התחברות

צפייה בגרסה מלאה : פראדו 2011 בולמים

ezeriko
03-12-20, 03:57
היי אנשי שטח אני חדש פה אז שלום לכולם, קוראים לי עזר אני חי בקוסטה ריקה יש לי פראדו 2011 אני מאוהב ברכב :) , אני חי במקום שאין כבישים והרכב נוסע כל הזמן על שבילי כורכר,בורות,אבנים,נהרות,אבק ובוץ...
אני רוצה להגבייה קצת את הרכב אבל מפחד שזה יפגע בנוחות הנסיעה, כרגע הרכב עם הבולמים המקוריים של טויוטה.
על מה אתם ממליצים?
ניסיתי לצרף תמונה אבל לא מצאתי איך לעשות את זה אפשר לקבל הסבר?
תודה אנשים יקרים.

דניאל מאירי
03-12-20, 08:32
סט של אולדמן OLDMAN רך יתן לך מענה ראוי,
דניאל

erezgur
03-12-20, 08:50
ברוך הבא לפורום

ניסיתי לצרף תמונה אבל לא מצאתי איך לעשות את זה אפשר לקבל הסבר?

חפש "מדריך ג'יפולוג להעלאת תמונה" - יש שם הסברים מפורטים.
בקצרה:
מהמחשב - בעת כתיבת הודעה יש לך אייקון של תמונה ממוסגרת, לחץ עליו ויפתח חלון שבו תוכל לבחור בין 2 לשוניות - תמונה מהמחשב שלך ותמונה שכבר קיימת ברשת.
עבור תמונה מהמחשב שלך - בחר את הקובץ ואז "העלאת תמונה"
עבור תמונה מהרשת - ציין את כתובת התמונה (URL) ובטל את הסימון Retrieve remote file and reference locally

אפשרות אחרת הינה להשתמש באפשרות של "ניהול קבצים מצורפים" המופיעה מתחת לחלון כתיבת ההודעה. אייל מ. טוען שאפשרות זו מונעת ממנו לראות את התמונה בעת עבודה מהאפליקציה של ג'יפולוג לנייד, לא בדקתי.

tooshey
03-12-20, 11:30
כמעט כל סט מתלים חליפי שתרכיב יהיה שיפור יחסית למתלים מקוריים ובטח ובטח יחסית למשומשים ישנים.
לפני שמתייחסים למה כדאי להרכיב, רצוי לבדוק מה ניתן להשיג בסדנאות/ מוסכים/ חנויות במקום מגוריך.
דרך נוספת היא יבוא אישי מארה"ב או אוסטרליה והתקנה עצמית או במוסך מקומי.
תבדוק מה עושים בעלי פראדו אחרים באיזורך, ומשם תתקדם.

בברכה, טושי

ezeriko
07-12-20, 03:59
תודה רבה על התשובות וההסבר לתמונות חברים!
הסט הנפוץ פה הוא של דובינסון והוא עולה 1,300$ נראה לי שהוא מהפשוטים יש גם של פוקס ב 2,500$ .
יש גם דבר שנקרא leveling kit שזה רק ספייסרים לקפיצים שמגביהים את הרכב ב 2 אינץ', כמה זה מומלץ ומה הסיכונים?
תודה

tooshey
07-12-20, 07:28
עזוב את הספייסרים.
עבור נוחות מירבית קח פוקס.
רק תזכור שזהו בולם קצת עדין.
היתרון- ניתן לכיול ושיפוץ, בתנאי שיש מעבדה שמסוגלת לשפץ.
דובינסון בולם פשוט יותר, עמיד מאד, אבל כנראה יהיה פחות נוח מהפוקס.
בכל מקרה, קח סט מלא של בולמים+קפיצים, ואם הדגש על נוחות תבחר בסט הרך ביותר.

בברכה, טושי

-->