התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ונשמרתם לנפשותיכם - הרט"ג מעלה הילוך באכיפה ...

גיא
24-11-20, 10:34
https://www.ha-makom.co.il/post-itai-new-ratag/

שימו לב מה אתם מפרסמים, לא רוצה להדליק את דרור .. אבל בתחביב השני שלי, אני מכיר באופן אישי סיפור שמשרד התקשורת רדף אחרי בן אדם פרטי בגלל פוסט בפייסבוק .. ועכשיו זה...

הרב"ט כנראה הועלה בדרגה ..

ד ו ר ו ן
24-11-20, 10:36
לא חדש.
מצד שני שים לב שהשופט לא קיבל את עמדת רט״ג.
מה גם שיש שם דברים הזויים בתיאור, למשל העיכוב על סמך תחושה של פקח, בכלל מחוץ לשמורה.
סמכויות עיכוב מוגבלות בחוק לפרקי זמן קצרים בהרבה מאשר מתואר שם, ותפיסת הטלפונים ועוד ועוד.

הסיפור מאד מבולגן לכל כיוון.

דורון.פ.
24-11-20, 10:41
מכיר את הסיפור עם רון רהב מקרוב.
הזוי לחלוטין הזמנה לשימוע על סמך תמונות בפייסבוק.
נראה שההמלצה החדשה היא כיסוי לוחות המספרים.
כדי שלא יפגעו מחצץ בזמן שאנחנו שבשטח שלא יהיו בעיות בטסט.

גיא
24-11-20, 10:50
כדי שלא יפגעו מחצץ בזמן שאנחנו שבשטח שלא יהיו בעיות בטסט.

לגמרי הגיוני.

אני חושב גם שאני אפסיק לדבר עם אנשים שאני לא מכיר שנוסעים בטנדרים ירוקים ... זה נראה לי כמו חמאס או משהו .. לא מדבר עם זרים.

דור אריאל
24-11-20, 11:14
לא מכיר את האנשים ולא מכיר את המקרה,

אבל כן מתקלתי לא מעט בגזרת ים המלח במטיילים שעושים הרבה שטויות שלפעמים צריך קצת להדק שם את האכיפה

yoni_0000
24-11-20, 16:43
שיאכפו את הנזקים שעושים בני דודינו. ישנים איפה שבא להם, מרססים גרפיטי בכל פינה, לא מודעים למושג שבילים.. אבל יותר קל להיטפל לאזרח הנורמטיבי.

yoni_0000
24-11-20, 16:54
שיאכפו את הנזקים שעושים בני דודינו. ישנים איפה שבא להם, מרססים גרפיטי בכל פינה, לא מודעים למושג שבילים.. אבל יותר קל להיטפל לאזרח הנורמטיבי.

ד ו ר ו ן
24-11-20, 17:38
אבל יותר קל להיטפל לאזרח הנורמטיבי.
אם המטיילים בכתבה עשו סנפלינג בתוך שמורה במקום אסור הם לא אזרח נורמטיבי..

yoni_0000
24-11-20, 17:39
אם הם לא היו נורמטיבים הם היו מצפצפים על הפקח וממשיכים הלאה בדרכם.

steed
25-11-20, 12:13
מצד שני שים לב שהשופט לא קיבל את עמדת רט״ג.

השופטת לא קיבלה את בקשת הרט"ג להאריך את התפיסה ל-180 יום.
מצד שני, השופטת השאירה על כנו את צו החדירה שנתן בית המשפט בבאר שבע ותקף ל-30 יום...

נציגי השמורה הציגו בבית המשפט צו חדירה לטלפון התקף ל-30 יום ושהתקבל במעמד צד אחד בבית המשפט בבאר שבע. הם ציינו שהם מעוניינים להשאיר את המכשירים הסלולרים ברשותם גם לאחר פקיעת התוקף של הצו, בעזרת חוק המקנה להם 180 יום להחזיק רכוש למטרת חקירה.

