צפייה בגרסה מלאה : טכנאי מקררים. יש כאן ?
מקרר סמסונג side by side ,עם בר מים וקרח.
חטף לפני שבוע כ 10 הפסקות חשמל רצופות בטווח קצר .
המקרר ממשיך לעבוד הייטב. אבל הפנל שליטה ובקרה ,לא דולק ,הווה אומר הלכה השליטה כל המקרר.
התקשרתי לנציג/ יבואן הרשמי, שקבע טלפונית שאם המקרר המשיך לעבוד, אזי הלך הכרטיס של הפנל תצוגה ושליטה. והציע לי שירות בדמות 1,500 שח .
האם ניתן לקבוע טלפונית ממצאים בלי להגיע לבדיקה ופירוק ?
נשמע לי מחיר הזוי ל PBC לפנל ,האם ניתן לתיקון לדעתכם?
האם יש דרך לבדוק שאין פיוז בדרך,ואז הכל פשוט יותר.
האם יש מקור הארץ או בחו"ל שניתן לרכוש דרכו כרטיס?
בתכלס אני לא מבין כלום במקררים, אז מעדיף לשאול .
למישהו יש עוד רעיון .
רצב הדגם של המקרר https://uploads.tapatalk-cdn.com/20201210/bd102c091a6ab0f217cf9562b0423d98.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20201210/12ee3490968b897eea46303ba5fe5e90.jpg
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אם אני מזהה נכון, מדובר על מקרר מסדרת סמסונג מאוד לא מוצלחת ממנה יש תקלה נפוצה של קרח ונזילת מים ויש תביעה יצוגית שמתבשלת על ידי עורך דין פינחס אור.
בהנחה שאינך סובל קשות מבעיות אלו ועדיין מעוניין להשמישו, אני מציע שתיכנס לקבוצת פייסבוק שנקראת:
"נפגעי מקררי סמסונג ישראל - תביעה יצוגית - עורך דין פינחס אור"
יש שם בעלי מקררים שהתייאשו וזורקים או מעמידים המקרר ומחכים למימוש התביעה, יתכו שתוכל לרכוש מאחד מהם את הכרטיס הרצוי.
בהצלחה.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
יש לי מקרר כזה, בן עשר. כשהיה בן שמונה מכונת הקרח התקלקלה והתצוגה הפסיקה לעבוד. קיבלתי אבחון דומה (על ידי טכנאי בשטח, לא בטלפון). שילמתי על קריאת השרות בלבד. עברו שנתיים, את הקרח חזרנו לייצר בתבניות קוביות כמו במאה הקודמת. כשיתקלקל באמת נחליף אותו.
מקרר סמסונג side by side ,עם בר מים וקרח.
חטף לפני שבוע כ 10 הפסקות חשמל רצופות בטווח קצר .
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
שמור חשבוניות תיקון וכל תיעוד אפשרי.
אם הניתוקים אזוריים ולא אצלך בבית, יש לך "קייס" גם מול חברת חשמל, והבנתי שהם מפצים.
יש לי מקרר כזה, בן עשר. כשהיה בן שמונה מכונת הקרח התקלקלה והתצוגה הפסיקה לעבוד. קיבלתי אבחון דומה (על ידי טכנאי בשטח, לא בטלפון). שילמתי על קריאת השרות בלבד. עברו שנתיים, את הקרח חזרנו לייצר בתבניות קוביות כמו במאה הקודמת. כשיתקלקל באמת נחליף אותו.
סאמק עארס, הייתי צריך לפתוח את המקלדת. עבר שבוע, והוא מת. כמובן כשאני בחו"ל בפעם הראשונה מזה שנה, וחוזר לשבועיים בידוד. מזל שיש בבית מקרר ספייר, שזה מקרר הבירות שלי בגראז'.
מקרר גדול, 4 דלתות, מקפיא תחתון, זה הדרישות (לא שלי, זה הוראות מטכ"ל). איזה מותג נוכחי מומלץ? תחסכו את כל "הלא מייצרים אותם כמו שיצרו פעם" ... מכונת זמן אין לי כרגע, אז אני צריך לקנות ממה שיש ולא ממה שהיה פעם. וגם את "כולם אותו זבל" - גם אם כולם זבל, אני מעדיף את המותג שהוא פחות זבל מאחרים, שזה שווה לגמרי ל"הכי טוב". או בקיצור - מי הטויוטה של המקררים?
boaz avrahami
18-12-20, 23:28
אני לא מתכוון להמליץ מחשש שיקרה לי מה שקרה לך...
