצב טוב (יש דבר כזה ?),
לטיולים סבירים, יהיה רכב יום יומי שלו,
אם יש למישהו כיוון שימו בפרטי אעביר אליו.
בטח שיש, והם גם מתומחרים בהתאם.
כנס ל discovery owners Israel בפייסבוק. ( מקווה שזה בסדר להפנות לשם ?) יש שם 2-3 למכירה
Sent from my iPhone using Tapatalk
דבר איתי עדי 054-6485008
https://my.yad2.co.il/newOrder/index.php?action=personalAreaFeed&CatID=1&SubCatID=3
שאלת המשך - מי המומחים לבדיקת דיסקו רצינית ועניינית ?
המקבילים של אודי מזרחי וארנון בצירוקי...
הייתי לוקח את הרכב לבדיקה אצל אייל מקיבוץ דליה.
בנוסף, אני מוכן באחד מימי השישי להעיף מבט על הרכב.
שאלת המשך - מי המומחים לבדיקת דיסקו רצינית ועניינית ?
המקבילים של אודי מזרחי וארנון בצירוקי...
יש לך את, אלי שחר מצומת בילו
איל דליה
רמי מכפר מנחם
מוחמד קלאנסווה
כל אלו ידעו לבחון את הרכב בצורה מאוד טובה
תתקשר ל.....עדי 054-648-5008 יש לו דיסקו 2003 מטופל ברמה גבוהה ובאהבה אני מטייל איתו שנים מכיר אותו ואת הרכב ...
תתקשר ל.....עדי 054-648-5008 ...
תגובה #3 למעלה
נשלח מהנייד
מי שיש לו ד2 במצב טוב לא מוכר אותו.
מי שיש לו ד2 במצב טוב לא מוכר אותו.זה עובדתית לא נכון
Sent from my HD1903 using Tapatalk
אני מכיר שני בעלים של דיסקו 2 במצב מעולה שמוכרים עכשיו.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
קבוצות הפייסבוק מלאות בדיסקברים שלא חסכו עליהם שקל. כולל במערכות זיווד כאילו שמחר אפשר לחצות לירדן ולנסוע דרך ערב הסעודית והאמירויות עד סין (הו... הנה משהו שאולי אפשר לתכנן בעתיד הקרוב).
מה שכן, רוצים עליהם מחירים כאילו שזה רכב בן חמש ולא בן עשרים...
boaz avrahami
30-10-20, 20:04
קבוצות הפייסבוק מלאות בדיסקברים שלא חסכו עליהם שקל. כולל במערכות זיווד כאילו שמחר אפשר לחצות לירדן ולנסוע דרך ערב הסעודית והאמירויות עד סין (הו... הנה משהו שאולי אפשר לתכנן בעתיד הקרוב).
מה שכן, רוצים עליהם מחירים כאילו שזה רכב בן חמש ולא בן עשרים...
כבר יש מנהרה מתחת לאירן ?
אבל אולי תעמיס כמה סודנים וסע לדרום אפריקה.
אבל בעצם אין כניסה לרכבי 4x4 למצרים.
חבר יקר פיתה אותי לפזול לכיוון דיסקברי 2, המחירים נראו מפתים למדי, סביב 30-40k לרכב עם סרנים חיים, בחלקם משופרים לכאורה נראה פיתרון לא רע לרכב טיולים, בפועל מה שנמכר בסכומים הללו רכבים די מוזנחים לטעמי, ברובם נוזלים מכל עבר, פנים הרכב מתפרק ובלוי, יש כמה בודדים שאולי שמורים ומטופלים אך המחירים שדורשים עליהם הזויים משהו, לא מצאתי היגיון לשלם סכום כזה על רכב שאם נפל במשמרת שלי מנוע, אז סופו להיות גרוטאה בצידי המוסכים המתמחים או למכירה לברזל.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
מי שיש לו ד2 במצב טוב לא מוכר אותו.
לפי הבטחון בקביעה ו.....הקביעה הנ"ל ....נראה שאתה עיתונאי ישראלי או ממכון סקרים. ..... יש 4 ימים .... לפי הסקר שלך, מי זוכה בנשיאות ארה"ב ?
לוגיקה פשוטה, לדיסקו 2 TD5 שמור ובמצב מיכני טוב אין כיום אלטרנטיבה ראויה לרכב טיולים נוח עם 2 סרנים חיים, קפיצי סליל וטרנספר גלגל"ש כל זאת בעלות סבירה.