השופטת בבית משפט השלום בחיפה סירבה לבקשת רשות הטבע והגנים, והורתה להחזיר את הטלפונים לאחר פקיעת צו החדירה, בנימוק של פגיעה בפרטיות ובזכות הקניין של הנחקר. (ההדגשה לא במקור)

דורון.פ.
25-11-20, 12:16
כדי שלא יפגעו מחצץ בזמן שאנחנו שבשטח שלא יהיו בעיות בטסט.הסאגה ממשיכה
הוא מקבל איומים בוואטסאפ ובטלפון שיוצא נגדו צו מעצר אם לא יגיע לחקירה.
בנתיים מסרב נראה איך ימשיך

ד ו ר ו ן
25-11-20, 12:41
השופטת לא קיבלה את בקשת הרט"ג להאריך את התפיסה ל-180 יום.
מצד שני, השופטת השאירה על כנו את צו החדירה שנתן בית המשפט בבאר שבע ותקף ל-30 יום...
(ההדגשה לא במקור)
ה-30 יום הסתיימו והם קיבלו את הטלפונים חזרה.
אז או שרט״ג לא מצאו משהו רלוונטי בטלפונים, או שלא הצליחו למצוא, אחרת זה כבר היה ראיה לעבירה ונשמע לי הגיוני שבמקרה כזה השט היה מאשר הארכה.
האמירה המשפטית הזו משמעותית, עצם זה שבשורה התחתונה לא ניתן דו״ח ולא ניתנה הארכה לתפיסת הטלפונים.

ושוב,
בזהירות המתבקשת של פרשנות מרחוק ע״ב כתבה, כי רטג לא ממש הגיבו.
וזה לא בהכרח מנקה את המטיילים ממשהו לא תקין, אבל במדינת חוק לא אמורים לעצור אותך על סמך מחשבה ש״אולי עשית משהו״.

dorbh
25-11-20, 12:48
למען האמת, אני מתקשה להבין את תפיסת הטלפונים.
מבחינה משפטית, אין אפשרות לבצע חדירה לחומרי מחשב בסלולר ללא הסכמת החשוד או באמצעות צו.
קבלת צו חדירה לחומרי מחשב, הוא לא פשוט בלשון המעטה וזה מנסיון.

מאוד מוזר הסיפור הזה

assafy
25-11-20, 12:54
הסאגה ממשיכה
הוא מקבל איומים בוואטסאפ ובטלפון שיוצא נגדו צו מעצר אם לא יגיע לחקירה.
בנתיים מסרב נראה איך ימשיךנפלו על אדם קשה עורף. מעניין איך זה יגמר.
הוא פרסם הרבה פוסטים כנגד הרט"ג בפייסבוק. השערה שלי שזה מה שהעלה אותו על הרדאר שלהם מה שמראה על התנהגות מאוד קטנונית ונקמנית מצד רט"ג (ואני מקווה שהם לא גולשים בג'יפולוג).

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

דרור ברלי
25-11-20, 22:05
(ואני מקווה שהם לא גולשים בג'יפולוג).

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

זהו, שהם דווקא כן נוכחים כאן.
כמו שהם נוכחים בפייסבוק.

אבל גם זה חלק מאותם "תהליכים" מפורסמים עליהם דיבר ח"כ יאיר גולן.... והוא צדק בכל מילה.
תגידו לי מה זה קשור? ואני אגיד לכם שכן, הכל קשור.

Mati65
26-11-20, 09:55
זהו, שהם דווקא כן נוכחים כאן.
כמו שהם נוכחים בפייסבוק.

אבל גם זה חלק מאותם "תהליכים" מפורסמים עליהם דיבר ח"כ יאיר גולן.... והוא צדק בכל מילה.
תגידו לי מה זה קשור? ואני אגיד לכם שכן, הכל קשור.

