צפייה בגרסה מלאה : טרופר דיזל כבר לא מניע
רגע לפני שאני מוכר את הרכב אשמח לשמוע עצות.
בגדול ובקיצור אני בידיוק שנה עם הרכב הכל היה מצויין עד לפני חודשיים שנכנס סולר לרדיאטור נסעתי למוסך החליף שרוולים וגומיות לאחר כמה ימים שוב סולר במים(אחרי 3/4 שטיפות והחלפת מים) שוב החליף שרוולים וגומיות. לאחר מכן היה מאוד קשה בהתנעה מה שזכור לי , ואמר לי שאינגקטור אחד חלש , החלפתי אותו וזכור לי יצא הרבה עשן לבן מהאגזוז וזה נעלם בנסיעה יום לאחר מכן הרכב לא מניע, גרתי לחשמלאי החליף סטרטר מילא מצברים ובדק שאין זליגה.. מאז ועד היום הרכב בחניה לא יודע מה לעשות(לא ציינתי שאחרי שהמוסך החליף אינגקטור ניהיה לי בעיה בגיר (הרכב מתחיל בהילוך שלישי זה רכב אוטומט
אשמח לעזרה / עצות אני מאזור בת ים
בגדול ובקיצור אני בידיוק שנה עם הרכב הכל היה מצויין עד לפני חודשיים שנכנס סולר לרדיאטור נסעתי למוסך החליף שרוולים וגומיות לאחר כמה ימים שוב סולר במים(אחרי 3/4 שטיפות והחלפת מים) שוב החליף שרוולים וגומיות. לאחר מכן היה מאוד קשה בהתנעה מה שזכור לי , ואמר לי שאינגקטור אחד חלש , החלפתי אותו וזכור לי יצא הרבה עשן לבן מהאגזוז וזה נעלם בנסיעה יום לאחר מכן הרכב לא מניע, גרתי לחשמלאי החליף סטרטר מילא מצברים ובדק שאין זליגה.. מאז ועד היום הרכב בחניה לא יודע מה לעשות(לא ציינתי שאחרי שהמוסך החליף אינגקטור ניהיה לי בעיה בגיר (הרכב מתחיל בהילוך שלישי זה רכב אוטומט
תתקשר אלי
054-7367258
p.s
הנהלת הפורום:
מישהו כאן מוחק הודעות
קודם כל תחליף מוסך.
חנן-ג'יפולוג
20-10-20, 16:54
תתקשר אלי
054-7367258
p.s
הנהלת הפורום:
מישהו כאן מוחק הודעות
תודה שהבאת את הנושא לתשומת לבנו.
הן ימחקו גם בעתיד, אם סתם תכניס בתגובה את הטלפון שלך ותציין שיתקשרו אליך. הפורום הזה הוא לא במה פרסומית לעסקים. ייעודו היחיד הוא שיתוף מידע.
אתה לגמרי מוזמן לתרום כאן מהידע שלך, ואנחנו מצדנו לא נעיר לך על פרסום הטלפון בחתימה שלך, וגם לא נמחק לך את ההודעה בגין זה.
תודה שהבאת את הנושא לתשומת לבנו.
הן ימחקו גם בעתיד, אם סתם תכניס בתגובה את הטלפון שלך ותציין שיתקשרו אליך. הפורום הזה הוא לא במה פרסומית לעסקים. ייעודו היחיד הוא שיתוף מידע.
אתה לגמרי מוזמן לתרום כאן מהידע שלך, ואנחנו מצדנו לא נעיר לך על פרסום הטלפון בחתימה שלך, וגם לא נמחק לך את ההודעה בגין זה.
אתה לא צודק בכלל:
א.אין לי שום עניין של ביזנס כאן כי אני מזמן בפנסיה
ב.אני תורם לפורום מידות שעולות לי כסף
ג.............
אתה לא צודק בכלל:
א.אין לי שום עניין של ביזנס כאן כי אני מזמן בפנסיה
ב.אני תורם לפורום מידות שעולות לי כסף
ג.............
כשאתה תורם את המידע הזה באופן פרטי בטלפון מול הבן אדם ששאל ... רק הוא ואתה יודעים את המידע הזה .. זה לא נקרא לתרום לפורום כי אני למשל לא יודע מה לחשת בטלפון לאותו שואל ...
ג ...
כשאתה תורם את המידע הזה באופן פרטי בטלפון מול הבן אדם ששאל ... רק הוא ואתה יודעים את המידע הזה .. זה לא נקרא לתרום לפורום כי אני למשל לא יודע מה לחשת בטלפון לאותו שואל ...
ג ...
יש לא מעט דברים שקל יותר להסביר בדיבור במיוחד לבני אדם שלא ממש מבינים עניין
boaz avrahami
20-10-20, 18:52
יש לא מעט דברים שקל יותר להסביר בדיבור במיוחד לבני אדם שלא ממש מבינים עניין
גרשון, מובן שקשה לך יותר להתבטא בכתב.
אותי מאוד מעניין לשמוע אותך גם אם העיברית פחות טובה מפני שאני מעריך אותך כבעל ידע עמוק בתחום המיקצועי שלך.
אז תשקיע גם אם זה קשה.
אנחנו אוצים ללמוד ו... להתווכח גם
אביחי, מי המוסך? אמרת רק שנימצא בלוד...
גילוי נאות אם צריך- דיברתי עם אביחי בפרטי על הבעיות שיש לו.
אם הכל היה תקין ברכב עד לרגע של ערבוב נוזלים ומאז שניכנסת לאותו מוסך התחילו לך צרות בצרורות תעצור ותעשה חושבים...
כנראה שהמוסך לא באמת יודע מה הוא עושה, או חושב שהוא יודע... זה לדעתי בלבד.
תופעות שאתה מציין של עשן לבן, תקלות שונות ומוזרות אחרי התעסקות עם מזרקים ושרוולים וצמות חשמל בדרך זה לא לכל מוסך, במיוחד ברכב הזה.
ממליץ לפני שמתייאשים לקבל חוות דעת נוספת ממוסך שכן מכיר את הרכב הזה לעומק ויודע מה הוא עושה וגם עובד כמו שצריך לפי הספר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.