התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מחפש חוף בכנרת שאני יכול להקים אוהל בצמוד לרכב

mrivel
01-11-20, 11:14
לא חייב להיות על קו המים - אלא משהו בסגנון חניון לילה בשמורת טבע שאני יכול להיות צמוד לג'יפ במהלך השהייה ומשם לרדת למים ברגל.
אם מישהו מכיר אשמח להמלצה.

דור אריאל
01-11-20, 12:12
גופרה בחלק הדרומי ,

ד ו ר ו ן
01-11-20, 12:13
חלוקים בצד הדרומי.

mrivel
01-11-20, 15:39
תודה!

lizard
02-11-20, 06:42
אני הייתי בדוגית, החוף מול הלונה גל. יש מחסום אבנים אבל האוהל היה צמוד לרכב והמרחק, לפני שנתיים בערך, מהמים היה אולי 100 מטר. לא רציני. להבנתי הכינרת התמלאה מאז וכנראה המרחק למים יותר קצר.
הבעיה היחידה שהייתה לי זה ש1. אין שם חנות רצינית, יש משהו לארטיקים, לא לציוד או אוכל, 2. השרותים "לא משהו" לא נקיים במיוחד. אם זה לא מפריע לך, לדעתי זה חוף מאוד נחמד. עלה נדמה לי 60 שח ליומיים, לילה אחד.

יש לרשות הכינרת אתר עם מצלמות בחופים, אם אני זוכר נכון, וככה תוכל בעצמך לבדוק איזה חוף עמוס ואיזה לא, הם גם עונים לטלפונים ויכולים להמליץ על איזה חוף לשהות בו.

mrivel
02-11-20, 15:19
אני הייתי בדוגית, החוף מול הלונה גל. יש מחסום אבנים אבל האוהל היה צמוד לרכב והמרחק, לפני שנתיים בערך, מהמים היה אולי 100 מטר. לא רציני. להבנתי הכינרת התמלאה מאז וכנראה המרחק למים יותר קצר.
הבעיה היחידה שהייתה לי זה ש1. אין שם חנות רצינית, יש משהו לארטיקים, לא לציוד או אוכל, 2. השרותים "לא משהו" לא נקיים במיוחד. אם זה לא מפריע לך, לדעתי זה חוף מאוד נחמד. עלה נדמה לי 60 שח ליומיים, לילה אחד.

יש לרשות הכינרת אתר עם מצלמות בחופים, אם אני זוכר נכון, וככה תוכל בעצמך לבדוק איזה חוף עמוס ואיזה לא, הם גם עונים לטלפונים ויכולים להמליץ על איזה חוף לשהות בו.

תודה ליזארד. הסתכלתי באתר רשות הכנרת ובאמת יש שם המון אינפורמציה מעניינת (לא ראיתי מצלמות, אבל אינפורמציה טובה על החופים ושביל סובב כנרת).
לגבי חנות וכו' אני דווקא מחפש חוף כמה שיותר פרימיטיבי..

דור אריאל
02-11-20, 19:23

יש לרשות הכינרת אתר עם מצלמות בחופים, אם אני זוכר נכון, וככה תוכל בעצמך לבדוק איזה חוף עמוס ואיזה לא, הם גם עונים לטלפונים ויכולים להמליץ על איזה חוף לשהות בו.המחיר הוא לפי שעה עד 62 שח ל 24 שעות.
אין מצלמות באתר

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

mrivel
04-11-20, 18:41
בסוף בחרתי בגופרה הדרומי. יש רק 2-3 רכבים לאורך כל החוף.

131356

דור אריאל
04-11-20, 19:29
חחח לא מפתיע במזג אוויר הזה..

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

-->