"התהליכים" שעליהם דיבר י.גולן הינם השוואה בין צה"ל ומדינת ישראל לתהליכים שהתרחשו בגרמניה לפני 70 שנה,
כל זאת בנאום האומלל שלו ביום-השואה.
לא צריך להיות גאון בכדי להבין לאיזה חיות אדם התכוון גולן בהשוואה שלו.

לא אשאל מה זה קשור,
זה לא.

boaz avrahami
26-11-20, 11:09
הם נכנסים לעימות חזיתי בעצימות גבוהה. הרטג תתפוס את החלש ביותר ותעשה ממנו דחליל.

ממליץ לכולם להירתם למאבק לקיצוץ כנפי הרטג אחרת כולנו נשלם מחירים כואבים. החוכמה זה ההתאגדות

דרור ברלי
26-11-20, 11:58
"התהליכים" שעליהם דיבר י.גולן הינם השוואה בין צה"ל ומדינת ישראל לתהליכים שהתרחשו בגרמניה לפני 70 שנה,
כל זאת בנאום האומלל שלו ביום-השואה.
לא צריך להיות גאון בכדי להבין לאיזה חיות אדם התכוון גולן בהשוואה שלו.

לא אשאל מה זה קשור,
זה לא.

לא לקשור בין כל הדברים הללו והפיחות הזוחל בדמוקרטיה ובחופש האישי זו תמימות משוועת.

זה כן קשור. הכל קשור להכל.

אני לא עושה שום הפרדה בין משטרע, רט"ג, רשות המסים, רשות הרישוי, מס-הכנסה, ביטוח לאומי וכו' וכו'. גם צה"ל, שעד לא מזמן גם אני ראיתי בו פרה קדושה שאסור לנגוע בה, הולך והופך חלק מהפאזל הזה שנקרא "הממסד של מדינת ישראל", זה שיעשה ככל יכולתו כנגדך וכדי לפגוע בך. בכוונה תחילה.
ה"תהליכים" שסגן הרמטכ"ל השמאלן התכוון אליו לא נוגעים רק לצה"ל אלא למדינה כולה. אותם תהליכים בגרמניה של שנות ה-30 לא נגעו רק ליחס ליהודים אלא גם לשלטון הפחד ולסתימת הפיות הקולקטיבית שהלכו והחמירו, להתנהלות כוחנית כנגד כלל הציבור הגרמני ואחר כך הכוחנות הזו הפכה גם לאלימות. ואנחנו בדרך לשם. כבר באינתיפאדה הראשונה, כששר הבטחון רבין הורה במפורש "לשבור עצמות" היה מי שסינן ש"מי ששובר היום עצמות לערבים, ישבור מחר עצמות גם ליהודים". והוא צדק.

חופש הדעה, חופש הביטוי ובכלל החופש האישי, גם ללכת לטייל בטבע, נמצאים בסכנה. היום אתה צריך לשקול כל מילה שאתה כותב ולא רק כי מישהו ייעלב ממך ויתבע אותך, אלא כי נציגי המדינה בולשים אחריך ומחפשים ראיות איך לזמבר אותך. תה כבר צריך למיין היטב את התמונות שלך לפי שאתה מעלה לפייסבוק או לאינסטגרם, לכל הפחות למחוק לוחיות רישוי ואולי עדיף לא להעלות כלל - לא רק מפחד הגנבים שיאתרו היכן הג'יפ שלך חונה, אלא בעיקר מפחד המשטרע שתשלח את בלשי ימ"ר-תנועה להוריד את רכב הספורט שלך מהכביש, וכמובן רט"ג שיאשימו אותך שנסעת במקום שאסור לנסוע. זה לא רק המשטרע, זה לא רק רט"ג. אלה מערכות השלטון של מדינת ישראל כולה שרואות באזרחים אויב וכספומט.

