התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מוסך מרכזי או מוסך משני

gillss
29-11-20, 10:39
הנה הגיע הרגע בו צריך לטפל ברכב.
35K טיפול שיגרתי , רכב חדש (שנתיים מהתנעה ראשונה)

באיזור מגורי נמצא לו המוסך המרכזי (סמל"ת גיסין) גדול, מרווח, מקצועי ומרכזי (טיפלתי בו פעמיים)
בצד השני מוסך דב (מורשה סמל"ת) קטן יחסית , כולל מרכז מכירות לסוזוקי, מקצועי ומשני (טיפלתי בו פעם אחת לפני שנים ברכב אחר)
הפציינט : רנגלר רוביקון סטנדרטי.

הדיסוננס :
במרכזי - מתייחסים אל הלקוח כמו במרכזי, לוחות הזמנים כמו במרכזי, ומחירים כמו במרכזי, זמינות חלקי חילוף כמו במרכזי.
במשני - אפשר לראות את ה"ילד" כשמטפלים בו, הניסיון בטיפול ברנגלרים רב יותר (דעה אישית) ומחירים כמו במשני.

מזכיר כי סמל"ת די חדשה בתחום הג'יפ , עד לפני שנתיים זה היה יבואן סובארו וג'יפ וסוזוקי היו של מכשירי תנועה.

בגי"ה , עכשיו תורכם. מה לבחור??? :confused::confused::confused:

six 4 life
29-11-20, 11:15
מוסכי יבואן הם לרוב המוסכים הכי גרועים שאפשר להכניס את הרכב אליהם.

נמרוד
29-11-20, 15:49
אני מטפל ברכב במוסך מורשה פרטי קטן שמתמחה בסוג הרכב שלי. את החלקים הוא קונה לעיתים קרובות ממחסן היבואן שנמצא לא רחוק (ושהוא היה המנהל הטכני שלו הרבה שנים). בעיני חיוני שהמוסכניק יהיה (מעבר לכל התכונות הכלליות של מקצועי, ישר, לא-מעשן-לא-שותה-לא-משחק-סנוקר) מומחה בדגם הספציפי שלך ומטפל בו יום-יום.

נ.ב. לא קשור, אבל יבואן סוזוקי היה ונשאר מכשירי תנועה. ג'יפ כחלק מקונצרן פיאט עבר לסמל"ת.

nirs
29-11-20, 16:45
גם אצלי רוביקון (אמריקאי ביבוא אישי).
כמו נמרוד, מעדיף ומטפל במוסך מורשה עם מוסכניק שאני סומך עליו ושמכיר את הרכב מצויין (קובי מנ.ש.ר).

בכל מקרה, לא מחליף common sense והבנה של מה הגיפ צריך ומה צריך לעשות בטיפול.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gillss
30-11-20, 09:03
טוב ... השתכנעתי.
מוסך מורשה , קטן עדיף.
עכשיו רק נפל לי האסימון , איך לכל הרוחות הוא שורד עם שם כזה ??? :)
131774

מי באמת רוצה לקבל שירות דב בטיפול באוטו שלו ?? :):):)

-->