עצה קטנה לפני שאתה פותח את הארנק-
ובהנחה שאפילו אין אור במקרר ואם יש לך מגן ברקים, תנסה להוריד אותו ולהפעיל.
שווה את הנסיון
סאמק עארס, הייתי צריך לפתוח את המקלדת. עבר שבוע, והוא מת. כמובן כשאני בחו"ל בפעם הראשונה מזה שנה, וחוזר לשבועיים בידוד. מזל שיש בבית מקרר ספייר, שזה מקרר הבירות שלי בגראז'.
מקרר גדול, 4 דלתות, מקפיא תחתון, זה הדרישות (לא שלי, זה הוראות מטכ"ל). איזה מותג נוכחי מומלץ? תחסכו את כל "הלא מייצרים אותם כמו שיצרו פעם" ... מכונת זמן אין לי כרגע, אז אני צריך לקנות ממה שיש ולא ממה שהיה פעם. וגם את "כולם אותו זבל" - גם אם כולם זבל, אני מעדיף את המותג שהוא פחות זבל מאחרים, שזה שווה לגמרי ל"הכי טוב". או בקיצור - מי הטויוטה של המקררים?אנחנו שלוש שנים עם ה lg הכי גדול שהיה בזמנו בחנויות - GR-B909DID.
ארבע דלתות, מקפיא תחתון.
בינתיים עובד כמו קורולה.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
אני גם עם lg, לא עשיתי סקר שוק, אלא הלכתי על המלצת שכן שטוען שהוא כן עשה והם הכי אמינים מבין ה"פשוטים" (אימוג'י של i don't really know).
5 שנים בלי תקלות. זה לא מעיד על הכלל, אבל גם למי שאני מכיר שיש lg לא היו בעיות (אם פתחתי כאן מקלדת אני גובה את המקרר החדש מהכסף של החולצות).
נ. ב.
ללא בר מים וקרח. תמיד נמנעתי מכאלו, וכל מי שאני מכיר מדווח בשלב מסוים על בעיות אם זה.
אם אתה מצליח לפרק את הכרטיס, קח אותו לדובין, יש להם כמה סניפים, הראשי בחולון.
הם מתקנים כרטיסים ומחזיקים במלאי כרטיסים תחליפים/מקוריים במחירים הגיוניים יותר מאשר אצל היבואנים.
הורי רכשו לא מזמן LG פשוט יחסית, ללא בר מים וקרח, המקפיא בחלק התחתון.
יש תופעה שלא הכרנו וטוענים שנורמלית, אחרי שפותחים את אחת הדלתות, במהלך הדקה שאחרי סגירת הדלת, מאוד קשה לפתוח שוב הדלת כי המקרר עושה שאיבה לטובת התמודדות עם האוויר הצח שנכנס, זה ברמה שאימי בת ה82 צריכה להמתין כי לא יכולה לפתוח הדלת...
לנו יש סמסונג סייד ביי סייד 3 דלתות 2014, יש תקופות שסובלים מנזילות מים מתחתית המקרר (המקרר מעל המקפיא) ומחייב הפשרה עמוקה ויסודית, יש שם הנדסה לא טובה בניקוז המים, ויש בעקבות זה ניצן חלודה בתחתית אחת הדלתות.
שאלה טובה מה לקנות בבוא העת, השם שכרגע שומעים עליו טובות זה פיליפס אך לא מנסיון אישי.
נמרוד, אם ניתן, שמור בצד המקרר, יש תביעה יצוגית בנושא ואולי תקבל כמה שקלים.
והתופעה שבועז תיאר, תקלה במגן ברקים, גם אני חוויתי אותה במקרר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שמור חשבוניות תיקון וכל תיעוד אפשרי.
אם הניתוקים אזוריים ולא אצלך בבית, יש לך "קייס" גם מול חברת חשמל, והבנתי שהם מפצים.
1++
תודה לכולם. דגם המקרר שנבחר זה LG GRB909S. הקנייה תהיה וירטואלית בשל אילוצי בידוד. האם לקנות אצל מי שהכי זול בZAP? יש חשיבות בכלל לחנות בהנתן שזה מגיע עם אחריות של ברימאג היבואן?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.