אחרי דבריו של יאיר גולן אז, גם אני חשבתי שזה היה אקט אומלל ושהוא צריך להניח את דרגותיו וללכת.
אבל מאורעות השנה האחרונה הביאו אותי, בעל עמדות ימניות בסה"כ, לשנות את דעתי. מצידי הוא יכול להיות שמאלן עד מחרתיים, אבל כשהוא צדק, אז הוא צדק. ואפילו התבטא באנדרסטייטמנט.
התנהלות רט"ג, התנהלות רשויות המיסים, התנהלות משרד התחבורע, התנהלות המשטרע, מערכת החינוך, מערכת הבריאות, ועוד רשויות מדינה רבות מספור, הכל ביחד מרכיב תמונה שלמה של מערכת שלטון כוחנית/דורסנית במדינה שהולכת והופכת לדיקטטורה.

דרור ברלי
26-11-20, 12:05
הם נכנסים לעימות חזיתי בעצימות גבוהה. הרטג תתפוס את החלש ביותר ותעשה ממנו דחליל.

ממליץ לכולם להירתם למאבק לקיצוץ כנפי הרטג אחרת כולנו נשלם מחירים כואבים. החוכמה זה ההתאגדות

+1.

tallevi
26-11-20, 13:34
לא לקשור בין כל הדברים הללו והפיחות הזוחל בדמוקרטיה ובחופש האישי זו תמימות משוועת.

זה כן קשור. הכל קשור להכל.

אני לא עושה שום הפרדה בין משטרע, רט"ג, רשות המסים, רשות הרישוי, מס-הכנסה, ביטוח לאומי וכו' וכו'. גם צה"ל, שעד לא מזמן גם אני ראיתי בו פרה קדושה שאסור לנגוע בה, הולך והופך חלק מהפאזל הזה שנקרא "הממסד של מדינת ישראל", זה שיעשה ככל יכולתו כנגדך וכדי לפגוע בך. בכוונה תחילה.
ה"תהליכים" שסגן הרמטכ"ל השמאלן התכוון אליו לא נוגעים רק לצה"ל אלא למדינה כולה. אותם תהליכים בגרמניה של שנות ה-30 לא נגעו רק ליחס ליהודים אלא גם לשלטון הפחד ולסתימת הפיות הקולקטיבית שהלכו והחמירו, להתנהלות כוחנית כנגד כלל הציבור הגרמני ואחר כך הכוחנות הזו הפכה גם לאלימות. ואנחנו בדרך לשם. כבר באינתיפאדה הראשונה, כששר הבטחון רבין הורה במפורש "לשבור עצמות" היה מי שסינן ש"מי ששובר היום עצמות לערבים, ישבור מחר עצמות גם ליהודים". והוא צדק.

חופש הדעה, חופש הביטוי ובכלל החופש האישי, גם ללכת לטייל בטבע, נמצאים בסכנה. היום אתה צריך לשקול כל מילה שאתה כותב ולא רק כי מישהו ייעלב ממך ויתבע אותך, אלא כי נציגי המדינה בולשים אחריך ומחפשים ראיות איך לזמבר אותך. תה כבר צריך למיין היטב את התמונות שלך לפי שאתה מעלה לפייסבוק או לאינסטגרם, לכל הפחות למחוק לוחיות רישוי ואולי עדיף לא להעלות כלל - לא רק מפחד הגנבים שיאתרו היכן הג'יפ שלך חונה, אלא בעיקר מפחד המשטרע שתשלח את בלשי ימ"ר-תנועה להוריד את רכב הספורט שלך מהכביש, וכמובן רט"ג שיאשימו אותך שנסעת במקום שאסור לנסוע. זה לא רק המשטרע, זה לא רק רט"ג. אלה מערכות השלטון של מדינת ישראל כולה שרואות באזרחים אויב וכספומט.

