התחברות

צפייה בגרסה מלאה : הסבה לגז - לובאטו או זבולי?

הנץ
26-11-20, 18:07
שלום, עשיתי חיפוש נרחב באתר ולא מצאתי שירשור עדכני בנושא. לגראנד צ'ירוקי, לרדו 3600, שנת 2011, 54 אלף ק"מ. אשמח לתובנות, עצות לגבי הסבה לגז. קיבלתי שתי הצעות שונות, אחת למערכת של זבולי, 6,500 ש"ח, כולל. הצעה שנייה למערכת של לובאטו בעלות של 7,000 ש"ח כולל. שתי ההצעות כוללות שנתיים אחריות. באף אחת מהמערכות אין צורך במערכת שימון לרכב הנ"ל.

רוכב_נוהג
27-11-20, 18:33
שלום, עשיתי חיפוש נרחב באתר ולא מצאתי שירשור עדכני בנושא. לגראנד צ'ירוקי, לרדו 3600, שנת 2011, 54 אלף ק"מ. אשמח לתובנות, עצות לגבי הסבה לגז. קיבלתי שתי הצעות שונות, אחת למערכת של זבולי, 6,500 ש"ח, כולל. הצעה שנייה למערכת של לובאטו בעלות של 7,000 ש"ח כולל. שתי ההצעות כוללות שנתיים אחריות. באף אחת מהמערכות אין צורך במערכת שימון לרכב הנ"ל.

אשמח לדעת איפה קיבלת את ההצעות זה יחסית זול. אני מחפש עכשיו (אומנם לרכב אחר) וההצעות היו בין 8,500 ל- 9,500. דיברו איתי על שילוב של 90% גז ו- 10% בנזין בהזרקה ושככה רכיבי המנוע תמיד עובדים על אש קטנה ולכן אין צורך במשמנת.

erezgur
27-11-20, 18:59
בדוק גם אצל ערן המסוקס בבאר שבע.
כנראה ייקח יותר אבל יש כאן לא מעט ממליצים עלי המומחיות לאיכות העבודה

נשלח מהנייד

ש01
27-11-20, 19:24
מהיכן אתה?

אני התקנתי גם בKW2 3.6 2012 וגם ב 2019 מערכת אצל JGAS - מערכת של OMVL (איטלקית).

המנוע שלנו לא מצריך מערכת שימון.
המערכת משתלבת מצויין עם המנוע.
כמעט ואין שינוי בצריחת הדלק, וירידת ההספק (טוענים שיש ירידה בגז) - לא מורגשת.

סביר, טבעי והגיוני שאחרי תקופה קצרה תצטרך להיכנס אליהם לאיפוס/כוונון (20 דק' בנסיעה עם מחשב מחובר למחשב של המערכת).

שירות אצלם מצויין, גם לאחר ההתקנה וגם שנתיים אחרי (הופיע לי תקלת MISFIRE, אמר לי לבוא לבדוק לפני שמחליפים סלילים או משהו אחר במוסך, לאחר הבדיקה הסתבר שהתקלה לא בגז...)

המחירים שכתבת זולים באופן מחשיד (היה פעם מבצע לתושבי הערבה עם JGAS בסבסוד מסויים של דור-אלון ואז המחירים היו ברמה הזו).
בד"כ הסבה עולה +/- 8000-8500 ש"ח, לפני מערכת השימון.

הנץ
28-11-20, 17:46
אשמח לדעת איפה קיבלת את ההצעות זה יחסית זול. אני מחפש עכשיו (אומנם לרכב אחר) וההצעות היו בין 8,500 ל- 9,500. דיברו איתי על שילוב של 90% גז ו- 10% בנזין בהזרקה ושככה רכיבי המנוע תמיד עובדים על אש קטנה ולכן אין צורך במשמנת.

הצעה למערכת זבולי קיבלתי מאיש שיווק בשם יניב במוסך בקיבוץ עין המפרץ. אני לא מוצא כרגע את ההצעה למערכת לובאטו, מוסך בנתניה ומחייב בסביבות 7.5. בשני המקומות הציעו רכב חלופי ונותנים שנתיים אחריות. ממה שהבנתי עד כה, לובאטו נחשבת יותר טובה מזבולי. שתיהן איטלקיות

- - - Updated - - -

מהיכן אתה?

