PDA

צפייה בגרסה מלאה : תודה/פירגון למחלקת התברואה עיריית ירושלים.

הירשפלד יובל
18-11-20, 10:46
אתמול , בכישרוני כי רב ( שלמייזל ) ירדתי בי-ם לרחוב עם יותר מדי שקיות ביד , כולל ביד אחת שקית אשפה ובאותה יד צרור מפתחות ( שהכיל מפתחות 3 בתים וחלק ממפתחות הסמוראי ) במטרה בין היתר לזרוק את האשפה . מס' דקות אח'כ הבנתי שהאשפה כנראה במקומה , בפח מוטמן/לא צפרדע ולא לבדה , אלא עם הצרור מפתחות שלי.
כשהגעתי למסקנה ( אחרי רעיון מוטרף אחר ) שהדרך לצרור עוברת דרך בעל הפח - עיריית י-ם , הרמתי טל' למוקד העירייה , ענו תוך זמן סביר , תיארתי את המקרה ושאלתי במה יכולתם לסייע .
מוקדן : אם המשאית מנוף/דחסנית לא סיימה עדיין , אני שולח אותה אליך , היא תשלוף את הפח , תפרוק אותו על הכביש , חפש ואולי תמצא את הצרור ואז הפועלים יחזירו את האשפה לפח/משאית .
אני : וכמה יעלה לי התענוג ?
מוקדן : כלום , זה שירות.
עניתי לו , תן לי 3 דקות לוודא שהצרור לא במקום אחר לפני שתספק מנוף . בזמן שהמוקדן איתי על הקו הוא בו זמנית גם עם סדרן העבודה של המשאיות/מנופים ואחרי כ- 2 דקות אני אומר לו שלח.

חיכיתי ליד הפח גם כדי שלא יוכנס אליו זבל נוסף , הרח' הוא ללא מוצא ותוך כ - 10 דקות נכנסת לרחוב דאף 4 סרנים עם מנוף ודחסנית .
נהג + 2 או 3 אנשי צוות .

דנו כאן באתר מס' פעמיים בנושא אנשי מקצוע שונים ועל כך שכל איש מקצוע הרוויח את נסיונו ביושר.
מתברר שצוות המשאית ידע מה שהמוקדן לא ידע כנראה - הוא מחזיק את הפח מונף מעל המשאית והנהג באמצעות השלט שלו יכול לבצע בתחתית הפח פתיחות נשלטות ומתוזמנות כרצונו , כך שיפיל למיכל המשאית כל פעם 10-30cm מתחתית הפח .
בנגלה השנייה ראיתי את שקית הזבל , בנגלה החמישית והאחרונה ( הפח היה יחסית ריק ) נמצא הצרור האבוד כאשר לאחר שהופל הזבל למשאית , הצוות ניטרל מבחינה בטיחותית עם אינטרלוק את פעולת הדחסנית ואיש צוות בתוך המשאית עם מקל , פשפש/חיפש באשפה.

כל הסיפור לקח 5-10 דקות , בסיום הודיתי לכל הצוות , ביקשתי את שמותיהם כדי להודות ולציין את שמם בעירייה/מוקד.

על זה נאמר כנראה , יותר מזל משכל , אבל הכתוב כאן נכתב בין היתר גם בגלל שלרוב מוסדות/רשויות/גופים מושמצים כאן לרוב וגם סופר לי בזמן החיפוש ע"י שכן שגם תושבת שכ' רמות בי-ם שפלאפון שלה צנח למוטמן , זכתה לטיפול דומה.

מי שטיפל בי היו : מוקדן - ליאל , אבי או אברהם סדרן/מנהל מנופים , צוות משאית : יחיאל , חג'ג' , עבד ואם שכחתי מישהו , מתנצל.

הירשפלד יובל
18-11-20, 10:50
מצ"ב החתן/כלה . אחרי המקרה החזרתי לו את החיבור למכנס.

131576

Sent from my SM-A107F using Tapatalk

kis
18-11-20, 10:57
בכל המצב החרא של היום.
כייף לשמוע על מקרה טוב ופירגון לאנשים שבדרך כלל לא חושבים עליהם.

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

-->