לדעתי ד2 TD5 הוא אחד מרכבי הטיולים הטובים שיוצרו.
המנוע מצוין, הגיר האוטומטי פשוט לתיקון ותחזוקה, הטרנספר מעולה ויש בנמצא אין ספור שיפורים וחלקי חילוף בעלות סבירה. בנוסף אם רוצים ניתן לשדרג את הספק המנוע באופן משמעותי.
חבר יקר פיתה אותי לפזול לכיוון דיסקברי 2, המחירים נראו מפתים למדי, סביב 30-40k לרכב עם סרנים חיים, בחלקם משופרים לכאורה נראה פיתרון לא רע לרכב טיולים, בפועל מה שנמכר בסכומים הללו רכבים די מוזנחים לטעמי, ברובם נוזלים מכל עבר, פנים הרכב מתפרק ובלוי, יש כמה בודדים שאולי שמורים ומטופלים אך המחירים שדורשים עליהם הזויים משהו, לא מצאתי היגיון לשלם סכום כזה על רכב שאם נפל במשמרת שלי מנוע, אז סופו להיות גרוטאה בצידי המוסכים המתמחים או למכירה לברזל.
ב 30k תמצא רק מזבלות לדעתי.
בכפול מיזה(שזה גם לא בשמיים ואין יותר מידי חלופות בשוק בטווח הזה) כבר תראה כלים שמורים ומטופלים, חלקם נעולים, משופרים במקומות הנכונים, ומזוודים ומוכנים לכל משימה.
לקנות ל"ק סטנדרטי 2007(סה"כ 3 שנים מעל לדיסקו 2 שנתון אחרון 2004) ב 20k מעל המחירון עם 400k ק"מ שחוט מת ואז ליפול בפח של מזרקים וכו' בעלויות מטורפות זה דווקא כן הגיוני.
ל"ק זה לא רכב בר השוואה לדיסקו 2, קונספט אחר לגמרי.
בכפול מיזה(שזה גם לא בשמיים ואין יותר מידי חלופות בשוק בטווח הזה) כבר תראה כלים שמורים ומטופלים, חלקם נעולים, משופרים במקומות הנכונים, ומזוודים ומוכנים לכל משימה.
לקנות ל"ק סטנדרטי 2007(סה"כ 3 שנים מעל לדיסקו 2 שנתון אחרון 2004) ב 20k מעל המחירון עם 400k ק"מ שחוט מת ואז ליפול בפח של מזרקים וכו' בעלויות מטורפות זה דווקא כן הגיוני.מי דיבר על לנדקוזר?
אם נראה לך שסביר לשלם על דיסקו2 60-80k, סבבה, לדעתי לא שווה לשלם לרכב בן 20 שנה או מתקרב ל 20 סכומים כאלה, זה עדיין רכב עדין שלא מזדקן יפה, עם מנועים ששובקים חיים בגיל הזה.
כנראה שבכל זאת מי שמכור ללר, ישאר עם לר.
לקנות ל"ק סטנדרטי 2007(סה"כ 3 שנים מעל לדיסקו 2 שנתון אחרון 2004) ב 20k מעל המחירון עם 400k ק"מ שחוט מת ואז ליפול בפח של מזרקים וכו' בעלויות מטורפות זה דווקא כן הגיוני.
ברור..... זה טויוטה ... הוא לא נתקע לא משאיר שמן על הרצפה ואין ..אבל אין ...תקלות ...מזרקים ? מה מזרקים ? מה אנחנו נרקומנים ? רכב הכי אמין שיש . במיוחד כשמגיע בצבע לבן או כסף .....................
grand : ..
אם נראה לך שסביר לשלם על דיסקו2 60-80k, סבבה, לדעתי לא שווה לשלם לרכב בן 20 שנה או מתקרב ל 20 סכומים כאלה
איזה רכב לדעתך אפשר לקנות בסכומים כאלו או פחותים ...עם יכולות שטח ונוחות שמקבילים אליו ??
רינג' רובר!
