צפייה בגרסה מלאה : מחפש סככה ברמהג
אני מחפש סככה ברמה"ג שאפשר לעצור ולאכול שם בזמן גשם לקבוצה של כ 20 איש.
בדוק את מפקדת הכוחות הסוריים הנטושה, מקום מצויין לעצירה ולשוחח מעט על אלי כהן ...
https://amudanan.co.il/w/P456856
השוק העירוני בקצרין, מקורה.
וברוב הימים אינו פעיל.
ליד מגרש הכדורגל.
יש גם את בית טסי
באנדרטת חטיבה 7
(צומת קצרין)
זה מבנה שאינו בשימוש.
בדוק את מפקדת הכוחות הסוריים הנטושה, מקום מצויין לעצירה ולשוחח מעט על אלי כהן ...
https://amudanan.co.il/w/P456856
+1 גדול
תופס טרמפ על זה...
סככה גדולה, באיזור רמות-מנשה, שפנויה מלפנות ערב ועד די מוקדם בבוקר, ותאפשר לקבוצה להקים מתחתיה את האוהלים ללילה אחד במקרה של גשם?... יש דבר כזה?....
תופס טרמפ על זה...
סככה גדולה, באיזור רמות-מנשה, שפנויה מלפנות ערב ועד די מוקדם בבוקר, ותאפשר לקבוצה להקים מתחתיה את האוהלים ללילה אחד במקרה של גשם?... יש דבר כזה?....בסוף שבוע, אני מניח?
שטח אש 105 הנטוש למרגלות נ.ג. 400.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201117/49b4e7f1693b5cdb97793172a808a29c.jpg
לא. דווקא בתחילת שבוע. ספציפית יום ראשון.
לא. דווקא בתחילת שבוע. ספציפית יום ראשון.
אז לא אלא אם יש לך קשרים בגולני.
עוד אפשרות ששווה לך לבדוק זה בסיס הגדנ"ע הנטוש בג'וערה. הוא מגודר ונראה נעול אבל אולי הוא לא, ומול השער בחנייה אני זוכר במעורפל איזו סככה גדולה.
תופס טרמפ על זה...
סככה גדולה, באיזור רמות-מנשה, שפנויה מלפנות ערב ועד די מוקדם בבוקר, ותאפשר לקבוצה להקים מתחתיה את האוהלים ללילה אחד במקרה של גשם?... יש דבר כזה?....
הגשרים של כביש 6.
דרור, ראיתי הבוקר אחרי שעברתי במקום - כביש 6954 (מצפון לדרום - לכוון עין השופט, בסיבוב החד ימינה - כניסה לרמת השופט) יש סככה שנראתה לי פתוחה. עמד לידה איזה FOOD TRACK. (יש כאן מישהו מאחד הקיבוצים, אולי יכול לאשרר).
בתחנת הדלק בצומת מגידו, מאחורי התחנה יש סככה (קירוי ברזנט) לחנייה. יש מקום (אני חושב) ל-5-6 רכבים/אוהלים.
תביאו ברזנט גדול (אם יש למישהו) , מותחים בין 4 עצים/רכבים (עם עמוד תומך) בשיפוע - וייצרת סככה לגשם.
אצטרך למצוא מקום לצופף 15 אוהלים בערך.
ליום ראשון בתאריך ספציפי באמצע דצמבר. מצידי גם סככת טרקטורים וכו' זה טוב.
לא שזה כזה קריטי - אוהל ממוצע אמור לשרוד בגבורה קצת ממטרים. אבל האנשים נודניקים.
הרכבים יוכלו מצדי להתרחץ בגשם. אם צפוי גשם, אני אישית ישן בג'יפ - החלק האחורי שלו אטום לגמרי לגשם.
הכניסה לבסיס ג'וערה לא רק נעולה - היא גם מרותכת.... אין מצב להיכנס לשם בלי הרבה עבודה עם דיסק 9'....
הסככה מול הכניסה קטנה מאוד וממש לא מספיקה.
אבדוק מה עם סככות המטווחים הסמוכות. אם מישהו יודע משהו עליהן ויחסוך לי נסיעה - יבורך.
אצטרך למצוא מקום לצופף 15 אוהלים בערך.
ליום ראשון בתאריך ספציפי באמצע דצמבר. מצידי גם סככת טרקטורים וכו' זה טוב.
לא שזה כזה קריטי - אוהל ממוצע אמור לשרוד בגבורה קצת ממטרים. אבל האנשים נודניקים.
הרכבים יוכלו מצדי להתרחץ בגשם. אם צפוי גשם, אני אישית ישן בג'יפ - החלק האחורי שלו אטום לגמרי לגשם.
הכניסה לבסיס ג'וערה לא רק נעולה - היא גם מרותכת.... אין מצב להיכנס לשם בלי הרבה עבודה עם דיסק 9'....
הסככה מול הכניסה קטנה מאוד וממש לא מספיקה.
אבדוק מה עם סככות המטווחים הסמוכות. אם מישהו יודע משהו עליהן ויחסוך לי נסיעה - יבורך.
מה השאלה על המטווחים ? .. הסככות ריקות כשאין מטווח.
אני משער שביום א' זה לא המצב ..
אם יש למישהו פה קשרים ברמת השופט, יש שם כל מיני סככות, חלקן כפי שנראה מהכביש .. ריקות. ( נכון ללפני שבועיים ) אולי אפשר להשאיל אותן ללינה שללילה אחד, אולי בתשלום סמלי כלשהו ? ..
ד.א. אם רוצים מעט להתפנק (ואם יהיה מותר) ברמת השופט יש אכסניה בסיסית אבל סבבה.
ישנתי שם בטיול שנתי עם אחד הצאצאים
והיא תהיה סגורה בעקבות קורונה
בסוף שבוע, אני מניח?
שטח אש 105 הנטוש למרגלות נ.ג. 400.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201117/49b4e7f1693b5cdb97793172a808a29c.jpgב105 יש סככות מטווחים מקורות, המקום נראה נטוש, אתם בטוחים שהוא פעיל?
בעמוד ענן:
211881/719385
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
דרור, ראיתי הבוקר אחרי שעברתי במקום - כביש 6954 (מצפון לדרום - לכוון עין השופט, בסיבוב החד ימינה - כניסה לרמת השופט) יש סככה שנראתה לי פתוחה. עמד לידה איזה FOOD TRACK. (יש כאן מישהו מאחד הקיבוצים, אולי יכול לאשרר).
.
עברתי שם ביום ה' אחה"צ.
נקי, רצפת בטון אבל, אין מקום ל-15 אוהלים והגג שבור חלקית.
בקיצור - לא רלוונטי...
מתחת לגג השבור אני אחנה. אני ממילא ישן בג'יפ.
אעבור לבדוק את זה בימים הקרובים
אם מדובר באזור רמות מנשה אז כדי לפנות לחוות דובי בעבר ישנו שם קבוצה די גדולה.
בהצלחה
ב105 יש סככות מטווחים מקורות, המקום נראה נטוש, אתם בטוחים שהוא פעיל?
בעמוד ענן:
211881/719385
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
המתחם נטוש לגמרי, אבל נמצא כמה מאות מטרים בתוך גבול שטח האש.
אם יש לדרור קשרים בדרג נמוך בגולני, אפשר לברר בצורה לא רשמית, רוב הסיכויים שבערב יום ראשון נתון אין שום פעילות באזור הזה. ואולי יש.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.