התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שברולט סבורבן 2003

דניאל פ.
24-11-20, 09:50
שלום.

אני רוצה לעבור לרכב משפחתי עם יכולת שטח טובה למשפחת גדולה 8 נוסעים.

כרגע אני נוסע על איסוזו רודאו 2004 מוגבה כ 3.5 אינצ' עם מערכת גז מצוינת. זה מספק לי את יכולת השטח שאני צריך לטיולים משפחתיים.

אני שוקל לקנות שברולט סבורבן 2003. כמובן לעביר את מערכת הגז , ככה שנושא צריכת הדלק פחות חשוב.

הרכב שעל הפרק הוא מדגם 2500, מנוע 8.1 שנת 2003 ללא כל שיפורים.

ויש לי מספר שאלות:

1. האם ניתן להגיע אם הרכב לעבירות שטח מספיק טובה?

2. חלקי חילוף עלויות תיקון?

3. אמינות ?

3. מוסך מומלץ להתייעצות לגבי הגבהות, מיגונים פרוצדורות בירוקרטיות וכיוצא בזה?

תודה

asafk
24-11-20, 18:03
1. כן.
2. אמריקאי לטוב ולרע. הטוב - יש ים חלקים באינטרנט. וגם בארץ. ולא יקרים.
3. נחשב רכב מאוד אמין. למיטב הבנתי זה רכב מדגם ושנתון של הליין האמריקאי המלא ולא הרכבה חלקית מחוץ לארה"ב. כלומר מהשנתונים שלא סבלו מבעיות איכות מביכות.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

דרור ברלי
24-11-20, 19:42
אני אהיה פרקליטו של השטן ואתמקד במה שרע, וכמי שמת על אמריקאיות, אני יכול לרמוז לך שיש בהן המון דברים רעים.....:

1. מימדים ומשקל כבירים. קשה למצוא לו חניה, קשה לו בשטח בכל מיני מעברים צפופים, זוית בטן בעייתית.
אם זה נתקע במקומות בעייתיים, רק אלוהים או פולסייז אחר יצליחו לחלץ או למשוך אותו.

2. צריכת דלק. מנוע בנפח 8.1 ליטר?... משקל של טנק?.... מה יש להוסיף? אני מבין שתותקן מערכת גז, ועדיין הצריכה תהיה מפלצתית.

3. איכות כללית. שברולט זה אוטו אמריקאי עממי עם כל מה שמשתמע מזה - פלסטיקה, מערכת חשמל, צבע מתקלף... הכל מהכל.

4. חוזק מכלולים ספציפיים. בכל זאת במשוואה הזו יש מומנט מפלצתי מצד אחד, ומשקל עצום מהצד השני. באמצע יש כלמיני ברזלים שמתפתלים וסובלים. מגיר ועד למוטות היגוי. לדוגמה: רק לפני שבוע וחצי עסקתי ביישור זרוע היגוי של סילברדו שבסך הכל ניסה לעלות מעין שוירח לעין תאופיק. שביל פשוט ובאמת לא קשה גם לדאסטר ופורסטר. אבל זה הספיק כדי שזרוע ההגה הימנית "רק" תתעקם לצורת פרסה והגלגלים יפזלו. והיה לנו מזל שהזרוע "רק התעקמה" ולא נשברה. כל הכלים של GM עם מתלה קדמי IFS סובלים מהחרא הזה.

אני מבין שהבחירה ברכב הזה היא בגלל מספר המושבים והמרחב הפנימי. למען האמת, זו הסיבה היחידה לשקול אוטו כזה שמכל בחינה אחרת יש לו רק חסרונות ומגבלות.

נמרוד
24-11-20, 19:46
ברלי, תגיד, אין לך לקוחות אחרים חוץ מהשטן?

הבן אדם כתב שהוא רוצה רכב ל-8 נוסעים.
בשביל זה אלוהים ברא את הסאברבן. אמן.

-->