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אם כבר ריננג' רובר:
https://m.facebook.com/groups/1556880237894113/permalink/2676493389266120/
בחלומי אני קונה את הרכב הזה
מנסיוני דיסקו 2 טי די 5 הוא רכב פנטסטי. רכב מאוזן עם מכלול תכונות טובות מאוד. אמינות גבוהה, עלויות אחזקה זולות יחסית, ביצועיו בשטח טובים, נוחות הנסיעה בשטח משובחת, ניתן להתקין צמיג בקוטר סביר 31", מזגן מצוין, מתלה אחורי מתכוונן, נוחות ישיבה ושדה ראיה מעולים....יהיה קשה למצוא מחליף ראוי לקשיש :)
ראשית,
גראנד צודק.
אין שום סיבה לשלם את הסכומים האלו על רכבים בני עוד מעט עשרים.
לעומת זאת, גראנד טועה ומפגין חוסר ידע. הרכבים הללו מזדקנים לא רע. המנועים האלו יודעים לעשות הרבה מאוד קילומטרים, יחסית אין הרבה בעיות חלודה, והמכלולים חסונים ומאריכי ימים.. נכון, כל עניין הפלסטיקה והריפוד מתחת לכל ביקורת אבל הם היו כאלו גם כשהיו יחסית חדשים. ואת זה ניתן לסדר.
עדיין, רכב בן עשרים לא צריך לעלות יותר מעשרים שלושים אלף ש"ח. ב2012, כשחיפשתי דיסקו, רכבי דיסקו 1 שהיו בגיל שהדיסקו 2 נמצא בו היום, עלו חצי! והמחיר היה ריאלי. פאק איט, קניתי אז דיסקו 2 ב45 אש"ח. היום על אותו דיסקו, עם עוד 100,000 ק"מ, ובלי שיפורים נוספים אנשים רוצים את אותו סכום.
אבל, כשיש לך מציאות שבה כבר אין כמעט suv נורמאליים, ושבה אנשים הם סוחרים ממולחים (כדי לא להשתמש במילה חזירים) מחד, ופראיירים עם עודף כסף מצד שני (מה שאגב לא מפריע להם להתבכיין כל היום שהמצב והמדינה חרא ואין כסף), זה מה שאתה מקבל.
וזה נכון פי כמה לגבי לנדקרוזרים, ועוד יותר לגבי דיפנדרים סופות ורנגלרים.
יגיד מי שיגיד שזה שוק חופשי. אני אגיד שיצר האדם חזירי מנעוריו.
אם כבר ריננג' רובר:
https://m.facebook.com/groups/1556880237894113/permalink/2676493389266120/
בחלומי אני קונה את הרכב הזה
מהיכרותי עם חלק מהבנים/הנכדים, אל תתפלא אם המנוע מחובר עם חוטי ברזל ואיזולירבנד.
מהיכרותי עם חלק מהבנים/הנכדים, אל תתפלא אם המנוע מחובר עם חוטי ברזל ואיזולירבנד.
דיר בלאק, אני אספר לו ....:)
מהיכרותי עם חלק מהבנים/הנכדים, אל תתפלא אם המנוע מחובר עם חוטי ברזל ואיזולירבנד.מה אכפת לי, זו רק פנטזיה
מי דיבר על לנדקוזר?
אם נראה לך שסביר לשלם על דיסקו2 60-80k, סבבה, לדעתי לא שווה לשלם לרכב בן 20 שנה או מתקרב ל 20 סכומים כאלה, זה עדיין רכב עדין שלא מזדקן יפה, עם מנועים ששובקים חיים בגיל הזה.
כנראה שבכל זאת מי שמכור ללר, ישאר עם לר.
טעות בידך...
ראשית,
גראנד צודק.
אין שום סיבה לשלם את הסכומים האלו על רכבים בני עוד מעט עשרים.
לעומת זאת, גראנד טועה ומפגין חוסר ידע. הרכבים הללו מזדקנים לא רע. המנועים האלו יודעים לעשות הרבה מאוד קילומטרים, יחסית אין הרבה בעיות חלודה, והמכלולים חסונים ומאריכי ימים.. נכון, כל עניין הפלסטיקה והריפוד מתחת לכל ביקורת אבל הם היו כאלו גם כשהיו יחסית חדשים. ואת זה ניתן לסדר.
עדיין, רכב בן עשרים לא צריך לעלות יותר מעשרים שלושים אלף ש"ח. ב2012, כשחיפשתי דיסקו, רכבי דיסקו 1 שהיו בגיל שהדיסקו 2 נמצא בו היום, עלו חצי! והמחיר היה ריאלי. פאק איט, קניתי אז דיסקו 2 ב45 אש"ח. היום על אותו דיסקו, עם עוד 100,000 ק"מ, ובלי שיפורים נוספים אנשים רוצים את אותו סכום.
