התחברות

צפייה בגרסה מלאה : האם לקנות קראוון לטיולים?

הדר7
03-11-20, 08:00
השאל את השאלה ואחר כך הרקע לכך:
האם קראוון יהרוס את חווית וחדוות הטיולים???
אז אנחנו זוג בני 50+ המטיילים רק בארץ לא אוהבים בתי מלון, רק בשטח כל השנים באוהלים! לאחרונה עלה הצורך להוסיף חדר בבית בעקבות ש4 ילדים בחדר אחד, ו2 חיילים זקוקים לקצת פרטיות בשובם הביתה... עלה לי רעיון של קראוון שישמש אותם ביום יום וגם אותי בטיולים ( פינוק בעקבות גילנו המופלג). כמובן יש לי חצר להכניס בה את ה קראוון!

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

ishc
03-11-20, 08:08
וכל פעם שתרצו לצאת לטייל תיקח לו את החדר?

nirs
03-11-20, 08:21
אם הבנתי נכון, הצורך הוא בחדר נוסף בבית, לצורך פרטיות לחיילים שחוזרים מהצבא.
הערך המוסף הוא שאפשר גם לטייל עם ״החדר״ כשרוצים.
נשמע כמו פתרון טוב

Sent from my iPhone using Tapatalk

הדר7
03-11-20, 09:19
וכל פעם שתרצו לצאת לטייל תיקח לו את החדר?אנחנו שומרי שבת ומטיילים רק 3,4 פעמים בשנה טיולים ארוכים!

דור אריאל
03-11-20, 09:32
מנסיון הקטן שיש לי עם קראונים שהם פחות מתאימים לטיולים ( אם זאת לא בניה והתאמה עצמית כמו חנן )
ויותר להתמקם כמה ימים ( או שבועות ) על חוף היום וכ"ו

הדר7
03-11-20, 12:13
מנסיון הקטן שיש לי עם קראונים שהם פחות מתאימים לטיולים ( אם זאת לא בניה והתאמה עצמית כמו חנן )
ויותר להתמקם כמה ימים ( או שבועות ) על חוף היום וכ"ולא פוסל בניה עצמית... מי זה חנן, אולי התייעץ איתו?

ishc
03-11-20, 12:42
לא פוסל בניה עצמית... מי זה חנן, אולי התייעץ איתו?

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/84082-%D7%91%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%95%D7%90%D7%9F-%D7%9C%D7%A9%D7%98%D7%97

lizard
04-11-20, 08:22
נראה לי מסובך מידי. גם אם זה רק כמה פעמים בודדות בשנה, דבר ראשון קראוון, כזה שלא נבנה במיוחד לטיולי שטח, כנראה יתפרק לך בדרך או שיגביל אותך לשבילי קק"ל. מצד שני, מישהו שגר בו באופן קבוע, גם אם לא נמצא בו כל הזמן, יש לו את הדברים והחפצים שלו. זה כמו לעבור דירה כמה פעמים בשנה. צריך לפנות את הכול, לזווד את הקראוון, להחזיר אחר כך את כל הדברים. נראה לי קצת פלישה לפרטיות וקצת מסורבל ולא נעים.
אם אתם צריכים חדר ויש לכם מקום, תביא קונטיינר שבנוי כבר לדירה או שתבנה לבד (לא מסובך אם יש לך ידיים. צריך לדעתי להשקיע בעיקר בבידוד ואטימות למים, קטונטיינר 6 מטר מחולק לשרותים וחדר אחד. מטבח הוא לא צריך.

קח בחשבון שמבחינת הרשויות, קראוון, בייחוד כזה שגרים בו, זה כמו מבנה לכל דבר. אתה עלול לקבל צו פינוי או צו הריסה או משהו כזה. בגלל זה דווקא מכולה נראית לי יותר פרקטית.

shmil
04-11-20, 08:30
קח בחשבון שמבחינת הרשויות, קראוון, בייחוד כזה שגרים בו, זה כמו מבנה לכל דבר. אתה עלול לקבל צו פינוי או צו הריסה או משהו כזה. בגלל זה דווקא מכולה נראית לי יותר פרקטית.
לא!
נגרר מגורים, עם טסט בתוקף וביטוח, שאיננו מחובר לביוב וחיבורי קבע לתשתחיות - איננו מבנה.
הוא רכב.

מזכיר כלל בגיפולוג - לא יודעים, לא כותבים.

-->