אני התקנתי גם בKW2 3.6 2012 וגם ב 2019 מערכת אצל JGAS - מערכת של OMVL (איטלקית).

המנוע שלנו לא מצריך מערכת שימון.
המערכת משתלבת מצויין עם המנוע.
כמעט ואין שינוי בצריחת הדלק, וירידת ההספק (טוענים שיש ירידה בגז) - לא מורגשת.

סביר, טבעי והגיוני שאחרי תקופה קצרה תצטרך להיכנס אליהם לאיפוס/כוונון (20 דק' בנסיעה עם מחשב מחובר למחשב של המערכת).

שירות אצלם מצויין, גם לאחר ההתקנה וגם שנתיים אחרי (הופיע לי תקלת MISFIRE, אמר לי לבוא לבדוק לפני שמחליפים סלילים או משהו אחר במוסך, לאחר הבדיקה הסתבר שהתקלה לא בגז...)

המחירים שכתבת זולים באופן מחשיד (היה פעם מבצע לתושבי הערבה עם JGAS בסבסוד מסויים של דור-אלון ואז המחירים היו ברמה הזו).
בד"כ הסבה עולה +/- 8000-8500 ש"ח, לפני מערכת השימון.

התקשרתי גם לג'יי גז ביום חמישי האחרון ולא היה מענה אז המשכתי להתקשר לאחרים ברשימה שמצאתי באינטרנט. אני מתגורר בצפון. המחירים שנקבת אכן היו המחירים בעבר. לעניות דעתי המאוד ענייה בתחום, היום לא מחייבים סכומים כאלה אלא אם אתה מתקין גם משמנת נפרדת.

רוכב_נוהג
29-11-20, 10:32
המחירים שנקבת אכן היו המחירים בעבר. לעניות דעתי המאוד ענייה בתחום, היום לא מחייבים סכומים כאלה אלא אם אתה מתקין גם משמנת נפרדת.

לי נאמר שכבר לא שמים יותר משמנת אלא מכיילים שהתערובת הזרקה תהיה 90% גז ושאר ה-10% בנזין וככה מתבטל הצורך במשמנת.

ש01
29-11-20, 15:08
לי נאמר שכבר לא שמים יותר משמנת אלא מכיילים שהתערובת הזרקה תהיה 90% גז ושאר ה-10% בנזין וככה מתבטל הצורך במשמנת.

לא תמיד נכון,
זה תלוי במנוע ולהבנתי גם בהגדרות היצרן - במסגרת ההנחיות שלו להסבה.
לדוגמה,
אצלי במנוע של הגראנד 3.6 (בנוכחי ובקודם) ואצל אחי במנוע 4.7 לא היו משמנות ואין ערבוב בנזין.
אצל אבא שלי בסוברו (מנוע 2 ליטר) חובה משמנת.

רוכב_נוהג
29-11-20, 16:15
לא תמיד נכון,
זה תלוי במנוע ולהבנתי גם בהגדרות היצרן - במסגרת ההנחיות שלו להסבה.
לדוגמה,
אצלי במנוע של הגראנד 3.6 (בנוכחי ובקודם) ואצל אחי במנוע 4.7 לא היו משמנות ואין ערבוב בנזין.
אצל אבא שלי בסוברו (מנוע 2 ליטר) חובה משמנת.

מעניין תודה. אגב האם מבחינת "נזק למנוע" הסבה לפי הוראות יצרן נחשבת לבטוחה? אצלי לדוגמא כנראה ואין הוראות יצרן להסבה אז נראה שפועלים לפי קטגוריית מנוע באופן כללי.

פיני גרנות
29-11-20, 20:18
ערב טוב
לפני 3 חודשים התקנתי מערכת גז בגיי גז במפרץ חיפה .
הרכב סובארו XV 2000 שנת 2015 .
עלות התקנה : 5600 ב10 תשלומים ללא ריבית .
החיסכון הוא מידי . עלות כל נסיעה יורדת ל55% לעומת העלות בבנזין .
פיני

מוני אורבך
30-11-20, 08:46
גם אני התקנתי בגי גז חיפה מערכת לברטו לפני 5 שנים ו 70 אלף קילומטר
עלה אז כ 7K שח.
רנגלר 3.8
החזיר את עצמו מאז מספר פעמים..

אין שום פעיות טפו טפו רק תחזוקה שוטפת.
ושוב, טפו טפו (-:

-->