אחרי דבריו של יאיר גולן אז, גם אני חשבתי שזה היה אקט אומלל ושהוא צריך להניח את דרגותיו וללכת.
אבל מאורעות השנה האחרונה הביאו אותי, בעל עמדות ימניות בסה"כ, לשנות את דעתי. מצידי הוא יכול להיות שמאלן עד מחרתיים, אבל כשהוא צדק, אז הוא צדק. ואפילו התבטא באנדרסטייטמנט.
התנהלות רט"ג, התנהלות רשויות המיסים, התנהלות משרד התחבורע, התנהלות המשטרע, מערכת החינוך, מערכת הבריאות, ועוד רשויות מדינה רבות מספור, הכל ביחד מרכיב תמונה שלמה של מערכת שלטון כוחנית/דורסנית במדינה שהולכת והופכת לדיקטטורה.דרור, דבריך אומללים לא פחות מהדברים שנאמרו על ידי הטמבלול מהכנסת שהוזכר כאן וחבל...

על איזה סתימת פיות אתה מדבר?!
נמאס כבר לשמוע את כל דברי הבלע מכל אפסון מתלהם, שהלוואי והיה קצת סינון...

ואם כבר סתימת פיות, ואם כבר תהליכים אנטי דמוקרטים, אז זה ממש לא מכיוון המדינה. למדינה במצב של היום מוטלת כל האחריות, אבל אפס סמכות...
המדינה היום, ונבחרי הציבור שנבחרו להנהיגה, אינה מסוגלת להחליט ולקבוע כלום...

ישנה היום קבוצה קטנה של אנשים, לא נבחרים, שמחליטים אם קביעות הממשלה עוברות או פסלות. הם הממסד האמיתי.
לצורת שלטון שבה העם מנוהל על ידי קבוצה קטנה של אליטיסטים קוראים אוליגרכיה. זהו המצב הקיים היום בישראל דה-פקטו.
צא ולמד...

לבוא בטענות נגד המדינה, לא שזה כבר פסה, משעמם, ומיותר...אלא שזה מעיד על תמימות וחוסר הבנה מוחלט למה שקורה סביבך.

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

נעם1
26-11-20, 14:26
דרור, דבריך אומללים לא פחות מהדברים שנאמרו על ידי הטמבלול מהכנסת שהוזכר כאן וחבל...

ואם כבר סתימת פיות, ואם כבר תהליכים אנטי דמוקרטים, אז זה ממש לא מכיוון המדינה. למדינה במצב של היום מוטלת כל האחריות, אבל אפס סמכות...

ישנה היום קבוצה קטנה של אנשים, לא נבחרים, שמחליטים אם קביעות הממשלה עוברות או פסלות. הם הממסד האמיתי.
לצורת שלטון שבה העם מנוהל על ידי קבוצה קטנה של אליטיסטים קוראים אוליגרכיה. זהו המצב הקיים היום בישראל דה-פקטו.
צא ולמד...

לבוא בטענות נגד המדינה, לא שזה כבר פסה, משעמם, ומיותר...אלא שזה מעיד על תמימות וחוסר הבנה מוחלט למה שקורה סביבך.

קצת ארוך בשביל לומר שגם הרט"ג הם חלק מה- DEEP STATE. ה- CIA רצח את קנדי ואצלנו השב"כ רצח את יצחק רבין.
אני מניח שיש גם איזה תאוריית קונסיפרצייה על איך ההוא, המכונה בפיך הטמבלול מהכנסת, קיבלת דרגת אלוף. זה בטח החברים שלו מאותה קבוצה קטנה, לא נבחרת, שמחליטה אם קביעות הממשלה עוברות או פסלות.

דברי בלע גרועים לאין ערוך מדברים שנאמרים מתמימות או חוסר הבנה של המציאות. דברי בלע מעוותים את המציאות באופן מכוון.

...והרט"ג הוא גוף אפל שמתנהל בחוסר שקיפות קיצונית, מאינטרסים שאינם ברורים. ראה ערך שמורת רמת ברנע ומיקום הבטונדות שמצינות את מיקום השמורה באי שאינו שמורה בנחל סיף בין שמורת מדבר יהודה לשמורת מכתשים עין יהב.

