צפייה בגרסה מלאה : המלצה על מכשיר קשר נייד מתאים לתדרים בארץ
מחפש המלצה על צמד מכשירי קשר שמתאימים לשיטת שידור/תדרים הפופולריים בארץ.
מכשיר טוב חזק עמיד ועם טווח קליטה ראוי.
יש מי שיביא לי אותו מארהב לארץ.
ככה שמגבלות שילוח פחות מעיקות. הפעם.
תודה
המינוח "מתאים לתדרים בארץ" לא לגמרי מובן לי.
אם אתה מתכוון מה המתאים לתדרים המותרים לשימוש בארץ במכשירי קשר קטנים, הרי מדובר על מה שמכונה כאן "התדרים האירופאים", כלומר למכשירי קשר קטנים שצרובים בהם מראש תדרי ה- FRS המקובלים באירופה (8 ערוצים ראשיים).
אבל אם אתה מתכוון התדרים המקובלים לשימוש הג'יפאים בארץ, אזי רוב הגיפאים עושים שימוש דווקא בתדרים האמריקאים (14 או 22 תדרים צרובים מראש).
רוב האנשים נוהגים לרכוש מכשירים ניידים סיניים (באופנג ודומיהם) המאפשרים הגדרת כל הערוצים הנ"ל, תדרים 430-470 מגה הרץ.
חוקי - רק מכשירים קטנים (עד 0.5 ואט עוצמת שידור) שבהם צרובים התדרים האירופאיים
[QUOTE=erezgur;919005]המינוח "מתאים לתדרים בארץ" לא לגמרי מובן לי.
אם אתה מתכוון מה המתאים לתדרים המותרים לשימוש בארץ במכשירי קשר קטנים, הרי מדובר על מה שמכונה כאן "התדרים האירופאים", כלומר למכשירי קשר קטנים שצרובים בהם מראש תדרי ה- FRS המקובלים באירופה (8 ערוצים ראשיים).
אבל אם אתה מתכוון התדרים המקובלים לשימוש הג'יפאים בארץ, אזי רוב הגיפאים עושים שימוש דווקא בתדרים האמריקאים (14 או 22 תדרים צרובים מראש). לזה אני מתכוון
רוב האנשים נוהגים לרכוש מכשירים ניידים סיניים (באופנג ודומיהם) המאפשרים הגדרת כל הערוצים הנ"ל, תדרים 430-470 מגה הרץ. רוכשים כי זה רק מה שנשלח ועובר מכס בארץ או כי זה מספק את הצרכים לטיול?
חוקי - רק מכשירים קטנים (עד 0.5 ואט עוצמת שידור) שבהם צרובים התדרים האירופא[QUOTE/]
מכשיר נייד של באופנג נמכר בחנויות הסיניות בכ-30 דולר.
ישנם דגמים שונים בעוצמות של 5וואט, 8וואט.
אפשר לחפש אם גם קיימים בארה"ב
נשלח מהנייד
לגבי השאלה השניה מכשירי הבאופנג שאפשר לקנפג אינם נחשבים חוקיים וכשמזמינים אותם זה סוג של הימור האם הם יפלו בבדיקה במכס או שלא.
קונים אותם הרבה כי הם נוחים, זולים ומספיקים (בקושי) לצרכי שיירה רגילה.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
ומספיקים מאד לשיירה עם אנטנה חיצונית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לגבי השאלה השניה מכשירי הבאופנג שאפשר לקנפג אינם נחשבים חוקיים וכשמזמינים אותם זה סוג של הימור האם הם יפלו בבדיקה במכס
פותש ציין שיש מי שיביא לו מארהב אז הסוגיה הזו כנראה פחות רלוונטית כאן.
נשלח מהנייד
פותש ציין שיש מי שיביא לו מארהב אז הסוגיה הזו כנראה פחות רלוונטית כאן.
נשלח מהנייד נכון, אבל זה מה שהוא שאל בפוסט השני שלו אז גם לטובת מישהו אחר שקורא.
אגב יכול להיות שמכשירים שכבר עם תדרים קבועים שאי אפשר לתכנת יהיו זולים יותר אך בכל מיקרה לא מדובר כאן בעלויות גבוהות.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
אין לי שום הבנה או רקע בתחום.
אשמח לדגם ספציפי/ לינק.
רצוי משהו עם עוצמת שידור טובה גם ללא אנטנה חיצונית ועם האפשרות לחיבור לאנטנה חיצונית.
ואם יש לינק גם אליה הינה מה טוב..
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.