אבל, כשיש לך מציאות שבה כבר אין כמעט suv נורמאליים, ושבה אנשים הם סוחרים ממולחים (כדי לא להשתמש במילה חזירים) מחד, ופראיירים עם עודף כסף מצד שני (מה שאגב לא מפריע להם להתבכיין כל היום שהמצב והמדינה חרא ואין כסף), זה מה שאתה מקבל.
וזה נכון פי כמה לגבי לנדקרוזרים, ועוד יותר לגבי דיפנדרים סופות ורנגלרים.
יגיד מי שיגיד שזה שוק חופשי. אני אגיד שיצר האדם חזירי מנעוריו.
ב 2015 מחירון ל 2004 היה 60k שח, אז ב 2012 ברור שהיה יותר, אתה קנית כנראה מציאה.
גם אז וגם היום דיסקו 1 נורמליים ולא חלודים ומתפרקים נמכרו סביב ה 20-30k אבל זה לא הנושא.
מכיר כמה שמכרו כלים טובים מאוד ומושקעים יפה לאחרונה בין 60 ל 70k שח, חלקם נימצאים גם כאן בפורום.
תמיד אפשר למצוא בחצי מחיר מיזה ואפילו טיפה פחות, אבל אז קח בחשבון שיישור קו מכאני וקוסמטי יעלה כמו מחיר הרכישה לדעתי, חוץ מההתעסקות מסביב וההתמודדות הנפשית, גם פה יש לך דוגמאות בפורום, לא כל אחד בנוי לזה.
כבר היה לנו את הדיון.
ב2012 (אולי 2013, אל תתפוס אותי במילה) קניתי ב45, וראיתי עוד כמה במחירים שבין 45 ל55.
כולם היו סטנדרטיים (ללא הגבהות), כולם היו עם קפיצים וללא ace (זה מה שחיפשתי) וכולם נמכרו מתחת למחירון.
וזה משוטטות ברחבי הארץ עם לראות רכבים בעיניים, ולא להסתפק במה שכתוב ביד2.
עובדתית, אני יכול למכור היום את האוטו שלי באותו מחיר שקניתי אז, רק הרבה יותר זקן.
גם טרופרים, אגב, נמכרו אז במחירי בדיחה, מסיבות דומות. אחי עבר במקביל לחיפוש שלי אחר דיסקו, מסלול דומה בקניית טרופר.
כבר היה לנו את הדיון.
ב2012 (אולי 2013, אל תתפוס אותי במילה) קניתי ב45, וראיתי עוד כמה במחירים שבין 45 ל55.
כולם היו סטנדרטיים (ללא הגבהות), כולם היו עם קפיצים וללא ace (זה מה שחיפשתי) וכולם נמכרו מתחת למחירון.
וזה משוטטות ברחבי הארץ עם לראות רכבים בעיניים, ולא להסתפק במה שכתוב ביד2.
עובדתית, אני יכול למכור היום את האוטו שלי באותו מחיר שקניתי אז, רק הרבה יותר זקן.
גם טרופרים, אגב, נמכרו אז במחירי בדיחה, מסיבות דומות. אחי עבר במקביל לחיפוש שלי אחר דיסקו, מסלול דומה בקניית טרופר.
לא יודע איך זה.... לא מנסה להוכיח פה משהו ואני גם לא הולך למכור אותו בקרוב. אני עברתי חוויה אחרת לגמרי.
אני חיפשתי כבר ב 2010 דיסקו 2, היו אש במחירים- סביבות ה 90k. וראיתי כמה כאלה.
הלכתי על טרופר בזמנו(היה אצלי 5 שנים) שהמחירון אז היה 70 ונימכר סביבות ה 45k לרכב סטנדרטי. אחר כך הגיע הדיסקו הנוכחי שהמחירון שלו היה 62k כמעט סטנדרטי עם 200k קמ בשעון, וחיפשתי הרבה. ראיתי כמה יפים מבחוץ שחוטים בכל השאר, מוזנחים, ואנשים שלא מתביישים לבקש מחיר, ותתפלא גם הם נימכרו, במקרה חבר קנה אחרי את אחד מהם- ב 65k שהיה נעול כפול(אותי פחות עיניין הנעילות בזמנו).
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.