נעם

עמי
26-11-20, 14:28
דרור, דבריך אומללים לא פחות מהדברים שנאמרו על ידי הטמבלול מהכנסת שהוזכר כאן וחבל...

צא ולמד...

אם העמדה של דרור היא תמימה ומשקפת חוסר הבנה, אז שלך דמגוגית ומשקפת חוסר הבנה מוחלטת (במקרה הטוב).

ככל שאני מבין את עמדתו של דרור, זה בא מאהבת המדינה ולא מופנה נגדה, אלא כנגד הדרך שבה היא מונהגת. אני עשיתי את אותה דרך שמדבר עליה דרור (וכנראה הגעתי אפילו רחוק יותר) וכפי שאני רואה את הדברים, אנחנו בהחלט הולכים לכוון לא טוב. כל וויתור וכל הנחה שעושים היום, היא נקודת ההתחלה של מחר.

לגופם של דברים, כתבתי לפני כמה ימים שלא ירחק היום שבו יחולטו כלי רכב של "עברייני" שטח, אז כבר אנחנו רואים חילוט או נסיונות חילוט של ציוד טיפוס ותפישה של טלפונים ניידים. בוא ננחש כמה זמן יעבור עד האופניים הראשונות, עד האופנוע הראשון ועד הג'יפ הראשון.

איל מ
26-11-20, 15:28
אם אותו ג'יפ יימכר במכירה פומבית אח"כ אולי אני בעד
;)

שמעון.פ
26-11-20, 17:50
מי שחושב שתהליך סתימת הפיות והזלזול בצרכי העם
התחיל רק בשנים האחרונות - סימן שהוא צעיר.

כפי איך שאני רואה זאת, השלטון במדינה
עבר מהפך מקצה לקצה.

בראשית המדינה היה ל"נבחרי העם" כוח
כמעט בלתי מוגבל. בן גוריון עשה מה שרצה.
כולם פחדו ממנו והעיתונאים יותר מכולם.

קחו קצת פרשיות מהעבר ואיך הם הסתיימו
ותנסו לדמיין איך זה היה עובר היום.

טבח כפר קאסם.
המח"ט, נותן הפקודה קיבל קנס של 10 פרוטות.
ושאר הקצינים יצאו ממאסר בניכוי 90 אחוז.

מישהו יכול היה לגעת בגניבת העתיקות של משה דיין?

תיק אפרסק (שר המשטרה מפטר מפכ"ל שחקר אותו וחברי מפלגתו)
זאת היתה המציאות של אותם ימים.
בלי אופזיציה בלי עיתונות ובלי כוחות אכיפה עצמאיים.

זאת לא הייתה דמוקרטיה. משום שרצון העם לא נחשב.

כיום, גם אין דמוקרטיה. אולי הבחירות הם דמוקרטיות
והנבחרים הם שלוחי העם.

אבל הנבחרים לא שולטים. מי ששולט הם הפקידים שממנים אחריהם
אנשים כמותם וחסר יהיה לנבחר שינסה להתערב במינויים.
כך שהחלפנו דיקטטורה של הנבחרים בדיקטטוריה של פקידים.

בארצות הברית למשל, העם שולט באמת. כשמתחלף שלטון, אפשר בעיקרון
להחליף את כל הפקידים.
והתקשורת חושפת שחיתויות בלי צנזורה (מותר לפרסם הכול. אסור להדליף)

השופטים הם מינוי של נבחרי העם. גם בשיטת חבר מושבעים, מתבטא רצון העם.
כאן בארץ, פורץ שנשרט אצלך בבית, יקבל ממך פיצויים בפסיקת בית משפט.
בארצות הברית, אתה יכול לירות בו.

העם יכול ללחוץ ולהחליט מה הם גבולות השמורה ומה מותר ואסור לעשות בה.

-->